Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi020
tag
Sziasztok!
Az én gépem is frissítette magát szépen 4.2.1-re. Sok pozitívumot így elsőre nem igazán vettem észre a régi is ment rendesen.
Viszont tegnap TV-re akartam gyári HDMI kábellel kötni és nem teszi ki teljes képernyőre, csak mintha 4:3-at akarna utánozni, beállításra meg semmi lehetőség nincs, a tv-n állítgathatom a képernyő nagyítást, de hát az nem ua.
Próbálja már ki más is, akinek van vezetéke, 4.1.1-en ez tökéletes volt.Tibi
-
FrankóStein
aktív tag
Nekem is lejött az új. Gördülékenyebbnek tűnik, mint az előző verzió.
Remélem az I/O is gyorsul, majd meglátjuk. -
válasz
Avicularia
üzenetére
Kifejezetten tetszik ez a szoftveres okosság. Remélem a memo smart 10 is mihamarabb megkapja, most azzal szemezek.
-
-
ystuc
aktív tag
Hmm, rányomtam a szoftverfrissítésre én is, de azt írja, hogy nincs újabb verzió. Ez miért van...?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Phablet interfész, 7"-ig még jó is, de egy 10.1-es tableten ultra gagyi... nem értem hogy gondolta a Google ezt.
-
footy
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
Nem, nekem már a képek alapján is gagyi bazárinak tűnt.
-
footy
addikt
Én is frissítettem, de semmi különbséget nem vettem észre. A miracastet hogyan lehet aktiválni?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Áh, ez egy vacak felület. Mikor CM-eztem szenvedtem, is vele rendesen...
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
én is frissítettem, most szenvedek vele
egyenlőre tetszik amit látok, de még több idő kell nyilván a tapasztalatokhoz, változott a fotózás, videózás panelje, előnyére szerintem
az új nézet nekem is fura, még dokkoló nélkül is kényelmetlen középre nyúlni a home gombért pl...
arról nem beszélve, hogy egyenlőre sokkal görgülékenyebb a futás, több szabad memóriám is van most, 480-ig tudok csinálni szabad memóriát, szemben az eddigi kb 380-al(mikor hogy). -
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
És úgy látom maradt a tablet ui.

-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére

Majd számolj be mi a helyzet.

-
Avicularia
veterán
Töltődik lefelé a system update. Gondolom ez már 4.2
-
drlovi
aktív tag
válasz
ace_ventura
üzenetére
Igen , én is ilyen áron láttam. És nagyon vennék már , de nincs 2 hónapja

-
Jégtörő
aktív tag
Várható, hogy egy 3g vel ellátott f300tg dokkolóval lesz 150 ezer alatt?
-
ace_ventura
tag
-
engels105
csendes tag
Mi igen?
Igen, kezeli a pendriveket, vagy
igen, lesz még hozzá dokkoló normális áron?Amúgy március elején kaptak a boltok pár db. dokkolót, de már el is kapkodták.
Nnnna így már jobban hangzik, bocsin ezért kellene már egy billentyűzet dokkoló.
-
Jégtörő
aktív tag
Pendriveket ugye kezeli?
Várhatóan lesz billentyűzet hozzá normális áron régen olyan 15 körülire emlékszem de ez a 45 körüli elfogadhatatlanul sok. -
Téves.
-
gbutcher
tag
Sziasztok!
A dokkolós típusoknál van olyan üzemmód, hogy ha egy tv-t kapcsolok a hdmi kimenetre, és lehajtom a képernyőt akkor nem kapcsol ki a rendszer, és fut tovább. Pont úgy mint egy laptopnál is lehetséges, külső képernyő használata esetén.
Ha van ilyen ümód, akkor hol lehet kapcsolni, vagy milyen app kell hozzá?Köszi, előre is a segítséget!
-
footy
addikt
Nem tudom itt kerdeztem e mar: masnak is vibral a kijelzo sotet hatternel?
-
engels105
csendes tag
Halihó!
Valaki tud arról valami infót, hogy mikorra kerül fel az Asus honlapjára a 4.2-es firmware?
Egyáltalán felteszik majd? -
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Majd meglátom. A dokkolót nagyon nem kezelte jól, a kiosztás sem volt rendben rajta, szóval nem jók az élmények.
A teljesítmény nem minden. -
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Egyébként a CM10.1-nek lehet ennyi csak a baja, hogy a 4.1-es gyárira alapul a kernele, nem a 4.2-esre. Azért csak van ott valami változás abban is a két JB között, galaxy nexuson pl a 4.1-es franco kernel nem is megy 4.2-n.
-
Gabeboy74
tag
Vazze, ha rendszerfrissítést kerestetek vele, a "CMClient leállt" hibaüzenettel elszáll az app, pedig már többször újraindítottam. Így nehezen lesz új szoftver. Ez vajon mitől döglött meg?
-
footy
addikt
Ha valakinek megjon a frissites es van lehetosege ra akkor probalja marki a miracastet.
Kivancsi lennek mennyire gordulekeny. -
ntomka
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
ntomka
nagyúr
Az usában elkezdték teríteni a 4.2-t. Még ebben a hónapban megjapjuk mi is.

-
footy
addikt
Tud valaki, olcso de elfogadhato minosegu tokot a gephez?
-
kaciokos
őstag
Ez elég furcsának hangzik. Nem akarok látatlanba' ítélni, de kicsit olyan válasz ez, amilyeneket a htc ügyfélszolgálattól szoktam kapni, vagyis roppant segítőkész, de komoly szakértelmet vagy utánanézést nélkülöző...
Mindenesetre nekem gyári ROM-mal simán viszi a 32 GB-os Class 10-es Kingston kártyát.
-
lord40
tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ok köszi,próbálkozom!

-
lord40
tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Tudok ezzel kezdeni valamit?
Garancia stb? -
lord40
tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Asus ügyfélszolgálat válasza a problémámra:
A készülék MicroSD kártya foglalata javarészt alacsonyabb sebesség
> osztályú Class 4 és 6-os kártyákat kezel. A kompatibilitási listán ezek
> közül szerepel Adata, Transcend, Kingston kártya is jellemzően 8 és 16GB
> között.
> A 32GB-os kártyákkal jelenleg més sok kompatibilitási probléma van ezek
> nem igazán ajánlottak vagy esetlegesen az alacsonyabb sebesség verzió,
> Class 4, amely várhatóan működik. Amennyiben van rá mód a kereskedőnél
> javasolt kipróbálni előzetesen a kártyát vásárlás előtt.
>
> Tisztelettel,
>
> ASUS szerviz-ügyfélszolgálat
> ASUS Magyarország Kft.Menjek vissza az idöben??Mia z ,hogy a 32GB-s kártyákkal baj van?Akkor nem is lehet annyival böviteni?
Ez átverés! -
lord40
tag
Nem ismeri fel a Class10 sebességü microsd kártyát! Màr 2 különböző kártyát is beletettem majd újra indítottam de hiába egyiket sem ismeri fel! Mi lehet a baj? Valami ötlet?Sima Class 4 kártyával müködik

-
footy
addikt
Olyat vettem észre, hogy mintha villogna a kijelző, nem tudom, hogy alkalmazás vagy háttérszín függő-e.
Találkozott már valaki hasonlóval? -
Monk144
csendes tag
Üdv!
Hónapok óta boldog tulajdonosa vagyok a tabletnek. Eddig semmi probléma nem volt, most viszont nem hajlandó bekapcsolni. Előző nap vígan használtam (dokkoló nélkül, most is csak magában van), asszem 45% körüli töltöttséget jelzett, ma viszont kakukk. Nyomhatok én akármit külön-külön vagy egyszerre, semmi. Annyit csinál csak, hogy a bekapcsoló gomb hosszú nyomásra villog párat. Töltőn van most már jó ideje, szintén változatlan a helyzet.
Ötlet? -
engels105
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek infója, hogy hol lehet kapni dokkolót?
Egyáltalán lehet még majd kapni?Üdv mindenkinek.
-
mappa12
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, vásároltam egy Asus USB Hub and Ethernet Port Combót az USB csatlakozások bővítéséhez.
Az Asus honlapján a tartozék műszaki adatainál kompatibilis modellként szerepel a TF300Tl, az OS támogatásnál pedig az Android 4.0.
Miután otthon kicsomagoltam a tartozékot a Gyors üzembehelyezési útmutatóban az alábbi olvasható: "Használatával kapcsolatos korlátozása miatt, amikor ASUS PAD és USB tárolóeszközt csatlakoztat az elosztóhoz, majd másik USB tárolóeszközt csatlakoztat, az elosztó nem fogja felismerni a második USB tárolóeszközt."
Ez sajnos a gyakorlatban is így van, csak egy eszközt ismer fel, így használhatatlan arra, amire vettem.
Valaki tudna segíteni, valamilyen megoldás van, hogy ne csak egy eszközt ismerjen fel.Üdv.:
Mappa12 -
lord40
tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Próbáltam

Szerintem a kártyával lesz a gond!
Transcend 16Gb SDHC és 32Gb SDHC-vel próbáltam nem ismeri fel!Most tettem bele egy 2Gb Nokia kártyát a telefonomból azt rögtön felismerte!
Na ilyenkor mi van???????
-
lord40
tag
Sziasztok!
Mivel nem nagyon értek a Tabletekhez talán buta a kérdésem de nekem nem müködik a GPS Navigáció ha nincsen Wifi kapcsolatom!Mivel a készülék nem 3G-s igy minek van benne GPS modul?
Bennt a lakásban nincsen szükségem még egyenlöre a Navira,talán majd 40 év múlva
Vagy én csinálok valamit rosszúl?
A gép 2 napja van meg még nagyon az alapoknál vagyok!
Kérem segitsetek

-
Zéé
csendes tag
Pontos időpont nincs, csak az, hogy lesz:
Android 4.2 Jelly Bean Confirmed for All Asus Transformer Tablets
-
Zéé
csendes tag
válasz
ace_ventura
üzenetére
A megrendelést visszaigazoló emailben 4-6 munkanapot írtak, hogy ezalatt átadják a futárnak a terméket. A 6. napon rájuk telefonáltam, hogy mileszmár', 7. napon megkaptam az SMS-t, hogy átadták a futárnak, 8. nap megkaptam. Sz'al nem túl gyorsan, de megkaptam, amit rendeltem.
Azóta rendesen működik, asszony nagyon szereti (ő használja).
Mondjuk azt nem értem, hogy ha ott van raktáron a termék, akkor miért kell várni 4-6 munkanapot? Arra gondoltam, hogy talán az ingyenes kiszállítás miatt összevárnak pár terméket és így próbálnak spórolni?
-
lacehu
csendes tag
válasz
ace_ventura
üzenetére
Én a screenshop-tól rendeltem az enyém, minden rendben volt, a szállító cég, aki hozta, nálam spec előre telefonált időpontegyeztetés miatt a szállítás napján.
Garanciapapírt asszem postafordultával kellett kezelni, mert a csomagolást nem nyitották ki.
PS: arról van hír, hogy mikor jön 4.2 a mi ketyerénkre?
-
a man
tag
Nekem egy ASUS Tarsformer TF101 táblagépem van, amin a Dual Battery Widget-et használom, de szeretném kipróbálni, hogy fut-e rajta az Asus, későbben kiadott ASUS Battery alkalmazása.
Esetleg valaki le tudná ezt menteni és el tudná küldeni nekem?

-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Na ezzel nem vagy egyedül! Nagyon nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nem pedig tabletre, bár nem vagyok nagy szakértője, de szerintem így van
De az tény, hogy sokkal jobb volt