Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mini-ITX
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
cof
veterán
válasz
SyMbioTe #55296 üzenetére
Programkódot próbáltál te beilleszteni? Figyelmen kívül hagyja a sortörést, ha sima szövegként illesztem be, és utána ruházom fel programkód tag-el, egy sorban lesz az egész...
Jobban szeretem én, mikor látom a nyers formázást a válaszomban.
Na mindegy csak megjegyeztem, hogy ha már szóba jött, pont a lényeg lett elrontva, nem kellett volna megváltoztatni, vagy lehetne A / B verzió. Amíg lehet úgyis a logout verziót használom.
-
törölt tag
válasz
koby11h #55295 üzenetére
Élességgel nincs baj, mármint ha nem 2 bizonyos szín van egymáson, akkor simán látok mindent. Pl amit nehezen bírok kinézni az a kék háttéren piros betűk, meg a zöld szín a hwsw-n. Ritkán futok bele.
Eszembejutott, amikor még anno ismerősökkel filmet néztünk CRT-tvn, (meg aztán plazmán szintúgy) a felirat alatt láttam a betűk tükörképét félig. Kérdeztem hogy nem e lehetne azt onnan kiszedni mert kvára zavaró. Kérdezik mit? Igy mutattam h ezt itt ! De mit ?
Mint amikor egy skizofrén mutatná hogy üsd le a pókotHOL ?
-
cof
veterán
válasz
koby11h #55292 üzenetére
A kinézettel nincs baj, olyan amilyen... de a válasznál, nem lehet normálisan egy programkódot, vagy akár egy félkövér betűtípust választani, aztán enter után meg ugyanúgy új sorban is folytassa, amikor nem is kellene. A fórumon a válasz írás a lényeges, hát pont az lett szétcseszve, jobb volt a bbkód-os megoldás.
(#55291) envagyok Már nálam is, valamiért nem láttam.
-
koby11h
őstag
Akinek nem tetszik az új kinézet az kérem nézze meg a hwsw.hu vadi új kék-zöld-lila kinézetét és utána merjen egy szót is szólni!
-
envagyok
veterán
Beárazós #69348 amíg nem törlik :)
-
törölt tag
Én poénból beírtam, hogy kihozták a kocsit, pedig még meg sem osztottam, és honnan tudták hol lakok?
Majd egy öreg néni alá irta, hogy 3 as, és leirta a lakcímét.
Hú mondom. Erre igy megrökönyödtem. Időseket nem hülyézem, az egy teljesen más világ, de amúgy egy sötétség serege toborzó az egész.
https://www.youtube.com/watch?v=8B3C2DjLVsE -
envagyok
veterán
Két újabb helyi szösszenet :
'Ati Radeon 5850, még mindig tudja amit kell (GTA5/PUBG/Fortnite)' Aha, persze
A lassan 10 éves retró gépemben is HD6990 van kettő.
És egy: 'Hihetetlen ajánlat!!!' 85k-ért, igaz csak 1 vevői értékelése, de 15 éve tag sok fórumozással.
Vagy nagyon kellett a pénz, vagy nem tudom -
8th
addikt
válasz
Trailblazer #55263 üzenetére
Azt csak szopatásból írta be, szerintem ő maga sem gondolta, hogy akad olyan hülye aki megcsinálja. Nos, akadt, már kettő is. [kép] És néha rácsodálkozunk mikor ilyen és ilyen hírek jönnek szembe az emberrel. Teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy az emberek többsége hülye mint a segg és ennek semmi köze az egyén iskolázottságához (lásd. a sok diplomás lepedőakrobata csisztu). Ha holnaptól iq szinthez kötnék a FB bejelentkezést kb. 150ezer magyar maradna fent azon a szaron. De lehet sokat mondtam. Ha ezek után a kint rekedt hülyéknek azt mondanád add meg a banki adataidat és a jelszavad mert így azonosítunk, hogy valóban az vagy-e aki a többségük gondolkodás nélkül simán megtenné.
-
törölt tag
válasz
Trailblazer #55275 üzenetére
Mármint?
Én vagyok a hülye, mert adok veszek csoportokat tele spammelnek, olyan dumával, hogy válassz 1-4 ig, autó kocsi aranyrög, pénz, és 2 percen belül megkapod?
Hát eltudom képzelni a nézetedet libsiként, hogy énvagyok a hülye. Mondom rengetegen vannak.
Kis naivak " . Ha igy nem tiprok a libsi lelkivilágba. De ez nem naivság. -
koby11h
őstag
A FB mindenre LEHET káros, elveheti a valódi élettől az időt, rossz használat esetén ronthatja a kapcsolattartás minőségét (személytelenné teszi), függővé és hibás önértékelésűvé tehet arra fogékony embereket.
Jelentősen rontja az átlag ember értelmi színvonaláról kialakult képet. Az üzemeltetett infrastruktúra itt is környezetszennyező, bármit csinálnak is. Jelentős táptalaja az álhírek és az idióta vélemények terjesztésének. Mintapéldája a személyes adatokkal való visszaélésnek. Bocs ha kihagytam pár ezer további hatást. -
törölt tag
Tegnap kezdett el terjedni, amikor megláttam az elsőt, aláirtam, hogy ehhez mennyire kell hülyének lenni?
Ekkor jöttek a libsik h miaz HOGYÉN látatlanban lehülyézek embereket, hogyan?????? képzelem én ezt.
Második fordulóban ezeket is lehülyéztem, de a modik már nemgyözik ezt a sok szart. -
envagyok
veterán
Nem is értem, miért állok le néha hülékkel vitatkozni. Xfx rx5700xt referencia, állítólag csak kipróbált, számla nincs, mert ajándék volt, de szerinte az xfx rendes cég, számla, papír nélkül szerinte 3 évig számíthatok rájuk garanciaügyileg. Mindez 135k-ért. Mondom az embernek, hogy pár napja 115k volt akcióban újan, névre szóló számlával, garanciával, de most is 130 körül beszerezhető. Válasz: ez hülyeség, ez 160k újan. Küldöm a linket az árral. Válasz, akkor miért nem veszed meg ott. Írom: mert én használtat szeretnék még olcsóbban. Válasz: Akkor miért írtál, ez új. És így körbe körbe tekeredik tovább a történet.
-
8th
addikt
Mikor azt hitted már semmin nem lepődsz meg... [kép]
Reménykedtem benne, hogy egy troll de nem, csak egy szimpla hülye (szavazati joggal).
-
envagyok
veterán
Az rx5700xt használt árak azért nem semmik.
Vadiúj Sapphire kapható ingyen postával 130-ért, 1 napig 115-re is le volt akciózva. Kíváncsiságból szeretném kipróbálni, illetve lecserélném a 2060-at, mert erősebb is nála, meg a freesynces monitoromon se tökéletes a gsync.
Szirszar powercolor jegelve 120-ért, 1-2 hete figyelgetem, 120-130 körül árulják őket. Én max 5 számjegyű összeget lennék hajlandó adni érte, ha van rajta rendes garancia. Anélkül annyit se.
Főleg most hogy jönnek a custom hűtésűek ezeknek esni fog az ára.
Lehet megvárom a Black Friday-t, hátha. -
koby11h
őstag
Nekem is 200+ gépem van most közvetlen felügyelet alatt, és poros olajködös ipari területen is. Ha megáll egy gép rendszerint a táp az, akkor csak az csere és megint megy 3-4 évet. Sok Codegen volt, csendben megálltak és nem indult többet a gép. Nem vittek még el alkatrészt ami számottevő lett volna - 1 ram ami meghalt, de a lap ott sem. Pedig több mint 20 éve csinálom, P1-től most 4gen Pentium/i3 van lent és végig ez volt. Nem igény a passzív gép az ügyfél részéről, így ezek mennek, mindig van tartalék táp és proci hűtés. Ritkán halnak meg ami meglepő a körülményeket tekintve. A legtöbb ezért van leváltva, mert jobb kellett vagy megmaradt cserékből és miért ne.
Az utóbbi 3 évben 4 meghalt gépem volt, 2 emberi hiba, 2 alaplap miatt messze garin túl.
16-17 évvel ezelőtti HP Vectra VL sorozatot pl. azokat agyon sem lehetett verni. Rajta állt a kolléga menet közben és úgy mért vele autót... Utána volt egy sorozat álló HP dx sorozat, na azokban az Intel procisok jók voltak, az AMD procisok az MSI alaplap miatt 8 év után haltak hetente. 8-13 púpos kondi, lap csere után minden jó volt, de nem érte meg.
Dell Optiplex 3020 100+ darab, 4 év alatt 1 táp, 2 bill, 1 egér, 1 hdd - az utóbbi emberi hiba miatt.
Szóval nekem HW gond alig van. Viszont Windows gond rengeteg!!! Több gépemmel van baj egy év alatt Windows hiba miatt (frissítés, store, simán csak fagy) ami újratelepítés után teljesen megszűnik, mint HW baj miatt 10 év alatt. -
koby11h
őstag
válasz
zsolt0638 #55240 üzenetére
Aha, mert megbeszéltük előre, hogy este 10-kor hívom, mert én meg addig dolgoztam. Reggel 7-8 sem lett volna jobb, mert akkor már lehet kint volt az én építkezésemen és nem biztos hogy aznap kijut még egyszer, így reggel az infot azonnal átadta.
a Műszaki ellenőr volt béna az elején, bratyizott a kőművesekkel és az egyik így nagyon lazára vette - vagy nem értett hozzá - ezt nem tudtam én leszűrni.
Szóval várta a hívást, nem ordibáltam vele, én elmondta, Ő leírta. Másnap elmondta az építés vezetőnek és az ellenőrnek. Az építésvezető elment anyagot intézni, a műszaki ellenőrt meg elkezdte a problémás kőműves nyugtatgat, de végül a pasi felhívott, kimentem és elmondtam én a kőművesnek is mindent részletesen. A műszaki ellenőr azért kapta a letolást, nem az emberek előtt, mert én fizetek és nem nekem kell elvégezni a munkáját, meg rendelkezésre állni és kimenni az építkezésre amikor valami műszakilag nem felel meg. De ezt sem ordítva.
Így emberibb? -
törölt tag
P4 időkben tényleg elég lehetett egy 300 as codegen. Utána már más idők voltak.
Énis csak ilyen lakossági pár ezer gépes tapasztalatot tudok szervízből, és bizony a tré tápok pukkantottak el dolgokat rendesen.
De az user nemérti.
"tönkrement az alaplap"
"tönkrement a vga"
Nemérti. A táp az működik. Hát akkor mi lehet a baj? Hát az hogy a táp olyan ingadozást átenged, amitől az összes komponens összeszarja magát ( lehet nem elsőre hanem mondjuk a 100. alkalomra) , de a táp meg sem rezzen, mert nincs benne semmiféle védelem, a táp még akár 5 rendszert kiszolgál..Ingadozásnál a 12v néha 18, de most ezt ki méri? hát nem de.
Persze van, hogy selejt széria, volt anno rakat asrock lap (vrm), púposodó 775 msi-k stb stb, de ha bármi is kinyír bármit, az a táp lesz.
Kb az amikor beírtam valahova hogy a nemtudom milyen ssd 97 fokos. Irta a tag h neki az van hát semmi baja, meg nemis meleg, aztán irta hogy valóban majdnem rákozmált az ujja. Mondom attol hogy nem ordít az alkatrész, és nem predator az user hogy hőlátása legyen, a komponens attolmég majdmeg döglik.
Dana tápok... atya isten mik voltak. Kolinkes táp! koszos volt ujonnan a kábele, és volt hogy egy tápon 4 db ! floppy csati volt. Mondom ez aztán nemsemmi.
Gyári gépek azért mennek szinte forever, mert minőségi bennük a táp. Egy két szaki" ráengedte valahogy a 380 at a hálózatára és szétrobbant a táp, ssd , alaplap minden más túlélte.Szerintem akygánál vinne mindent. -
válasz
#38075904 #55243 üzenetére
Nem tudom, nekem pont az ellenkező tapasztalatom van gagyitápokkal (nem vargáné, hanem Codegen, ilyesmik). Gyárban, baromi poros környezetben leginkább ventik, és ettől 220 puffer halálok voltak bennük, komolyabb alaplap, winyó, stb. halált nem okoztak. Pár ezer gépes mintán
(Ebből közvetlenül csak pár százat felügyeltem mondjuk, P4...Core2 körül voltak.)
Tényleg inkább az van, hogy a melegedés szokott elvinni cuccokat, BGA-kat inkább.
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #55252 üzenetére
Egyik itt van a fiókban, aztmondja hogy :
https://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/msi/radeon-r9-270-gaming-2gb-gddr5-256bit-pcie-r9-270-gaming-2g-p209034220/
Ingyen bf volt mellé, aztán 30 valamennyire így ki lehetett hozni.
Driver nélkül is töri a képet. -
törölt tag
válasz
Gyuri27 #55250 üzenetére
Annó kettőt vettem mert a crossfire jól hozta az fps-t, csak bf-eztem, és a felső vga ramja csak úgy égetett.(ezeken nem volt hűtőborda) Nem lehetett hozzáérni.
ÉS mi a történet lényege, hogy az az ezerfokos ramos az nem pusztult meg. A többi viszont kihullott idővel. 2 még pont 3 év előtt, a többi meg bukovári. -
törölt tag
válasz
envagyok #55247 üzenetére
Hdd-k nekem hullottak rendesen, ssd-k mégjobban. (raid miatt hdd párok voltak, 2 évente az egyik tuti bades lett, legutoljára a raid mindkét darabja)
Ismerősi körbe vettünk 5 db msi R270 et 2 gigásat, ebből 4 elszállt, mindenkinek minimum 15 ezer forintos minőségi tápja volt. Monitorok szintúgy szálltak, alaplapok lekopogom nem, tápok sem. FSP szünetmentesből az 1 KW- alattiak mind kifingottak a gyíkba 3 év után.(400-650W)
Neked csak szerencséd van. Ramok is 5 év után, összes kingston hyperx párból az egyik. Úgy kellett összelegózni utána a megmaradt működőeket.stb stb stb... Ami eltud romlani el is fog.
(Corsair 1600 cl9 röl menetközben leesett az oldala annak a szarnak, még szerencse hogy felfogta a noctua borda, és nem esett a videokártyára)Én spec csak gyári gépeket használok, itt max a táppal lehet gond, alaplap az örökélet.
-
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #55246 üzenetére
Akkor nem értem.
A P4-es gépemből 2003-as hdd-k 100%-osak, az öcsémnek adott p965-ös ASUS lapot ramokkal most kaptam vissza hibátlanul, el is tettem emlékbe, A p35-ös Abit lapot 2 éve adtam el 8 év használat után. Most jut eszembe, hogy egy AMD HD4870 halt meg nálam pont a gari lejárta után. Ref hűtős volt, nem is csoda, azok 90 fok körül mentek. Ezenkívül egy 8800gtx pár hetesen, és egy tualatin proci rögtön. 35 év számítógépezés alatt kb ennyi. C64-el kezdtem -
envagyok
veterán
válasz
#38075904 #55243 üzenetére
Ha vargáné vagy vörös csillag mgtsz táp lett volna benne, én is jobban izgultam volna.
Múltkor megkért egy ismerős, nézzem át a gépét, mert újraindulgat. Akyga táp, 1mm-es vezetékekkel@Gyuri27
Nincs ott nálad valami áramprobléma, szar vezetékek a falban, rossz elosztó, stb.
Van egy Bakonyi ismerős, nála rutinszerűen halnak a cuccok, mert az utcában hegeszt egy ökör, aztán heti szinten 2-3 áramszünet is van.
Nálam szünetmentes tápon megy minden. -
Gyuri27
félisten
válasz
envagyok #55241 üzenetére
Ez hülyeség hogy ami 1-2 hét alatt nem romlik el az nem romlik el soha.
Az is hogy ha vigyázol rá akkor semmi baja.
A gyártó a gari végéig garantálja a hibátlan müködést (ha tönkre megy javit vagy csere). Annyit ki kell birjon és nóta vége.
Nézd meg az én 955-m. Jó hütés volt rajta. Jó lapban volt. Alulfeszelve. Oszt mégis megadta magát.
Egy lapnál, egy tápnál vga-nál ez hatványozottan igaz. Egy kondi, egy forrasztás egy ellenállás egy bizbazd bármi apró mütyür ha lehal vége a cuccnak.
Tápom halt meg. Nem volt túl terhelve. Eltelt 4-5 éb és csók. Ramom halt meg több darab. Nem volt szét feszelve. Monitor bekapcsoló. Így hirtelen.
Ha valaki vigyáz a holmijára azt hiszem az én vagyok. Nem állatkodok. Takaritva van. Aztán néha ez az meghal.
Mielőtt valaki nekem esne. Nincs bajom a használt cuccokkal.
Még azokkal se amikre nincs gari.
Csak ez az áron látszódjon meg. Hát nem szokott. -
törölt tag
válasz
envagyok #55241 üzenetére
99%ban a tápon szokott múlni. Azért szeretik a pc bótok akygával összerakni a 150 ezres konfigot.
Akyga + 1 év gar, 2-3 évnél már vmi fix hogy elszáll. Főleg vidéken ahol hetente van 1-2 nagyobb áramingadozás. Pesten 3 évig voltam, kb 2X volt áramszünet, egyszer azért mert épp egy épületet bontottak le, de azis be volt jelentve előre. -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #55206 üzenetére
Jó lenne tudni mennyi időn belül romlottak el a cuccok.
Tapasztalatom szerint rendeltetésszerűen használva (jó hűtés, pasztázás portalanítás, és semmi extrém tuning) vagy az első 1-2 hétben romlik el valami, mert selejtes, vagy csak sok sok év után ha megvetemedik a nyák, elöregednek a forrasztások, de rendesen használva örök élet +1 nap. Most vettem egy retro gépet 4 napja, fx5950 ultra vga volt benne, amin DDR950-en futó első genes DDR ramok vannak, rohadt kevés van belőle, mert gyárilag túlhúzott minden, eleve keveset adtak el, mert drága volt, és az a kevés is nagyrészt kihalt, az elégtelen hűtés, szar karbantartás miatt. Láttam hogy porszűrős Thermaltake Xaser V házban van, amiben 5 venti van a gépházban, teljesen tiszta volt belülről, sehol egy cica, tudtam, hogy menni fog. Kipróbálás nélkül volt lehetőségem megvenni, megvettem. Minden megy benne, pedig 16 éves. Ha csak 1 dolgot veszel, és pont nálad hal le, az tényleg rossz, de ha mondjuk egy élet során 8-10 gépcserét csinálsz több tucat hardvernél, ott már érdemes elgondolkodni, megér-e 10-20% felárat egy ideiglenes garancia, mert az sem tart örökké.
Persze megértem ha valaki azt mondja nem baj ha egy 40-ért vehető vga-t 50-ért vesz meg, mert megnyugtatja garancia. Ennek az az ára.
Én is agyaltam pár hónapja, mikor vettem egy strix rtx2060-at gari, számla nélkül 85-ért, hogy megvegyem-e, vagy 130k a boltban. Ráadásul úgy, hogy szlovákiába kellett menni érte, és a gyerek csak úgy a kezembe nyomta dobozostul. Ott az utcán átnézve nem láttam rajta külsérelmi nyomot, meg normálisnak tűnt a gyerek. Szerencsére jó vétel volt. -
zsolt0638
tag
-
Gyuri27
félisten
válasz
jim bcs #55238 üzenetére
Ja nem ide tartozik.
Üzletrontás? Az is szép.seniman: nem 3 év? Nem haverom. Ebben most viszont igaza volt. Még ha nehéz is ezt leirni.
Ha meg valaki ír valamit amire valaki hivatkozik: a: legyen az megalapozott, b:tartsa érte a hátát ha blődség.
A "barátomnak" még sokat kell tanulni arról, hogy mit lehet leirni és mit nem. És amit nem azt hogyan lehet szépen költőien körül irni.nullpoint: ezt nem értjük. És ha értenénk is elzárkózunk előle.
-
nullpoint
őstag
Van az úgy hogy nem tetszik az igazság, és ha hatalmadban áll , akkor bele is rúgsz abba aki kimondja...
Ezt látom most.....
-
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
-
snecy20
nagyúr
53.900Ft-os i5 9400F se semmi aprón, miközben a 3 év garos bolti ára ~47.000.
Szép tendencia amúgy, lassan a magyar kisker lesz az új hardverapró.
Ideális világ, a boltból kapod a cuccot legjobb áron, és mindig full garral. -
koby11h
őstag
Kolléga 50000-ért kínál olyan 3542-es Dell-t amit én 47000-ért adtam el 1 éve, csak az enyém i3 nem Celeron és egy jogtiszta Windows 7 COA matrica volt rajta. Nem szívbajos.
-
koby11h
őstag
Én is sokat tanultam a mesterektől - a mit hogyan NE csináljunk kategóriában.
Volt, hogy este 10-kor végeztem munkával, sötétben kimentem a házhoz amit építtettünk és miután végigmentem elemlámpával ott helyben felhívtam a generál kivitelezőt, hogy toll és papír és mondom holnap mit bontanak és csinálnak újra. 1 boltív, egy félkész belső fal, egy áthidaló. Persze reggel ment az anyázás a két kőművestől, én meg kimentem és tök kedvesen ott helyben elkezdtem megmutogatni hogy az a fal 20 cm-el balra van, az áthidaló 18 cm-el magasabban - az ablak bele már meg volt rendelve! - és a boltívet már a rómaiak sem így építették, az csinálja ma újra a jobb oldalit aki tegnap a bal oldalit csinálta mert az meg is fog maradni.
A műszaki ellenőr meg félrehívva kapott egy emelt hangú lebaszást, hogy ha még egy ilyet meglátok repülnek. Utána is volt pár vita, de sokkal kevesebb és kisebb dolgokban.
A villany nem akadály, én csináltam és 17 éve minden ok. Papírt kértem ismerős szerelőtől, mert ahhoz már akkor is csak engedéllyel lehetett, meg a rákötéshez a kábelezést csinálta meg 60000-ért. Régi szép idők, ma meg kb. ennyi a kiszállás...
A gáz és pl. kazán az igen, de hát az élet nem játék amihez nem értek azt meghagyom másnak. -
8th
addikt
válasz
koby11h #55205 üzenetére
Nekem is muszáj volt beletanulnom a kényszer rávitt. A kőműves és burkoló munkát már nem bíznám másra villany és gázszerelésnek ellenben biztosan nem állnék neki. Ácsmunkát sem csináltam még egyedül de hát az sem egy rakétatudomány. Egy trapézlemezzel fedett lapostetőt már csak összehozok némi segítséggel. Remélem.
-
-
gban
veterán
válasz
DeFranco #55198 üzenetére
Van arra is megoldás, nem kell feltétlenül a csavaros fémet beletenni.
Vannak mindenféle méretű műanyag távtartóim, ilyen esetekre, végső megoldás pedig (neked is simán beválhat) egy db radír megfelelő vastagságúra vágva. Abból annyit teszel be a szükséges helyekre a lap alá ahányat akarsz, a lapod meg nem fog hajolgatni. -
válasz
Gyuri27 #55209 üzenetére
Na igen, az meg plane. Mert nincs is jobb, mint honapokat varni a gariztatasra, mikozben bejarja a szarod a fel vilagot. Ha ilyen van, illetve amikor ilyen volt, fogtam magam es vettem egy ujat, aztan amikor visszajott garibol a fosom vagy kaptam ujat, azt eladtam gyorsan amennyiert el tudtam.
-
válasz
Gyuri27 #55206 üzenetére
Igen, ezert irtam ezt: "En ezt ugy szoktam latni, hogy amig garis addig jo, utana minden nap ajandek, plane pl laptopoknal."
Tehat ha hasznaltat veszel, ami mondjuk egy eves es igy mar csak ket ev garid van ra, akkor a garantalt mukodesi idobol buktal 33%-ot. Az nem keves, ezt az aranak is illene tukroznie. Csak ugye ehhez az kene, hogy a kedves vevok is hasznaljak a fejukben levo neuronmasszat, mert elvileg ugye arra valo, dehat a tapasztalatok azt mutatjak, hogy ilyen soha nem is volt meg nem is lesz, helyette megy a nagyipari fillerszekszualizalas, hogy sporolt 2000ft-ot a bolti arhoz kepest egy 60.000ft-os termeken, csuhajja.
-
Gyuri27
félisten
[link] Biztos nem 10-et adtak el belőle.
Mondjuk elvittek belőle 10k-t 3 év alatt. Az 70 ami elromlott. Ha felében az user volt a hülye az 35.
Nem szeretnék abban a 35-ben benne lenni gai nélkül mert spóroltam 4-5 ezrest.
[link] hiba: 1.4%
[link] hiba: 2.9%
És ezek mind gari időben.
Ne legyenek ábrándjaink a soha el nem romló cuccokról szakszerű használat mellett. -
koby11h
őstag
Én már csomó mindent magam csináltam, az utolsó mester 2007-ben volt a házban - kivéve a gáz, azt sosem mertem. A többi sok mindenhez értő haverokkal, családtagokkal megoldható. Persze Ők tényleg értenek hozzá, nem csak papírjuk van róla. Az ár meg baráti, hisz családban marad... De amiket lehet olvasni a mesterekről, vagy unokatesómék házánál láttam az katasztrófa! Hiába no, akinek esze van már külföldön rakja a falat. Tisztelet az itthon maradó becsületes munkás embereknek!
-
Cs1csó
titán
-
koby11h
őstag
válasz
seniman #55195 üzenetére
Régen 1, max 2 évente cserélgettem a teljes gépet, meg benne akár havonta a kártyákat, Gravist- SB-re, aztán meg vissza mikor kiderült hogy megszűnik, Cirrus Logic, Tseng ET6000, Voodoo Banshee, aztán meg át nVidiára amikor a Voodoo-knak leáldozott.
Volt hogy alaplapot is cseréltünk minden kártyával PCI-VLB-AGP miatt aznap nap oda-vissza, mert csak. Két kártya haverommal közösen, ha egy játék ATI-val jobban ment akkor nVidia ki és ATI be, és Ő játszott vele, majd visszaadta és nálma az ATI, ő meg addig nVidia...
Aztán jött egy határ, hogy a franc fog játszani, és minden pénzétt erre költeni és átálltam a megy amíg megy vagy bírom a várakozást álláspontra. Az utolsó 3 gépem 7-6-5 év - de ezt még használom - és úgy vagyok vele, hogy egy gépet 6-7 évre veszek, még jövő év közepéig ez kibírja, eladom és az ára elég lesz egy procira. 3-5 év gar van rájuk, de "elvárom" hogy menjen már 6-7-8 évet gond nélkül.
Monitorral jól jártam, mindet eladtam használtan, 14" Axion, 15" Targa, LG 15"-17"-19", Compaq 21", Samsung 940N, egy 23" Samsung és most 24" Samsung, ez is már 6 éves.
Amit elszúrtam az saját hibám volt! Egy merevlemez és egy VLB videokártya. Tanultam belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest