Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPetya19
addikt
válasz
FrankóStein #1898 üzenetére
Ez a legújjabb zip?
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1895 üzenetére
Esetleg nem tudod, melyik alkalmazás hiányozhat kb?
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1895 üzenetére
Biztos. A belső zip neve: WW_epad-user-10.6.1.15.3.zip
Próbáltam már a belső tárra, külső tárra, így ahogy a neve van, sőt ezt is kicsomagolva a blob fájlt is mellétéve, de semmi. Hibát ír az RCK-ból.
Amúgy a nyitott bootloader nélkülözhetetlen, vagy anélkül is sikerülnie kéne? -
MrPetya19
addikt
válasz
FrankóStein #1894 üzenetére
És ha bekapcsolt állapotban teszed be a karit a fájlal?
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1894 üzenetére
De miért is akarod újra feltenni?
Egyébként biztos hogy jól kicsomagoltad? Amit letöltesz az asus oldaláról azt 1x kell csak kicsomagolni, majd a belső tár gyökerébe másolni. Restart után az értesítési sávban írni fogja hogy talált fájlt. Ja de ezt csak akkor fogja megtenni, ha nem gyomláltad ki ezt az alkalmazást is.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1892 üzenetére
Ez feltétel? Mert eddig csak a twrp oldalon olvastam, hogy nyitni kell.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1889 üzenetére
Ja bocsi, ezt nem mondtad hogy a bootloader zárva van...
-
MrPetya19
addikt
válasz
FrankóStein #1890 üzenetére
Ha jól emlékszem, felrakod az asus honlapjáról letöltött zippet, rárakod egy memkari gyökerébe, és bekapcsolod, és fel kell ismernie, és felraknia.
Vagy gyári recoveryből, ha belépsz, és mikor megjelenik a robot, megnyomod a hangerő gombok valamelyikét. -
FrankóStein
aktív tag
Eszembe jutott még:
1. rootolva van a tablet
2. bootloader nincs kinyitva. (ez nem lehet a gond oka?) -
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1886 üzenetére
Letöltöttem a megfelelő (4.2) twrp-t. A fastboottal az a bajom, hogy mindenhol azt írja, hogy az USB-s jelű menübe kéne indulni a rendszernek, de az nincs már egy ideje, a 4.2 frissítés óta. Csak RCK - Android - és Wipe data van. Igy meg a fastboottal sem megyek sokra.
Amúgy milyen blob fájl ez a twrp lapján? A gyári ~800 MB, ez meg alig 6,2.
Az img is kell? Vagy megpróbálhatom az RCK menüt indítani ezzel az (szintén 6,2 MB-os) img-vel? -
MrPetya19
addikt
válasz
mgTerminator #1886 üzenetére
Az asus honlapjáról letöltött gyárit custom recovery nélkül is fel kéne tudnia rakni.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1885 üzenetére
Mert neked gyári recovery van, aminek nincs menüje, ebben nem is tudod majd feltenni a gyárit. Tegyél fel egy twrp recoveryt fastbootal.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1884 üzenetére
De az RCK menüben miért vágja hanyatt magát a kis droid, mikor ott volt a belső zip a belső táron (is)? :-)
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1883 üzenetére
Hát persze, mert ezt egy recoveryben telepíthető zip.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1882 üzenetére
Próbáltam úgy is. Tettem a belső tárra és külső SD-re is, így is, úgy is. Az RCK választása után a kis droid megfekszik, és azt írja HIBA. Azt nem tudom számít-e, hogy az USB hibakeresés be van e pipálva, bár azt is próbáltam mindkét módon. Már próbálkoztam az android SDK letöltéssel és fastboot-tal, de azokkal sem tudtam mit kezdeni.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1881 üzenetére
Csak 1x csomagold ki azt amit leszedsz az asus oldaláról...
-
FrankóStein
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy teljes gyári visszaállítást csinálni a tableten.
Jelenleg a gyári progik egy része törölve van a ROM-ból. Hogyan tudnám a hivatalos
gyári ROM-ot (ami az ASUS honlapról tölthető le és legbelül blob fájl van) visszatenni fullosan?
Recoveryt próbáltam, nem indul, gondolom azért mert valamilyen img kiterjesztésű fájlra vágyik, olyanom viszont nincs.
Köszi az ötleteket! -
Gabeboy74
tag
Azért ennyire nem tragikus a helyzet, ahogy néhányan leírtátok. Nálam fagyás, újraindulás talán háromszor volt az elmúlt majd egy évben. Az tény, hogy néha újra kell indítani, de szerintem minden más eszközzel ugyanez a helyzet. A lag pedig, sajnos, android sajátosság, eddig az összes eszközömön megjelent előbb vagy utóbb, de egy teljesen használható - ha nem is tökéletes - jószágról van szó. És mint említettem, az újraindítás csodákra képes. Mondom ezt úgy, hogy elsősorban tartalom-fogyasztásra (net, youtube, filmnézés, játék) használom, de néha dolgozok is rajta.
Bár akiknek jelentkeztek különféle hibák, azokat ez nyilván nem vigasztalja, sajnos minden szériába kerülnek gyengébb darabok.
-
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1877 üzenetére
A samsung ilyet nem csinál
ha azt mondod h beégett a kijelző, azok akkor is kicserélik ha nem tapasztalják a hibát
hozzáteszem, szó nélkül...
-
footy
addikt
Visszakaptam a gepem a szerviztol. Nem tudtak reprodukalnia a hibat, viszont a gepet visszaallitottak gyari allapotba. Termeszetesen bizonyos fenyerossegnel ugyanugy vibral. Tobbet vartam az Asustol
-
kaciokos
őstag
válasz
Avicularia #1871 üzenetére
A gyári böngésző valóban csinálja néha az 1-2 másodperces fagyást, de a Chrome nálam nem. Mondjuk más kérdés, hogy a Chrome nekem nagyon nem állt kézre, szóval inkább a gyárit használom, annyira nem gyakori nálam ez a lag, hogy zavarjon.
Dokkoló ügyben nem nagyon tudok nyilatkozni, alapetően anélkül használom, csak akkor rakom rá, ha egy sornál többet akarok gépelni, és akkor is lehúzom a gépelés után.
Ja, és az installálás utáni 5-6 másodperces leterheltséget én eddig minden Androidos eszköznél tapasztaltam, ami nálam járt. Ezalatt az idő alatt nagyon nehéz bármire rávenni.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Avicularia #1873 üzenetére
lehetséges, az enyém még nem látott dokkolót
-
Avicularia
veterán
válasz
Unbaised-Ben #1872 üzenetére
Egyébként valahogy a dokkoló a hiba forrása. Ha leveszem a tabot róla és úgy használom akkor kevésbé akadozik és valahogy jobb a rendszer teljesítménye. Modjuk külön vettem a bill és a tabletet, de nem volna szabad befolyásolja a működését.
Mindegy egyszer begurulok és a falhoz vágom, a biztosító úgyis kifizeti -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Avicularia #1871 üzenetére
nekem ilyeneket nem csinál, van, hogy picit megakad egy két program, de egyáltalán nem sűrű, és az is inkább a program hibája szerintem, mert mindig ugyanaz a "metódus"...
-
Avicularia
veterán
válasz
kaciokos #1870 üzenetére
Jó neked, hogy nem volt soha fagyásod, vagy újraindulásod, nekem napi szinten van. Szóval neked még sose volt olyan, hogy bármelyik böngésző hosszú másodpercekre lemerevedik és nem reagál semmire a kijelző?
Ami még nagyon idegesítő, ez kb 2 upgrade óta van. Mikor felinstalláltam egy új programot és elindítanám sokszor nagyon hosszú idő telik el, nagyobb programnál simán 2 perc is lehet mire elindul a program. A program nem válaszol bezárja az alkalmazást ablak minden alkalommal feljön mikor újonnan installált programot indítok. Volt már hard reset, minden, de szűz gépen ugyanúgy előjön ez a hiba. Ha jól emlékszem a 4.2-es frissítés óta csinálja. -
kaciokos
őstag
válasz
bostone #1867 üzenetére
Egyetértek. Napi használatban van a cucc, de sosem volt fagyásom, újraindulásom, és lagolás is csak nagyon enyhe, abszolut nem zavaró.
Amúgy nem láttam még olyan Android-os eszközt, amin egyáltalán ne lett volna egy kis lag, beleértve a sógorom Samsung tabletjét és mondjuk egy HTC One-t is, ami múlt héten volt nálam, és amiben azért erősebb HW dolgozik.
-
kaciokos
őstag
válasz
Gabeboy74 #1855 üzenetére
Nekem mindkét helyen úgy van beállítva, hogy lője le, ha kikapcsolom a képernyőt, de ezt intelligensen teszi, vagyis ha hálózatos alkalmazás fut, pl. TuneIn netrádió, vagy torrent kliens, akkor nem kapcsolja ki. Mondjuk ezt lehet, hogy az adott alkalmazásnak kell jeleznie az oprendszer felé, hogy neki folyamatos netre van szüksége.
-
bostone
addikt
Azért annyira nem húznám le ezt a cuccot. Bár tény, hogy a Samsung megoldásai némileg finomabbak, a tegra proci helyett jöhetett volna egy qualcomm.
Nálam/nálunk napi használatban van, a család többnyire meg van elégedve vele. Elsősorban a billentyűzetes dokkoló miatt választottam ezt a típust (azóta sem látom, hogy a konkurencia valami hasonlóval állt volna elő). Fagyások, újraindulások nem jellemzők mostanában. Volt lehetőségem más tabletet is kipróbálni, de teljesítmény szempontjából nem volt kardinális különbség.
Nem vagyok sem márkafanatikus, sem elfogult, megvédeni sem kívánok egy műszaki cikket, viszont, hogy kifejezetten ellenjavallt ennek a gyártónak eme terméke, valószínűleg nem állnék ki.
Más emberek, más elvárások... -
MrPetya19
addikt
válasz
mgTerminator #1865 üzenetére
Én a laggot gyári romra értettem. A toucwiz szerintem nem túl szép, se nem gyors de a sok ablak az okos és hasznos.
-
-
MrPetya19
addikt
válasz
mgTerminator #1863 üzenetére
Azért a laggal vitatkoznék.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1861 üzenetére
Ja igen, bocsáss meg,
de én is kifelejtettem a "történetemből" azt hogy a samsung ráadásul direkt nem baszakszik a bootloaderrel, tehát ha a noteot veszem akkor van gari, nem laggol, jobb támogatottság, minden happy
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #1859 üzenetére
Ja igen jó hogy írtad, soha többé semilyen tegrás eszközt ne is lássak. És a másik ami nagyon nem tetszik, bár ez nem csak az asusra vonatkozik a zárt bootloader, amit csak garanciavesztéssel tudsz feloldani.
Ahogy elnézem a laptopoknál is lassan ez lesz ezzel az UEFI biossal, jó hogy még ki lehet kapcsolni, gondolom már nem sokáig. -
bostone
addikt
Custom romot próbáltatok? Lehet, hogy javítana a helyzeten.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1858 üzenetére
Ezzel nem csak te vagy így.... Nagyon nagyon bánom hogy nem a noteot vettem amit eredetileg terveztem :/ Ez a tegra már bizonyította hogy egy kalap szart nem ér, a samsung exynos chipjei viszont sokkal jobbak, és támogatottabbak is.
-
Avicularia
veterán
válasz
Wallad10 #1857 üzenetére
hehe,majd rájössz..
sokszor szénné akadja magát, böngészők hosszú másodpercekre befagynak, I/O sebesség a béka segge alatt van ettől tud olyan szépen akadni
az biztos, hogy nekem ez volt az első és az utolsó asus tabom, de nem hiszem hogy bármi mást is vennék ettől a gyártótól. -
Wallad10
csendes tag
Halli segítenétek egy dologban? Megvettem 1500 Ftert az order and chaos játékot és elvezhetetlenul akadozik. Modern Combat4et is megvettem és az is akadozik. Mitől lehet ez? Azért egy quad coreos tabnak nem kéne akadoznia.
-
zsoltix
tag
ez wifin kerüli fájl másolásakor ciki csak pl airdroidnál, de most észrevettem, hogy ha kábelen keresztül másolok úgyis átmegy alvóba és megszakítja a másolást.
-
Gabeboy74
tag
válasz
zsoltix #1853 üzenetére
Nálam is állandóan kikapcsolja. A wifi beállításoknál megadtam, hogy csak akkor hagyja bekapcsolva, ha töltőn van. Az energiatakarékossági beállításoknál viszont be van pipálva, hogy wifi ki, ha nem használja. Ettől függetlenül ha lekapcsolja a képernyőt, a wifit is lelövi, függetlenül attól, hogy használatban van-e (pl. frissítés, letöltés) és töltőn van a jószág.
-
zsoltix
tag
Felmerult meg egy kerdes wifivel kapcsolatban. Ha beallitom h alvo modba se kapcsoljon le ezt mert teszi h megis kikapcsol?
-
zsoltix
tag
válasz
Avicularia #1848 üzenetére
Mostmar nekem is jo. Koszi
-
MrPetya19
addikt
válasz
mgTerminator #1850 üzenetére
Vagy bekapcsolod az asus beállításokban.
-
bostone
addikt
Hogyan tudok képernyőfotót kattintani?
-
zsoltix
tag
válasz
Avicularia #1846 üzenetére
Koszi, de sajnos nem jon be a linkre
-
Gabeboy74
tag
válasz
mgTerminator #1843 üzenetére
Ez teljesen biztos, mert mióta kikapcsoltam, azóta egyszer sem merült le.
Bár nem igazán értem, hogy miért nem lehetett külön venni a töltőn és a dokkolón funkciót. De mind1, most örülök, hogyha előveszem, szinte semmit nem merült az előző használat óta.
-
zsoltix
tag
Sziasztok, keresnék tokot a tabomhoz. Tudnátok ajánlani olyat ami a táskában megfelelő védelmet tud nyújtani a készüléknek? Köszi
-
Gabeboy74
tag
Tudja vki, hogy a beállítások - megjelenés menüben mi a fene az az "álmodozás"? Alapértelmezés szerint akkor aktív, ha töltőn vagy dokkolón van a gép. Lehet, hogy ez szívja le az aksit? Mert a legnagyobb fogyasztást a "tétlen" állapot okozza a kimutatás szerint, és eddig csak úgy merült le, ha a dokkolón volt. Mindenesetre most kikapcsoltam.
-
MucsMDR
csendes tag
válasz
mgTerminator #1837 üzenetére
Ja. Egy TF700-ast
-
Halboy78
csendes tag
válasz
MucsMDR #1836 üzenetére
Hello!
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem egy hasonló akció még októberben 220 euróba fájt komplett. Az Asus mint ügyfélszolgálat leszerepelt csak a szállítást intézik a fizetést Neked kell megoldanod a cseh szerviznek. Az ügyintézés cirka 3 hetet vett igénybe háztól-házig szállítással.
Nézegettem az ebayen alkatrészt kb 20k tudtam volna spórolni, de inkább legyen drágább, de biztosabb a beszerelés.
Sok sikert! -
MucsMDR
csendes tag
válasz
mgTerminator #1835 üzenetére
Naja. Attól félek, a gatyám is rámegy a "futározásra"... - nyilván nem garanciális a törés...
-
MucsMDR
csendes tag
válasz
mgTerminator #1833 üzenetére
köszönöm. arra gondolsz ami az asus.hú ról érhető el? akkor sínen vagyok... lesem a választ...
-
MucsMDR
csendes tag
Nabasszus. Nem tudom hogyan, de a dokkolóval együtt összecsukott tabletomon átlós tljesen 10.1 collos repedés keletkezett - nyilván ráült valaki a táskámra.... Működik, jól jelez ki, de az érintést nem érzi.
Billentyűről tökéletesen megy...
Hol javítják piszokgyorsan?
Köszönöm a segítséget! -
zsoltix
tag
Sziasztok, csatlakoztam en is a taborhoz :-)
-
kaciokos
őstag
válasz
Carlx70 #1826 üzenetére
Sajnos meghajtóként nem, de amúgy igen. Nyomj egy Ctrl+F8-at (Tree nézet), ott egy dupla kattintás valamire (lehet meghajtó, könyvtár, de lehet más is, ugyanúgy, mint a Windows intézőben), és akkor a másik oldalon belelép. Ez egy kicsit bonyolult mergoldás, nekem az jött be, hogy a Computer-t elteszem a gyorsmenübe (Ctrl+D), és onnan már könnyen oda tudok navigálni a tablet tárhelyeihez.
-
2ofthem
aktív tag
válasz
mgTerminator #1825 üzenetére
Nagyon köszönöm, ez volt a gond! :-)
-
Carlx70
csendes tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy a Total Commanderben mint meghajtót lássam a belső tárhelyet és a memóriát?
-
Darko_addict
őstag
válasz
2ofthem #1823 üzenetére
Ez az Android rendszer sajátossága, bár videónál nem tapasztaltam, de képeknél, böngészésnél, néhány játéknál (pl. Angry Birds) is van a "pinch to zoom" funkció, amikor két ujjad mozgatásával tudsz nagyítani vagy kicsinyíteni, ennek egy másik része, ha kétszer böksz, akkor valamilyen preferencia szerint (valaminek arányában) beadja az oldalt X%-os nagyításban.
Eddig csak olyanról olvastam, hogy nem működik, a fordítottjára - hogy "miért működik?" - még nem érkezett panasz. Esetleg be lehet kapcsolva a Gesture/Mozgás, ott állíthatók hasonló értékek. -
Darko_addict
őstag
Érdekes, de mindenhol "issue"-ként emlegetik, bár... az alábbi kommentben mondtak újat: "The flickering was resolved following a firmware update shortly after the release of the TF300."
Az sem mindegy, hogy "flickering"-el, van, ami tényleg képernyőhiba.U.i.: A firmware- és a software verzió más!
-
footy
addikt
válasz
mgTerminator #1812 üzenetére
Olvasd át a német amazonon a tapasztalatokat. Akinek első szériás gépe van az hullámzik, az újabbaknál már nincs ilyen.
-
2ofthem
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni hogy azt a funkciót amikor 2x rábökök a képernyőre és ráközelít ki lehet-e valahogy kapcsolni.
Elég bosszantó tud lenni.
Köszi! -
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1814 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet.
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1812 üzenetére
Mi hullámzik?
-
Darko_addict
őstag
válasz
mgTerminator #1809 üzenetére
Zsííír!
-
mgTerminator
veterán
válasz
Darko_addict #1808 üzenetére
-
Darko_addict
őstag
válasz
FrankóStein #1807 üzenetére
Egyik részére tökéletes választ adtál és örvendetes, hogy ennyire le lehet szorítani a RAM-használatot!
A másik, ami még érdekel, hogy konkrétan az 1GB-ból (1000MB) mennyit lehet tölteni? S3-on ez 780MB körül volt, majd ROM-csere után 833 lett.Köszönöm a választ, válaszokat!
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Darko_addict #1805 üzenetére
"1GB RAM-ból mennyi használható?"
Én nemrégiben rootoltam a tabletet. Addig-addig buzeráltam, amíg sikerült egy kritikus folyamatot is lefagyasztanom, azt hittem vége, állandó reboot lett.
Végső megoldásként wipe data-t csináltam, életre kelt, újrakezdtem minden "takarítást".
Mostmár ott tartok, hogy 387 MB lett a foglalt RAM. (előtte 450-580 között volt).
ennél alább nem nagyon hiszem, hogy lehet menni, ebben benne van a Ttorrent és az Avast is.Fürgébb lett, de azért néha vannak bugok, pl a Beállításokban egy-két módosításnál egyszerűen hibával kilép, de hál istennek olyanoknál, ami nem számít.
-
Gabeboy74
tag
Igen, ez a bekapcsolósdi mizéria több, mint valószínű, hogy szoftveres, mivel az enyém ugyanezt csinálja, és korábban (4.2) előtt nem volt ilyen gondom. Továbbá megint lerántotta valami az aksimat dokkolóstól. Megnéztem a statisztikát, a "tétlen állapot" (vagy vmi hasonló) vitt el 49%-ot. Egyelőre nem jöttem rá, hogy mit kéne faragni rajta, hogy ez többet ne forduljon elő.
-
Darko_addict
őstag
Ez a verdikt nem tűnik olyan vészesnek.
2.3.6. óta pár verziót megéltem, nekem is volt hasonló elégedettlenségem néhány verzióban.
Egy ideje már "átvettem az uralmat" az Android felett; S3-am szoftveresen ki van belezve (Omega v43.3, Siyah 1.8.9; mínusz 44 bloatware program és 50+ letiltott folyamat). A kritikusan gyenge gyári programok helyett mindre megvan a kedvencem.
A lényeg, hogy gördülékeny legyen az alap oprendszer, tehát a hardvere bírja, mert azon nem sokat lehet javítani.Utóbbi időben csak custom ROM-okat használtam: AOKP, AOSP valamint Samsung-based darabokat, tartósan pedig utóbbiakat részesítettem előnyben. Terveim szerint - bár jó hír, hogy a RAM-kezelés kifinomult! - root jogokat megszerzését mindenképp megcsinálom. Samsungokban híresen sok felesleges app van, itt nem tudom mi a szitu, majd kiderül.
1GB RAM-ból mennyi használható?
-
lacehu
csendes tag
válasz
kaciokos #1802 üzenetére
Annyival extrább a sima rebootnál ("power gomb hosszan, reboot kiválaszt"), hogy ez töröl különböző cache-eket, és megoldhatja az ebből származó problémákat.
Papiron eddig úgy volt a TF-eknél, hogy power off (power hosszan, power off), kábel kihúz, volume down + power-t nyomod 10-12 sec-ig. Szöveges képernyő jön be, rajta pár ikonnal. Régen ha ilyenkor hagytad magában, akkor egy idő után kiirta, hogy "cold booting", majd felállt, mint egyébként.
4.2 óta nekem csinál ilyet, hogy a 3 ikonból a droid-ot kell kiválasztani (vol down, ilyenkor nem megy a touchscreen), és megnyomni (vol up).A cold boot nem wipe-ol semmit, de mivel könnyen kiválasztható a wipe gomb az ikonok közül, azért észnél kell lenni.
Darko_addict:
Nekem eddig kicsit csalódás volt a 4.2. Felrakni érdemes, de csodát várni tőle felesleges.
- Több user profil-t nem használom
- Nincs benne a photo sphere a kamera appban, lásd fentebb
- a régi/új launcher tableten szerintem béna (kicsi a status bar, és kényelmetlen lehúzni a notification-t)
- új keyboard. szerintem a legtöbb ember itt már úgyis valami custom keyboardot használ.
- a lock screen widget-ek megvalósítása csalódás. nem az van, mint a homescreen-en, hogy kiraksz 2-3-at, hanem lapozgatni kell. (pedig lenne hely)
- az órák fontjai zavaróan változtak.Viszont tényleg picit gördülékenyebb lett.
-
kaciokos
őstag
válasz
Darko_addict #1799 üzenetére
Apró akadások vannak, de tényleg apróak, egyáltalán nem zavaró.
Az 1 GB RAM szerintem bőven elég, én gyakran elcsodálkozom azon, hogy elindítok egy progit, amit hetek óta nem használtam, és még mindig benne van a memóriában. Összehasonlításképp htc Sensation XE telefonom van, 768 MB memóriával, és ott nagyon is hamar kilő mindent. Persze azon még ott van a Sense, ami nagyon szép s jó, de zabálja a memóriát, a TF300T-n pedig eléggé memóriatakarékos ROM fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest