Új hozzászólás Aktív témák
-
zsopu
tag
A pi4 egy 2Mbps, 720p transzkódolást megoldott akadás nélkül, mobilneten nézve a filmet!
Egy gyors plexszerver telepítés utáni teszt...
-
válasz
SunMount3r #90 üzenetére
Ha vmi folytán hevc-ként kapom, és nem hozzáférhető a h.264-es eredeti, akkor nincs mese.
-
DanD88
tag
Erdekes. Mindig azon filoztam hogy ennek a csavonak parokaja van?
De a lenyeg amire ki akarok terni, cherry trail sem egy eletbiztositas, lehet tamogatja az intelhd a hardveres gyorsitast, de piszokgyenge. Nekem 4 magos apollo lake-em van passziv hutessel 4.8w-on es nem tud youtubeot 4kban. Meg sem kozeliti. Win10 alatt sem. Akkor mit tud a regebbi gen. 2W-on?
-
azbest
félisten
a dolog szépséghibája, hogy egy bedőlt robotos projekt alaplapjainak kiárusításából származik, amit kickstarterrel hájpolt fel a vásárló. Ha elfogy az a pár ezer darab (27 talán), akkor nem lesz több. Újabban már drágább is a kickstarteres árnál. Viszonyításul a pi leges legelső szériája 20ezer darab volt és percek alatt elfogyott. [link]
szerk, lassú voltam
-
MASSlag
tag
Az Atomic Pi eddig az egyetlen alternatíva hasonló áron. A szépséghibája a mérete és talán a fogyasztása, de pl. memóriából duplát ad azonos árért. 4k-t nem tud, cserébe van H.264, H.265 (HEVC,8bit), VP8, VP9 hardveresen, 16GB eMMC, D-osztályos erősítő, 9 tengelyes gyorsulás szenzor iránytűvel, x86-on pedig minden fut. Tippre teljesítményre is erősebb, de szívesen megnéznék egy összehasonlítást.
-
Raymond
titán
válasz
SunMount3r #92 üzenetére
"csak a megfelelő célhardver esetén, mert ha nem HEVC kompatibilis, akkor átvált H.264-re, ha jól tudom"
Termeszetes hogy attvalt es nem szunteti meg a stream-et
Mindket streamign szolgaltato a minel kevesebb savszel fele megy, tehat a lejatszo eszkoz kepessegei szerint a leheto legkisebb savszelt igenylo verziot kuldi az eszkozre.
"De natív, ebből készült HEVC / FHD anyagot még nem láttam."
Nem igazan ertem itt mire gondolsz.
-
Raymond
titán
válasz
SunMount3r #90 üzenetére
"A Streamer szolgáltatók esetén is úgy néz ki, hogy a FHD még H.264 minden esetben"
A Netflix es az Amazon is HEVC-t hasznal FHD-n is.
-
SunMount3r
nagyúr
A lényegesen kisebb fájlméret miatt jobb a HEVC-> Nyilván, de semmi "eredeti FHD anyag" nincs ezekben kódolva, így eleve minőségvesztéses a dolog, mert átkódolással jár. Erre írtam, hogy a natív kódolásúak a legjobbak. Persze kinek mik az igényei, mik a fő szempontjai. Ha a méret annyira fontos, akkor a HEVC a legjobb, de csakis átkódolással lehet ezt elérni. (Hacsak nem Home videókról van szó, amik eleve HEVC-ben rögzültek.) A Streamer szolgáltatók esetén is úgy néz ki, hogy a FHD még H.264 minden esetben, csak az UHD esetén van HEVC (vagy VP9) Stream. Én speciel a minőséget preferálom mindenek felett.
(#87) t72killer : Éppen az, hogy nem neked kell átkódolni másba, meg össze-vissza kódolgatni, attól csak még inkább romlik a natív minőség. Épp, az, hogy a FHD HEVC anyagok már mind átkódoltak. Ha natív "gyárilag" HEVC-be lennének kódolva ezek a FHD anyagok, az lenne a legjobb, de ilyen effektíve nincsen, az már csak az UHD területe. De lásd amit felül írtam, mindenki maga dönti el, neki mi a fontosabb. Én azt a kis plusz tárhelyet nem sajnálom, ha a minőség jobban számít.
-
Üdv!
Eddig soha nem foglalkoztam ilyen kis kütyükkel, most is csak úgy került képbe, hogy a PH nyitóoldalán láttam a cikket, és elolvastam.
Szóval a témában járatosabbaktól kérdezném, hogy ez a kis cucc, alkalmas lenne-e kifejezetten csak zenelejátszásra?
Jelenleg így néz ki a hifi láncom, hogy van az asztali PC-m, a legújabb Win 10-el. Az alaplap egyik USB2-es portjába csatlakoztatva van USB kábellel, egy Oehlbach XXL MasterClock órajel generátor [link] , ennek van saját tápegysége.
Az órajel generátor kimeneti oldalán, egy másik, jó minőségű USB kábellel [link] csatlakoztatva van egy TEAC UD-503-as DAC, szintén saját táppal. [link].
A DAC-ot kizárólag fejhallgatókkal használom, egy nyitott Beyer Amiron Home-val, és egy zárt AudioQuest NightOwl Carbon-al.
Ennyi infó után, ezzel a kis Raspberry cuccal akkor kiváltható lenne az asztali PC? A Win 10-hez a TEAC-nak van külön drivere, és itt ha jól értem valamilyen Linux rendszer van, az meg driver nélkül is fel kéne ismernie a DAC-ot. Úgy tudom, hogy a Linux rendszerre is vannak zenelejátszó progik, olyanok mint a Winre írt Foobar2000, vagy a JRiver.
Előre is köszönök minden infót. -
válasz
SunMount3r #85 üzenetére
Maradnék én, de ha már van x terabájt ilyen anyagom, akkor nem esnék neki veszteséggel (minőség, idő, áram) átkódolni másra.
Az új apróság 4k HEVC képességeire kíváncsi leszek
. Egyre több konzumer eszköz köp magából ilyen anyagot 100+Mbps bitrátával.
-
válasz
SunMount3r #85 üzenetére
A lényegesen kisebb fájlméret miatt jobb a HEVC, ezért is vannak FHD felbontású változatok. A RPi 3 nem játszik le semmi UHD tartalmat, el sem indítja ezeket. A HEVC-t viszont ráoptimalizálták az ARM Neon kiterjesztésre, így félig hardveresen gyorsított a dekódolás.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
maestro87 #83 üzenetére
FHD esetén semmi szükség a HEVC-re, úgyis csak átkódolt videó az összes. Ott maradni kell az eredeti H.264, VC-1, AVC verzióknál. Az "eredetileg" HEVC anyagok mind UHD-sek. Azokat persze, hogy nem bírják a korábbi Pi-ok. Azt is csodálnám, ha FHD HEVC menne nekik (szoftverből, ami meg egy csomó proci power-t igényel).
Itt arról van csak szó, hogy a Pi4 esetén ez sem lesz majd probléma. Remélem a 3D MVC sem és úgy kb. semmi korábbi itt emlegetett kodek. Bizony a FHD előtti időkre is gondolni kell, abból az érából sok minden csak régebbi kódolásokkal érhető el. Ha ezek nem mennének rendesen, nekem akkor az új Pi továbbra is no-go maradna, mint media lejátszó.
-
válasz
maestro87 #81 üzenetére
Én inkább azt tapasztalom, hogy kevesebb (vagy max fele annak amit nézek) a HDR tartalom, mert pl. a Netflix-en sem minden támogatja. De ettől függetlenül mostanában nem találkoztam olyan FHD HEVC videóval amit ne vitt volna simán, akadozás és szaggatás nélkül. Különösebben nagy CPU használattal sem jár a lejátszás, a 10-bites HDR is inkább csak plusz memória sávszélességet igényel. Szóval a procira kell egy hűtőborda és legyen jól szellőző helyen, szabadon (ne egy zárt házban), a RAM-nak meg egy kis tuning. Mindenből van nem HDR-es változat is, ha kifejezetten RPi-s lejátszásra töltesz le, akkor preferáld a 8-bites verziót. Mert amúgy hiába játsza le a HDR tartalmat, a kimenet nem lesz az és kicsit fakó színeket kapsz.
-
maestro87
őstag
válasz
SunMount3r #82 üzenetére
Én is FHD-ra gondoltam, hogy azt sem viszi ha a film HDR-es és x265 a kodek (UHD-t még messziről kerülöm). Márpedig jelenleg minden film (torrent oldalon) HDR-es ami x265-tel van kódolva.
-
azbest
félisten
közben olvastam, hogy jelenleg még letiltott gpu gyorsítással fut a chromium a pi4-en, mert még nincs készen szoftveresen minden.
A vp9 kapcsán is érdekes, hogy a kernelben benne van, de azt mondják az is még csak szoftveresen megy jelenleg és később lehet hardveres.
A libreelec-es kodi-ban vannak olyan patchek, amik az új megoldásaikat támogatják, azt valsz átveszik a raspbian-os repóban lévő kodi buildbe is. Az mondjuk elég fura, hogy a h264-es codec-et omx-szel tolják, a h265-öt meg egy módosított ffmpeg-gel. Majd később akarnak valami szabványos megoldást.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Cirbolya_sen #61 üzenetére
Ne felejtsd el leszállítatni. Magyarországot egy bizonyos zone4-be teszi az oldal. 100g-ig 29,59EUR a küldés. Lesz az Odroid N2-2GB 16GB Kit 149,58 EUR is, mire ideér. Vagy személyes átvétellel számoltál?
-
Nem próbáltam még, de van egy ilyen: Kodi youtube plugin.
-
A "felemlegetik" egy dolog, kíváncsi leszek, mit mutat majd a gyakorlat. Szeretnék egy minimálfogyasztású miniPC-t, ami akkor megy, amikor a nagygép erejére nincs szükség - de nálam alapkövetelmény abszolút mindenféle kodek/formátum támogatása 4k60Hz-ig.
Nem-médiás feladatokra ott a 3B+-om.
-
azbest
félisten
ha jól emlékszem, akkor utólalag betettel valami vp8 segítést a korábbi pi-k firmware-ébe is. Mivel a rendszer alapja a videocore, így ott sokmindent meg tudnak varázsolni, io-t és apikat emulálni.
"MJPEG, VP6, VP8 and OGG Theora are supported as GPU accelerated software decoders. These are limited to DVD resolutions." [link]Videocore 5 alapú stb-k esetén volt már szó 4k vp9 dekódolásról. Csak nem biztos, hogy ugyanaz a név ugyanazt a tartalmat jelenti, ez egy olyan platform, aminél kb kiválogathatják melyik modult kérik vagy nem kérik a legyártott soc-ba (a pi4 esetén is videcore 4-5-6 mix az egész).
Vannak oldalak ahol hdr-t és vp9 támogatást is felemlegetik az rpi4-nek.
De eddig a leginkább árulkodó infó ez a link, amit a cnx-en találtam:
vp9-decoder@7eb30000 {
+ compatible = "raspberrypi,argon-vp9-decoder";
+ reg = <0x0 0x7eb30000 0x10000>;
+ status = "okay";
};Ja és ugyanezt megtalálni a rapsi friss kernelében is [link]
-
-
zsopu
tag
válasz
SunMount3r #66 üzenetére
Ha jól emlékszem Banana Pi-re lehet Androidot rakni!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
SunMount3r #66 üzenetére
Pedig tetszik ez a kis koncepció, lehet megnézem a topikot, köszi.
-
envagyok
veterán
Ha coreelecet és libreelecet valaki kipróbálja rajta, írhatna az élményeiről.
-
fatal`
titán
Na ennyi RAM-mal már jöhet egy git/maven szervernek.
-
SunMount3r
nagyúr
Média lejátszáshoz van ehhez optimalizált ingyenes OP rendszer LibreElec néven, a Pi-os Topic-ban érdeklődj. Viszont ha amolyan Android-os TV okosításra gondolsz, azt a Pi-al nem igen lehet. Ahhoz inkább a dual boot-os Amlogic-os Box-ok lennéne megfelelőek, sokkal olcsóbban, amik Core Elec-el média lejátszóként is elég jók.
Én is ezt sajnálom, hog Android-ot nem lehet a Pi-ra hegeszteni...
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
MasterDeeJay #63 üzenetére
Egy Pi2 tudású zéró jó lenne, mert ha jól tudom ezek tunngolt Pi1-el vannak egy súlycsoportban, bár pár dologban még annál is jobbak a méretet és wifit nem nézve.
-
tibaimp
nagyúr
Egy ilyennel például TV-t is fel lehet okosítani, illetve média lejátszóként is használható külső USB-s HDD-vel?
Vagy ehhez valamiféle "mókolás/programozás" kell, mert ahhoz nem értek.
-
Amikor megjelent a zéró akkor vettem egyet, szerencsére még volt. Beüzemeltem egy OpenElec-el ami egy Synology NAS-ra mutat. Jópár éve megy 24/7 a tv mögött, de néhányszor újra kellett indítani.
Ilyen célból elég a zero elvileg gyengének számító hardvere. De az is igaz hogy kellet vennem valami mpeg licencet és beírni indításba mert nem mindent játszott hardverből. Egy tápja már tönkrement, de az is igaz hogy mindíg valami gagyi noname táppal ment. 2 usd-s utp-usb adapterrel meg mindenféle kukázott kábellel, ragasztott ramsünikkel
Csak akkor cserélem le ha megdöglik.
Illetve még az ősidőkben vettem a legelső szériát, sorszámozottat még pólót is kaptam mellé de a fene se tudja már hova kevertem el, meg volt még egy másik modell is valahol.
Szóval baromi jó kis kütyük ezek, el lehet velük szórakozni kis szinten is.
Én kiegyeznék egy újabb kiadású erősebb zéróval is 5 usd áron ha nem kéne még egyszer annyi postát is fizetni rá. -
Cirbolya_sen
aktív tag
válasz
Jesus_Shaves #59 üzenetére
annyi azért nincs, még hozzá dobódik 20ero szállítás:
https://www.odroid.co.ukOdroid N2-2GB 16GB Kit [77304]
- Power Supply EU
- Operating System Android x 1 119.99€
Sub-Total 99.99€
VAT (20%) 20.00€
Total 119.99€ -
paprobert
őstag
A feature list teljesen jó, nem erről beszéltem.
Az idle fogyasztás nem mérséklődött a gyártástechnológiai ugrás ellenére sem. Komolyan jó lenne tudni, hogy miért van ez.
VRM spórolás, vagy valamelyik kontroller energiamenedzsmentjének teljes hiánya miatt van? Nekem egyelőre nem tiszta. Jó lenne ha erre is fordítanának figyelmet, mert bármelyik mobil pár száz mW-ból megoldja a készenlétet, szóval nem lehetetlen elvárás ez.
-
-
-
-
paprobert
őstag
Mit csinálnak, vagy épp mit nem csinálnak energiamenedzsment tekintetében, hogy 3W az idle fogyasztás?
Oké, be tudták zsúfolni a 'nagy' ARM magokat, de ez a 28nm így csalódást keltő.
-
-
E.Kaufmann
veterán
-
Vektast
aktív tag
Vegyetek amlogic s905x-es tv boxot, Ali-n már van 12k környékén egész fasza és az tutira tolja a Youtubot FullHD-ben meg kb mindenben erősebb mint ezek a bogyócskák és még mókulni is tudsz rajta/vele.
-
Sofian
őstag
Megvenni lehet valahol? Mert úgy látom a kezdokeszletet lerabolták
-
-
válasz
SunMount3r #45 üzenetére
Ami nem okoz problémát, simán le lehet őket játszani.
-
válasz
SunMount3r #42 üzenetére
Sokan eddig sem fizettek ezek licencéért, egyrészt mert nagyon jól le lehet játszani őket szoftverből, másrészt pedig ma már nem nagyon van jelentőségük. MPEG-4, AVC és HEVC amik jelenleg fontosak, ezeket tökéletesen viszi a RPi3 FHD, a RPi4 pedig - részben - UHD felbontásig. De a többi, régebbi formátummal sincs nagyon gond, kifejezetten jó optimalizációt kap ez a hardver.
-
Nirvanus
aktív tag
Linkelne valaki egy magyar boltot, ahol lehet éppen kapni és 20ezer Ft alatt a 4G-os verziót? Lehet, csak én vagyok láma, sőt...
-
azbest
félisten
Néhány apróság, amit a hírhez hozzá lehet tenni:
A type-c csatlakozó nem csak táp. Hanem egy közvetlen usb2 kivezetés is egyben, ami a soc saját usb portja. Így valójában 5 usb port van. A type-c porton át usb gadget módban is lehet használni, mint a zero-t és az A modeleket.
A két hdmi port nem egyszerre tud 4k60Hz-et. Vagy 2x 4k30Hz vagy 4k 60Hz + fullhd. De van többféle felbontás is, amit támogatnak.
A gyártó munkatársainak kommentjei alapján a h264 és kamera alrendszer teljesen megegyezik a videocore 4 -es korábbiakkal. A 3d és h265 újdonságait hozza a videocore 6. Meg persze az összes egyéb buszt és újdonságot is az új videocore megoldás hozza, mivel az a rendszer központi eleme. A h264 tömörítés és lejátszás is megmarad ahogy eddig, a 3d módokkal együtt. A h265 esetén csak dekódolás lehetséges és mintha más api-n keresztül is működne, mint a régi pi-ken.
A hdmi portok közül (egyelőre?) csak egy kimenet tud cec-et és hangot kezelni. Ellenben, hogy melyik legyen ez, az a config.txt-ben választható. Valószínűleg a 0-ás kimenet az alapértelmezett.
Az sd slot SD50 képes, így kb dupla olyan sebességet érhet el. Persze ez még mindig nem használja ki a komolyabb kártyák módjait.
Az mpeg2 és vc1 már csak szoftveresen lehetséges, elég erős lehet a 4 magos proci hozzá. Viszont nem említik, hogy a többi codec-kel mi van. A régi pi-k esetén, ha nem is teljes dekódolás, de besegítés volt pár codec-hez. A vp9 fájó lehet. Nem is értem miért nincs, hiszen például androidtv hardvereknek is kötelező eleme már és hasonló broadcom soc-ból videocore5-tel mintha lenne androidtv eszköz is.
Egy 512kB-os flash chip is került a boardra, így a későbbi firmware bővítések, képességek (usb, hálózat boot és sok más) majd szoftveres frissítésként feltehető rá. Nem úgy mint a régebbi piknél.
Az smsc chip elhagyása egyúttal pár kezdettől jelen lévő és kisebb nagybb mértékben kellemetlen usb kompatibilitási hibát is megszűntet. Lassú és gyors usb eszközök keverése a korábbi pi-knél fagyáshoz vezethetett.
Szóval a pi4 meglepően jó hardvert kapott, de van néhány nyitott kérdés még. És a szoftveres támogatás is sok területen még le van maradva. Aki kifejezetten médialejátszót akarna csinálni, annak akár egy s905 alapú vagy az új, erős s922x alapú megoldások (például) lehet jobban bejönnek (a többféle codec, jelenleg jobb kodi támogatás).
-
Fex
tag
válasz
energy4ever #39 üzenetére
Specko cucc kell. A power over ethernet a varázsszó. Aka PoE
-
energy4ever
addikt
RJ45-on keresztul hogyan lehet neki aramot addni? Egy sima router is jo erre a celra, vagy ehhez valo specifikus eszkoz kell?
A type-C-n keresztul csak aramot tud felvenni, vagy teljes erteku csati, mintha egy telefon csatija lenne?
Ezekbol a mini lapokbol ez lesz a legajanlottabb emulatoros gep epitesere? -
BladePocok
tag
Raspberry Pi 4 Desktop Kit tényleg jó csomagnak tűnik, mit gondolnak róla a hozzáértők?
-
válasz
fuwiradis #31 üzenetére
Az RPI3 is lejátszik mindent FHD felbontásig, még a HEVC-t is teljesen megoldották. A legegyszerűbb a LibreELEC és ebből is tök jó Kodi-s médiaközpontot lehet csinálni, UHD felbontásig és majd HDR támogatással. De ennél több is kihozható belőle, mert végre nincs I/O-ban limitálva.
-
vampire17
addikt
Nincs ott gond a h265/hevc vel
https://libreelec.tv/2019/06/libreelec-9-2-alpha1-rpi4b/
https://www.youtube.com/watch?v=6mxY0r2gr0Q
Mar alakul a 4k HW decode, persze meg csak alpha.
-
fuwiradis
aktív tag
jo kis cucc, de egyelore szerintem meg korai beleugrani, en varok hogy fejlodjon meg a szoftveres oldal, optimalizacio az uj cuccra.
ami viszont tenyleg kiakaszt, hogy meg mindig nincs hardveres gyorsitas webes streamingre. ez valakinek erdeke es direkt penzeli, hogy ne menjen linuxon/linux alapu cuccokon?
offline videok vajon vannak hardveresen vannak gyorsitva?
-
válasz
bitblueduck #27 üzenetére
wow a Pi3 65 fok körül karistol.
-
-
bacsomarton
tag
válasz
bacsomarton #26 üzenetére
PPT/medialejátszás/filmvetítésre > PPT/medialejátszás/internet :-)
-
zetor2000
őstag
Valamelyik ilyen csodamasinát támogatott a MS is, valami Windows verzióval, nem?
Vagy az teljesen halott ügy?Szerk.: valszeg halott, ilyen garázsprojekt lehetett...
-
.mf
veterán
"ez immár perfekt médialejátszó-nas-asztaligép alternatíva!"
Akkor lenne jó médialejátszó-NAS alternatíva, ha lenne rajta legalább 2 SATA port :/
Gergott "Tom's Hardware teszt alapján egy 480p-s youtube video full-screenben még mindig döcög."
Thauxeeb: "A YouTube VP9-et (vagy 8?) az használ és ahhoz biza nincs hardveres dekódolás."Ez szomorú
Ezzel vagy ennél sokkal gyengébb SoC-okkal is simán megy nagyobb felbontáson is a Youtube droid alatt.
-
DanD88
tag
Engem az erdekel hogy mi van az a72-es magok spectre sebezhetosegevel?
gergott linux alatt nem nagyon hardwaredekodolsz semmit gpuval bongeszoben, kiveve ha nagyonbelemaszol.
-
Garrick
csendes tag
Erre vártam már jó ideje, ezért nem vettem mostanáig Pi 3-at. Mondjuk mindegy is, erre is várhatok, mert a négy gigás verziót elkapkodták mindenhol.
-
S_x96x_S
addikt
válasz
GodGamer5 #17 üzenetére
> Lehet hülye kérdés, de alapból nincs rajta hűtés?
Ha overlockolni akarod, akkor lehet rá rakni hütést ..
https://youtu.be/1AYGnw6MwFM?t=446Még mini vízhütés is van.
https://www.makeuseof.com/tag/keep-raspberry-pi-cool/ -
GodGamer5
addikt
Lehet hülye kérdés, de alapból nincs rajta hűtés? Mert így azért gondolom hamar elkezd throttlingolni.
-
aquark
tag
Március 14.-ére, 15 órára vártam a bejelentését...
-
Cyberboy42
senior tag
az előd nagyon nem bírja dekódolni a youtube-ot, ha ez sem akkor az már para. persze minden másra jó lehet, bár elég lenne egyszer is az a hdmi csak működjön renddesen
-
Amint megláttam a cikket, be is rendeltem. Instant get
-
törölt tag
Tom's Hardware teszt alapján egy 480p-s youtube video full-screenben még mindig döcög. Nem akarom bántani őket, de elég vicces ez a kontraszt a 4K-s megjelenítéssel; oktatási szempontból se lenne rossz, ha tutorial videok nézhetőek lennének, meg amúgy ezzel szerintem már tényleg egy igazán jó netezős kisgép lehetne. Min múlik ez?
-
Thauxeeb
tag
Csak győzzék majd gyártani...
khm khm Pi Zero -
törölt tag
Raspberry Pi 4 médialejátszó képességben és az emulátoros játékgépre alkalmas teljesitményben is fejlődőtt. Az előd Pi 3 B+ ezekre a célokra is biztosan elég jó volt, de majd nézegetem itt a fórumokat, hogy ezekből miket lehet majd kihozni.
Vajon nekem a 2GB-os változat elég lehet médialejátszónak és játékra, mert nem vágom annyira a Raspberry témát...
-
S_x96x_S
addikt
benchmark:
Raspberry Pi 4 Review: The New Gold Standard for Single-Board Computing
https://www.tomshardware.com/reviews/raspberry-pi-4-b,6193.html -
végre, valódi előrelépés minden téren:
ez immár perfekt médialejátszó-nas-asztaligép alternatíva! -
Ez mekkora meglepetés lett, és még többet is tud mint amire számítottunk!
-
arn
félisten
nah ezt megint kiprobalom audionak
a korabbiak is egesz jok voltak.
-
Dyingsoul
veterán
Áhh pont 2 hónapja vettem Pi 3 B+..... B+....
-
állat kis masinák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest