- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibabo
tag
Na bazz, jól szétoffoltuk a totyikot. Töröltetni lehetne.
Témába vágó: Nekem meg van az első baleset a házzal. A fedlap jobb első füle eltört. Visszaragazgattam és még hozzáragasztottam egy fémdarabot (hajlik) ami megtámassza, de a következő levételnél lepattant a műanyagról.
Gumidarabbal is próbáltam, de azzal nem fogott úgy a fül és rezonált.
Tipp? -
mg105
senior tag
abban nem kételkedek, hogy kell nekik egy venti, mert nekem is ott az alapból beépített kék venti, és 29-31 fok között tartja a vinyómat még folyamatos használat közben is. de véleményem szerint bőven elég egy gyenge/leszabályzott venti, annyi a lényeg, h valami mozgassa a levegőt a vinyó körül, elfújja onnan a hőt, maga a vinyó nem termel annyi hőt, mint azok az alkatrészek, amik komoly hűtést igényelnek
-
Ybron
senior tag
Nincs fordítva most. Bár úgy is jó lenne. Azért mert így most átfújja ugye a bordán és ami mögötte van ház ventilátor az meg szívja kifelé a levegőt. Úgy is jó ahogy mondod, de csak akkor ha fentre is rakok ventilátort. Nem hiszem annyira hangosak, főleg úgy hogy a videokártyán ott virít a zalman hűtő ami a leghangosabb. Egyszer elindítottam úgy a gépet hogy kihúztam a zalman ventijét... mondanom sem kell semmi hangja nem volt.
alibabo:
Igen
most már nekem sincs ventilátor a ház oldalán, köszönhetem a masszív oldallapnak ami miatt kitört egy ventilapát. Úgy történ konkrétan hogy eszméletlenül elkezdet zúgni nézegettem levettem a fordulatát kb 60% nem is zúgott aztán mikor rájöttem hogy valószínű rezonál akkora már késő is volt mert leraktam a földre szépen az oldallapot és annyira eldeformálódott hogy ki is törte egy lapát... -
Gerisz
addikt
ezen ne haragudj meg, de az alaplap leírásban ezek benne vannak
az, hogy melyik audio a frontpanel csatlakozója, és ugyan ez vonatkozik az IEEE 1394-re
FireWire-re
Nekem pl a kamerán van ilyen csati. Gyorsabb mint az USBnike_: hát nincs minden lapon rá lehetőség
minnyá leszed a manualt és megnézem
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

most már nekem sincs ventilátor a ház oldalán, köszönhetem a masszív oldallapnak ami miatt kitört egy ventilapát. Úgy történ konkrétan hogy eszméletlenül elkezdet zúgni nézegettem levettem a fordulatát kb 60% nem is zúgott aztán mikor rájöttem hogy valószínű rezonál akkora már késő is volt mert leraktam a földre szépen az oldallapot és annyira eldeformálódott hogy ki is törte egy lapát...