- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
Thunderzolee #4040 üzenetére
Felcserélhető. Ki lett vágva? Az a baj, hogy nagyon vékony a szép munkához. Valahogy barkácsolni lehet, de nem lesz igazi.
Oldalfalon befelé. -
Gerisz
addikt
válasz
Thunderzolee #4038 üzenetére
Úgy, hogy veszel egy ablakosat, a jobboldalit meg átteszed balra.
Tényleg megteszi szúnyogháló.
-
Gerisz
addikt
válasz
s.s.j.goku #3903 üzenetére
A tápot én igazából csak minimálisan szűrném, pl harisnya vagy szúnyogháló ( a 692-höz is hasonlót adnak gyárilag), mert ha szivacsot teszel nem kap elég levegőt.
-
Gerisz
addikt
válasz
s.s.j.goku #3901 üzenetére
Nem kell feltétlen oldalra venti. Azzal javíthatsz a légmozgáson ha letakarod a lyukakat. Fent jó helyen van ha ott is kifelé szív.
-
Gerisz
addikt
-
-
Gerisz
addikt
Ez meg milyen hozzáállás kérem?
Nekem mióta megvan (megjelenés óta) nem égett ki, a venti hangja meg már rohadt idegesítő így cserélem.
Havernak 1 led első héten kiégett, vettem egyet boltba nevetséges áron valami 50Huf és átforrasztottam. uh arra várni, hogy kiégjen...
inkább akkor vágja ki az a biztos. -
Gerisz
addikt
válasz
J.J. András #3804 üzenetére
Csak 14-es jó előre, igen van ott gyárilag.
Neki az a gond, hogy a cserével mi lesz. Mondjuk már sok gyártó rááll a 14-es ventikre is. -
Gerisz
addikt
válasz
jokeman #3754 üzenetére
Szerintem az alaplapi hangkarinál ugyan mindegy melyiket használod minőség szempontjából.
Milyen hangszórót keresel? PC speaker-t? Nekem azt hiszem adtak, de nekem ne csipogjon.
Nekem sem oldalt sem fent nincs venti, vagyis csak mikor unatkozom beszerelem, aztán meg ki. Az oldalsót lefedni azért nem árt, mert jobb lesz a huzat a házban. -
Gerisz
addikt
válasz
Sanyi.mTs #3747 üzenetére
Előlapot megmarkolod alul és meghúzod. Határozottan.
A fedlap pöcökjei a burkolat alatt vannak. Azokat befelé kell nyomni de csak picit.
Én úgy szoktam, hogy megkezdem elől és haladok hátra, közben emelem de óvatosan ahogy engedi.
De ott vannak azok csak inkább lábak mert jönnek vele együtt. -
Gerisz
addikt
válasz
yakuza.tora #3733 üzenetére
A kártya totyikjában olvastam, hogy igen.
Mert én azt a vidkari kategóriát nézem. -
Gerisz
addikt
Valaki fehéret?
Lehet kapni itthon is 26 ezer péz az ára -
Gerisz
addikt
válasz
Motion_Blur #3666 üzenetére
Én még a hétvégén nézegettem (pénteken) akkor nem.
-
Gerisz
addikt
Szét vet az ideg, hogy miért búgnak a winyók! Miért nem lehetett ezt megcsinálni rendesen ááááá
-
Gerisz
addikt
válasz
alibabo #3557 üzenetére
Jaaajj hölgyem
! A forma lesz más, mert már nem igazán tetszik [link]
A fő gond az, hogy amilyen most lesz az nem jó a gyáriból, mert a perforáció sok helyen belelógna, néztem Öcsém 590-én. Először azt akartam magamnak újra vágni és ezt kapta volna ő, de nem jó, így csináltatok újat.
A festésre én is kíváncsi leszek -
Gerisz
addikt
A kamerával használtam még mikor megvettem a házat. Nekem be van szövet szalagozva, de a használati utasításban benne van.
-
Gerisz
addikt
válasz
dangerzone #3468 üzenetére
Szerintem mire osztják az ösztöndíjjat már lesz. A Cosmos Black csomagot is lehetett kapni hetek múlva megjelenés után.
-
Gerisz
addikt
válasz
dangerzone #3465 üzenetére
Hát még nem láttam itthon, de gondolom lesz mint a legtöbb "black" szériás
-
Gerisz
addikt
Tegyél be egy lasabbat, vagy szabályozd le az oldallapit és egy slot cooler-t a táp fölé szívni. Nekem mikor gyári venti volt a VGA-n és kellett neki az oldalsó venti akkor így volt és jelentős fokokat lehet nyerni vele, hogy nem reked meg a meleg a kari alatt még akkor is ha az oldalsó és az ilyen is 5V-on megy.
-
Gerisz
addikt
válasz
belaazallat #3392 üzenetére
szürke, nem alu színű
SymbianOS: mennyivel?
-
Gerisz
addikt
válasz
csabicska #3365 üzenetére
Én is szerettem volna a lapra kötni az összes ventit ezért megkérdeztem az elektronikai totyikban. Ott azt mondták, hogy nem szerencsés egy alaplapi csatira kötni párhuzamosan több ventit. (sőtt sorosan se szerencsés) mert azok elég "gyengék" és elég nagy az esély, hogy beszarnak. Érdemes lehet egy kaza Q vezérlőpanel beszerzése, olcsó és jó. Akkor nem lesz gondod.
-
Gerisz
addikt
válasz
Picturemaker #3332 üzenetére
Nekünk van itthon 590 és 690 is. Amelyik tetszik azt vedd. A winyótartó jobban tetszik az 590-ben, mert csendesebb, de az enyémet gyorsabb szerelni. A többiben nem igazán van jelentős különbség.
Még valami, az 590-nél nem lehet a táp alá porszűrőt tenni, mert a láb útban van. (persze gyári megoldásra gondolok, nem kisipari szúnyogháló) -
-
Gerisz
addikt
Na én nem erre gondoltam, hogy ilyet akarsz. Én úgy etttem oda, hogy kivettem alulról a szűrőt, oda nekem úgysem kell venti és azzal szépen ott marad. De volt úgy, hogy csak letettem a ventit és kész. El sem mozdul még full fordulaton sem, kipróbáltam, mondjuk mozgatni nem igen mozgattam. De az alsó szűrős megoldással jó lehet.
-
-
Gerisz
addikt
itt feldobhatnád a témát és tapasztalatot, hátha van valakinek infója!
Én azért szállíttatok ki mindent amit veszek mert 8 napig reklamálhatok ha nem megfelelő valami!
Egyébként a TT szerint egy 14-es elől és két 120-as hátul a többi csak "Optional"
Nem akarlak elkeseríteni, de megnézted mit veszel?
Nem fekete a belseje: -
Gerisz
addikt
válasz
alibabo #3064 üzenetére
Nem fogod megúszni
Nekem csak 1 réteg van, mert nem értem rá, de kellett a fekete. A többi részen tökéletes! Nincs megsérülve.Az csak azért van, hogy ne jöjjön be a por, mert ugye ott szűrő van ami most az 5,25"-ös slotoknál tartja a 4. ventit
Írassuk át a topikot ... és kicsi csajozás!
Bár akkor mindenki itt lebzselneA tápom is átfestettem 2 hetesen! Nem ment a házhoz.
-
Gerisz
addikt
válasz
alibabo #3057 üzenetére
Én akkor vettem ezt a házat mikor megjelent. 1 boltban lehetett csak kapni.
Le is festettem, a belét nemsokára, de se csiszolás, se zsírtalanítás semmi.
Fogtam szétszedtem, igaz áttöröltem, de a magam hanyagságával
Most így néz ki:
Bőven kopik
Igaz minden nap le van szedve egyszer minimum. Most is leszedtem, hogy Pepe-nek lefotózzam a tápot.
Látszik nagy fotós vagyok, az újjam is oda került -
Gerisz
addikt
válasz
alibabo #3046 üzenetére
Azért az ATCS 840 baromi nagy! kell rá a festék is.
Én elterveztem az idei gépköltést: CF (4870v. 90) ATCS 840 , festés, moddolgatás, víz mindenre.
Aztán ebből mi lesz. Egyébként kivágtam a hátsó venti mögötti részt. Nem lett volna szabad, olyan mintha deformálódott volna, nehezen megy fel az oldallap. Mérgemben lecsavaroztam
Új hozzászólás Aktív témák
ph Olyan házat dobott piacra a Cooler Master, melybe hét-nyolc ventilátor is befér, rezgéscsillapított, nem túl drága, és még szép is.
- Melyik tápegységet vegyem?
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest