Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
Használ valaki itt Bitcasa-t? Amióta 4.4-es androidom lett nem tölti be a képeket, még a bélyeg képeket sem. KitKat telepítés után (OTA) egyből csináltam egy Factory Resetet és úgy települt fel automatice az alkalmazás is, a többivel együtt. Persze letöröltem és újból felraktam a Play Áruházból, de továbbra sem nyitja meg a képeket (homokórázik egyfolytába), csak ha külső programmal, mondjuk a Galériával nyitom meg. A fotókat a telefonommal készítem és az egyből tölti fel a Bitcasa-ra a képeket, ha van Wifi... a tableten pedig nézegetni szoktam, arra nem tölteném le feleslegesen a felhőből. Más felhő szolgáltatóra nem akarom áttölteni, mert mindegyikre meg van a specifikus tartalom.
Tippem szerint nincs még a Bitcasa 4.4-re optimalizálva és azért nem mutatja, de ha másnak műxik, akkor nálam lehet a hiba. Én is belefutottam pár alkalmazás leállásába, de ez szintén az optimalizálás hiánya miatt gondolom. Gyári android alkalmazás még nem omlott nekem össze. Legutóbb az AccuWeather akadt ki, de újraindítás után betöltött.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest