- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_64
senior tag
válasz
E.Kaufmann #558 üzenetére
250-es crucial-t kidobni ?
A 60-as kingston teljesen jó lesz. USB-3 as meghajtóra javaslom az axagon ee25-xa6_ot ez uasp és elvileg trim is. Nekem bevált. Az indító SD-re túloztam , már egy 256MB-os is elég
(szokott ilyesmi a fiók mélyén heverni) sebessége mindegy, csak boot alkalmával hsználja 3-4 másodpercig, onnan már az usb meghajtó villog.
A "varázslás" lesz a legnehezebb, de leírást lehet hozzá találni... -
Silεncε
őstag
válasz
E.Kaufmann #554 üzenetére
Projektmérettől függ, de szerintem egy Pi4 kevés lesz GIMP meg NetBeans alá (szoktam néha bűvészkedni GIMP-el, még az R5 2600-am is megtekeri, a NetBeans meg ugye Java, ami nem arról ismert, hogy olyan erőforrástakarékos)
-
válasz
E.Kaufmann #554 üzenetére
A teljesítmény általánosságban gyenge, illetve érezhetően elmarad egy mai PC-hez képest. Ha asztali gépként használnád, akkor javasolt egy USB 3-as SSD bekötése a rendszernek.
-
válasz
E.Kaufmann #552 üzenetére
Egy normális, windowsos asztali gép után csalódni fogsz több dolog kapcsán is. Én nem javasolnám, de sokan használják így a Pi4-et, szóval nem lehetetlen. De alapvetően gyenge lesz, és ha Linuxban sem vagy jártas, akkor sokat fogod szídni.
-
Laszlo733
aktív tag
válasz
E.Kaufmann #544 üzenetére
Köszi a választ, már sikerült megcsinálnom.
Raspbian volt egyébként. -
htc07
addikt
válasz
E.Kaufmann #513 üzenetére
hozzávetőlegesen 27% ÁFA + vámkezelési költség.
de a külföldi rendeléses topikokban többet tudnak segíteni. -
paprobert
őstag
válasz
E.Kaufmann #511 üzenetére
Igen, hamarosan COCOM-listás lesz a Pi...
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
E.Kaufmann #509 üzenetére
Hmmm... Mihez is kezdjek a láthatatlanság szupererejével
Valaki? -
szabi__memo
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #189 üzenetére
Ez jó:)
-
zsolt_64
senior tag
válasz
E.Kaufmann #186 üzenetére
Én is reménykedem hogy egy 4GBpi4 + SSD reális alternatíva lehet egy asztali PC -vel szemben.
Egy tetszőleges óccsó 120GB SSD most 6Khuf + külső meghajtó 3-4Khuf.Családi / ismeretségi körben sorra rohadnak le ezek a 10-12 éves másod/harmadkézből szerzett vackok, némelyik még képcsöves és
XPvan rajtuk
Aztán jön a telefon : jaaajj vírus, füstöl, meg nem megy. csináljak valamit
Kegyetlen nehéz elmagyarázni hogy ez már nem gép, hanem eletronikai hulladék.. (és ne a kukába dobd ki)
Pedig tulajdonképpen tényleg csak böngésznek, meg facbúk néha youtube megy rajtuk.
Emiatt aztán mennek egész nap, ezek az ócskaságok hangosak, meg tényleg zabálják az energiát kb 100W . Ezzel szemben a málna eszik 5-8 W ot
És akkor még nem beszéltem a torrentezés lehetőségéről -
válasz
E.Kaufmann #174 üzenetére
Simán jön új rev pár hónapon belül, jelenleg is az 1.1 van gyártásban. Legfeljebb most majd érdemes lesz felüntetni az eladóknak, hogy melyiket árulják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- GAMER PC! i5-11400F / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Gigabyte H510M-H PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest