Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• koby11h

őstag

válasz seniman #55195 üzenetére

Régen 1, max 2 évente cserélgettem a teljes gépet, meg benne akár havonta a kártyákat, Gravist- SB-re, aztán meg vissza mikor kiderült hogy megszűnik, Cirrus Logic, Tseng ET6000, Voodoo Banshee, aztán meg át nVidiára amikor a Voodoo-knak leáldozott.
    Volt hogy alaplapot is cseréltünk minden kártyával PCI-VLB-AGP miatt aznap nap oda-vissza, mert csak. Két kártya haverommal közösen, ha egy játék ATI-val jobban ment akkor nVidia ki és ATI be, és Ő játszott vele, majd visszaadta és nálma az ATI, ő meg addig nVidia...
    Aztán jött egy határ, hogy a franc fog játszani, és minden pénzétt erre költeni és átálltam a megy amíg megy vagy bírom a várakozást álláspontra. Az utolsó 3 gépem 7-6-5 év - de ezt még használom - és úgy vagyok vele, hogy egy gépet 6-7 évre veszek, még jövő év közepéig ez kibírja, eladom és az ára elég lesz egy procira. 3-5 év gar van rájuk, de "elvárom" hogy menjen már 6-7-8 évet gond nélkül.
    Monitorral jól jártam, mindet eladtam használtan, 14" Axion, 15" Targa, LG 15"-17"-19", Compaq 21", Samsung 940N, egy 23" Samsung és most 24" Samsung, ez is már 6 éves.
    Amit elszúrtam az saját hibám volt! Egy merevlemez és egy VLB videokártya. Tanultam belőle...

Új hozzászólás Aktív témák