Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pikari #43463 üzenetére
Mainframe. A mainframe az egy elég specifikus kategória. (IBM köszöni, megél belőle.)
"Évi 14 millió gépet vesznek szerver célra. "
Azt gondoom 5 cég veszi akkor"Ezeket a számokat nem tudom úgy osztani és szorozni, hogy kijöjjön a fél világ
"
Akkor olvasd el, hogy mit írtam : amikkel a fél világ működikAz van, hogy ezeken a vasakon fut azoknak a dolgoknak a nagy része, amikkel azok a dolgok működnek, amik ha megállnak, azt megérzed. Ha asszonyék csapata igazán elb* valamit, akkor elég sok minden nem lesz a boltban, úgy értsd.
Mainframe 10 ezer van? Annyi. Csak azzal működik a legtöbb bank. Meg jópár autógyár, mondjuk.
2x18 mag? Ahol most dolgozok, ott az átlagos host gép 72 mag, 768GB RAM. Futtatnak egy ilyenen 50 virtuálist. 1000 feletti virtuális szervert kezel csak az a csapat, ahol én vagyok, és ez csak egy ügyfél, csak Linux szerverek.
Ahol korábban voltam sysadmin, ott csak fizikai szervereket kezeltünk, abból 60-80, mikor mennyi. Ez egy elég kicsi scope volt.Csak itt Fehérváron 10 feletti cég van, ahol saját szerverterem van. (Egy részében jártam, más részéből van ismerős.)
@bambano : Olyan is van, ami az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest