- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz
Wesder #56926 üzenetére
Akkor jópáran. Amúgy nálam egy 110 ezres tétel lett volna (ami amúgy is bőven túlmenne azon a határon, amit csak úgy utalok), ha a nagy összegű dolgokra megy rá, akkor annyira nem nehéz pár millát összeszedni.
De megnyugtatott, hogy jó élete van, nem éri meg neki ilyen átverést csinálni, meg amúgy is 2 perc alatt megtalálná a rendőrség. Így már egyből biztonságosnak érzem az utalást. -
törölt tag
-
-
envagyok
veterán
válasz
Wesder #56199 üzenetére
Már elengedtem.
Leírtam, amit szükséges, trollokat nem etetek tovább.
Ő az aki nem bírja elviselni, ha nem az övé az utolsó szó.
A végén már nem bírt mit benyögni, elkezdett fantáziálni a koromról.
Hogy miket várok hét elején csak azért írtam, mert itt is volt komment, hogy biztos a 2500ft-on pörgök. Ebből szerintem elég egyértelmű, hogy nem.
Az átverés 500ft-nál is átverés és 50000ft-nál is.
@kornel76
Sok mindent ebay-en veszek, ezt itt megláttam, miért ne kellett volna megvennem.
Privátban letisztáztuk, hogy működőként érdekel, elküldte, nem működik ennyi. -
envagyok
veterán
válasz
Wesder #56193 üzenetére
Nem a pénz idegesít, tegnap vettem 106k-ért rx5700-at a gépembe, úton van még most Nvidia 7950gx2, 7800gs+ AGP Gainward, HD4870X2 dobozos külföldről, és egy dobozos GTX690 innen apróról a gyűjteményembe.
Az ember hozzáállása, kétértelmű szövegezése a gáz.
Nézzétek meg a Teszteletlen brand alaplapok eladók! 15db itt aprón, bár most gyorsan archiválta, de google megtalálja, linket nem merek.
Teszteletlenek, nagyrészt hibátlannak tűnnek. Mindez egy alaplap szerelő szájából.
Gondolom azzal mindenki egyetért, hogy az ilyen hirdetéseknek tűnniük kell.
Ezért morgok én is, nem a párezer forintért.
Írja le, hogy hibás.. Ja, hogy akkor senki sem venné meg. Akkor adja le vasnak. Ja akkor meg 5k-val kevesebb maradna kasszában. Megélhetési csaló pff És akkor még ő jön a ratyizással.
@SyMbioTe privátban megírtam neki 2x is, hogy csak működőképes kell, különben el se küldje.
Így is teszteletlen? Meg azok után is, hogy szerelő létére ráindított? -
shteer
titán
válasz
Wesder #54842 üzenetére
tekeredik szépen az ügy
de ugyanígy jártam a minap. elpostáztam a garis, gépből frissen kiszerelt vga-t, vevőnél meg se nyekkent. hívott, hogy gond van, megkérdeztem mit választ, visszaküldi vagy intézi a bolttal - előbbit választotta, visszautaltam neki a vételárat én meg vittem a vga-t gariztatni. mit kell ezen tovább bonyolítani...
Gyuri: meleg egy augusztus lehetett
-
envagyok
veterán
válasz
Wesder #54842 üzenetére
Azt nem horgászboltban szokták csinálni?
Azért mondjuk kíváncsi lennék, hogy a tagnak tényleg van-e hivatalos lepecsételt áfásszámlás szakvéleménye.
Egy videókártyába mernék fogadni, hogy nincs.
Egyébként simán ő is okozhatta a hibát. Agyatlanok pillanatok alatt le tudnak verni 1-2 smd cuccot szerelés közben róla.
Na most kötött bele a modiba is -
koko52
nagyúr
válasz
Wesder #53081 üzenetére
A hidrogén fluorid csak a műanyagot nem támadja meg tehát abban kell maratni. Bár ha az áldozatra öntjük nem szabad belélegezni, mert úgy kivonja a kalciumot a vérből, hogy a görcsök szívmegállást okoznak. Szar képet mutatna, hogy ott fekszik a gyilkos az áldozat mellett.
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
Wesder #52824 üzenetére
volt akinek többször is cserélték, mert az újszerű helyett mindig leharcoltat küldtek neki vissza, én is újszerűt küldtem, holnap hívom is a supportot és leklamálok' szóban is, és rákérdezek betartják-e a magyar jogszabályokat, vagy az ms úgy gondolja rájuk nem vonatkozik ( : na kíváncsi vagyok
-
Popes
őstag
válasz
Wesder #51829 üzenetére
Ha csak bezárták volna attól még kereshető lenne és lehetett volna tájékozódni hogy esetleg mire számíthat az ember.
Volt ott sok olyan bejegyzés is a múltból ami pl negatívot nem ért de ott maradt a delikvens neve és a története. A törléssel ezek az infók is mentek a levesbe. -
Migráns
tag
válasz
Wesder #51591 üzenetére
Amúgy ez a "pacek" szerintetek mit jelent a szlengben?
Én úgy tudom,hogy a nyílt,de akár erőszakos megoldás vállalását jelenti.Tehát,ha valaki odaáll " pacekra".....az nem sunnyog,hanem nyíltan felvállalja akár a fizikai konfrontációt is.
Persze itt nem akadémiai székfoglaló-szintű nézeteltérésekről van szó,legtöbbször a " Mit néző? Ne nézzé! " vagy a " Ne hesszöld a romnyimat" témakör dominál.
Popes:
Ez se nem paranoia,se nem előítélet! A szó - amit keresel - a következő: tapasztalat!!!!
-
Chaser
legenda
válasz
Wesder #50586 üzenetére
ez elvileg valami bolt, persze nem is értelmes áron adja, valami biztosítós 5 év garral, vagy ér valamit v nem
újan két év garral az extra kontrollerrel is olcsóbb, de persze ajándékba adja az acc-ot, nyilván
kenwood
ez van, engem nem zavar, nem költök játékra, bőven elég a gamepassno jó, bf1-et megvettem 650ft körül :d de annyi elég is...aki el akarja adni a játékot, az lemezest kell vegyen
-
-
-
-
-
opr
nagyúr
válasz
Wesder #48472 üzenetére
JAVA+Droidhoz cpu kell meg ram meg ssd. En a helyedben az elejen valami hasznalt hp/dell businesskategoriat neznek, azoknak a billentyuzete is viselheto.
Jah, kijelzobol nem megyunk 15" ala ha picit is komolyan gondoljuk, mert kulonben olyan jo lesz vele programozni, mint smirglivel rejszolni.De amugy en olyan laptopot ajanlok, hogy ha egyaltalan opcio, akkor vegyel inkabb desktopot.
-
Chaser
legenda
válasz
Wesder #48472 üzenetére
hw követelményeit pontosan nem ismerem, de megoldható notebookkal, van elég sok ismerősöm akik arról tolják
ha nem lesz külső kijelződ, akkor viszont értelmes kijelzője legyen a gépednek, meg billentyűzete, 15,6-os méretben hd+ v fhd, sima hd-n programozni az mókás - és persze lehetőség szerint ips -
pontos típust nem tudok mondani, ár kérdése igazából, mennyit szánsz rá
notebookos topikba nyugodtan mehetsz, kapisgálják a témát ( : aktuális választékról nekem max régebbi üzleti gépekre van rálátásom, az új csodákat már nem követem -
Gyuri27
félisten
válasz
Wesder #48355 üzenetére
Btk. 373. § Csalás
373. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el.Nem másolom be az égés paragrafust meg a magyarázatot meg a jogértelmezést.
Az hogy volt szives a ph közbenjárására a pénzt vissza adni nem mentesíti semmi alól.
Az apróhoz a jogát min ideiglenesen fel kellett volna függeszteni és a negativot bevésni.Norman/bánáti egy élő legenda már.
Az, hogy a nyomózó hatóság és a bíróság együttes erővel nem tud mit kezdeni vele az viszont vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged