Hirdetés
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
A lényegesen kisebb fájlméret miatt jobb a HEVC-> Nyilván, de semmi "eredeti FHD anyag" nincs ezekben kódolva, így eleve minőségvesztéses a dolog, mert átkódolással jár. Erre írtam, hogy a natív kódolásúak a legjobbak. Persze kinek mik az igényei, mik a fő szempontjai. Ha a méret annyira fontos, akkor a HEVC a legjobb, de csakis átkódolással lehet ezt elérni. (Hacsak nem Home videókról van szó, amik eleve HEVC-ben rögzültek.) A Streamer szolgáltatók esetén is úgy néz ki, hogy a FHD még H.264 minden esetben, csak az UHD esetén van HEVC (vagy VP9) Stream. Én speciel a minőséget preferálom mindenek felett.
(#87) t72killer : Éppen az, hogy nem neked kell átkódolni másba, meg össze-vissza kódolgatni, attól csak még inkább romlik a natív minőség. Épp, az, hogy a FHD HEVC anyagok már mind átkódoltak. Ha natív "gyárilag" HEVC-be lennének kódolva ezek a FHD anyagok, az lenne a legjobb, de ilyen effektíve nincsen, az már csak az UHD területe. De lásd amit felül írtam, mindenki maga dönti el, neki mi a fontosabb. Én azt a kis plusz tárhelyet nem sajnálom, ha a minőség jobban számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Autós topik
- Synology NAS
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Asztalos klub
- Arc Raiders
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi