Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
eddie17 #1635 üzenetére
Hello!
Én az AC'97-et dugtam a lapra és ezt állítottam a Realtek HD Audio Manager-ben: [Device advanced settings-ben
[a csatlakozó beállításoknál(mappa, jobb felső sarok)]A Front panel-nél a zöldet (2* katt rá és rákérdez) fejhallgatóra, a rózsaszínt mikrofonra.
Remélem nálad is működni fog. Annyi szépséghibája van, h azt nem tudtam megoldani, h ha bedugom a fej/fülhallgatót, a gépre kötött hangszóró elhallgasson.
MOD: Megelőztek.
-
-
ész ventura
aktív tag
válasz
eddie17 #1185 üzenetére
Szép rend van nálad!
Azt nem tudom, hogy a 24-pines csatidtól be tudtad zárni a jobb oldali részt? Vagy csak simán nem teszed fel?
Nekem már nagyon feszült az oldalfal, így azt a csatit elölről kötöttem be a többit meg hátul kivezettem és leragasztottam szigszalaggal. A tápom hasnló csak TX650-es.Gerisz: Ezt tőled is kérdezem, látom neked is hátul van kivezetve a 24-es csati vezetéke.
-
Gerisz
addikt
válasz
eddie17 #1179 üzenetére
Nekem is úgy vannak berakva a kábelek csak nem hátra hanem fentre. Holnap csinálok képet. Egyébként én betekertem a kábeleket (amennyire jutott) szövet szalaggal és simán el lehet rakni őket. a harisnyás tápkábel meg finoman megnyomkodtam és sehol! nem feszül már a hátsó lap
-
Gerisz
addikt
válasz
eddie17 #1170 üzenetére
Nagyon baba!
A vezetékeket szépen el lehet rakni a hátlapnál (ezt engusztól tanultam)
A 4-tűs csatit a felső nyíláson is gyönyörűen el lehet vezetni a molexről a ventiket szintúgy.
Akkor még szebb lesz. Tudom minden idő
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest