Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pendre54

addikt

Üdv!
    Eddig soha nem foglalkoztam ilyen kis kütyükkel ;] , most is csak úgy került képbe, hogy a PH nyitóoldalán láttam a cikket, és elolvastam.
    Szóval a témában járatosabbaktól kérdezném, hogy ez a kis cucc, alkalmas lenne-e kifejezetten csak zenelejátszásra?
    Jelenleg így néz ki a hifi láncom, hogy van az asztali PC-m, a legújabb Win 10-el. Az alaplap egyik USB2-es portjába csatlakoztatva van USB kábellel, egy Oehlbach XXL MasterClock órajel generátor [link] , ennek van saját tápegysége.
    Az órajel generátor kimeneti oldalán, egy másik, jó minőségű USB kábellel [link] csatlakoztatva van egy TEAC UD-503-as DAC, szintén saját táppal. [link].
    A DAC-ot kizárólag fejhallgatókkal használom, egy nyitott Beyer Amiron Home-val, és egy zárt AudioQuest NightOwl Carbon-al.
    Ennyi infó után, ezzel a kis Raspberry cuccal akkor kiváltható lenne az asztali PC? A Win 10-hez a TEAC-nak van külön drivere, és itt ha jól értem valamilyen Linux rendszer van, az meg driver nélkül is fel kéne ismernie a DAC-ot. Úgy tudom, hogy a Linux rendszerre is vannak zenelejátszó progik, olyanok mint a Winre írt Foobar2000, vagy a JRiver.
    Előre is köszönök minden infót. :)

Új hozzászólás Aktív témák