- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
Új hozzászólás Aktív témák
-
asus27
tag
Ja és nem a földön van, hanem saját asztal, igaz még ez sincs kész.
1: [link]
Vélemény ???
Jöhet a kritika is !!!!!!! -
asus27
tag
válasz
Motion_Blur #1276 üzenetére
Én a ház elejét ugy vesszem le, fogok egy kiss pofáju kombi fogót, össze nyomom a patentokat és egy kicsit kinyomom.
Egyszerü. -
asus27
tag
Aki pedig szeretne egy plusz ventit a ház elejébe csak nem tudja odafogatni a 5.25 helyre, annak elárulom a nagy titkot.
A táp mellet van egy venti ami aluról nyomja a cuccot, na azt a feket keretett ki kell venni, rá kell fogatni egy 12cm ventit, lepatintod a házikó elejét és egyszeröen beileszted a 5.25 helyre pont oda paszol, kézzel megtartod és vissza patintod a ház elejét, nem kell semmihez odafogatni mert a ház eleje fogja megtartani oda szoritani.
Sokat számit a rendszer hütéskor, pont a memóriára nyomja a fincsi hideg cuccot. -
asus27
tag
Sziasztok én szereztem a ház másik oldalára ventit 80*80*15MM vagyis ami közvetlenül az alaplap hátuljára nyomja a levegőt ahol a proci található.
Én elöl kivágtam a porszürőt és érzékelhetöen több levegöt nyom be. -
asus27
tag
Mindenkinek köszcsi, azért ilyen sokat ne segitsetek mert nem tudom követni!
-
asus27
tag
Sziasztok nemrég vettem én is egy cm690 es házat, nekem a hátoldalra kellene egy venti, ami 80*80*10 vagy 15mm es.
Hol lehet egy ilyenre szert tenni?
Ja és lenne még egy kérdésem, az adatlapomat hol lehet szerkeszteni, mobil, cuccok STB...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Olyan házat dobott piacra a Cooler Master, melybe hét-nyolc ventilátor is befér, rezgéscsillapított, nem túl drága, és még szép is.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest