- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- TCL LCD és LED TV-k
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
Nem gondolod komolyan...
A noctua nagyon tuti, a légszállítása teljes mértékben rendben van és csendes is. Persze vannak ennél nagyobb légszállítással rendelkező ventik is, de azok jóval nagyobb zajjal üzemelnek! Ezenkívül adnak hozzá gumibakokat és ellenállásokat is. Ezeket számold bele az árába, és máris más a gyerek fekvése. Nekem fontos a csendes gép, és csak azt tudom mondani, hogy a P-12 hangtalanul produkálja ugyanazt, mint az eddigi ventijeim érezhetően nagyobb zajjal. Többek között van két ilyen is a gépemben, de 12von kibírhatatlan, nem is tudom hogy volt képük csendesnek írni a honlapon. 5von járatom őket, máshogy nem viselem el.
Mutass egy ventit, amihez képest ez légszállításban és hangban egyszerre silány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED monitor topic
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi