Új hozzászólás Aktív témák
-
lacehu
csendes tag
válasz
Avicularia #699 üzenetére
Igen, pár perce találtam meg a neten. Picit jobb, de azért még érezhető.
-
Avicularia
veterán
Nekem is kegyetlenül akadozott frissítés után. Hard reset után sokkal jobb lett,bár most is vannak benne akadások. Nem is értem,hogy lehet,hogy másnak minden simán megy,mintha két különböző gépről beszélnénk. Sajnos JB frissítéssel együtt megkaptam ezt a random reboot hibajelenséget is,marha idegesítő. Már rá se nagyon rakom a dokkolóra,mert csak azzal csinálja.
Cool boot-ot próbáltad? -
lacehu
csendes tag
Reggel felment a JB a TG-mre, kicsit még makrancos. Pl. az UPC-s APN-t elfelejtette, sim kiszed-berak se után volt meg, kézzel kellett felvinni, és így már megy.
A homescreen határozottan többet akadozik. Nem tudom, mi a fenét művelnek asuséknál, de nem pont ennek kellene jobban mennie JB alatt?
Bármi ötlet? Középső képernyőn a gmail, a weather és az mp3 lejátszó widget van kint, szomszédos képernyőn csak ikonok.
-
pepe792
tag
Szerintem a JB-től függetlenül nem működik, mert én kb. szeptember közepén vettem, és egyből frissítettem JB-re, és utána egy ideig működött az időjárás widget.
-
pepe792
tag
Kérdésem lenne a készülékben alapból megtalálható időjárás jelentő widgettel kapcsolatban. Nálatok frissít rendesen, mert nálam a szeptember 26-i időjárást mutatja és nem hajlandó frissíteni...
-
apacsay
tag
Tegnap este megérkezett a JB frissítés a TG-s gépemre is... Egyelőre sem gyorsulás, sem lassulás. Lekopogom eddig magától reboot sem volt...
-
z0d1AK
nagyúr
TF300TL tulajdonos van itt esetlegesen köztetek?
-
FrankóStein
aktív tag
Hali!
Mielőtt feleslegesen kidobnék pár ezrest, megkérdezném, hogy valaki használja-e a tf300-t GPS módban bluetooth transmitterrel a kocsi hangszóróin?
Tehát, hogy jól gondolom-e, hogy a tabletről bluetooth-al átmenne a hang a transmitterre, ami továbítaná a kocsi rádiójára?
Gondolom egy bluetooth füles is jó lenne, de inkább transmittert szeretnék. -
touchscreen
tag
Fiúk!
Köszi szépen a válaszokat!
-
bostone
addikt
válasz
Unbaised-Ben #683 üzenetére
Köszönöm! Mindig tanul az ember.
-
Gabeboy74
tag
válasz
Nemoka1987 #684 üzenetére
Kösz, szerintem ez lesz nekem is.
-
Unbaised-Ben
senior tag
hát sose csináltam, de megkerestem neked
Ugyanaz a mód, ha a tableten belül kérdezed, a TC-ben meg alapból nem láthatod, hiszen nincs meghajtó címzése a tabletnek. DE...
A TC-ben keress olyan ikont amiknek az a neve hogy: "váltás a mappa ablakon keresztül", ikon képe sok kis mappa ami amolyan hálóban látható. Remélem segítettem -
bostone
addikt
válasz
Unbaised-Ben #677 üzenetére
Hogyan látja a TC a Transformertt? Milyen módban kell csatlakoztatni?
-
Gabeboy74
tag
válasz
touchscreen #674 üzenetére
Már használom pár hónapja, de nekem nálam a kijelző hibátlanul áll a helyen, úgy áll benne, mint 2/3 a parlamentben (gy.k. cövek). A dokkolónál sem lötyög a cucc, viszont tény, hogy könnyen billen hátrafelé.
Mellesleg valaki látott már olyan érintőképernyős akármicsodát, ami nem gyűjti az ujjnyomatokat???Mostanában nálatok nincs olyan, csak fél másodpercre felvillanó felirat, hogy a frissítés sikertelen? A legújabb JB van rajta, és nem értem. Ha manuálisan rákeresek a play storeban, semmit nem akar frissíteni, és új rendszerfrissítés sem áll rendelkezésre.
F1rstK1nq,
nem túl nagyok azok az mkv-k? Mintha valahol olvastam volna, hogy 4GB körüli a legnagyobb fájl, amit az android kezel, de ebben nem vagyok biztos.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Az illesztéssel nekem is volt gondom, de szerviz szerint hibahatáron belüli a dolog. Felül kicsit benyomható az üveglap a keretbe, de csak egy bizonyos résznél, ráadásul először még egy ragasztódarab is kilógott ott felül (mondjuk ezt javították).
-
F1rstK1nq
aktív tag
Sziasztok! Az a problémám, hogy nem tudok .mkv kiterjesztésű fájlt másolni a tabletemre, mert ha elkezdem leáll a sajátgép(hibával) wtf? (gusztustalan amúgy ez a médialejátszóként csatlakoztatás, nem értem miért kell korlátozni, hogy mit teszek fel a tabletre
). Bármilyen .avi kiterjesztésű fájl vagy .mp4 felmegy. Valaki tapasztal hasonlót? Tippek? Előre is köszi
-
ntomka
nagyúr
válasz
1. Nem igazán.
2. Ilyet. Ne nyúljon hozzá és nem lesz zsíros. Érintőképernyő, persze, hogy gyűjti őket.
3. A mechanikája miatt fog is picit lötyögni, de ha bekattintod rendesen, csak úgy nem esik ki. Ez sem vészes, sőt, valszeg túlreagálták. -
touchscreen
tag
Sziasztok!
Ma olvastam az ipon.hu-n egy tesztet a 300-asról. Érdekelne, hogy mennyire igazak az ott leírtak minőség tekintetében.
1. Említik, hogy a kijelző úgy illeszkedik a műanyag burkolatba, mintha kiszedhető lenne, hogy az illesztés megmozdítható.
2. Durván gyűjti az ujjlenyomatokat, azaz fokozottabban, mint ahogy az elvárható lenne.
3. A dokkolás után lötyög a tab a billentyűzetben, nem fogja stabilan.Lehet, hogy csak egy tesztpéldányról van szó és ezeket a dolgokat azóta már orvosolták, de ki tudja.
Persze nem gondolom, hogy az ujjlenyomatos problémával bármit is kezdtek volna a mérnökök, viszont azt hallottam, hogy a fólia remek megoldást jelenthet.Az ujjlenyomatos dolgot kivéve mennyire helytállók a tesztben leírt minőségi problémák?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #672 üzenetére
Aranyosak.
-
Unbaised-Ben
senior tag
[Kamera teszt], akit érdekel! Esküszöm ultra jó, nekem bejön hogy szép, éles videókat lehet vele készíteni, jó persze zoomolni messzire nem kell vele, meg a hang se annyira jó mint egy kézi kamerának arról nem is beszélve, hogy nézel ki ha ezzel filmezel az utcán
, de teljesen elfogadható szerintem
-
Kuter
senior tag
Ezt. [link]
Probáltam egy párat ,ez atom stabil alapból is gyors ,az asus gyári romja meg sem közelíti.
A srác aki csinálta most teszteli a 1.8-1.9 ghz oc kernelt ha stabil lesz akkor jőn a V2 verzió.(van már másik romra 2ghz oc kernel de én megvárom hogy mit mond a gyerek a stabilitásra.) -
Kuter
senior tag
válasz
FrankóStein #668 üzenetére
Én megmondtam hogy elég fos let a felvétel,de most szereztem egy auto fokuszos webkamerát na majd az le a jó felvétel.
Üdv: Kuter
-
Kuter
senior tag
Üdv Mindenkinek.
Egy kis video a tabletemről.
Unlock+root+custom rom+oc.A felvétel nem a legjobb,de már dolgozom rajta.
Üdv: Kuter
-
Okoschka
csendes tag
Androidhoz nem értőként újra olvastam a cikket.
dr. Kind | 2012-04-03 09:56:
"...kis hazánkban magyar kiosztású billentyűzetet is lehet majd kapni. "Ez igaz?
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #659 üzenetére
Az xda-n kellene körülnézned.
-
FrankóStein
aktív tag
Még semmi root fronton? Egyáltalán hol várhatjuk, hogy megjelenik? És a korábbi verziónak mi volt a neve?
-
FrankóStein
aktív tag
Nekem TV nézés miatt fontos volt a Flash Player támogatás.
Eddig a legjobban a beépitett böngésző teljesitett Flash Playerrel, Firefox soxor lefagy. Chrome meg nem is támogatja ha jól tudom, ezért maradok a gyárinál. Szerintem elég jó ez... Csak azok a nyavajás kedvencek, azok vannak össze-vissza... -
lacehu
csendes tag
a beépített böngésző nekem halál volt. Az első este ment fel rá a chrome (bár sokan javasolták a FF-t, meg az operát)
Pár felmerült kérdés az elmúlt 2 nap tapasztalatai alapján:
- Esténként hevesen nyomogatom a settings / system update-et, de csak nem akarja felkínálni az OTA JB-re frissítést (4.0.3 van most). Létezik, hogy a 3g-s tipus miatt? Lehet valamit bűvölni, hogy megjelenjen az OTA update? (kézzel, image-ből nem akarom rábűvészkedni, ha jól tudom, van valami ilyen módszer is)- First startkor rákérdezett, hogy akkor most mi legyen, wifi, vagy wifi+mobilnet, vagy mi. Erre "előrelátóan" wifi+mobilt kattintottam, de sim-et egyelőre még nem tervezek venni bele 1-2 hónapig (azért kapcsoltam be mégis, hátha tudok kölcsönkérni sim-et kipróbálni). Ellenben settigns / battery alatt nézem, hogy a "cell/mobile standby" eszi az aksit rendesen. Ki lehet kapcsolni ezt átmenetileg? a settings / wireless / more alatt néztem, de nem sokat találtam.
- magyar kiosztársú virtuális bill-nél valahogy át lehet bűvölni a qwertz-t qwerty-re?
- app-okat tabletnél nem lehet átmozgatni SD-re, csak mobiltelefonon? az app tulajdonságoknál a clear mellett nem látok "move to sd" gombot.
Egyébként meg vagyok a géppel elégedve. Netezésre, youtube-ozásra, kanapé-kalózkodásra tökéletes. Aki kitalálta, hogy tableten FPS-eket "kelljen" játszani, az egy idióta volt, de cut the rope, meg fruit ninja az überkirály. tegra zone-ban csalódtam, azt hittem, hogy több programot vágnak az emberhez, de ez legyen az nvidia sara.
Gépelni néha kényelmetlen, magyar beszédet meg ritkán érti, de remélem, hogy JB-vel ez majd változik. a fent vázolt cell standby mellett az első 2 napban 8-10 órákat simán bírt balanced mode-ban. -
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #655 üzenetére
Szerintem a beépített böngészőnél, nem egy jobb választás is akad. A helyedben azokkal próbálkoznék.
-
FrankóStein
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy a beépített böngészőben lehet-e valahogy sorbarendezni kedvem szerint a kedvenceket? Most ömlesztve vannak, annak sorrendjében, ahogy betettem őket anno...
-
Collos23
tag
Találtam még egy Play Store-os progit:
UMTS Managerde ehhez TF201 van írva és ugye csak root-olt verzióhoz. De mivel nem is igazán értek ezekhez a kütyükhöz és nincs is ilyen tabom így csak ötletelek
-
Collos23
tag
válasz
gabor_01 #652 üzenetére
Én még csak érdeklődöm igazából, mert gondolkodom ezen a készüléken. Csak nem akarok 3G-s modellt venni mert lehet h nem fogom kihasználni. De 1 év múlva kitudja mi lesz és lehet h szükségem lesz rá. Fölöslegesen pedig 20-30ezerrel nem akarok többet kiadni
De itt a szövegben ez van:
Connect Transformer to PC. Go to Transformer’s Settings – Applications – Development to enable USB Debugging. Then run install-TF101.bat in the Tools folderEbből gondolom h TF101-re van.
-
csharles
csendes tag
Tudom, hogy furcsa kérdés, de mivel elég sokat netezek rajta megkérdezném, hogy érdemes vírusirtót/figyelőt tenni rá? Nem fogja nagyon leszívni az aksit? Köszi
-
pepe792
tag
Sokat gondolkodtam, hogy ezt vagy a Nexus 7-et vegyem e meg. Mivel a Nexus 7 csak október közepe táján érkezik hivatalosan, ahol meg van 100+ezer forint, így hirtelen felindulásból vettem egy ilyet. Igaz dokkoló nélkül, de majd ha úgy érzem szükségem van rá, akkor majd karácsonyra meglepem magam vele. Magával a készülékkel meg vagyok elégedve. Egyből frissítettem JB-re. Akadásokat eddig nem tapasztaltam. Üzemeidje egy feltöltéssel kb. 6,5 óra volt tegra 3-as játékokkal + némi böngészéssel. Egyetlen negatívumot találtam eddig, az ujjlenyomatokat nagyon gyűjti. Viszont a hozzá adott törlő kendővel tökéletesen tisztára lehet törölni.
-
FrankóStein
aktív tag
Na a Bsplayer gyönyörűen lejátssza a DTS videókat is. Nálam most ez nyerte a versenyt.
-
touchscreen
tag
válasz
FrankóStein #643 üzenetére
Arról sajnos lecsúsztam, pedig én is ott szerettem volna megvenni ebben a konstrukcióban.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
touchscreen #642 üzenetére
Én a Mediamarktban vettem, 0%-os THM-re 8 hónap alatt kell csengetni. Bruttó 150e volt dokkolóval.
-
touchscreen
tag
Más,
Hol lehet ehhez a kütyühöz a legolcsóbban hozzájutni?Folyamatosan figyelem az árát már másfél hónapja, de ahelyett, hogy lejjebb menne inkább kúszik felfele, pedig ezt a valuta árfolyam sem indokolja.
-
touchscreen
tag
Na, most megfogtál.
Ez valóban a PC követelmény, viszont teljesítményben azt gondolom nem lehet akadálya a dolognak. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
touchscreen #639 üzenetére
Te az x86 alapú PC követelményét írtad le, én viszont az ARM alapú RT verzióról beszéltem.
A PC-s változat sehogy sem menne fel, mert nem is megoldható a dolog, viszont az ARM változatra kíváncsi lennék. (Viszont ezen a pc progik nem fognak menni értelmeszerűen, hanem csak a marketből leszedett metro felületről launcholható cuccok)
-
touchscreen
tag
válasz
r3dsnake #628 üzenetére
r3dsnake
Szerintem hardveresen teljesen működőképes lenne a dolog. Abban is biztos vagyok, hogy fel lehet majd tenni win 8-at a TF300-ra.A 8-as rendszerigénye nem sokban tér el a 7-estől.
Minimális gépigény:
• 1 GHz-es (vagy gyorsabb) 32-bites (x86) vagy 64-bites (x64) processzor
• 1 GB RAM a 32-bites verzióhoz vagy 2 GB RAM a 64-bites verzióhoz
• 16 GB szabad hely a 32-bites verzióhoz vagy 20 GB a 64-bites verzióhoz
• DirectX 9-es videókártya WDDM 1.0 (vagy újabb) driverrel
• Érintőkijelző, az érintőkijelzős funkciók kihasználáshozEgyetlen akadálya lehet a telepítésnek a driver hiány.
-
Avicularia
veterán
válasz
Nemoka1987 #637 üzenetére
Nem tudod visszarakni az ICS-t csak ha kinyitod a bootloadert,de akkor ugrik a gari.
-
Nemoka1987
csendes tag
válasz
FrankóStein #613 üzenetére
Ezeket nekem is produkalja a gep. JB van rajta a 2 napos frissitessel. Backspace helyett neha L betut erzekel, magatol zoomol, ossze vissza ugral a fokepernyok kozott. Restart szokta megoldani, de az sem egyszeru mert nem erzekeli a kikapcsolast. Rohadtul idegesito, gondolkozok az ICS visszatetelen, ha egyaltalan meglehet oldani. Vagy marad a gyari 2 eves gari, adjanak masikat, hatha nem software-es hibarol van szo.
-
bostone
addikt
Valaki használ itthon is beszerezhető fóliát, ami 2-3 napon belül megérkezik a címre? Linket tapasztalatot tudna megosztani?
-
orimate86
tag
válasz
leonaprofi #633 üzenetére
Ipon.hu innen rendeltem.
-
ntomka
nagyúr
válasz
leonaprofi #631 üzenetére
Ez a topic erről a típusról szól. Akár az egészet elolvashatod véleményért.
-
leonaprofi
tag
Sziasztok!Tabletet szeretnék venni és ki is néztem egy ILYEN Asus-t.Esetleg tudnátok véleményt mondani róla vagy ajánlani más tipust?Sajnos a keretem rá max 120 lenne.Köszönöm előre is a segítséget.
-
orimate86
tag
válasz
@matthew@ #612 üzenetére
A DTS hangot is felzabálja csak licensz problémák miatt kivették a codec-et a fejlesztők. Az mx player-t ajanlom, nekem az valt be a legjobban. Ha megnezed a changelog-ot akkor ott benne is van melyik verziotol van kiveve. Erdemes tobbet kiprobalni mert nem tudom melyik lejatszo volt mar, (hasonlo kaliberu)de egyiknel nem tudtam tallozni a kulso winyon, mert csak a belso memoriat turta at. 10gigas filmet meg tudod ki masolgat. Nekem a 2,4 gHz es wifis egeret is megette, mind az 5 gombot. A kulso winyom ntfs. A bill magyar. Nekem nincs random boot. 4.1.1. A nyitoja massziv, az akksija is bitang. A galaxy tab meg egy röcögős trágya.
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy szerintetek van rá esély, hogy a windows8 RT-t fel lehet majd varázsolni rá? Lesz asus tablet tegra3-as procival, winrt rendszerrel. (Bár az alapkövetelmény ott 1366x768, tehát ez mondjuk lehet, hogy technikai akadály lesz)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #617 üzenetére
Meg szabad kérdezni, hogy mi volt a gond az ügyfélszolgálattal? (Én is sok levelet váltottam velük)
-
ntomka
nagyúr
válasz
FrankóStein #623 üzenetére
Nyomj rá hosszan az adott szövegre.
-
-
@matthew@
őstag
válasz
Avicularia #619 üzenetére
Ez jó hír, egyre jobban tetszik csak a JB vs ICS gondok maitt kicsit dilemmába estem mert ennyi pénzért nem akarok random rebootot meg lassulast. Amúgy ha felteszek egy frissítést, előtte lehet mentést csinálni h ha nem jó az update akkor visdza tudjam állítani? Illetve akkor az a jobb eljárás ha előszoör kipróbálom az alap szoft-al és ha van vele gond csak akkor frissítek?
-
@matthew@
őstag
válasz
Avicularia #619 üzenetére
Ez jó hír, egyre jobban tetszik csak a JB vs ICS gondok maitt kicsit dilemmába estem mert ennyi pénzért nem akarok random rebootot meg lassulast. Amúgy ha felteszek egy frissítést, előtte lehet mentést csinálni h ha nem jó az update akkor visdza tudjam állítani? Illetve akkor az a jobb eljárás ha előszoör kipróbálom az alap szoft-al és ha van vele gond csak akkor frissítek?
-
@matthew@
őstag
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
@matthew@ #612 üzenetére
nekem különösképpen a készülékkel nincs gondom, rendesen teszi a dolgát. Az Asus ügyfélszolgálatával volt nagyobb bajom, de már rendeződött úgy ahogy... Én inkább attól félnék a helyedbe elsősorban.
Avicularia: MX player most elég rendesen frissült, nem tudom mennyivel jobb lett, mert azért nem mindig nézek filmeket tableten, de ha gondolod érdemes megtekintened
-
Avicularia
veterán
Hát nem javult meg a random reboot a frissítéstől
Pedig kapott egy hard resetet megint,de nem oldódott meg ez a gond. Talán egy kicsit gyorsult a rendszer -
FrankóStein
aktív tag
válasz
@matthew@ #612 üzenetére
Nekem AC3-as hanggal nincs problémám. Van viszont a DTS-el.
Nagyon jó készülék. Én csak JB-vel ismerem, ICS-vel nem, ezért összehasonlitási alapom nincs.
Azt mondhatom, hogy nagyon jó, kezes cucc. Viszont vannak gyermek betegségei, amik a rendszerrel függnek össze:
szöveg írásakor ha elrontasz egy betűt, teljesen kiszámíthatatlan, hogy a BackSpace-el ki tudod-e törölni, vagy először rá kell bökni a szövegre a szerkesztő módhoz, hogy utána vissza tudj törölni. Lehet hogy másnak van erre jobb megoldása, én még nem jöttem rá.
Sokszor egy ujjal "megpörditve" a weblapot egészen az aljáig végigpörög, máskor meg szinte kínlódással megy lejjebb pár sort is. A kijelző érintés érzékelője van mikor érintés nélkül is érzékel, máskor meg "átszúrhatod" az ujjaddal, akkor se csinál semmit. Néha már attól félek, hogy tönkreteszem a kijelzőt, úgy kell ütögetnem hogy végre felfogja mit akarok tőle... Nekem ennyi a tapasztalatom, összességében megérte szerintem (dokkolóval vettem). -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Gondolkozom egy tablet vásárlásán és ez a készülék nagyon megfogott, viszont merült fel bennem pár kérdés:
Olvastam olyat h valakinek pixelhibás volt a készülék már a legelején illetve videólejátszási problémát is h a Tegra3 nem támogatja az AC3 hangot, erre van vmi megoldás, mert olvastam vmit de nem vagyok biztos h most lehet -e lejátszani rajta olyan videót ami AC3-as hanggal van vagy nem?
Illetve még van 2 versenyző is: Apple iPad 2 vagy Samsung Galaxy Tab 2 10.1
Igazából nekem az Asus gépezete tetszik a legjobban, mivel a dokkoló nekem fontos lenne és a másik 2 készülékhez csak külön lehet venni és ne ilyen jól megtervezett mechanizmussal és működéssel. Esetleg egy tulajdonos tudna nekem írni pro/kontra-t a géppel kapcsolatban?
Előre is köszi! -
bostone
addikt
válasz
infinity76 #607 üzenetére
A root kimaradt az ICS-n. Ha valaki tud magyar nyelvű leírást JB-hez, ne fogja vissza magát!
Milyen alkalmazásokkal próbáltál szövegszerkeszteni?
-
Gabeboy74
tag
Elég hatékonynak tűnik ez a legutóbbi frissítés. Érezhetően megnőtt az alkalmazások indításának sebessége, nagyon smooth az egész. És mintha az automata fényerő is javult volna. Teccik. :-) (Gyári rendszerre küldtem rá.)
-
infinity76
csendes tag
Umts manager a Playről, ezzel talán lehet rootolt Tf 300T-n használni a 3G stickeket. Root nélkül nem.
Eladó egyhónapos karcmentes 2 év garis fehér Asus Transformer TF300T dokkolóval. Számla plussz doboz.
Sajnos szövegszerkesztésre alkalmatlannak bizonyult ezért eladó.
Játszani baromi jó, meg netezni de ahhoz nekem drága.
Érd. priviben. -
Avicularia
veterán
Frissítés törli a root-ot,de a voodoo-val visszaállítható patch-elés után.
-
Vadasz_22
csendes tag
Javítás érhető el a JB-hez. a quadrant nem díjazta a frissítést,de úgy érzem jobb lett.
(Kezdetben az ICS-is erősen bugos volt,aztán 3 javítás után teljesen jó volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DisplayPort I W10 I Gari!
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest