- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
tavasz óta nem takarítottam a gépet... most játék közben 10 fokot esett a vga hőmérséklete
porcicák még nem voltak, csak az az apró por gyülemlett fel minden ventin meg körülöttük... -
Korcsii
őstag
én is tervezgetek 2 + ventit a gyáriak mellé (megy a hyper 212-est a procira)...
most így a rajzot nézegetve... ha a ramok felett kifelé fúj a venti, akkor...
1. összeverekednek a procihűtővel a levegőért
2. ketten több levegőt szívnak keresztül a ramokon, meg a fél rendszeren
utóbbi nem is lenne olyan rossz...
vagy fújjon befele? úgy biztos nyakba kapnák a ramok... vagy oda se érne, mert a proci hűtője elszívná?
hmm, ebből egy hosszú tesztelés lesz, csak találjak rá időt...a fentiek kötül a hátsó helyre érdemes egyébként ventit rakni? mert ott majdnem mind1, ott már van elég légáram szerintem...
-
Korcsii
őstag
Korcsii most tudta meg, hogy manual alapján milyen könnyű leszedni az első panelt

nem kicsit volt tele porral az elülső szűrő....
-
Korcsii
őstag
gumi alátéttel nem rezonál be

egyébként én is kipróbáltam alulra rakni a ventit az oldallap helyett, mivel az ati 4850 gyári hűtője oldalra is fújja a levegőt, és pár centire pont belelóg az oldalsó venti légáramába, de lentről mégis sokkal magasabb vga hőmérsékletet kaptam...
-
Korcsii
őstag
hmm.. az én "egy terrás" samsungom csendben van... max ha ír/olvas, akkor lehet hallani...
-
-
Korcsii
őstag
gyárilag 3 venti van benne, abból az elülső világít is kéken, és az oldalsót kivéve mind halk is (mondjuk az alaplap leszabályozza őket, ha nincs nagy meleg bent), de az oldalsónál is valószínűleg a rács kialakítása a hangos, egy kis távtartó a venti és az oldallap közé, és már az se hangos...
egyébként nem sül meg benne semmi, pedig nem egy kazán van a gépemben
-
Korcsii
őstag
-
Korcsii
őstag
csak nálunk mindig elkavarodnak a csavarok - 4 ugyanolyan abból se lett volna

nah találtam valami öntapadós gumi izét, amin pont 4 juk volt, szétvágtam, felragasztottam, és szinte teljesen elmúlt... ha nagyon akarom hallani, akkor még talán egy kicsit mindig adja azt a hangot, de valószínűleg csak kevés ez az 1-2 milis távtartó... majd ha véletlen a kezembe akad valami használható dolog, akkor kipróbálom hogy még egy kicsit arrébb hogy szól...
még egyszer köszönöm a tippet

-
-
Korcsii
őstag
az miért van, hogy az oldalsó venti egy kicsit zúg alapból?
(az alaplap BIOS-a leszabályozza valahova 1000RPM alá)
ha oda rakom a kezem (vag most épp az alaplap manualját támasztottam neki félig), akkor semmi hangot nem ad szinte... különben meg mintha valami kis repülőgép lenne... szóval ha kicsit dolgoznia is kell a levegő mozgatásáért, akkor minden ok, de ha szinte terheletlenül forog, akkor előjön ez a hang...találkozott már vele más is? hogy lehet a legegyszerűbben orvosolni?

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

porcicák még nem voltak, csak az az apró por gyülemlett fel minden ventin meg körülöttük...