Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• godzsy2

senior tag

Használ valaki itt Bitcasa-t? Amióta 4.4-es androidom lett nem tölti be a képeket, még a bélyeg képeket sem. KitKat telepítés után (OTA) egyből csináltam egy Factory Resetet és úgy települt fel automatice az alkalmazás is, a többivel együtt. Persze letöröltem és újból felraktam a Play Áruházból, de továbbra sem nyitja meg a képeket (homokórázik egyfolytába), csak ha külső programmal, mondjuk a Galériával nyitom meg. A fotókat a telefonommal készítem és az egyből tölti fel a Bitcasa-ra a képeket, ha van Wifi... a tableten pedig nézegetni szoktam, arra nem tölteném le feleslegesen a felhőből. Más felhő szolgáltatóra nem akarom áttölteni, mert mindegyikre meg van a specifikus tartalom.

Tippem szerint nincs még a Bitcasa 4.4-re optimalizálva és azért nem mutatja, de ha másnak műxik, akkor nálam lehet a hiba. Én is belefutottam pár alkalmazás leállásába, de ez szintén az optimalizálás hiánya miatt gondolom. Gyári android alkalmazás még nem omlott nekem össze. Legutóbb az AccuWeather akadt ki, de újraindítás után betöltött.

Új hozzászólás Aktív témák