Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
joshua7 #1379 üzenetére
Nem igaz, hogy nem láttál még ilyen molex --> 3 pin átalakítót
és mivel méred a winyók hőfokát? Mert eddig nekem mérte a riva, de vista alatt nem tom miért nem jelzi ki
-
eddie17
addikt
válasz
joshua7 #1376 üzenetére
Tudod ami kijön a tápból közvetlen "tápkábel" és arra dugod rá
Érted, közvetlenül a tápra, és nem az alaplapra
Nekem meg a neve nem jut eszembe. A 3 pin-eseken lesz egy átalakító hogy a tápra dughasd.
Mod: katt itt van még rendrakás előtt, itt látszik. Meg ott alul a vinyó mellett is.
-
Quan-Chi
őstag
válasz
joshua7 #1341 üzenetére
volt egy CM 534+Centurion házam! na az volt a remek kis kuckó! az pont olyan volt amiennek egy háznak lennie kell, szabvány full ATX forma belülről, semmi felesleges és idegesítő hülyeség, mérsékelt ár, és remek forma! sajna az meg sorjás volt és összekaszaboltam vele magam! de az remek ház volt
-
Daert
őstag
válasz
joshua7 #1333 üzenetére
Ezzel a mondatoddal: "Ha a venti részben a fiók lemezeit hűti a hdd-k helyett, az nem lehet olyan hatékony, mint mikor direktbe a lemezeket fújja." egyetértek.
Savanya:
Megfelelő hosszúságú házat kell választani,akkor nem éri el az alaplapot a HDD.
Szerintem a mai házaknál nincs ilyen probléma. -
engusz
veterán
-
engusz
veterán
válasz
joshua7 #1318 üzenetére
Az a keret azért van a CM házakhoz, hogy az olyanokba, amik pl. végig vannak pakolva 5.25 helyekkel, azokba is gond nélkül tudják HDD-ket szerelni. És ha már szerelsz, ha már van keret, akkor legyen hűtve. Létezik a CM-nek egy ennél szerényebb kerete is, amit a gyári előlap mögé tudsz szerelni. Talán van is olyan háza, amiben egy gyárilag megtalálható. Némileg olcsóbb, mint az általam tesztelt darab.
Ebben az árkategóriában a CM 590/690 házat messze a legszellősebb darabok. El sem tudom képzelni, hogy mivel lehetne őket még hatékonyabbá tenni. Azt pedig egyenesen hülyeségnek tartom, hogy azért lenne rossz ház, mert a HDD keret sok levegőt lefog az elülső ventilátoréból.
-
engusz
veterán
válasz
joshua7 #1307 üzenetére
Mi tart vissza?!
Azt, hogy nem szellőzik jól a 690-es az elforgatott HDD keret miatt? Ugyan már. Oda alapból egy lassan forgó venti dukál. Az ott csak a merevlemezek hűtésével foglalkozik. Tanácsos tényleg alacsony fordulaton járatni, mivel ez lesz a legközelebb a füledhez, tehát nagyban befolyásolja a gép hangját. A többi komponensnek pedig számos, akár 140mm-es, ventilátor hely van. Ne vicceljetek már...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Olyan házat dobott piacra a Cooler Master, melybe hét-nyolc ventilátor is befér, rezgéscsillapított, nem túl drága, és még szép is.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Dell notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest