Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
válasz
Steelheart2 #25543 üzenetére
-
csabsz13
aktív tag
válasz
focvis #25393 üzenetére
helló,
kb. 2-3 hete én is downgrade-eltem 4.4.4-re, mert - szintén feleség - Nexus7/2012 már használhatatlan volt, bármennyire csupaszítottam is le a rendszert az 5ös androiddal.
azóta szárnyal, szuper a készülék.
szóval bátran a downgrade-el. ráadásul én nagyon rákészültem, mondom rámegy egy estém... erre kb. 20 perc alatt megvolt!
-
csabsz13
aktív tag
sziasztok!
downgrade után (4.4) mindig zargat a gép az 5.0.1 frissítéssel. hogyan tudnám leállítani, hogy ne jöjjön mindig elő vele?
köszi előre is!
-
csabsz13
aktív tag
válasz
TomPack #14335 üzenetére
nagyon vicces, hogy miket csinálnak, de pénzügyesként érthető.
ugye a futárnak átadtad az összeget, de arról max egy nyugtát kaptál. ez a számla bizonyítja valóban azt, hogy a pénz el is jutott a tréhómhoz és hogy a nexus-ért fizettél (neki kötelessége számlát kiállítani).
inkább az a gond, hogy nem írják rá erre, hogy "pénzügyi teljesítést nem igényel", azaz nem kell kifizetni...
nekem utána még jött egy számla a teljes összegről is (hacsak nálad nem ez volt az - lehet hogy van ilyen csomag is), arra azt mondták, hogy nem kell befizetni. azonban ha garanciális probléma lesz, akkor lehet, hogy ez a számla kell majd! -
csabsz13
aktív tag
válasz
laci1978 #14197 üzenetére
+ @tin, leslieke: bocsánat keverem a dolgokat. valóban a stickmount nem működött és ezért aztán a total commander USB pluginjét próbáltam és szerintem az nem szerette az NTFS-t.
-
csabsz13
aktív tag
helló,
ha esetleg T-Online előfizetésed van (internet), ahhoz nagyon jó áron és kamatmentes részletekben fizetve is lehet kapni NEXUS7-est, nekem 47.000 Ftból jött ki egy 16 GB-os, 15.000 Ft-ot fizettem ki egyben a maradék 24 hónap alatt lesz kiszámlázva (értelem szerűen 2 év hűséget kellett aláírni hozzá - de ezzel nekem nincs bajom, mert hála Istennek eddig nem volt gond a Tréonlájnnal :-) ) -
csabsz13
aktív tag
-
csabsz13
aktív tag
válasz
Rocko007 #13828 üzenetére
helló,
kicsit más stílus, de ez a tok épp tegnap érkezett meg nekem és nagyon jó!
angol amazonról rendeltem (amazon.co.uk) és összesen 5.400 Ft-ba került szállítással, ami 5 munkanapot vett csak igénybe!
[IVSO Google Nexus 7 tok]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest