- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kaciokos
őstag
válasz Avicularia #898 üzenetére
Szóval nem csinálják meg, és jófejségből nem fizettetik ki veled a bevizsgálási díjat. Hát, azért ilyenkor látszik, hogy nyugaton se kolbászból van a kerítés (Helsinki az már nyugat? ).
(igen, tudom, hogy Svédország észak, és nem nyugat, ráadásul Helsinki se ott van, de értitek, na )
-
Avicularia
veterán
Visszakaptam a dokkolót tegnap.Visszaküldték,hogy semmi baja ezért fizessek bevizsgálási díjat ami 700 svéd korona (23K) Mondom anyátok. Meg akartam mutatni a szervizes srácnak a hibát,természetesen murphy előjött és akárhogy próbálkoztam nem tudtam produkálni a reboot-ot. Közben ugye kijött egy frissítés,lehet javították benne ezt a hibát, mert tegnap óta nem rebootolt egyszer sem.
Mondtam a srácnak,hogy ezt nem fogadom el,kenjék a hajukra nem fizetem ki a pénzt,hanem megyek az itteni fogyasztóvédelemhez. Aztán a végén rendes volt,azt mondta nem kell kifizetni. Valami pötyögött a gépbe aztán vissza is kaptam fizetés nélkül a dokkolót. -
mgTerminator
veterán
Nah, meg van rendelve, holnap meg is lesz
-
z0d1AK
nagyúr
válasz mgTerminator #894 üzenetére
Igazából szerintem a TF101 sem olyan rossz, persze arra talán a legújabb frissítések már nem lesznek elérhetőek, de ennek ellenére véleményem szerint a legtöbb szükségletet képes kiszolgálni.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz mgTerminator #892 üzenetére
A CM10-ben nem tudok infót adni, de szerintem a gyári frissítéseket tekintve az ASUS magasan a legjobban teljesít a gyártók között.
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok! TF101et szeretnék leváltani, először egy note 10.1re váltottam volna, de aztán erre esett a választás. Azt szeretném kérdezni hogy mennyire jó az asus szoftveres támogatottsága erre a gépre, és a "hivatalos" cm10 mennyire használható?
Valamint a recovery felrakás mennyire körülményes?
[ Szerkesztve ]
-
sanyi150
tag
Nincs microUSB port, speciális töltője van mint az iPadnek.
A tablet dokkoló bemenetét lehet USB porttá alaktani ezzel a csatlakozóval:
Ha Dokkolóval (ami egyben billentyűzet is) veszed akkor USB 2.0 és SD kártaolvasó is lesz rajta
[ Módosította: radi8tor ]
-
ytep8
csendes tag
Még egy utolsó kerdesem hogy a tolto microUSB -e?
A válaszokat előre is köszönöm
-
ytep8
csendes tag
most ez meg nexus 7 között gondolkodom, gorilla glass-t lehet pótolni fóliával de hdmi-t sehogy szóval valószínűleg ez lesz, esetleg van valami amire érdemes odafigyelni? (nexus 7 esetén olvastam hogy akad pixel hibás, esetleg más hibák is sűrűn előfordulnak)
-
ytep8
csendes tag
sziasztok,
két kérdést szeretnék a tablettel kapcsolatban feltenni, valaki olyannak akinek van vagy biztos forrásból tud rá választ.
- ha hdmi-vel rákötöm tv-re/monitorral akkor azt mennyire viszi simán hd filmeket?
- kijelző gorilla glass-e?válaszokat előre is köszönöm .
-
sanyi150
tag
Hardveres gyorsítást kihasználó, FTP vagy Samba megosztást is kezelő, rengeteg formátumot ismerő, nagytudású VIDEOlejátszó
DicePlayerHW Accelerated Video Player with Playback speed control and Network support.
Features
* POP-UP Play
* Network Support : Windows Share / FTP / HTTP
* Multiple audio track
* Multiple subtitle track : external sub also suppoted.
* HW Accelerations : no limitations like a network , containers.Formats
- AVI,MOV,MKV,FLV,AVI,3GP,3G2,ASF,WMV,MP4,M4V,TS,MTP,M2TSPlayback speed control
- up to x2.0 ( on HW )
- audio pitch correction supportSubtitle format
- SSA,SMI,SRT, VoBSub (beta)
- MKV/MP4 embedded subtitle supported
- Unicode/Multibyte charset supported.Transport
- HTTP
- RTP/RTSP
- HTTP Live Streaming
- FTP
- Windows Share(SMB)Unsupported devices
* Allwinner based devices
* Amlogic based devices
* Rockchip based devices
=> Use Stock player options on "Settings" menu
* ST-Erricson NovaThor ( U8500 / U9500 )
=> Need ICS updateLimitations
* Video capability depends on your devices HW video decodes' capability.- Email address has been changed. If you have questions or suggestions, please contact dice.inisoft@gmail.com.
[ Szerkesztve ]
-
sanyi150
tag
Ami teljesen kompatibilis vele, az csak a gyári sleeve tok lesz, más hajtogatható, vékony és jó tok nem nagyon érhető el hozzá szerintem.
Sajnos ettől tartottam. A gyári Asus tokkal nekem több problémám is van
1. Az alap TranSleeve csak a kijelzőt védi, a a géphátlapját egyáltalán nem takatja el, ráadásul a csipeszek megkarcolhatják a tabletet.2. TranSleeve Dual meg azoknak való akik Dokkolót is használnak. dokkoló nélkül lehet hogy lötyögős?
Amerikai gyártóknál találtam pár ajánlott tokot, sajnos Magyarországi boltokban ezekhez nem lehet hozzájutni - esetleg Amazon rendeléssel.
Hasznos összefoglaló kiegészítő témában.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Avicularia #875 üzenetére
Kár ezt hallani, mondjuk ismerős a szitu. Visszaviszed megint, vagy mi lesz?
(Amúgy tényleg nem rosszból, de múltkor nyomkodtam egy 20ezres concorde tabot. Tökéletes, hibátlan illesztés a keretben, egy picit sem mozdul el kifelé és befelé sem. Ahogy olvasom neten, nagyon gyakori tf300-nál a mozgó kijelző, rossz ragasztás, de még nexus7-tel kapcsolatban is sok ilyet lehet találni.)
[ Szerkesztve ]
-
touchscreen
tag
válasz Avicularia #875 üzenetére
Ez elkeserítő, akkor valószínű, hogy ez előbb-utóbb másnál is előjöhet?
Youtube-os videókon láttam, hogy vannak screen problémák is, hol érzékeli az érintést, hol nem.Olyat is olvastam, hogy valakinek pont emiatt a mozgás miatt jött elő ez az érintkezési probléma.
Vajon ez csak az első szériáknál fordulhat elő vagy azoknál is amiket most vásárol az ember?
-
kaciokos
őstag
Ilyen tokot nem használ véletlen valaki? Kíváncsi lennék, milyen minőségű.
Vagy ha valaki tud frankó neoprén tokot, az is jó, nem baj az se, ha drágább.
Igazából pont azért gondolkodom neoprén tokban, mert rugalmas, és így talán pontosan fog illeszkedni annak ellenére, hogy nem kifejezetten a TF300T-hez készül.
-
Avicularia
veterán
válasz Avicularia #873 üzenetére
Kicsit elkiabáltam a dolgot
Pár óra fogdosás,nyomkodás után még alig érezhetően de mozog a keretben a kijelző a microfonnál ,kicsit a microsd kártya alatt és kattogó hangot is lehet hallani ha összenyomom. Sajnos pont ott szoktam fogni és idegesít. Új korában is így kezdte. -
Avicularia
veterán
Múlt szerdán adtam le a tabletet javításra,ma már vissza is kaptam. Megjavították, most nincs mozgás a sarokban.Mondjuk akkor sem volt mikor megvettem,rá kb. egy hétre kezdett mozogni.
Viszont a dokkolót már múlt hét hétfőn leadtam,de annak se híre-se hamva. Szerencsére anélkül azért lehet használni. Kíváncsi vagyok mire jut vele az asus. -
sanyi150
tag
Sziaszok!
Milyen TOKOT ajánlotok / használtok ehhez a tablethez? Engem Magyarországon is beszerezhető, mappaszerű, vékony bőrtok érdekelne emberi áron (max, 5K körül). Dokkoló nélkül használnám, a lényeg hogy védve legyen a kijelző és a gép hátulja is, és lehessen különböző dőlésszögben állítani a tabletet.
Előre is köszönöm a válaszokat,
István -
FrankóStein
aktív tag
válasz Avicularia #870 üzenetére
akkor biztos ezért nem láttam még. Töltőn nem használom.
-
Avicularia
veterán
válasz FrankóStein #868 üzenetére
Baromi nagy fekete négyzet felugrik bizonyos időnként a képernyőre töltés közben és csipog is egyet olyankor.
Elég nehéz nem észrevenni. Bár nyilván csak akkor látod,ha töltés közben használod. -
FrankóStein
aktív tag
válasz Avicularia #867 üzenetére
Az nem tudom mi.
Nekem olyan sosem volt, bár töltőn alig használtam eddig, de akkor sem vettem észre ilyesmit. -
Avicularia
veterán
válasz FrankóStein #866 üzenetére
Az állandóan felugró töltésjelzést javították?
-
FrankóStein
aktív tag
Most frissítettem rá.
Egy nagyon jó dolgot javítottak benne:
Most is végig itt van a szövegbevitelem alatt a kis kék javító nyíl, ha valamit elírok akkor
végre egyből visszatudok törölni, nem kell kínlódni a szerkesztés elővarázslásával.
Hihetelen, és tök jó.
A böngésző címsorába is írhatok, és el is ronthatom, mert könnyedén javíthatom. :-)
Fantasztikus! Kezdettől fogva így kellett volna működnie, sok idegtől megkímélt volna. :-) -
kaciokos
őstag
válasz Unbaised-Ben #864 üzenetére
10.4.2.17
-
Vadasz_22
csendes tag
Üdv!
Új frissítés érhető el. Egyenlőre nem sok mindent vettem észre,talán az oldalak gyorsabban töltődnek be, bár még csak most frissítettem nem régen.
-
szepi23
tag
Sajnálom, hogy nem oldódott meg az újraindulás, nekem azóta tökéletes, egyszer sem indult újra 5 töltés lemerítés alatt, igaz csak micro SD kártyát használok, az SD kártyahely üres.
-
footy
addikt
Mikrofon van a gépen? Skype-ra is használnám azért lenne fontos.
köszi
-
z0d1AK
nagyúr
válasz r3dsnake #856 üzenetére
Az érthető.De az nem mindegy, hogy az adott svéd ASUS milyen garanciával hozta forgalomba a készüléket.
Local
Local pick up and return
global pick up and returnHa a legelsővel, akkor nem küld érte futárt. Ha a másodikkal, vagy harmadikkal, akkor volna elérhető a futár garancia a linkelt RMA oldalon.
-
r3dsnake
nagyúr
Ez az EEE családhoz tarotozó form, nekem is ugyanezt kellett kitöltenem, csak a magyar verzióját.
Avicularia: Sajnos nekem sincs pozitív tapasztalatom általában, de legutóbb a T-mobile nagyon meglepett. Volt egy még pár napig garis iPhone4-em, érződött már, hogy nem új az akksija, de semmi más gond nem volt vele. Bevittem, 7 nap múlva egy fóliás, új készülékkel sétáltam ki, plusz egy év garival. Bár nem tudom, hogy ez a T-mobile vagy az Apple érdeme, akkor is nagyon pozitív volt a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Avicularia #854 üzenetére
Azért r3dsnake linkje sem biztos, hogy sokat jelent, hiszen a háztól-házik garanciához tudni kell, hogy tabletre is vállalja-e ezt a szolgáltatást az ASUS, vagy sem Svédországban. Itthon vállalja, igazából kell is neki, mert Csehországban szervizelteti a készülékeket, nem itthon.
-
Avicularia
veterán
válasz r3dsnake #853 üzenetére
Jogos. Köszi ,hogy megkerested
Egyébként jellemző. El se tudjátok képzelni,micsoda inkompetencia van mindenhol. Sok ügyfélszolgálatos nem tud egy címet normálisan leírni,még akkor sem,ha lebetűzöd neki. Otthon ezeket az embereket páros lábbal rúgnák ki a munkahelyükről,ha így végeznék a munkájukat. Itt meg mindenki mosolyog rád az igaz,meg udvarias,csak éppen mintha egyáltalán nem érdekelné az embereket,hogy mit mondasz.
Htc one x-el is az volt,hogy találtam rajta egy pixelhibát. Bevittem a telenor-hoz ,és mondtam a csajnak,hogy elvileg a papíron az van,hogy a vásárlástól számítva 2 héten belül cserélik,ha valami baja van. Belül voltam ezen az időn, és mondtam neki,ha nem cserélik mégse,akkor ne javítsák mert kell a telefon. Persze,hogy javították és 3 hétig odavolt a szervizben. Aztán mikor visszakaptam, az eladónak szimpatikus voltam (jé te magyar vagy? én szerb,közel laktam a magyar határhoz ,blabla)mondta,hogy ezt ki kellett volna cserélni,csak a kolléganője hülye volt mikor bevette
Na ez jó hosszú lett,a lényeg az,hogy egyből gyomorideget kapok,ha itt valamit intézni kell vagy garanciáztatni.
Otthon meg sokan azt gondolják,hogy itt mennyivel jobb a garanciális ügyintézés. -
r3dsnake
nagyúr
válasz Avicularia #852 üzenetére
Nekem úgy tűnik van: [link]
Lehet, hogy jobban jártál volna ezzel.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Avicularia #850 üzenetére
Jah, hogy Te Svédországban vagy, így már értem. Bár a futáros ASUS garancia szerintem ott is működik, hiszen ez globális. Azt nem tudom csak, hogy a svédeknél futár garanciával értékesítik-e a tableteket.
-
Avicularia
veterán
Itt svédben nem tudok róla,hogy lenne ilyen,bár konkrétan nem kérdeztem rá az asusnál. Viszont ezt támasztja alá,hogy mindkét boltban ahova bevittem a tabletet és a dokkolót valszeg szóltak volna,hogy nem náluk kell leadnom ha lenne garanciafutár.
Ja és az előző hozzászólásomhoz kapcsolódóan,ugyanez a cég cserélt kétszer alaplapot a dell laptopomban.
A svéd dell ezzel a céggel végezteti a garanciális javításokat.[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Avicularia #848 üzenetére
Nem olvastam a történeted, csak most látom, de miért nem az ASUS garancia futárjával a gyártói szervizelést veszed igénybe?
-
Avicularia
veterán
Mai nappal leadtam a tabletet is javításra. Sajnos egy elég balf.. khmm. inkompetens céghez kerül javításra akikkel többször is volt már rossz tapasztalatom,semmi jóra nem számítok
Dell és fujitsu-siemens laptopokat is javítanak,legutóbb 2x nem sikerült nekik jó címre kiküldeni egy dobozt,amiben el tudtam volna nekik küldeni a laptopot. Aztán visszapostánál annak ellenére,hogy kétszer is fel lettek hívva és egy levelet is mellékeltünk a dobozban csak a hrp kft-t írták rá címzettnek az én nevem helyett,szóval át sem tudtam venni mikor visszaküldték. Meg kellett várni,míg a posta visszaküldte és utána másodszorra sikerült helyes névvel megkapnom. -
ntomka
nagyúr
Android 4.2 - mutli-user támogatás - fincsi. Alig várom, hogy megkapjuk.
ツ Headphones on - World off
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Avicularia #843 üzenetére
Majd jelezz légyszi a lötyögéssel kapcsolatban, hogy csináltak-e nálad neki valamit.
-
Avicularia
veterán
Sajnos ma már másik kártyával is újraindult. Úgyhogy begurultam és bevittem a dokkolót a boltba ahol vettem és leadtam javításra. A tabletet is leadom valamelyik nap, hogy csinálják meg a lötyögést a sarkánál.
Azt pedig erősen meggondolom, hogy asus tabletet vegyek még egyszer. -
@matthew@
őstag
Ha az USB csatlakozóra egy elosztót aggatok, és abba beleteszek egy külső HDD-t, pendrive-ot és egy egeret akkor mindegyiket kezeli vagy az elosztó már problémássá teszi a működést? Illetve olyan külső HDD-t lehet hozzácsatlakoztatni ami USB-n veszi fel a szuflát?
Matthew 24:42
-
szepi23
tag
válasz Avicularia #838 üzenetére
Örülök, hogy végre megvan a hiba.
Nekem nem volt kártya benne és így is resetelt. Igaz azóta nem. Szóval nekem a reinstall mindent megoldott.
Kipróbáltam egy 8GB-os Samsung microSD kártyával SD átalakítóval a dokkolóban, azzal tökéletes, nem fagy. -
@matthew@
őstag
válasz Avicularia #838 üzenetére
Nekem volt olyan gondom Kingston kártyával h telefonnál fagyott, aztán kivettem és jó volt. Hallottammár olyanról h Kingstonnal néha volt gond néhány készülékben, esetleg vidd vissza gariba én is azt tettem és kértem helyette egy Samsung gyártmányú gyorsabb karit vissza kis ráfizetéssel mert mondtam h Kingston nem kell. Ha még van garid akkor mindenképp próbáld meg
Matthew 24:42
-
Avicularia
veterán
válasz Unbaised-Ben #836 üzenetére
Microsd kártyám van csak pár darab,sima sd csak ez az egy. Kipróbáltam átalakítóval micro sd-vel és azzal nem csinálja. Pedig a problémás kártya teljesen jól működik,laptopban is,és a dokkolóban is leszámítva ezt a hibát,hogy reseteli.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz Unbaised-Ben #836 üzenetére
bocs, elírtam, sima sd-t
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz Avicularia #835 üzenetére
kíváncsiságból próbálj ki másik microsd-t
-
Avicularia
veterán
Megformáztam az sd-t ntfs-re. Beraktam és azonnal első stand-by-nál nyomta is a reboot-ot
Pedig a kártyának semmi baja nincs,nem értem -
Avicularia
veterán
Nincs a környezetemben senkinek szóval nem tudom másikkal kipróbálni. De eszembe jutott,hogy mi van a dokkolóban ,ami nincs ha nincs a dokkoló a tableten. Ez pedig az sd kártya. Kivettem belőle az sd-t ,egy 32 gigás kingstonról van szó. Azóta egyszer sem indult újra. Direkt átállítottam 15 sec-es kikapcsolásra és rengetegszer hagytam,hogy lemenjen stand-by-ba,és egyetlen egyszer sem resetelt.
Most mentem az sd tartalmát és megpróbálom leformázni,hátha segít. -
szepi23
tag
válasz Avicularia #829 üzenetére
Nem tudod kipróbálni egy másik dokkolóval? Lehet, hogy az a ludas? Az érintkezőket megpucoltad? Én letisztítottam alkohollal és kapott fültisztító pácán egy kis WD40-et .
Csak ötletelek... -
szepi23
tag
válasz Avicularia #827 üzenetére
Nekem azóta jó, egyszer sem indult újra. Igaz a megelőzően rajta lévő programok felét sem telepítettem. Nem lehet, hogy valamelyik app. is ludas? Nem próbáltad 1-2 napig "szűz" rendszerrel?
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
Á full 10.4.2.13 telepítés után is újraindulgat
-
Avicularia
veterán
válasz touchscreen #823 üzenetére
Valami tesztben is olvastam,hogy mozgott a hátlapban a kijelző.
-
Avicularia
veterán
Akkor neked válaszolok,ha már így rákérdeztél a rootra. Sajnos nem maradt meg a root,de erre számítani lehetett,mivel ez a fajta telepítés nem OTA,és teljesen újraírja a rendszert szvsz.
Én is elkövettem azt a hibát,hogy ráengedtem az első JB-re amire downgradeltem az OTA frissítést és bár úgy tűnt először,hogy jó lett,de sajnos megmaradt a random reboot, bár jóval ritkábban jön elő.A root kell pld titanium backup,lucky patcher,sixaxis controller programokhoz.Akkor pld. módosított build.prop használatához. Hirtelen ennyi jutott eszembe,de egy csomó program igényli ezen kívül. Attól,hogy neked nincs rá szükséged,más még fontosnak tarthatja. Mellesleg nézz körbe,hány embernek van rootolva az androidos telefonja-tabletje. Ha nem lenne rá szükség nem használnák. Eleve nem lenne szabad ilyennek lenni a rendszernek,hogy ne lehessen belenyúlni.
[ Szerkesztve ]
-
jacksly
tag
válasz Avicularia #805 üzenetére
Szia!
"...nem szeretnék root nélkül maradni..."
Lehet, hogy láma kérdés, de mitől olyan jó dolog az a root ezen a tableten?
Nekem természetesen nincs root (és szerintem nem is lesz egy darabig, eddig meg voltam nélküle), csak úgy érdekelne...
Konkrétumokat légy szíves! Köszi.Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore, QuadCore, OctaCore...
-
touchscreen
tag
válasz Avicularia #822 üzenetére
Sziasztok!
Másnál is előjött ez az 1 mm-es probléma vagy csak egyedi eset?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Avicularia #820 üzenetére
Ilyenért én is elküldtem már, hogy mozog a kijelző üvege a keretben, de nem csináltak neki semmit.
-
Avicularia
veterán
-
Steady74
addikt
válasz Avicularia #818 üzenetére
télleg.
hát akkor szedjék szét, azonosítsák be megfelelően, nem fog érdekelni, mert igazából nekik kell megállapítani, hogy a gairpapíron lévő SN meg a dobozon lévő SN meg a készülék SN-je ugyanaz. Illetve a garanciapapíron nincs rajta, hogy a matrica a készüléken kívül van, illetve h csak azzal lehet beazonosítani a tabletet.
-
Steady74
addikt
Sziasztok,
egy hete az asus tabletje mellett tettem le a voksomat, volt szerencsém itthoni használat közben kipróbálni mind a Galaxy Note 10.1-et, és a 300T asus modellt. utóbbi jött be, összességében jobbnak vélem. A programok ugyanolyan sebességgel futnak, az appok egyszerre töltődnek be, egyik sem lassabb vagy gyorsabb a másiknál, viszont anyagminőségben az asus magasan vezet. a tesztek persze mást mutatnak, de így 40 felé ennek nem dőlök be
ma frisítettem 4.1.1-re, és egy újraindításig azt vettem észre, hogy akadt a rendszer... lassabban töltődtek be a szokásos ablakok, az egész rendszeren mintha fék lenne... most már fajaviszont a gyári számos címke tényleg gáz, vettem egy tokot a táblához, amolyan belecsúsztatósat, és hát valahol fszán elhagytam, mert tuti ledörzsölte a tok.. ilyenkor mi van? olvastam feljebb, hogy elvileg a gyári szám tárolva van szoftveresen. ez igaz?
Előre is köszi a válaszokat.
-
szepi23
tag
válasz @matthew@ #812 üzenetére
Remélem, hogy megoldja.
Nálam úgy volt, hogy megvettem a gépet 4.0.3. rendszerrel és mindig frissítette az aktuális verziót. A legutolsónál jöttek elő a fagyások. Visszatettem az első JB frissítést (10.4.2.9.) a fenti módszerrel. Nem fagyott. Majd néhány nap után frissítettem a legújabb JB-re (10.4.2.13.), fagyott, factory reset után is. Feltettem az SD kártyára ismét a 10.4.2.9. verziót, majd miután downgradelt rögtön a 10.4.2.13-at szintén SD-ről. Majd factory reset és nem fagy. Most merült le a gép, 3 nap használat, fel-le hajtás, altatás, használat után nem volt reset.
-
lacehu
csendes tag
#2, Inkább itt kérdezem meg, mert a sima android app-os topicban minden telefonos lökné a kommentet, nekem meg tábla kompatibilis app kell. Szóval:
Tudtok mondani jó, MŰKÖDŐ profil kezelőt? (hangerő, wifi-ki-be, közelben lévő wifik, és időpont által triggerelve).
Egyik nap sikerült úgy bejönnöm melóhelyre, hogy a youtube onnan folytatta, ahol tegnap abbahagyta... Full hangerőn.Elkezdtem nézni a fenti kategórának megfelelő programokat, de vagy egyáltalán nem működött (Smart Settings ), vagy amig ami lite-ban működött, az már commentek szerint fizetősben nem működik (Profile Scheduler, a free csak 1 rule-t enged)
Valami ilyet akarok összehozni:
Ha 8 és 11 óra között van, és meglátja a céges APN-t az elérhető listán, akkor váltson át némába, és kapcsolja le a wifi-t (3g on, wifi off, silent)
Ha 18 óra van, kapcsolja fel a wifi-t, de maradjon csendben. Ilyenkor már sanszos, hogy lassan hazaérek, és ha van lehetősége, inkább kapcsolódjon rá a home-wifi-re (3g on, wifi on, silent)
Ha meglátja az otthoni wifit, kapcsolja fel a hangerőt (3g on/off, wifi on, hangos)Előre is köszi a tippeket
-
lacehu
csendes tag
#1, Factory reset előtt mivel érdemes backupolni? Az alapból rajta lévő (asus) app backup jó? (angry birds játékállások, és satöbbit jó lenne megtartani). Nem vagyok rootolva, és egyelőre nem is szeretném, ergo azok az appok kiestek.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Avicularia #805 üzenetére
Rákérdeztél már ügyfélszolgálatnál a dologra? Miért nem hívsz garifutárt? 1 hét alatt visszakapod a táblát.
-
Avicularia
veterán
Ok,köszi. egyelőre nem is lehet JB-n alatt rootolni,csak ha nyitod a bootloadert.
Egy lehetőség volt,ha még ICS alatt rootoltad és átmentetted a rootot a megfelelő programokkal. Ezt kéne kiderítenem,hogy működik-e. Végül is működött ICS-JB és JB frissítés után is ,talán menne,dde nem szeretnék root nélkül maradni.
Egyébként egy xda-s topik alapján kipróbáltam és csak akkor resetel,ha a wifi be van kapcsolva és dokkolón van. Ha kikapcsolom a wifit, akárhányszor is kapcsolja le magát standby-ba nincs újraindulás. Persze ezt azért nem vettem észre,mert a wifi természetesen mindig be van kapcsolva. -
szepi23
tag
válasz Avicularia #803 üzenetére
Nem volt és egyelőre nem is tervezem. Csak a külső modem kezelés miatt lett volna jó, de megoldottam, a telefonommal osztom a netet, ha kell.
-
szepi23
tag
válasz @matthew@ #801 üzenetére
Nem tudom, hogy jól fogalmaztam-e, letöltöm a zip filet innen:
http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=20&s=16&m=ASUS%20Transformer%20Pad%20TF300T&os=32
A miénk a WW verzió. Hopp most látom, JP verzióban megjelent egy újabb. Nemsokára ww-ben is lesz.
Kicsomagolom (újabb zip lesz), rárakom egy micro SD kártyára a gyökérbe. Újraindítom a gépet, erre az értesítési sávba kiírja, hogy új firmware-t talált. Ha alacsonyabb verzió, downgrade előtt figyelmeztet, hogy az összes adat törlődik. Ha magasabb, akkor átmenti. Utána gyári visszaállítás.Lekopogom, azóta pöpecül megy a gép a 10.4.2.13. WW verzióval. Pedig előtte ugyanezzel napi 2-3x újraindult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7750 17.3" 4K IPS Xeon W-10885M RTX 4000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ASUS ROG Strix G513QM - 15,6"FHD IPS 300Hz - Ryzen 9 5900HX - 16GB - 1TB - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest