- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
konzi
aktív tag
4.4-en jol mukodik a facebook app ??
-
konzi
aktív tag
Hogy vissza talaljak a forumba'...
-
barnam_
nagyúr
válasz
barnam_ #24289 üzenetére
A WD40 orvosság volt a töltés hibára, de gyógyír nem, mivel lényegében dél óta fenn van töltőn (gyári 2A), és most van 74%-on. Közben fastboot-al felraktam az 5.1.1-et.
Ha megjön az Ebay-ről rendelt USB panel, kíváncsi vagyok azzal helyreáll-e a töltés - valamint, hogy két év után milyen állapotban van az akku (nem púpos).
-
törölt tag
TV GO 5.1.1-en megy Nálatok? Mert ma egésznap azt nyomta, hogy minőségbiztosítási szempontból nem megy...
-
kertimedve
csendes tag
Üdv.
Kaptam egy n7 et, annyi lenne, hogy életre kell kelteni..
Nos, google felilatnál megáll, twrp nagy kínlódva néha bejön, teljesen üres. A gépen toolkit, 2.0.5, nem rak fel stockot, telepíteni gépről is lehetetlen neki, valamint nem ismeri fel a gép mtp módban sem. Hogyan tudnék valahogy rávarázsolni egy romot, illetve azután melyik rommal érdemes használni? Nem bahj ha nem gyári, csak működjön minden
Valamint mondta akitől kaptam, hogy az akksi nem ment fel 35-40% tól, annak lehet szoftveres baja, vagy az akksi beteg? Kérlek, aki tud valami megoldást ezekre, azt nagyon megköszönném, csak megérné meggyógyítanielőre is köszönet
-
válasz
#41133696 #24290 üzenetére
Ezeknél az eszközöknél az nfc csak ahhoz kell, hogy ne kézzel kelljen a BT párosítást megcsinálnod, hanem magától megcsinálja az eszközben lévő NFC-ben tárolt adatok alapján. De szerintem meg lehet kézzel is csinálni.
A hang mindenképpen BT-n megy át, ha már egyszer párosítva lett. -
mexel
veterán
Én alapvetően nem nagyon vagyok elájulva a nexustól, mondjuk lehet azért mert nem mókolhattam mert céges és az alap rendszer van rajta. Van itthon Lenovo Yoga tablet is és talán az után nem nagyon jön be, de tulajdonképpen nincs is használva a nexus, csak sokszor lefekvéskor azon olvasok, netezek.
Arra jó volt. Elég hamar merül viszont az nem jó, naponta tölteni kell így is.
-
törölt tag
Valaki használ Nexus 7-hez Sony Stereo Bluetooth® Headset SBH20-at?
Az L7 II-höz akarom venni eredetileg, mert annak már nem tökéletes a fülese, és onnan jött az ötlet, mivel az N7-ben is van NFC illetve Bluettoth is, hogy akkor az N7-hez is használnám. Remélhetőleg érzékelni fogja, hogy arra kell csak kiküldenie a hangot, és nem a saját hangszórójára
-
yoshi77
csendes tag
Olyan problémám akadt, hogy képtelen a tablettem csatlakozni a Windows 7-hez USB kábelen keresztül.
Eddig működött, ma már hallani sem akar róla.
Hibakereső mód bekapcsolva, az eszközkezelő meg is találja mint Nexus 7, de nem talál hozzá drivert a neten.
Ha manuálisan próbálom és a gyártótól letöltött drivert használni, akkor valami Android Composite ADB Interface-nek felismeri, hibát sem jelez, de a tablettet továbbra sem látja SajátgépbenValaki tud segíteni?
-
mexel
veterán
válasz
sto1911 #24278 üzenetére
Van saját is, adnak újat is, csak hogy álljon itt nem érdemes. ha nagyon olcsó lenne akkor megvenném (az olcsót a piaci ár alatt értem jóval. Ha pl 20 lesz az ára akkor nem sok értelme van megvenni ha nem használom, mert ha kell ilyen a piacon is lesz ennyiért. Ha 15-ért odaadják akkor nyilván elhozom, annyiért jó ha van
)
Csak annyi árat láttam a hardveraprón hogy nem tudom mi lehet a valós ára amit meg is ér vagy megadnak érte. Akkor úgy saccolom 20-25 körül lehet venni-eladni egy ilyet. Azt hittem valami drágább dolog, de ahogy nézem a régebbi tabletek ( főleg a 7"-os) eléggé lent vannak már.
Én meg nem értem mit nem értesz... -
mexel
veterán
Sziasztok! Megvehetném a céges Nexus 7 32gb 3g tabletet, elvileg függetlenül. Az aprón elég érdekes árakat látok, nem tudom mi lehet a valós piaci ára most ezeknek, mennyit szabad érte még adni?
-
barnam_
nagyúr
Adott egy Nexus 7 8GB 5.1-el.
A gond az, hogy nem nagyon lehet tölteni. Próbáltam másik töltővel, azzal sem. Levettem a hátulját (1 év gari volt csak rá), nem tűnik púposnak az akku. Mostanában két éves a tablet.Mi a legvalószínűbb ok a hibára? Megadja egy idő után az akku magát? (Mármint technológia értelemben tudom, hogy igen, a kérdés inkább az, hogy mondható-e általános jellegű hibának.)
köszi!
-
_seth_
veterán
Hogyan tudom úgy visszarakni a Nexus Root tolkittel a 4,4,4-et, hogy ne töltse le az 5.0.1-es frissítést és a többit sem? 8 gb-os a tablet így a letöltött frissítés is sokat foglal.
-
janeszgol
félisten
Én az N7-et KitKaten hagyom. Mivel nagyon megkímélt (100 óra alatti használat másfél év alatt), és már nincs rá gari (1 évet kaptam, Refurb), nem kockáztatok. Ha annyira lollizni akarok, majd veszek még egy 2012-est 15-17 ezer körül használtan és arra feltolom. Mivel tuti nem olyan megkímélt, mint az enyém, nem fogom sajnálni. De ez nem biztos, csak egy gondolat volt.
-
egerj
tag
Kedvező előjelek vannak !
Mivel már előzőleg tapasztaltam, hogy a google nincs a helyzet magaslatán, ha több készüléket kell kezelni, ezért újra végigmentem a beállításokon, de mostmár minden eszközön kikapcsoltam a Helyszolgáltatást. Ma reggel óta még nem fogyasztott semmit a tablet...
Persze még bármi lehet...
-
egerj
tag
Sziasztok !
Van egy Nexus 7 3G 2012 verzióm. Szoftveresen gyári állapotban. Rajta van az 5.1 rendszer (erre még nincs 5.1.1). Eddig mindíg jól működött, persze az általatok is érzékelt lassulások - memória gondok - megvoltak, de együtt tudtam vele élni. MOst az új rendszer telepítése után nagyon hamar lemerül. A 'Használat részletei' alapján arra jöttem rá, hogy a fogyasztás attól van, hogy a rendszer majdnem folyamatosan ébren van. Arra emlékszem, hogy az új rendszer telepítése után bekapcsoltam azt a funkciót ami folyamatosan küldi a pozíciót a google nak. Ezt megpróbáltam kikapcsolni, de nem sikerült... Az már csak hab a tortán, hogy azóta néha pár órára tényleg nincs ébren tartás, de aztán teljesen váratlanul megint elkezdi..
Kérlek segítsetek !
-
sztefan
csendes tag
Sziasztok!
Biztonsági üzemmódban hajlandó csak elindulni, próbáltam a gyári vissza állítást, kikapcsolni-bekapcsolni, hosszan-röviden. Lehetséges az 5.1.1 hibája? A segítséget előre is köszönöm. -
Alister71
nagyúr
Mikor megjelent az 5.1.1, még aznap reggel tettem fel, tisztán, pc-ről. Azóta azt használtam. Olyan igazán komoly gond nem volt vele, de valahogy nem az igazi, és ezt érzi az ember végig amikor használja. Valahogy nincs meg az az érzés, mint a 4.4.4-el. Megmagyarázni nehéz.
A játékok belaggolnak, néha azért gondolkodóba esik.....szóval nem az igazi, és nem is lesz már erre a gépre. De hasonló gondokat olvasok szinte minden olyan topikba ahol már megkapták a lolli frissítést, 1-2 éves telefonok, Galaxy S4, S5...
Úgygondolom, hogy végérvényesen lezártam magamban a frissítést és marad a 4.4.4. Azzal jó a gép és az is fog maradni.
Nem kell ennek a Lollipop. -
Teagol
aktív tag
Csodákat nem kell várni, nem erre a gépre lett kitalálva.
Érdekes dolgot tapasztaltam. Minden új verziótól csodát vártam, de aztán minden alkalommal visszakerült a 4.4.4.Többen írtátok, hogy nincs gond a sebességgel, ezért kíváncsiságból OTA-n frissítettem 5.1-ig. Meglepő módon nem tűnt olyan lassúnak a gép, mint amikor tisztán telepítettem. Aztán csak nem akarta feldobni az 5.1.1-et, ezért felraktam a gépről. Amikor lefagyott a böngészőm, meguntam és visszapakoltam a 4.4.4-et.
Lehet, hogy nem olyan tip-top, de nekem stabilabb vele.Nem értem a terveket a jövőre vonatkozóan sem. Látszik, hogy siker a 7" erre megszünteti a Google.
Arról nem is beszélve, hogy amíg 1200x600-as gépeket adnak ki 1GB-al ÚJONNAN - addig mi a terv?
(Asus ZenPad) Annyi felesleges vacak modell van, miért nem gyártanak használható terméket?Még jó, hogy elégedett vagyok a géppel, mert a 13-as modell kivételével nem tudom mit választanék helyette ...
-
törölt tag
5.1.1 után a FB messengert is kilőttem (mert FB app nélkül külön az fent volt), most az 5.1.1-is olyan 4.4.4 érzést nyújt végre. Szóval olyan 8 hónap után, relatíve 100%-hoz közeli teljesítményen van.
-
Csezi
tag
Ez az 5.1.1 is hulladék....
A régi wayteq xtab70-em gyorsabb....pedig az nem egy pörgős cucc 1 maggal,512 mega rammal...
CM 10.1 megy vissza.... -
Teagol
aktív tag
Ez mi ez?
[link] -
Efreet
senior tag
-
stomi76
tag
Sziasztok!
Tudom hogy láma kérdés, de Factory resetet, hogy kell vérehajtatni?
-
Cseri0058
őstag
Nekünk 5.0-óta gyök2 vel hasít a táblagép. katasztrófa lett. használhatatlan vacak lett így. most lesz időm újrarakni.
4.4 megy vissza rá. kérdésem az lenne, hogy ugyan úgy kell factory images feltenni rá mint pl. a nexus 4 re? -
-
törölt tag
válasz
ghiottone #24219 üzenetére
Az enyém is újra fog valószínűleg Karácsonykor, a faterom személyében. Viszont én inkább egy N9-et veszek, vagy annak a 2015-ös verzióját. Már úgyis beesett az ára.
-
ghiottone
nagyúr
Fiúk-lányok búcsúzok a topictól és töletek is.
Új tulajra talál a nexusom. Ha minden igaz akkor jövő héten megérkezhet az utódja is egy 32Gb-os 2013-as modell személyében.
-
bogyo74
tag
Ma este megjött nekem is. Mármint az 5.1.1 OTA factory resetet nem csináltam.
Első benyomások, amik persze romolhatnak, mint ahogy szoktak is. Na végre! Olyan reszponzív lett, mindenre gyorsabban reagál. Nem app indulásra gondolok csak, hanem leginkább appon belül. Mintha végre valaki átállította volna a front processz és a GUI prioritását magasabbra, a többit meg alacsonyabbra. Majdnem iOS érzés ;-) (Köveket kérem nem rögtön szórni, androidot használok minden fronton, de a felhasználó felület reakciókészsége ott szerintem mintaértékű, itt meg sosem értettem, miért pocsék :-D )
-
Zsebob
senior tag
Nahh ez jó lett végre! Eltűnt az idegesítő gondolkodás.
-
Bingoo
tag
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy jött az új update. A tab jelezte is, le is töltötte, aztán rányomtam a telepítésre,l. Újraindult, elkezdte a frissítést, majd hibát írt ki és nem moccant. Restart után maradt rajta a régi 5.1 és most nem is mutatja h lenne újabb frissítés. Ötlet, hogy mi lehet a baj?
-
bringasisti
őstag
A Facebook talán egy kicsit gördülékenyebb lett 5. 1. 1 esetében
-
sqpp
őstag
AJÁNLOM!
-
sqpp
őstag
Egy pár perc és dobom fel a Tesztet
Aki gondolkodik a frissítésen, annak ajánlom elolvasni.
-
myk74
senior tag
Ota frissítés nekem megjött.Majdnem 10 mb.Kiváncsi vagyok milyen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged