Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
engels105
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy másnál is előjött már az a probléma, hogy a kijelző bal szélén a kép vagy szöveg megfeleződve vertikálisan megnyúlik és egyben kinagyítódik. Elég zavaró, gördíteni kell az oldalt picit és akkor helyreugrik az egész, de ha tovább gördítem megint eltorzúl a kép. mintha a 4.2-es frissítéssel érkezett volna ez a probléma.
-
bostone
addikt
válasz
macskafogo #2094 üzenetére
Ha nem vagy biztos a dologban, szívesen cserélek veled tabot.
Az enyém only wifi, tehát működni fog én vállalom a lutrit.
Az ipon.hu oldalán sok ketyere megfordul, viszonylag vállalható áron.
-
macskafogo
csendes tag
Maga a gép már megvan. Most dokkoló után kutatok. Nem tudtok valamilyen boltot ahol lehet kapni ? Vagy már teljesen kifutott?
-
kaciokos
őstag
válasz
Igen, jó. A két gép csak abban különbözik, hogy a TG-ben van 3G modem.
-
zsoltix
tag
válasz
elviekben igen, de szerintem egyszerűbb ha megkérdezed ott ahonnan vennéd.
-
macskafogo
csendes tag
Sziasztok!Egy kis segítséget kérnék.Vettem egy TF300TG gépet.Az lenne a kérdésem,hogy a TF300T dokkolója jó a TG-hez?
-
zsoltix
tag
válasz
Keresztapper #2092 üzenetére
nekem is hibátlanul működik.
szerintem patent kis gép
-
bostone
addikt
válasz
Avicularia #2090 üzenetére
Szerintem valami van a szervezetetben, ami kiváltja ezt a műszaki cikkekből.
Egyszerűbb lenne, ha betáraznál olcsó kínai cuccokat és simán cserélgetnéd őket.
Eleinte én is mérges voltam erre a tabletre, de az első frissítés után patent lett minden. (kopp-kopp) Most is erről írok, nem is találok más alternatívát helyette. Hetek telnek el, hogy nem kerülök PC elé. Hetek óta nem volt kikapcsolva sem. Frissebb, szárazabb érzés. -
Avicularia
veterán
válasz
ace_ventura #2089 üzenetére
Nincs vele tapasztalatom, de több helyen láttam ilyen véleményt, talán a saját topikjában is.
A tf300 már a htc one x mellett is lassú és akadozó volt, de most hogy htc one-ra cseréltem még nagyobb a különbség. Igaz most ez is ment tegnap szervizbe, mert hibás a kamerája. Htc-vel mostanában mindig megjárom, a one x is kétszer volt szervizben fél év alatt. -
ace_ventura
tag
válasz
Avicularia #2088 üzenetére
Akadozik a Xperia Tablet Z? Hát nem mondanám, nekem kész felüdülés ha a TF300T után a Tablet Z-t veszem kézbe, pedig előtte a TF300T-ről azt gondoltam, hogy elég gyors az nekem.
(Más kérdés, hogy a Z most megy vissza szervízbe, mert megbolondult az érintőképernyője.) -
Avicularia
veterán
válasz
Keresztapper #2087 üzenetére
Néztem azt is, de sokak szerint az is akadozik és nem kicsit túlárazott. Egyébként tetszik, csak félek, hogy ugyanúgy csalódást okoz mint a tf300. Snapdragon 800-al kellene valami jó kis tablet.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Avicularia #2086 üzenetére
Tablet Z?
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #2085 üzenetére
Eléggé, csak nem tudom mit vegyek helyette. Új nexus 7 lehet jó lenne, de hát az is asus
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #2084 üzenetére
Ennyire meg akarsz tőle szabadulni?
Amúgy az enyémet elvitték tegnap.
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #2083 üzenetére
Enyémet egy tízessel kevesebbért el lehet vinni dokkolóval, csak még meg kell majd hirdetnem.
-
2ofthem
aktív tag
Üdv!
Mit gondoltok mennyiért lehetne egy használt, garanciális darabot eladni dokkolóval együtt?
A dokkolós darabok még mindig szép áron mennek, gondolkozom eladáson. -
Gabeboy74
tag
válasz
Avicularia #2076 üzenetére
Pontosan tudom, hogy mi a különbség a root és a custom rom között, és tudom, hogy melyik mire jó, esetleg olvasd el megint, mit írtam, hátha az segít az értelmezésben. A titanium backup esetében csak a rendszer szintű beállítások mentéséhez kell a root (de ha frissítek, akkor lehet, hogy nem túl okos dolog az előző rendszer összes adatát ráerőltetnem az újra), a heliummal pedig az alkalmazásokat tudod menteni akár root nélkül is, vagy szinkronizálhatod az adataikat két androidos eszközön. Mindkettő hibátlanul működik nálam root nélkül is, de én nyilván a szerencsés láma kisebbség közé tartozok,
míg te, az advance felhasználó küzdesz az elemekkel. Persze ha ilyen nagy mágus vagy, akkor egy nandroid backup megoldaná a problémádat, és ha valamit megint elsz@rsz, akkor azzal tovább dédelgethetnéd a superuser jogosultságodat.
A root egyébként - megint csak lehet, hogy tévedek - de a samsungnál és asusnál is garanciavesztéssel jár, mivel olyan hozzáférést kapsz a rendszerhez, amellyel befolyásolni tudod az eszköz "stabil" működését.
De nyilván majd Te kijavítasz.Ne személyeskedj.
[ Módosította: Qru ]
-
Avicularia
veterán
válasz
Gabeboy74 #2075 üzenetére
Rootnak és egyedi romnak semmi köze egymáshoz, pláne itt ,ahol garancia eldobása nélkül nem is tudsz custom romot használni, viszont root-ot igen. Már csak a titanium backup miatt megéri rootolni. Ott a helium, ami nekem nem tudta visszaállítani az alkalmazásaimat, buktam is minden mentésemet amit azzal csináltam, mikor még nem volt ez a motochopper root lehetőség. Ezenkívül számos alkalmazás van amihez nem árt a root, de te csak oszd itt az észt
-
Gabeboy74
tag
válasz
jacksly #2059 üzenetére
Lehet sírni a root hiánya miatt, de mivel eleve anélkül adja az Asus a cuccot - a sok láma felhasználó miatt meg is értem - nem hiszem, hogy fikázni kellene azért, mert minden egyes gyári frissítéssel visszaállítják. Ha valaki nem bír létezni root nélkül, az úgyis valamilyen egyedi romot használ, mert ért hozzá annyira, hogy kiaknázza az ezáltal megnyílt új lehetőségeket, amiket gyári romon nem is nagyon lehetne. Azért, meg hogy azzal villogjunk, hogy "én pedig rootoltam a telefont/tabletet és így sokkal jobb mint a tied" f@sz fölösleges.
Amire kitalálták/forgalomba hozták az eszközt, arra tökéletesen alkalmas root nélkül is.Ha egyébként hivatalos csatornán frissíted a Samsung androidos cuccot - legutolsó információim szerint - ott is bukod a rootot. Az más kérdés, hogy könnyebb újra aktiválni.
A garanciáztatással kapcsolatban csak annyit, hogy a világ három legnagyobb elektronikai vállalata között van a samsung, míg ettől az asus elég messze jár. Nyilván nem engedheti meg magának, hogy szervízpontot működtessen minden országban. Saját tapasztalatom egyik cégnél sincs - hála az égnek - de nyilván az fog inkább hangoskodni a fórumokon, akinek rossz tapasztalata van, a többi meg elégedetten hallgat.
-
zsoltix
tag
válasz
Keresztapper #2072 üzenetére
ez mennyire védi a kijelzőt illetve a dabot?
Más: láttam már pár hsz-t a frissítéstől, de senki nem írta még le, hogy tapasztalt e valami érdemi változást. Én még nem tettem fel, megéri vagy csak a root-ot cseszi el? -
Keresztapper
senior tag
Ha már tokok: valakinek nem kell egy ilyen? Nekem sajnos több tokom lett a kelleténél...
-
Zsombo®
csendes tag
Sziasztok! Hogy ne kelljen a tabot mégegyszer Brno-ba küldenem, új tokot tervezek vásárolni, mert ez a mostani neoprém annyira nem vált be.
Ti melyiket preferáljátok jobban? A kihajtható mágneses-félét, vagy a zipzáros, kemény (műanyag) feledelűt? Melyik védi jobban a kijelzőt? :-)
Köszönöm előre a válaszotokat, további jó fórumozást! -
-
zsoltix
tag
Sziasztok, ti milyen tokot használtok ami védi a kijelzőt illetve a készüléket is? sajnos elég sok kijelző sérülés van mostanába.
-
Zsombo®
csendes tag
válasz
jacksly #2065 üzenetére
Sziasztok! Múlt hét pénteken jött meg a tabletem Brno-ból. Semmit nem kellett fizetni, garanciálisan kicserélték a belső kijelzőt. Elég gyorsak voltak, egy hét alatt megvolt az egész procedúra. Teljesen jól működik, és a gyárban még feltöltötték az aksit is.
Nekem eddig semmi bajom sincs az ASUS-sal, sőt kifejezetten tudom ajánlani....
Szerintem azért volt garanciális javítás, mert a 'külső kijelző'-vel nem történt semmi, a belső kijelző csak elrepedt, nem tört ripityára.
További jó fórumozást, sziasztok! -
jacksly
tag
válasz
Avicularia #2060 üzenetére
És nem lehet valahogy visszatölteni az előző verziót? (Én mentést nem csináltam sajnos...)
-
MikotiN
csendes tag
válasz
Avicularia #2062 üzenetére
Én is ott olvastam, nekem összejött, nem tudom mitől függhet (ha superSU van telepítve akkor spec nem megy)
-
bostone
addikt
Akkor elhagyom a frissítést inkább.
-
MikotiN
csendes tag
válasz
Avicularia #2060 üzenetére
Még frissítés elött le kell menteni Voodooval, majd frissítés után vissza tölteni és marad a root
-
jacksly
tag
válasz
jacksly #2058 üzenetére
Nincsenek jó híreim... a legutóbbi frissítés előtt még működő motochopper progival való root-olás már nem működik.
Megoldották az ASUS-nál, hogy ne működjön. Ez egy újabb olyan húzás az ASUS-tól, ami arra készteti a felhasználókat, hogy soha többé semmilyen ASUS terméket ne vegyenek... most én is beléptem ebbe a sorba!
A Samsung ilyet nem csinál, ráadásul a szervizeléshez való hozzáállással is fényévekkel az ASUS előtt jár. Innentől mindenkit le fogok beszélni, hogy bármiféle ASUS terméket vegyen, és jómagam sem fogok többé venni, ezt megígérhetem.
Gratulálok ASUS, büszkék lehettek magatokra, veregessétek meg a vállatokat... (ülj le fiam, 1-es!) -
engels105
csendes tag
Szasztok!
Én is frissítettem manuálisan, semmi különbséget nem veszek észre.
Külföldi fórumokon sokan panaszkodnak, hogy eltűnt a Root jogosultság, és nem igazán boldogulnak a dologgal. -
Gabeboy74
tag
Jött egy frissítés, nem néztem a tartalmát, de elsőre gördülékenynek tűnik a cucc.
-
L4Fleur
tag
Szerelési útmutató: www.youtube.com/watch?v=3_JRLd7lPv8
-
L4Fleur
tag
Sziasztok!
Én is hasonló cipőben járok, mint itt pár ember! Nekem kb. 9 hónapja tört be az érintő-digitalizáló, az LCD sértetlen.
Akkor bele is törődtem, hogy a gépnek annyi! Történt 2 hónapja, hogy láttam egy szétszerelési útmutató-videót, amely alapján sikerült eltávolítani az alkatrészt! Sok kutakodás, keresés után találtam eBay-on egy hozzá illő érintőt, amit holnap hoz a postás (le is kopogtam)! Ha leszerelni sikerült, akkor meg is tudom javítani!
Remélem a legjobbakat!
Üdv!(Így néz ki jelenleg: [link])
-
Zsombo®
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudná valaki megsaccolni hogy egy belső (törött) kijelző cseréje kb. mennyibe fog kerülni? -
Sziasztok! Én kb 2 hete vásároltam egy ilyen készüléket egy osztrák MM üzletben. Amíg ICS volt rajta tökéletesen működött, de mióta frissült JB-re (4.2.1) teljesen meg van hülyülve, és random helyeken érzékel a kijelző pedig hozzá sem érek. Olyan is előfordul, hogy egyáltalán nem reagál a képernyő. Először azt hittem azért mert izzadt a tenyerem, de megtöröltem a kezemet és a gépet is, de ugyanúgy semmi
szerintetek mi lehet a baj?
-
Zsombo®
csendes tag
válasz
mgTerminator #2040 üzenetére
Hát ez jól hangzik...
És vélhetően ez is kb. 180 euróba fog kerülni?
-
Zsombo®
csendes tag
válasz
mgTerminator #2038 üzenetére
De ha nem repedt el a kijelző, csak akkor látszik, ha be van kapcsolva, akkor se számítsak garanciális javításra? Mert ha nagy ütés érte volna akkor az is elrepedt volna...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #2035 üzenetére
Gondolom nem nyugtat meg, ha azt mondom hogy nem vagy egyedül?
-
Zsombo®
csendes tag
válasz
Avicularia #2032 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, és tanácsot!
-
MucsMDR
csendes tag
Ja. ASUS - suck! (ha szerelni kell)
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #2034 üzenetére
Ezért a hozzáállásért soha többet semmilyen asus terméket nem veszek.
-
Zsombo®
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt ezen a fórumon, ezért előre elnézést kérek esetleges hülyeségeimért.
Karácsony óta van meg az Asus tf300t tabletem dokkolóval, és eddig nagyon meg voltam vele elégedve. A múlt héten viszont éppen nyaraláson elromlott/rontottam. A hátizsákomban volt dokkoló nélkül egy case logic neoprém tokban, mellette csak egy összehajtott esőkabát, az előtte lévő zsebben egy telefon és egy szemüvegtok volt. Az eset úgy történt, hogy a metrón tömeg volt, lökdösődés, a leszállásnál pedig egy nagyobb ütés érte a hátamat. Az első gondolatom persze az volt hogy baj történhetett a tabbal, de nem volt időm megnézni, meg nem is igazán volt nagyobb ütés...
Később mikor már el is felejtettem az esetet, akkor vettem elő (nem volt bekapcsolva) és nem látszott semmilyen sérülés a kijelzőn, de amikor bekapcsoltam, csak azt lehetett látni, hogy a gorilla glass alatti üveg elrepedt és csak fények villóznak. Egyébként működni működik, zenét tudok csak rajta hallgatni a dokkolón lévő fizikai gombok által.
Szerintetek garanciálisan ezt javítják, vagy ha nem, mennyibe fájhat a szerviz?
Válaszotokat előre köszönöm! -
Keresztapper
senior tag
válasz
Keresztapper #1973 üzenetére
Ma visszajött a gépem a csehektől.
Semmit sem tudtak sehonnan megállapítani, így alaplapot cseréltek garanciális javítás keretében.
Nem mondom hogy büszke vagyok magamra, de azért örülök, hogy nem kellett fizetnem, mert így tutira lehúzták volna a gatyámat...
-
csharles
csendes tag
Akkor senki sem találkozott még ezzel a problémával? Most voltam Ausztriában és rossz érzés volt, hogy van egy tabletem, ami elvileg szuper gép, és nem talál jelet sem a google maps, sem a igo.
-
MucsMDR
csendes tag
válasz
mgTerminator #2026 üzenetére
Az jelzett is, de reggelre sem töltötte fel max.-ra.
Most rendben látszik lenni. -
MucsMDR
csendes tag
szevasztok!
Úgy tűnik, nem veszi a töltést a büdös. Mikor bedugom a csatlakozót, hangot is ad-es és egy pillanatra kijelzi a töltést, de aztán nem látszik a töltést jelző kis villám... ha egész éjjel fenn van sem tölti kb.65%-nál tovább.
ötlet? -
Dolby
senior tag
Egy 2 emeletet meglepően gyorsan megtevő transformerről a rajta lévő adatokat ki lehet menteni valahogy? a szétszedéssel nem kell sokat bajlódni.. :-D
-
Avicularia
veterán
válasz
szepi23 #2016 üzenetére
Régebben írtam, hogy beküldtem javításra a dokkolót mert fagyott illetve újraindult vele a gép elég sokszor.
Xda-n is elég sok embernek volt ugyanilyen hibája, szóval nem egyedi probléma volt.
2 hétig volt ott, utána visszaküldték hogy nincs semmi hibája és bevizsgálási díjként fizessek 700 svéd koronát (24,5K)
Kivertem a balhét a boltban és mondtam, hogy nem fogom ezt az összeget kifizetni inkább megyek a fogyvédhez. Aztán végül a szervizes beírt valamit a gépébe és közölte, hogy nem kell kifizetnem az összeget.
Szvsz kritikán aluli az asus garanciáztatása és nem csak Magyarországon.
Nálunk is az asszonynak egy galaxy tab 2 10.1-e van és sokkal kellemesebb kézbe venni, nem nyöszörög mint az asus, aminek mozog a hátlapja.
A tablet is volt már javításon, mozgott a hátlapban az érintőkijelző a bal alsó sarkában, szerencsére ezt megcsinálták, de egy idő után mozogni kezdett a hátlap, illetve elrepedt mindkét horony amibe a dokkoló kapaszkodik.
Szóval soha többet semmilyen asus cuccot nem veszek, megfogadtam. -
MucsMDR
csendes tag
válasz
szepi23 #2016 üzenetére
Szevasztok. Nekem is megcsinálták a törött kijelzőmet. Szinte ugyanezeket a negatív érzéseket ismételhetem. A végösszeg 176.56 euro volt. 4 hét szerelés. Ugyanúgy zajlott mint fenn. Tehát pl. rájuk kellett telefonálni, hogy mi lesz már, és kiderült hogy nem küldték tovább az ajánlatot...
Szerinte gáz az egész, nem ajánlom ezek miatt az ASUS-t senkinek.
Kapják be. Amúgy a készülék csúcs tetszik. Csak baja ne legyen, mert elmegy a kedve az embernek az egésztől. -
csharles
csendes tag
Sziasztok!
Rég nem jártam itt, ezért nem tudom, hogy írtak-e róla, de a következő a helyzet:
Wifivel olyan szépen működik a google maps, hogy csak na. De nem navigál vele. Wifi nélkül pedig nem találja a pozíciómat. Igen, be van kapcsolva a GPS, és azt írja, hogy talált jelet, a képernyőn látszik a kis nyíl, de nincsenek utcák, város, stb.Az Igo Primoval is az a helyzet, hogy wifi nélkül nem talál műholdat. A legfrissebb rendszerfrissítés van rajta.
Valakinek tipp? Előre is köszönöm. -
-
szepi23
tag
Sziasztok,
Tegnap megjött a szervízből a tabletem, aminek betörtem a kijelzőjét. Vegyes érzéseim vannak a javítással kapcsolatban. A gépet június 6-án vitte el a DHL és tegnap azaz, 28-án hozta vissza. Az ügyintézés kis zökkenővel simának volt mondható, figyeltem online, hogy hol tart a javítás, 5 napig volt az "ajánlat elfogadására vár" státusz, de nem kaptam emailt, felhívtam az Asus-t és 2 órán belül el is küldték az ajánlatot.
Először a javításról. A tabletet leejtettem, az érintőképernyő törött el, megcsinálták rendben, előtte is a jobb alsó sarka mozgott, a javítás után is az érintőkijelző kicsit eláll jobb alul. Egyébként a kijelző pormentes, szóval alapvetően elégedett vagyok, ez inkább általános minőségi problémának tűnik. Zárójelben jegyzem meg, hogy feleségem Samsung TAB2-je több kört ver rá minőségérzetben, összerakásban a sokkal drágább Asusomra...
Ami fájó pont a költségek.
Egy Magyarországon, Forintért, hivatalos forrásból vásárolt készülékről van szó, melyre nem garanciális javítást kértem. A bevizsgálási díj 55 euro+ cseh áfa, amit ki kell fizetni, ha kérem a javítást, aminek szintén van munkadíja. Az ajánlat elfogadása után először át kell utalni egy külföldi számlára a pénzt, utána kezdik csak el javítani a gépet. Igazából nem értem, hogy egy hivatalos magyar gépnél miért csak euroban és átutalással lehet egy külföldi számlára fizetni, mert ennek díja bankonként változó, de jellemzően nagyon borsos. Nálam az átutalási költség (CIB) 20 eur (!!!) volt. Így azt mondhatom, hogy a szállítás, bevizsgálás költsége 87 euro (kb. 25e Ft) volt, ami szerintem elfogadhatatlanul sok. Ehhez jött még a javítás 100 eurós költsége.
Összehasonlításképpen egy másik nagy márka (telefon) hasonló javításánál a bevizsgálási költség 5e ft volt hivatalos szervízben, igaz be kellett vinni a készüléket, illetve elhozni.
Összességében azt gondolom, hogy valami nem stimmel az Asusnál, biztos jogszerű, hogy így intézik a szervízt, de nem etikus. Úgy gondolom, hogy vásárlás előtt kell (kellett volna) tájékozódni a szervízháttérről is. -
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #2014 üzenetére
Alapból a droid nem támogatja, az Asus megcsinálta hogy támogassa, a htc meg szarik bele.... ilyen egyszerű.
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #2012 üzenetére
Gyári állapotban a transformer viszi az ntfs-t a hox pedig nem. Szóval akkor ez nem kernelfüggő?
Enyémre is kellene egy beárazás dokkolóval együtt. -
mgTerminator
veterán
Szerintetek mennyibe lehetne eladni nyitott bootloaderrel dokk nélküli 32es wifiset?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #2011 üzenetére
Nem mindig kernelfüggő, többféleképpen is meg lehet oldani. Nekem pl van 2 fajta megoldásom is, és mind a 2 kerneltől független.
-
jacksly
tag
válasz
Avicularia #2009 üzenetére
Tudja kezelni, igen. Végül NTFS-re formáztam Windows alatt, és a TF300T simán felismeri, kezeli... eddig minden gond nélkül.
-
Avicularia
veterán
válasz
Keresztapper #2007 üzenetére
NTFS külső wincsi simán megy rajta usb-n keresztül, sd kártyát még nem próbáltam ntfs-re formázni, de gondolom azt is tudja kezelni.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Keresztapper #2007 üzenetére
Én úgy tudom hogy gyárilag támogatja az NTFS-t. De az viszont biztos hogy én cm alatt NTFS-el használom a kártyát. exFatra van megoldás? Mert az én megoldásommal nem 100%os sajna :/
-
jacksly
tag
Sziasztok,
Ha microSD kártyát szeretnék beletenni, akkor mire formázzam azt? NTFS, FAT32? Melyiket ajánljátok?
Illetve Windows-zal formázzam, vagy az androiddal? (Az androiddal ki lehet választani a fájlrendszert vajon?)Köszönöm előre is a válaszokat...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #2001 üzenetére
De egyvalamire azért jó lesz a tab 3 is! Hogy lejjebb nyomja a note 10 árát ami úgy nézem h mérföldekkel jobb
-
Avicularia
veterán
válasz
MrPetya19 #2002 üzenetére
Mókolt valamit a samsung az androiddal? Akkor ez még nagyobb baklövés, mert álló módban keresgélheted a fizikai gombokat. Söt én szoktam fejenállva használni a transformert ,amikor az ágyban fekszem és töltőre van dugva.
Igazad van, nincsenek kapacitív gombok, megnéztem gyorsan youtube-on. Nagyon ramatynak néz ki szvsz. -
MrPetya19
addikt
válasz
Avicularia #2001 üzenetére
A kijelzőn nincsenek ott tudtommal.
-
Avicularia
veterán
Nem értem minek rá fizikai gombok. Ha elforgatod a tabot álló módba, akkor kb. teljesen használhatatlanok és egyébként is ott vannak a kijelzőn, szóval a samsung erősen bakot lőtt ezzel. Meg a hardver is mintha nem annyira akarna fejlődni, nincs fullhd, csak a 1280x800 illetve 7 collon 1024x600. Közben 5 collon meg nyomják a fullhd-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/HP ZBook 15 G3 /I7-6820HQ/16GB DDR4/VGA M1000M 2GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest