Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeboy74
tag
válasz
jacksly
üzenetére
Lehet sírni a root hiánya miatt, de mivel eleve anélkül adja az Asus a cuccot - a sok láma felhasználó miatt meg is értem - nem hiszem, hogy fikázni kellene azért, mert minden egyes gyári frissítéssel visszaállítják. Ha valaki nem bír létezni root nélkül, az úgyis valamilyen egyedi romot használ, mert ért hozzá annyira, hogy kiaknázza az ezáltal megnyílt új lehetőségeket, amiket gyári romon nem is nagyon lehetne. Azért, meg hogy azzal villogjunk, hogy "én pedig rootoltam a telefont/tabletet és így sokkal jobb mint a tied" f@sz fölösleges.
Amire kitalálták/forgalomba hozták az eszközt, arra tökéletesen alkalmas root nélkül is.Ha egyébként hivatalos csatornán frissíted a Samsung androidos cuccot - legutolsó információim szerint - ott is bukod a rootot. Az más kérdés, hogy könnyebb újra aktiválni.
A garanciáztatással kapcsolatban csak annyit, hogy a világ három legnagyobb elektronikai vállalata között van a samsung, míg ettől az asus elég messze jár. Nyilván nem engedheti meg magának, hogy szervízpontot működtessen minden országban. Saját tapasztalatom egyik cégnél sincs - hála az égnek - de nyilván az fog inkább hangoskodni a fórumokon, akinek rossz tapasztalata van, a többi meg elégedetten hallgat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest