Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Monitor hiba topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
természetesen az is megvolt, sőt, külön progival is formáztam, sőt, fényképezőgéppel is, de semmi :S
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
de a windows hogy-hogy látja? :S
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
köszi
minden "verziót" kipróbáltam, ntfs, fat32, exfat, mind1, nem jó sajna 
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
mi az az fs?

-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, telefonváltáson estem át, és igen, jó helyre írtam

Történet: adott egy HTC Wildfire S, amiben volt egy 16gb-os Samsung sdhc microsd, zökkenőmentesen működik. Egy vadi új LG 4x HD telefonba akartam átrakni, miután leformáztam. Csakhogy, a telefon nem is észleli, ezután beleraktam a szeretett tabletembe(TF300T), és ez se látta, mintha be sem raktam volna, utána direkt raktam dolgokat a kártyára, de így se látják. A 2 gigás sandisc karit persze azonnal látják.
A kérdés a következő: Mi lehet a gond? Mi lenne rá az esetleges megoldás? Emlékszem, hogy voltak páran akik hasonló gondokkal küzdöttek. Várom a segítségüket
, nincs kedvem kiadni új microsd kártyára a pénzt...
Lehetséges, hogy a Jelly Bean, nem szereti a kártyát? Csak mert a 2.3.5-ös HTC-n vígan működik... -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Persze, ők a biztosra mennek, ettől függetlenül én voltam olyan rendes, hogy fel és le szállásnál azért kikapcsoltam, de utazó magasságnál visszakapcsoltam a tabletet, repülő módban

-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
lehetséges, az enyém még nem látott dokkolót

-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
nekem ilyeneket nem csinál, van, hogy picit megakad egy két program, de egyáltalán nem sűrű, és az is inkább a program hibája szerintem, mert mindig ugyanaz a "metódus"...
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Tomasman1985
üzenetére
Fekete nincs, sötétkékre gondolsz szerintem.
Másik meg, hogy milyen áron? Mert azt nem írod
-
Unbaised-Ben
senior tag
Én sejtem mire gondol, az 5 oldal között váltasz, vagy ha a kezed a kijelzőn húzod megjelenik oldalt világos kék "keretet jelző" szabályos vonal a két szélen, ez gondolom gyári dolog, és nem lehet megszüntetni.
De mi zavar benne?
-
Unbaised-Ben
senior tag
pár napja nekem is volt sajnos ilyen
addig nyomogattam a bekapcsoló gombot, meg néha a hangerőgombot is idegembe, hogy engedelmeskedett, 2 percig szórakoztam vele... valószínűleg úgy megfagyott, hogy kellett neki idő magához térni, de hogy hazavitted, töltőre raktad, és akkor se... 
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
hopsz
marketről? melyik kell? 
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
sajnos nem a videó rossz, mert egyik videóval se volt jó, mind1, a dice player bevált, mert ingyenes is, köszönöm szépen

-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Lejárszó lehet a rossz? Milyet ajánlotok, Mx playert használok, és ott nem jó.

-
Unbaised-Ben
senior tag
Üdv, segítségre lenne szükségem:
Létrehoztam hálózatomon belül egy DLNA "szervert", Nero Media Home progival... mindezt smart tévé miatt tettem, hogy másik szobából hozzáférjek a gépemen található fájlokhoz. Eszembe jutott, hogy ez biztos tableten is működne, lehetséges ez, van erre valamilyen program?
Előre is köszi
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
kaciokos
üzenetére
kapcsold ki akkor szerintem, amúgy nekem működik úgy ahogy kell, ha kikapcsolom a kijelzőt, miután rádugtam a töltőre, nem jön elő az "álmodozás", amúgy bejön kis idő elteltével.
FrankóStein: A "grafikon-ra" rápillantva nekem is úgy tűnik, de mégis ugyanúgy/jobban bírja mint eddig.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a 4.2 verzióval kapcsolatban. Sok minden szimpatikusabban működik, gördülékenyebb/gyorsabb a futás, a + lehetőségekről nem is beszélve.
Van aki valahol romlást tapasztalt a frissítés előtti állapothoz képest? (Phablet interfész-t ne vegyük bele, mert az tényleg vicc, nem is használom) -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
én is frissítettem, most szenvedek vele
egyenlőre tetszik amit látok, de még több idő kell nyilván a tapasztalatokhoz, változott a fotózás, videózás panelje, előnyére szerintem
az új nézet nekem is fura, még dokkoló nélkül is kényelmetlen középre nyúlni a home gombért pl...
arról nem beszélve, hogy egyenlőre sokkal görgülékenyebb a futás, több szabad memóriám is van most, 480-ig tudok csinálni szabad memóriát, szemben az eddigi kb 380-al(mikor hogy). -
Unbaised-Ben
senior tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
bostone
üzenetére
A filmezéshez teszem hozzá, hogy nem mindegy a formátum, illetve a "méretsűrűsége", egy komolyabb .mkv jobban fogyasztja, mint egy sima .avi film, ugye a proci használása miatt. De amúgy az akksi bírja, nem volt még olyan, hogy egy nap ne lett volna elég, és töltő után kellett volna futkorászni, folyamatos nyomkorászással 6-7 órát simán bír, ami így leírva még talán kevésnek is tűnhet, de a valóságban bőven elegendő szerintem
-
Unbaised-Ben
senior tag
Jött új firmware update, ma délután nekem, egyenlőre még elhalasztottam, lehet erről valami bővebb infót tudni hogy mi is van benne?

-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
szégyen

-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
bocs, elírtam, sima sd-t

-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
kíváncsiságból próbálj ki másik microsd-t
-
Unbaised-Ben
senior tag
üdv, windows otthoni csoportját el lehet érni a tablettel valami progi segítségével, vagy felejtős?

-
Unbaised-Ben
senior tag
hát sose csináltam, de megkerestem neked

Ugyanaz a mód, ha a tableten belül kérdezed, a TC-ben meg alapból nem láthatod, hiszen nincs meghajtó címzése a tabletnek. DE...
A TC-ben keress olyan ikont amiknek az a neve hogy: "váltás a mappa ablakon keresztül", ikon képe sok kis mappa ami amolyan hálóban látható. Remélem segítettem
-
Unbaised-Ben
senior tag
[Kamera teszt], akit érdekel! Esküszöm ultra jó, nekem bejön hogy szép, éles videókat lehet vele készíteni, jó persze zoomolni messzire nem kell vele, meg a hang se annyira jó mint egy kézi kamerának arról nem is beszélve, hogy nézel ki ha ezzel filmezel az utcán
, de teljesen elfogadható szerintem -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
@matthew@
üzenetére
nekem különösképpen a készülékkel nincs gondom, rendesen teszi a dolgát. Az Asus ügyfélszolgálatával volt nagyobb bajom, de már rendeződött úgy ahogy... Én inkább attól félnék a helyedbe elsősorban.

Avicularia: MX player most elég rendesen frissült, nem tudom mennyivel jobb lett, mert azért nem mindig nézek filmeket tableten, de ha gondolod érdemes megtekintened

-
Unbaised-Ben
senior tag
srácok
, nem tudjátok véletlenül hol lehet letiltani a telepített alkalmazásoknak hogy megjelenjenek az óra mellett az alsó tartományban(nem tudom mi a neve, bocsi
)?
Írtó idegesítő, nap 4x jön elő, nevezetesen GT Free+ játék csinálja, letörölném de konkrétan egyetlen normális autós game androidra
-
Unbaised-Ben
senior tag
én meg anno egy ilyet
2200Ft-ért, teljesen jó. -
Unbaised-Ben
senior tag
Nekem is van, szériaszám is megmaradt. 10 perc alatt végzett

-
Unbaised-Ben
senior tag
Facebookon közzétett az ASUS egy képet ezzel a szöveggel: The ASUS Transformer Pad is now PlayStation Certified
Van erről valami bővebb infó már?

-
Unbaised-Ben
senior tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
bocsi, közbe javítanék, tévedtem, van 3g-s is

-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
csharles
üzenetére
Iponban vettem, 123 rongy volt, persze dokkoló nèlkül, 3g-re nekem nincs szükségem, de amúgy nincs is belőle olyan. vegyes használattal, komolyabb jàtékokkal az akksi 9 órát birt most. Nekem a hangszórója is tetszik, nem bántam meg, h ilyet vettem tab2 10.1 helyett. A többi dolog olyan, mint ami a tesztekben le van irva.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- EAFC 26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook 820 G4 i5 7300U/24GB DDR4/256GB SSD/HD620/Win10Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Update 11.03. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

minden "verziót" kipróbáltam, ntfs, fat32, exfat, mind1, nem jó sajna 

addig nyomogattam a bekapcsoló gombot, meg néha a hangerőgombot is idegembe, hogy engedelmeskedett, 2 percig szórakoztam vele... valószínűleg úgy megfagyott, hogy kellett neki idő magához térni, de hogy hazavitted, töltőre raktad, és akkor se... 

meglesem majd én is, köszi

mondjuk azt megjegyzem, hogy sokszor nincsenek 100%-ig képben...