Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chaser
legenda
válasz
galoslac #56596 üzenetére
ezt most nem tudom mire....
viszont a góré véleménye a személyes átvételről és az azt követő reklamálásról, nem pont garos eset, de a lényege ugyanaz:
"Kvázi kikommentelni tudom az olvasottakat, ez azonban nem elbírálás, senkinek sem adok igazat, hanem elmondom, hogy mi lenne akkor, ha azt feltételezem, hogy az adott fél igazat mond.
A vásárló megnézte, megvette.
Alapvetően ha a vásárló személyesen megnézte és megvette, akkor azzal elismerte, hogy az neki és az előzetes leírásnak megfelel, onnantól a reklamációval mi nagyon nem tudunk mit kezdeni, de természetesen rendőrségi feljelentést tehet. Ez fontos, hogy ha mi nem tudunk valamivel mit kezdeni, az nem feltétlen azt jelenti, hogy azt pártoljuk, azzal egyetértünk, az úgy helyes vagy hogy nincs más eszköze a vevőnek az eladóval szemben. Ha nem tudunk vele mit kezdeni, az csak annyit jelent, hogy mi az esetben nem tudunk mit tenni.
Viszont egyszer lehet tévedni, ha itt valaki azt hiszi, hogy ő mindig csak kitalálja a specifikációkat és majd jól elad mindent este 8-kor a Hold fényénél, az a második ilyen eset után ki lesz tiltva, de akár az első után is, ha bármi gyanús körülmény merül fel (ez egyedi elbírálás, nem akarok példákat hozni, hiszen az tippadás lenne, hogy mire kell vigyázni a sumákolás során)."
mive 150+ értékeléses tagról van szó - nélkül - ha jól emlékszem -, nem lehet ráhúzni h ezzel mókázik
nagyon röviden és kicsit spongyolább megfogalmazásban ( : -
Chaser
legenda
-
envagyok
veterán
válasz
Chaser #56593 üzenetére
A hirdetésben 1 nap próbagari volt.
1 héttel később kezdett problémázni a tag.
Most megvonják a hirdetési jogát, mert nem értékelhető a hirdetés.
De ilyenkor nem is csodálom, hogy senki sem hajlandó elfogadni negatív értékelést, vagy azzal való fenyegetőzést, hiszen 1 nap garival személyes átvétel történt. -
Chaser
legenda
válasz
envagyok #56592 üzenetére
én igen, soha nem ment tönkre ettől egy se, csúnya is lenne
nézd, mörfi' megmondta:
ami elromolhat, az el is romlik, a kérdés csak az mikor
simán lehet teljesen jó bármi, aztán már nem, most halt meg valszeg a mosogatógépünk, bármi előjel nélkül, előző este mág hiba nélkül ment, másnap reggel levágta a biztosítékot, így meg tud halni egy notebook is, tv, bármi, megadja valami magát az alaplapon és ennyi
aki használtat vesz ezzel vagy tisztában van, vagy sem, de ez akkor is így van
ha tőlem elviszed, úgy h én adtam időt tesztelésre, utána a fejeden is pöröghetsz, tőlem 1ft-ot nem látsz, ha úgy vetted meg h semmi garanciát nem vállalok a továbbiakban, akkor úgy vetted meg
ezzel együtt teljesen korrekt maradok, akkor se jössz vissza 10-20e ft-tal 5év múlva, ha még 5 év múlva is működik, sztem- max továbbra is vásárolsz tőlem, ha van mit :d -
egyébként nem is emlékszem ilyen esetre, hogy lett volna, de nem venném vissza a gépet, csak ha adtam x idő garanciátszerk:
csúnya elgépeléseket javítottam, a többi maradhat ( : -
envagyok
veterán
válasz
Chaser #56591 üzenetére
Azért pl hdd-s gépet nem rázogatnék.
A személyes átvétel sem garancia, most született még újabb írás csalósba, személyesen átvett újabb laptop, majd hetek múlva problémázások miatt hirdetési jog megvonás.
Ez mondjuk még durvább eset. Ki tudja megmondani, mikor szerezte a sérülést a lapos.
Meg ha valaki ilyet vesz, minimum hogy rendesen átnézi -
Chaser
legenda
válasz
envagyok #56583 üzenetére
az komoly ( :
notebookokra én már csak "küszöb gart" adok, és kb mindenre amire nincs bolti, személyesen teszteli ameddig akarja, ha két órán át akkor addig, utána nem érdekel, és ezzel a feltétellel adom el, akinek megfelel semmi jogalapja reklamálni egy héttel utána, vagy egy nappal, vagy akár csak 1 perccel is, azután h tőlem átvette azt csinál vele amit akar - régebben adtam egy hónapot, többet is plusz pénzért, de annak már vége, ilyen nyomik mindig elveszik a kedvem, sok gépem már úgysem lesz, azokat úgy fogom eladni -, és persze csak személyesen, nekem nem ér annyit már az esetleges vesződség ami a postázás mellékhatása lehet
emlékeim szerint kalandor úr is személyes átvételnél nem szokott a vevő javára dönteni, volt lehetősége megnézni, kipróbálni
a legjobb, tesztelni a vevők 90%-a nem is tud, a leírt módszered sem atombiztos, sőt, hajszálrepedés az alaplapon simán átmegy legtöbb teszten, kivéve ha közben megrázod a gépet ( : egyik nagy arc mondta anno, mikor beleszaladtam egy defektes t61p-be, azóta én is használom a módszert, vevőnek is szoktam mondani rázza meg jó erősen ( :
egész biztos h nem vettem volna vissza a gépet és egész biztos, h nem fogadok el semmilyen negatívat és egyéb hasfájást, mert nincs alapja ha 24 órát adok és utána x idővel kitalálja h nem jó a gép, a használtban ez a rizikó, sajnos sokan ezt nem tudják fefogni -
-
cbmfan
senior tag
szerintem ez nem csak egy árnyalat...
-
-
envagyok
veterán
válasz
patomi #56584 üzenetére
Igen.
Laptopra max úgy vállalnék garit, ha szakszerviz írásba adja, hogy a hiba régen megvolt.
Akár vétel után 5 perccel le lehet ejteni, rá lehet ülni, vagy ráönteni a billentyűzetre egy kis vizet, aztán hello.
És én meg vegyem vissza gariba, persze.
Mondjuk azokat az eladókat sem értem, akik nyomnak egy képet a laptopról, és eladó, meg hibátlan.
30 perces aida stabiltás tesztről fénykép=alaplap jó, processzor jó, ram jó, kijelző jó.
15 perc 3d= vga jó.
Persze itt is lehet kötekedni, hogy nem megy az egyik usb port, vagy a net, bát utóbbit szintén lehet fotózni.
Plusz körbe képek minden oldalról.
Jelen esetben ezzel el is lehetett volna hajtani a vevőt, mert ha 10 percenként lefagy a noti, akkor a stabilitás tesztet sem bírta volna. -
patomi
őstag
válasz
envagyok #56580 üzenetére
Nem azért, de kipróbálta, körbenyalta a helyszínen. Majd fizetett és elment. Min. 2 hét múlva meg elkezd panaszkodni, jelentgetni.
Nem 100-as az biztos. 2 hét alatt elég sok minden történhetett a géppel, amit vagy bevall(de inkább nem) vagy nem.
Örüljön, hogy az eladó ilyen pozitívan állt a dologhoz. Szvsz... -
TaaT
nagyúr
-
envagyok
veterán
Ezt értitek a csalósból? :
"Sikerült megállapodnunk, az illető visszavette a gépet, én pedig engedtem valamelyest a visszavásárlási árból, mert magamat is hibásnak tartom."
Szóval az elején az eladó egy szemét csaló volt, most meg ő is hibás volt???
WTF -
-
cof
veterán
Kösz-kösz, nap mint nap találkozik az ember sajnos ilyenekkel és előbb-utóbb hozzászokik a szervezete. Mondjuk kicsit filóztam én is, hogy zenélni vagy tekézni jár a hangfalakkal.
Amúgy el is csesztem én is (alkalmazkodom?), a telefonszámon egybe írandó, sorry.
(#56576) KROK640 Jelentsd a csalókat topik.
-
cbmfan
senior tag
nagyon sürgős lehet neki ha ennyire keresi...
ezt meg dekódoljátok mert nem sikerült teljesen.
-
válasz
Beretvás #56567 üzenetére
Persze, nem is egy van, aki odaadja. De nem is mind olyan, akinek amúgy nem számítana a lóvé, hanem full csóór arcok is, mert ő aztán nem foglalkozik hülyeségekkel, meg 3000Ft-al nincs ki a vízből.
Én meg eladogatok minden szemetet pár száz Ft-ért is.Nekem is adogatnak ismerősök mindenféle régi gépeket ingyen (de ezeket azért igyekszem kiegyenlíteni).
-
koby11h
őstag
Nekem egy másik kereső visszaírt pár éve (akkor még 10-et kínált a bármilyen hibásért, régiért), hogy a C2D T6670, 2x2DDR2, 320HDD, 1366x768, gyári töltő, elfogadható állapotban és még működött is laptopom túl régi, max ingyen tudja átvenni. Erre voltam kíváncsi, el is adtam 17K-ért
-
-
Papooo
senior tag
Napi Sefter:
1. "Keresek hibás ingyen elvihető laptopokat , számítógépeket , monitorokat , Okostelefonokat "
2. "Keresek i3 i5 i7 laptopokat akár hibásat is Kizárólag egymben minden alkatrésszel együtt! 5000Ft/db " ( csak a kijelzőjük többet ér)
Nem a HA-s, hanem Jófogásos hirdetést idézem (arról meg nem tehetek. hogy majdnem betűre ugyanaz
)
Persze ugyanez a tag mindenféle használt számtech cuccot, mobilt árul, a Lidl-ből begyűjtött akciós szerszámgépek mellett.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Trailblazer #56526 üzenetére
Nekem a 480-ason 447GB elérhető
-
-
icemad
nagyúr
válasz
Trailblazer #56552 üzenetére
Gondolom más baja is van. Én is láttam 30 euróért hdd hibás ps4-et. Kérdeztem az eladót, hogy miért nem cseréli ki, azóta sem válaszolt.
-
Astroboy
őstag
Csalós
-
Gyuri27
félisten
Oem palit 980ti 60k-ért jó nem?
-
-
törölt tag
válasz
kornel76 #56528 üzenetére
Régen tanultam már nyelvtant és akkor is kettes, hármas voltam, de nekem úgy rémlik három szót nem írunk egybe, hanem kötőjellel. Jelen esetben magyar-tanárnő lenne a helyes. A kapcsolat azért kell a szóban és azért nem írható külön, mert akkor egy tanárnőt jelent aki magyar és nem magyar nyelvet oktató tanárnőt.
-
Astroboy
őstag
Ezt az ólban tartsunk ezres hajabusát dolgot sose értettem. Jó jó ez kivételesen pont oda való, de gondolom ti is találkoztatok hasonló volumenű hirdetéssel melyen pl. a koca mellett parkíroz a valóban csilli-villi speedmoci.
Addig meg sem venném, amíg nincs kész a zárt fagymentes és tiszta helye, nemhogy bátran hirdetni képekkel... -
gyulaszu
senior tag
válasz
Faterkam #56515 üzenetére
Neked onnan működik?
Én még egy bugriportot is nyitottam ezügyben... -
patomi
őstag
válasz
Trailblazer #56518 üzenetére
Igen, azért írtam, hogy a 480 is 512-es, csak előre foglalt terület van rajta. Ahogy írtad is gyártó függő.
-
cbmfan
senior tag
hogy mit?
-
cof
veterán
válasz
Trailblazer #56510 üzenetére
Ne is emlegesd az új felületet mert megőrülök.
Van kb. 3 cm2 helyed írni, a másolás-beillesztés meg linkelés borzasztó, nem értem azt sem, hogy minek kell az avatarom írás közbe bal oldalt, tudom, hogy én írok.
Talán bunkofonon vagy tableten használható normálisan, de normál 5" telefonon kész kihívás.
-
Cs1csó
titán
válasz
KROK640 #56504 üzenetére
IPON-on lehet, amúgy: Kingston A400 480GB 15600Ft, 3 év garanciával.
Lehet 20GB-al kisebb de 5k-val olcsóbb.
-
Trailblazer
veterán
Jó nagy hülyeségek ezek a drag&drop-olható, kedvencnek elmentett topicok az új PH! felületen. Már nem először rendezem át véletlenül egy hosszabban húzott kattintással.
De a legrosszabb, hogy lineárisan bedobálva nem lehet visszaállítani (nem marad a kívánt helyén, hanem lecsúszik refresh után mindenképpen az aljára), csak egyenként lefelé tologatva. Nem kéne ezen valamit módosítani? -
-
envagyok
veterán
Engem a múltkor letámadtak.
Canon EOS fényképezőgépet árultam. Direkt beleírtam, hogy filmes
párezer forintért.
Percenként jöttek az üzenetek.
Milyen memóriakártya megy bele.
És még nekik állt feljebb, mikor írtam, hogy ez azért ennyi, mert nem digitális.
Megmagyarázták, hogy tükörreflexes fényképezőt simán ki lehet fogni 5000 forintért hibátlant, mert van aki úgy árulja, hogy nem tudja, mennyit ér. -
-
KROK640
nagyúr
válasz
koko52 #56464 üzenetére
Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul, de 15-ért bizony igencsak jó ár az.
Kiváncsiságból ránéztem az Iponon az 500-as SSD-kre, és 20690ft a legolcsóbb, és erre még rájön a kiszállítási díj is. Úgyhogy ha talál a közelben személyes átvételest akkor gyakorlatilag 2/3-ad áron jut hozzá. -
envagyok
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Posta, csomagküldés
- Azonnali játékos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Jövedelem
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest