- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Van itthon egy huawei e180 és egy huawei e367. Beléjük raktam egy simet,amin van internet,bár nem kimondott stickbe való kártya,rendes hanghívásos gsm amihez van net.
Egyik sem nyikkant meg,párszor felvillant rajtuk a led, de ennyi. -
gabor_01
senior tag
válasz
FrankóStein #597 üzenetére
A tablet az főleg Androidot jelent, nincs telepítés. A driver benne van az oprendszerben.
-
gabor_01
senior tag
válasz
FrankóStein #594 üzenetére
Aktív előfizetés nélkül meg se nyikkan.
Másik tableten már próbáltam.... -
gabor_01
senior tag
válasz
FrankóStein #589 üzenetére
A kártya pin kódja ki volt kapcsolva?
Volt aktív internet előfizetés a kártyán?
Ezek alapfeltételek. -
Collos23
tag
válasz
FrankóStein #589 üzenetére
köszi. csak mert most nézegetem a tabokat és néztem ezt is, fölöslegesen pedig nem akarok 30al többet adni ha egy 5ezres kütyüvel megoldható, az meg nem érdekelne ha nem olyan elegéns
-
Collos23
tag
Hello!
Érdeklődnék hogy az only wifi-re usb-n lehet kötni 3G sticket? -
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #584 üzenetére
Mi a probléma a gyári rendszerrel? A custom romok esetében is el kell telni némi időnek, mire fényesre csiszolják. A telepítési leírások, bármennyire is részletesek, bármikor bekövetkezhet egy nem várt esemény. Elég nehéz androidos eszközt téglásítani, de a galaxy s2 példájából kiindulva mégsem lehetetlen.
-
Avicularia
veterán
válasz
FrankóStein #584 üzenetére
Szerintem tudnak magyarul a custom romok is,de ezt konkrét romnál le kell csekkolni.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Avicularia #583 üzenetére
Köszönöm a segitségedet. Asszem megmaradok a gyárinál. Túl veszélyesnek tűnik ez nekem. És gondolom, hogy a modositott romok már nem honositottak, hanem angolok, de ha volna is magyar, akkor is veszélyesnek tűnik a gari vesztés okán is.
-
Avicularia
veterán
válasz
FrankóStein #582 üzenetére
Szerintem windows egészen biztosan nem fog erre megjelenni.
Van egy csomó custom rom,amit ha fel akarsz rakni,akkor kell kinyitnod a bootloadert. Természetesen ezek is androidok,csak a készítőjük belerak sok okosságot,kiszed dolgokat amik nem kellenek ,ilyesmik.
Itt nézelődj [link] -
FrankóStein
aktív tag
válasz
Avicularia #581 üzenetére
Tehát ha mondjuk megjelenne egy teszem azt Windows verzió erre a kütyüre, akkor kéne nyitni.? Olyan ez mint PC-n a BIOS?
Amúgy most lenne bármilyen értelme a nyitásnak? Van alternativ mod, rendszer erre? -
Avicularia
veterán
válasz
FrankóStein #580 üzenetére
Ha nyitod a bootloadert ugrik a gari. Roothoz nem kell nyitni, csak ha custom romokat akarsz felrakni.
-
FrankóStein
aktív tag
Most vettem észre, hogy az Asus honlapon van JB-re is Unlock Boot Loader. Mivel még alig két hete van meg a tf300-am, és nem volt sose még okostelóm se, ezért a fogalmak még erősen zavarosak nekem.
Tehát van itt ez a boot loader. Mire is jó ez?
Érdemes felrakni? Az angol szövegből annyit sejtek, hogy a garancia ugrik.
És a rootolás összefügg-e a boot loaderrel? Ha nincs unlockolva a boot, akkor rootolni sem lehet? Google-ban csak részinformációkat találtam, és még mindig zavaros nekem ez az egész.Ja azért 1 tapasztalatot megosztanék:
mióta feltettem az Avast! virusirtót a gépre, szinte megtáltosodott. Nem tudom hogy lehet, de azóta nem akad, egyből nyilnak az appok, pedig egyáttérben futó alkalmazástól pont az ellenkezőjét várná az ember. De olyan simán fut most minden rajta, mint az álom. -
Avicularia
veterán
válasz
r3dsnake #577 üzenetére
Én összelőttem az asztali gépemmel a tűzrókát mindent szinkronizál,chrome-ot hanyagolom bár fel van installálva.
Igazán utálom,hogy ötféle böngészőt kell használnom. Pld bizonyos oldal hozzászólásai nem látszanak firefox alatt,erre van fent a dolphin. Meg ott van még a chrome meg az opera,ha valami nem menne tökéletesen. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Avicularia #576 üzenetére
Az meg a google syncet nem tudja. Bár lehet, hogy van plugin, megnézem majd.
-
ntomka
nagyúr
Nyomkodtam most egy galaxy tab 2-t. Hát ég és föld a miénk javára. A galaxy brutál lassú és akadozós a transformer után.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Avicularia #573 üzenetére
Köszi, de root nélküli megoldás lenne jó.
-
r3dsnake
nagyúr
Nem lehetne megoldani valahogy, hogy a chrome 10"-os táblán ne mobilverziós oldalakat dobjon ki folyton? Zavaró, hogy folyton 'request desktop site' kell.
-
Petyuske
csendes tag
Kijelző csere 32 eFt + ÁFA (display szerviz, bp.)
Dokkoló bruttó 32.395Ft (ipon.hu)
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Avicularia #567 üzenetére
Ahha. Értem. Köszi. Sajnos nem volt sokáig ICS-m (1 óra), utána jött mindjárt a JB
-
Avicularia
veterán
válasz
FrankóStein #566 üzenetére
Úgy tudom,még nincs. Ha ICS-t rootoltad,akkor meg lehetett tartani JB-re.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Avicularia #565 üzenetére
Létezik root JB-re?
-
Avicularia
veterán
válasz
r3dsnake #564 üzenetére
Volt hard reset,nem szüntek meg a problémák,annyival jobb lett,hogy HR előtt minősíthetetlenül akadozott. Nézz fel az xda-ra,nem egyedüli a problémám.Mókolva a rooton kívül nincs,pár szükségtelen app van még fagyasztva,más nincs.
Volt frissítés,azóta jobb lett. Ott a progi volt a bűnös szvsz,nem a JB.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Avicularia #563 üzenetére
Furcsa, nálam minden akadással, lassúsággal, forceclose-zal kapcsolatos dolog megszűnt a jb-vel. Szerintem vagy valami mókolás vagy vmi app kavar be nálad. Itt jó azóta, lekopogom.
(Asszem te írtad, hogy fájlmenedzser megnyitása előtt is gondolkozik néhány másodpercet. Én ha rábökök az ikonra, ott van az app megnyitva egyből.)
-
Avicularia
veterán
válasz
Nemoka1987 #562 üzenetére
Elég vegyes összképet mutat a JB frissítés. Sok embernek hibátlan, de nekem pld sokszor újraindul teljesen váratlanul,vagy be sem kapcsol. Ezt csak a dokkolón csinálja,magában nem. Elég rendesen be tud szaggatni ez is a projekt butter ellenére,bár mikor szalad akkor sokkal simább mint az ICS. Szvsz ezt még kicsit tesztelnie kellett volna az asusnak mielőtt kiadja.
-
Nemoka1987
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült szert tennem egy ilyen gèpre.
Néha olyat produkál hogy meghulyul az erintoje. Ugral ossze vissza a kezdokepernyo, valamikor feloldom a kepernyozarat akkor csak a hatteretadja be, egy ikon es a menugomb sem jelenik meg. Sajnos mar frisstve kaptam, 4.1.1. JB van rajta. Ujraindtas megszokta oldani a problemat. Lehetseges, hogy a JB miatt vannak ezek a gondok?Minden segitseget szivesen veszek, amit elore is koszonok.
2 ev gari van hozza, elv a mediaba lett veve.
-
Vadasz_22
csendes tag
Előfordul pixel hiba,de nem vészes,mert nem olyan nagy a képernyő fényereje,hogy jól láthatóvá váljanak este a világos pixelek. Vmi olyasmi van a garis papírban,hogyha min.30cm távolságból 3 vagy több pixel hibásnak látható ,akkor foglalkoznak a dologgal.
3G-s változatot vmiért nem nagyon akarják árulni ebben a régióban egyenlőre. -
r3dsnake
nagyúr
Használja valaki joy-jal a táblát? Furcsa módon nálam ps3 joyjal a az X és a négyzet fel van cserélőtve játékokban, ahol pont fordítva lenne ideális. (X gáz, négyzet fék)
Egyszer a gamekeyboard nevű progival tudtam remappolni, de valamiért most az sem megy. Tudtok valami megoldást esetleg?
-
lacehu
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy 3G-s változatot szeretnék vásárolni (TF300TG) dokkolóval, csak egy BP-i forgalmazó sem árusít 3g-s tábla + dokk kombinálcióban.
Azóta végre találtam egy forgalmazót, aki ad el csak dokkolót, viszont ez kompatibilis-e a 300TG-vel? (Gondolom igen, de az ördög sose alszik, web-en meg nem találtam róla infót)
Szokott ezeknél a tableteknél pixelhiba előfordulni? Ha igen, arra milyen garancia vonatkozik?
A válaszokat előre is köszönöm.
PS: Ha esetleg van tippje valakinek, hogy árusít-e valaki budapest-en 300tg + dokkoló kombóban (egyedül ramiris-ban láttam, de az nagyker, mitöbb, méregdrága)
-
ryger
aktív tag
válasz
Avicularia #555 üzenetére
Igen, azota mar utana olvastam kicsit
, mar 2x is probaltam de semmi valtozas. Nem csereltem routert sem csak egyik naprol a masikra osszef@sta magat es nem akarja elerni a netet. Latja es kapcsolodik is a routerre, valtozik a signal erossege is de semmi. Azt hittem mivel nem akartam JB-re valtani ez a buntetes addig de nem
. A bunti maradt.
Koszonom, hogy segiteni probalsz! Holnapig feladom...
-
ryger
aktív tag
válasz
Avicularia #553 üzenetére
Reset megvolt, azzal kezdtem
, ha a cold boot azt jelenti, hogy kikapcs, kicsit var es bekapcs akkor az is megvolt.
-
ryger
aktív tag
Sziasztok,
Valaki segitsen mert megorulok
. Van egy TF300T itthon es tegnap ota nem tudtam vele a netre kapcsolodni. Latta es latja a wireless netet, ra is kapcsolodik de nem tudok vele netezni, semmit. Ma frissitettem mert azt gondoltam az lehet a baja de a helyzet valtozatlan. Szurke az ikon, olyan mintha "aludna". Csak, hogy meg kacifantosabb legyen a dolog az egyik szomszednal fel tudok menni a netre de a sajatra mintha nem lenne de megis connected-et ir. Kiprobaltam telefonnal a router-em mukodik rendesen.
Valakinek van valami otlete mert en atneztem mindent mar de nem sikerult eletre keltenem?
Koszonom elore is!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
touchscreen #550 üzenetére
Csak feltételes módban. Hurcibálni sok a 10", de a dokkolós megoldás viszont tetszik.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
touchscreen #548 üzenetére
Még megvan, de a véleményem nem változott. Amíg nincs rendes cloud backup, addig az android elég komolytalannak tűnik. Szerencsére az akadások nagy része a jellybeannel eltűnt, de szerintem ez is csak az erős hardver miatt, valszeg 1ghz-en ugyanúgy akad az egész.
De ettől függetlenül miért ne használhatnám?
-
Gabeboy74
tag
Akinek akadozik a böngésző JB alatt, az próbálja ki a firefox-ot. Fényévekkel gyorsabb a görgetés. Én eddig maximálisan chrome hívő voltam, asztalin is azt használom, de ez a firefox mobil verzió teljesen meggyőzött.
-
r3dsnake
nagyúr
Ez a JB sokkal jobb, mint az ICS. Ma frissítettem, de tényleg nagy előrelépés. Ráadásul végre kikapcsolható a dinamikus kontraszt.
-
Avicularia
veterán
válasz
FrankóStein #543 üzenetére
Nem lehet megmondani. HTC One X-re még mindig nincs se root ,se S-OFF pedig áprilisban jelent meg (szintén tegra3). Itt legalább rootolni lehetett bootloader nyitás nélkül,ott még az sem megy,a roothoz is ki kell nyitni a boot-ot.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Avicularia #542 üzenetére
Sajnos JB van szinte azóta hogy megvettem. Kicsit elhamarkodtam az ICS frissitest. Kb mennyi ido múlva szokott megjelenni rootolo progi új rendszerre?
-
Avicularia
veterán
válasz
FrankóStein #541 üzenetére
Nincs root JB-re még. Ha előtte ICS-t rootoltad,akkor lehet úgy telepíteni,hogy megmarad a root,illetve factory resetet is lehet csinálni úgy,hogy megmaradjon a root. Visszább leírtam,hogy kell csinálni.
-
FrankóStein
aktív tag
Rootolassal probalkozott már valaki? Úgy tudom, hogy JB-re még nincs, de igazitsatok ki, ha tévednék. Mik a hatulutoi a rootnak?
-
gabor_01
senior tag
válasz
FrankóStein #538 üzenetére
Nekem már a szövegfelolvasó kimenet is szürke, semmit sem lehet állítani.
-
-
gabor_01
senior tag
válasz
FrankóStein #532 üzenetére
Rootolt ketyerén feloldható a licenc, de ehhez nem volt kedvem.
Megvenném a Mariskát (nem egy nagy tétel), ha a trial működne. (Svox classic telepítve).
Nálad működik a Primóban a trial? -
válasz
FrankóStein #534 üzenetére
Ekkora tablettel nem motoron fog navigálni, nagyibb autó talán, de én már láttam buszban, kamionban.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Avicularia #533 üzenetére
Öööö, nem tudom.
De a lehetőség adott legalább. És mindig lesz valaki, aki fogja. :-)
-
Avicularia
veterán
válasz
FrankóStein #532 üzenetére
Most azt leszámítva,hogy totál warez amiről beszélsz és tiltott a fórumon,ki akar egy 10-es tablettel navigálni? Jó darabig egy 7-es galaxy tabbal navigáltam,de sokszor az is eltakarta a kilátást.
-
gabor_01
senior tag
válasz
FrankóStein #530 üzenetére
Itt van:
MhariskaNekem nem lehet bekapcsolni a TTS-t JB-n. Lehet ez az Asus sara.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #519 üzenetére
ICS alatt meg torzított a hang. Nofene, csak nem visszavették normális hangerőre?
-
Gabeboy74
tag
Van már uTorrent, csak béta. A Playstore-ból le lehet tölteni, de valahol a lista végén van a találatok között. Két napja szedtem le.
-
FrankóStein
aktív tag
-
gabor_01
senior tag
válasz
FrankóStein #522 üzenetére
Az infó sáv csak azért gond, mert így a felbontás 1280x752 lesz. Erre viszont nincs skin, így anélkül kell használni. Egyébként Primo2-őt raktam rá.
Hangra nincs ötletem. -
válasz
FrankóStein #520 üzenetére
pc utorrent androidos változata, ha pirate bay, akkor az a downloadert ajánlom, mert beépített kereső a nagy torrent oldalakhoz, és tudtommal magnet linket is támogat.
-
FrankóStein
aktív tag
Na arra mátr rájöttem, hogy ha nyomkodom a hangerő gombot , akkor néhány hagngfoszlány jön belőle... :S
-
gabor_01
senior tag
válasz
FrankóStein #520 üzenetére
Válassz ki másik hangot, ne TTS-t. Az nekem se megy.
Visszakérdezek: az információs (statusz) sávot ki tudtad kapcsolni? -
FrankóStein
aktív tag
Sikerült már valakinek az iGO programot feltelepiteni? Ha igen, akkor van-e a navigációnak hangja? Mert nekem hallatszik, hogy megszólalna, de csak egy kattanás hallatszik. És van-e normális torrent program android alá? Próbáltam az atorrentet, most a ttorrent van, de sajnos fényévekre van mindkettő a pc-s utorrenttől...
-
Kuter
senior tag
válasz
Avicularia #517 üzenetére
Nem .Halkabb lett. kb 20%-kal.
És a fény is kevesebb szerintem még mindig, pedig kikapcsoltam a dinamic contrastott. -
Avicularia
veterán
Egyébként csak beképzelem,hogy JB alatt sokkal halkabb lett a cucc?
-
Avicularia
veterán
válasz
Unbaised-Ben #515 üzenetére
Az alkalmazásban kell beállítani az értesítést,gondolom az option-ben.
-
Unbaised-Ben
senior tag
srácok
, nem tudjátok véletlenül hol lehet letiltani a telepített alkalmazásoknak hogy megjelenjenek az óra mellett az alsó tartományban(nem tudom mi a neve, bocsi
)?
Írtó idegesítő, nap 4x jön elő, nevezetesen GT Free+ játék csinálja, letörölném de konkrétan egyetlen normális autós game androidra -
Avicularia
veterán
válasz
FrankóStein #513 üzenetére
az android már csak ilyen, feltölti a ramot programokkal
szóval az normális, hogy nem használt programok vannak a háttérbenakadozás nálam is van, meg a random reboot-ok, de csak ha a dokkolón van, magában nem csinálja
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #511 üzenetére
A frissítés óta tapasztalod ezeket a hibajelenségeket?
Nálam még az ICS fut. Akadozás nem jellemző, fc gyakrabban előfordul.
Egyébként melyik flashplayer-t töltötted le? -
FrankóStein
aktív tag
Nektek is szokott akadozni a lapozás, ill a weboldalakon a görgetés?
Minden teszt elvan ájulva a Tegra3-as procitól, nekem viszont akkora akadások vannak
sokszor, néha meg program fagyások is, hogy teljesen windows feelingem van tőle.
Háttérben fut a Norton virusirtója, nem tudom az okozza-e. De van egy taskmanegerem is
az "asztalon", abban mindenféle programok futnak a háttérben, olyanok is, amiknek elvileg
nem kellene elindulniuk. Egy példa: (de sokat lehetne sorolni) Navigációs program inditása után elindul a háttérben a Media lejátszó. És még néhány furcsaság is el szokott indulni más programok alatt. -
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #506 üzenetére
Ezen JB van, a One X-en meg ICS. Amúgy nálam is feketeség.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #504 üzenetére
2560p.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #502 üzenetére
Jól látom, hogy ahhoz meg kell adni az email címet?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #499 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest