Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mini-ITX
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
Trailblazer #55998 üzenetére
A comó meghajtó viszi jól a játékokat. Nem olvastad el elég figyelmesen.
-
envagyok
veterán
válasz
Trailblazer #55998 üzenetére
Hej az a tárhely
-
koby11h
őstag
-
koby11h
őstag
válasz
cbmfan #55988 üzenetére
- Star Wars könyv, ritka, felraktam 9900-ért, 4-en lehülyéztek, lebarmoztak, vagy ajánlottak egy ezrest... az ötödik elvitte szól nélkül 9500 + postáért (régen olcsóbb volt a posta is:), mert tudta, hogy a nyomtatott példányok 95%-át bezúzták, ritka mint állat, ez meg bolti állapot volt
- megvenné csak küldjem el postával, bocs a posta nem visz 40 kg fölött, ez meg 135 kg - lemértük mázsán poénból, akkor futárral, ok 9200 Ft futár kijön, csomagol és elszállít van benne - hülye vagyok én egy 35000-es gépre 9200 a posta? Nem vagyok hülye, ha kell intézzen magának, 2 hét múlva jött az értesítés hogy jön a futár, csomagol, viszi, vevő fizeti. 9200 Ft volt a papíron amit aláírtam mint átadó... mert ő jobban tudja!
- mennyi a satu, 15000, fénykép?, a hirdetésben, nem látod?, ja ok, jó lesz, tegyem el mert messziről jön érte, elteszem, ideér, nézi jó lesz, 12000-ért odaadom? nem, hülye vagy, elviszed Te 15-ért is ha már ennyit kocsikáztál, elvitte, zsír újan amúgy kb. 30000 lett volna és ezt Ő is tudta
- PIROS gyermek kerékpár eladó, eljön, megnézi, ez piros?, nézi a hirdetést, tényleg...nemnormális van mindenfelé
-
koby11h
őstag
válasz
KROK640 #55986 üzenetére
Van két gyerekem, koromhoz képest még kicsik, hétvégén olyankor lefekvési ceremónia. Van az a pénz, de nem egy párezres merevlemez. Nem ebből élek és általában jön a következő vevő.
Nem szoktam plusz pénzt kérni sem a csomagolásért, sem a postázásért - jó helyen van, útba esik, csomagolóanyagot meg megoldom mindig valahogy. És ha nem nagy kerülő akkor el is viszem bárhová a városban ha ez megoldható, külön pénz nélkül is, de nem éjszaka, nem munkaidőben és nem nyaralás alatt. -
cbmfan
senior tag
emlékek régmúltból...
- 200 Ft-os képeslapért ajánl 175 Ft-ot
- ötszázért árult könyvet vigyem el neki ingyen Szigethalomra mert nem bízik postában
- használt 10+ éves cuccra adjak 3 év garanciát
- számítsam be gyereke kistraktorját és anyósa virágállványát
- feleségének vesz ezresért porcelán tálat, de ha nem tetszik neki visszaküldi és én fizessem dupla postaköltséget és egyebeket
- vesz egy darab bakelit lemezt ötszázért, de ha egy karc is van rajta azonnal feljelent csalásért
- hülye vagyok, hogy ennyit kérek érte mikor valami ruszki oldalon látta olcsóbban, én miért nem adom feleannyiért neki mikor ő tuti megvenné
- valami pár ezer Forintos cuccért eljön, de fizessem vonat és buszjegyet oda-vissza
- negatívot ad mert Tesco-s fénymásoló papír csomagolását használtam csomagolópapírként karton dobozra
- nem tetszett neki a kávéfőző kábelének a színe, ő azt hitte, hogy szürke, valójában fekete, ezért fizessem vissza az ár felét
- 9210-ről azt hitte, hogy érintőkijelzős ezért visszaküldte, de hullámosra bökdösött kijelzővel
- alaplap nem indul, visszaküldi. meg is jött, kitört csatlakozókkal és égésnyomokkal, proci, ramok és hűtő nélkül. fizessem vissza azonnal mert én így küldtem, közben megtaláltam a hiányzó dolgokat más néven hirdetve.meg még egy csomó más ami nem jut eszembe. sok hülyéhez volt szerencsém sajnos amíg ezzel foglalkoztam...
-
válasz
KROK640 #55986 üzenetére
Én Vasárnap 1 szőnyeget adtam el úgy, hogy felszámoltam plusz díjat (csak 1 megyeszékhely, kb. 5 perc kocsi távolság), mert ő nem tudott eljönni érte. Még örült is neki, hogy elvittem, de más nem tudom mire gondol, hogy pár ezer Ft-os tételt majd házhoz viszed neki a hirdetett áron...
-
gban
veterán
Azt lehet tudni hogy mitől függ hogy egy apró alatt lehet hozzászólni vagy sem?
Van ahol ott a gomb, van ahol meg csak a 0 hozzászólást mutatja, de nem látok lehetőséget bármit is írni. -
-
-
gban
veterán
Régen hirdettem 478-as procikereteket (hűtőkeret), rossz lapokról bontva, 300 forintért, hogy legyen akinek kell, törős konstrukció volt és fogyott rendesen.
Sokan 1000-ért hirdették, én segíteni akartam nem meggazdagodni (akkor miért nem ingyen adtam? mert elvitte volna valaki mindet eladni az tuti...).
Írt egy illető, a Nyugatiban átvenne egyet.
Hát mondom a benzin 3x annyi, plusz az idő, bkv jegy még több de amúgy se pálya, de az Örsre szívesen kiviszem.
Még én voltam a köcsög, meg hogy nem is akarom eladni akkor minek hirdetem...
Mondtam neki, hogy egyrészt gondolkozzon, másrészt a boltnak is ír aki hirdeti pl. hogy vigye el neki a Nyugatihoz, és lecseszi őket ha nem? -
-
koby11h
őstag
Aha, meg munkaidő közepén el tudom-e vinni a 6 km-re lévő vasútállomásra, mert akkor ott lesz éppen. Hát sajnos nem, a főnököm nem ezért fizet...
De van a másik oldal is: megbeszéljük, hogy hdd kell, elviszem felé egy buszmegbe, úgyis arra megyünk családostól reggel, ő meg jön be dolgozni, csütörtök reggel találkozzunk.
Mindenki időre ott van, pénz - hdd csere, még utolsó mondata, hogy örül neki mert hét végén le kell mentenie egy 750-est. Na mondom érdekes lesz mert ez egy 500-as! De hát Ő az 1 terrásat kérte. És tényleg!!! Basszus, bocsi háromszor, csere vissza, holnap ugyan itt? Ok!, Bocsimégegyszer!!!
Másnap ugyan ott, hdd ellenőriz, 1 TB, bocsi még háromszor, 500 Ft enged - kárpótlásként. Mindenki boldog... -
-
koby11h
őstag
válasz
envagyok #55972 üzenetére
A srác este 21:45-kor ír nekem, hogy aznap 22:30-ig dolgozik, utána egy általa megadott - tőlem 6 km-re - lévő helyen átvenné a 3000 Ft-os merevlemezt. Mindent a vevőért, de ebbe az ártartományba nem fért bele. Ezt utána még egyszer eljátszotta egy memória kitnél is.
-
-
-
gban
veterán
Ráírok egy hirdetőre, vga-t hirdet, kérdem, merre van helyileg?
Választ minek küldene, simán archiválja az aprót, én meg várjak rá vagy találjam ki hogy rég eladta...
Írtam is neki hogy bizony ez a korrekt eljárás... -
-
-
cbmfan
senior tag
rengeteg, minden apró részletre kiterjedő infó: 3-as. vedd meg most!
-
-
válasz
Gyuri27 #55951 üzenetére
Nálam a pár száz Ft-os kategória szokott lenni
3-500, attól függ, mi. Mondjuk az érdekes, hogy milyen százalékban veszi gyűjtő, biztosítási csaló, egyéb csaló, alkatrésznek felhasználásra, stb. - csak ez meg nem az én dolgom, hogy utána mit csinál vele
Low IQ arcoknak meg amúgy sem adok el semmit.
@Kornel76 : LOLLLL ez jóó
-
-
válasz
envagyok #55933 üzenetére
Akkor azok a lapok rosszak
A teszteletlen egyenlő azzal, hogy rossz. Én is árulok így, olyankor az tényleg nincs kipróbálva, de olyankor ennek megfelelően bagóért van az alkatrész. Viszont a legtöbb esetben annyit jelent, hogy nem meri odaírni, hogy hibás, mert úgy bukna valamit rajta.@patomi : Mondjuk nem árt értelmezni is a hirdetést, amit a vevők nem szoktak. A telefonházra megkérdezi, hogy független-e.
A konkrétan kiírt típusú telefonkijelzőre megkérdezi, hogy az jó-e másra. Mondom milyen teefonod van? Írja, persze, hogy nem olyanra való, de tényleg, mit gondolt? -
gban
veterán
Csalósban a bejelentőről a medve meg a vadász esete jut eszembe.
Agyba-főbe veszi a telefonokat, még akkor is miután már 3x átverték.
Ez a mostani a 4. eset amikor a vadász cummantani ment az erdőbe/
-
gban
veterán
-
envagyok
veterán
válasz
Starchm #55937 üzenetére
1-2000 forintot érő pl 2 ram foglalatos 775-ös lapot nekem sincs kedvem időm rendesen kitesztelni, mert ha minden foglalatot, kimenetet átnézel, plusz stabilitás teszt, az kb. 2 óra. Meg csomagolás, postázás.
Ezért inkább egyben leadom vasnak.
Azt is megértem, ha egy tudatlan lomis nem teszteli, de az jobb is, még a végén elrontja.
Viszont 1155-ös lapot szerelőként teszteletlennek hirdetni....
Nagyon kilóg a lóláb.Mondjuk szerintem csak kb én tudom, hogy szerel alaplapokat.
-
törölt tag
válasz
Faterkam #55928 üzenetére
A futárnak ha nem adod át a csomagot, nincs semmi gond. De amúgy a futár érkezésének napján reggel 8 körül fogsz kapni egy e-mailt, abban benne lesz a futár várható érkezése, illetve a telefonszáma is. Fölhívod, megmondod neki hogy a vásárló visszamondta a megrendelést, szóval stornó az egész.
-
Faterkam
addikt
Nem tudod a vevőt jelenteni! Én nem találtam ilyen opciót!
(#55935) Trailblazer: a rokonához kérte, mert ő este van csak otthon, ez ok, most azt írta külföldre kell utaznia. A kettő között nem tudom mi a lényeg, az egyik nem zárja ki a másikat! Otthagyja a pénzt, amikor jönnek érte és kész. De legalább így nem utaztatom meg feleslegesen!
-
envagyok
veterán
Szerintetek ha valaki alaplap javítással foglalkozik (régen egyik hibás alaplap hirdetésemre jelentkezett, hogy ő szerelő), és most "teszteletlen" alaplapokat hirdet, az hogy lehet?
Be is húzott egy régi abit s478 pentium 4 lappal, utána kapcsoltam csak. -
Faterkam
addikt
A jófogáson jelenteni, kifogásolni valamit, na az megér egy misét! Regisztrál ezer más fiókot és kész...
Egérke ok, ez logikus, de szerencsétlen kijön feleslegesen, melózik vele. Próbálom lemondani, de az se könnyű! GLS hozzáállása: ha megkapom, a futár telszámát, hívjam, hogy ne jöjjön!. Itt tartunk.
-
Faterkam
addikt
Jófogáson vettek tőlem háztól-házig szolgáltatással egy konzolt, meg is kaptam az értesítést, hamarosan jönnek felvenni a csomagot! Erre tegnap este nekem ír a vevő, hogy ne is küldjem, mert úgysem veszi át, csak szól jófejségből! (Ezért nem adok fel semmit utánvéttel) mert eredetileg így kérte volna. Lemondani a szolgáltatást nem hajlandó, én irkálok, telefonálgatok. Megutaztatni feleslegesen nem akarom!
Szerintetek?Kicsit off, de ti világlátott emberek vagytok!
-
törölt tag
válasz
#24845312 #55861 üzenetére
Na mértem még két gépet Superposition Benchmark alatt, ezzel még kibővítem az előző hsz-em, hátha valakit érdekel, hisz elég sok hozzászólás született ezzel kapcsolatban.
Az egyik Ryzen 5 1500X + Sapphire Nitro+ RX 580 OC volt: 290W volt a csúcsfogyasztás.
A másik meg Ryzen 5 3600 + Gigabyte Windforce RTX 2070: itt 295W volt a plafon.
Természetesen játékok alatt egyik gép sem fogyaszt ennyit. -
-
CJ4567
nagyúr
válasz
BerserkGuts #55919 üzenetére
És most ebből mennyit is lehetne lefaragni, ha 4,2GHz(és tippre 1,4V feletti feszültség) helyett 4GHz, 1,3-1,32V körül teszteltek volna?
Látom, hogy 1600-al megcsinálták ezt, de 2600-al nem. -
Gyuri27
félisten
válasz
A szoftveres mérés nem mérés. Nekem az alulfeszelt 550-re kb 20 wattal többet irt mint stock állapotban a gyári maximum amit az msi megadott. Ja és nem játék közben csak netezés közben.
Persze lehet ti, mások többet tudnak pontos szoftveres méréssel kapcsolatban.
De én ebben nem hiszek. -
kornel76
aktív tag
válasz
[Ide] kellene inkább, mert már hülyét kapok a fogyasztástól, nem az apróktól.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Gyuri27 #55855 üzenetére
Itteni tesztet tudok de csak cpu-ról volt szó
a szoftveres (hw info) képes eltalálni egész pontosanhelyi fórumozó mérte 2600 oc-t és stimmelt a publikus weboldaléval
nem lehetetlen hogy működik és jól lehet becsülni ezek alapjánA teljesítmény minden esetben hasonló gigaflops-ban nézzük 67-70 között marad a ryzen 2600-as
-
Armagedown
őstag
-
-
Speed®
titán
Itt arra ment ki a játék, hogy kolléga gépét a lehető leggyorsabbá varázsoljuk 20k kiadással. Celeron P4600, 2+1GB, 250GB HDD. Ebből lesz hétvégére i5-560M, 2x4GB, 240GB SSD..nem fog ráismerni
A keretbe az SSD miatt csak 1db 4GBos modul férne, de találtam egy GTKos gépben mellé párt, szerencsére túlélte a locsolkodást, úgyhogy megkapja ajiba. -
cbmfan
senior tag
pár hónapja piacon láttam tezsvírnél két 8 Gigás Kingstont. rákérdeztem mennyit kér érte, erre benyögi, hogy huszezer darabja. mikor mondtam, hogy annyiért 512 Gigás is van újonnan több év garanciával, ez meg 8 és cirka 15 éves, még neki állt feljebb. nekiállt óbégatni, hogy hazudok, ő ennyiért látta a zinternetten! telefon elő, Kingston mutat, 19990. habog valamit, mondja, hogy "látom te ebben komponens vagy" és elmegy. gondolkoztam utána, hogy mégis mit akart ez mondani, talán kompetenst? próbált nagyot mondani, de nem sikerült neki...
-
válasz
Speed® #55903 üzenetére
Néha rám jön, hogy mindenbe SSD-t, meg külső SSD USB bootos gépteszteléshez , stb. Linux alá bőven elég a 16GB-os, meg keresgélek ilyen 32, 64-eseket, bagóért, és nincs.
Egyszer tudtam szerezni egy 128-ast, sérült csativel, kicseréltem, azóta anyámnál opörög, de ezen kívül, nem lehet találni kis SSD-t.SpeedR : Vicces 3000 spórolásért - ezek olyan dolgok, amikre amúgy egy fillért se kéne költeni, csak kényelmi extrák lennének
-
Astroboy
őstag
válasz
shteer #55908 üzenetére
De frankón sose értettem, nem bírják ki, hogy ne nyomkodják?
Olyat már láttam, hogy apa egyik féltett hangfalát kis tompika behorpasztotta, na bumm előfordul, no de mindet? Szövet meg minek ugye, így biztos rajabb.
cbmfan: egy minimumra letekert porszívóval óvatosan megoldható pikk-pakk, bár lehet, hogy az ilyen "szakemberek" jobb ha nem is próbálkoznak vele. -
cbmfan
senior tag
elég volt a VGA buzulásból, térjünk vissza az alapokhoz:
-
Speed®
titán
Én épp az SSD kufároktól kaptam hülyét.
6 embernek írtam, 2 elkelt (miért nem jegelt?), 3 nem válaszol, miközben látom, hogy olvasta, 1 meg olyan árat ír a 300Gs őskövületére, amiből 512Gs NVMEt lehet venni. Feladom, lerendelve egy A400/240G..0km/3 év, 10k. -
kornel76
aktív tag
Asszem eltévedtem, olvasgatnám a Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik -ot és véletlenül a Nagy hülyétkapokavgafogyasztásától topikba keveredtem .
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest