Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scofield657
csendes tag
Ha csak táblát veszek dokkoló nélkül akkor később tudok valahol venni hozzá dokkolót?
-
Avicularia
veterán
Eltolták az érkezési időt 27.-re,szóval ebből csak jövő héten lesz transzformálás
-
r3dsnake
nagyúr
Azt meg tudom valahol nézni, hogy standy állapotban átvált-e a proci az 5. alacsony fogyasztású magra? Nem tudom mennyi a normális merülés idle-ben.
-
MrPetya19
addikt
válasz
Avicularia #293 üzenetére
hol rendelted? Én ma este akarom megrendelni kében, dokkolóval.
-
Avicularia
veterán
Na ,megrendeltem egy kéket dokkolóval. Elvileg holnaptól lesz raktáron a boltban ahonnan vettem,remélem péntekre már megkapom.
-
r3dsnake
nagyúr
Mert nem vettem, hanem kaptam. Meg tényleg elképesztő módon tetszik ez a 2 akkis dolog, meg hogy félig tábla, félig netbook. De az androiddal nem tudtam még mindig megbarátkozni. De ha a 4.1-gyel az összes akadás megszűnne, és tényleg egy gyors rendszer benyomását keltené, akkor tuti hogy a véleményem is változna. Úgyhogy várom a 4.1-et : )
-
r3dsnake
nagyúr
Akkor szvsz csak nem tűnt fel. Friss, resetelt táblával is látszik, már a menü megnyitása sem szép.
Én még abban bízok, hogy a WinRT-t fel lehet majd rá mókolni később. A linuxot is kipróbálnám szívesen, de nem szeretnék rootolni.
Amúgy az volt a nemsemmi múltkor, hogy be volt zárva minden progi, az alkalmazásválasztóból is, és a widgetes taskmanagerrel is, reggel ránézek, 10-es load a procinál. Semmi nem futott.
-
ntomka
nagyúr
válasz
r3dsnake #286 üzenetére
Ezen a készüléken nem igazán találkoztam ilyennel. De persze igen, a JB a Project Butter keretében ezen is hivatott segíteni.
Valami olyasmi. A lehetőségek tárháza nyílna meg számomra, és őszintén reméltem is, hogy idővel lesz rá ilyen alkalmatosság.
Csak rá kéne vennem magam.
-
r3dsnake
nagyúr
Nem értem hogy nem zavaró másoknak amikor a lapozás, görgetés, ablakváltás nem smooth hanem darabos... Egy iOS eszköz mellett ég és föld a kettő. Nagyon remélem, hogy megkapja a jelly beant, mert azzal állítólag javul a megjelenítés.
Amúgy ezzel valami ubuntu disztrót is fel lehetne varázsolni a gépre? És közös kernelt használna az androiddal?
-
bostone
addikt
Nice!
-
ntomka
nagyúr
-
chadi
csendes tag
Még egy kérdés eszembejutott
Dokkolóval együtt van a gépem magyar bill kiosztás is van rajta.
hogyan tudom előcsalogatni a magyar ékezetes betűket?
Mert most amikor leütök egy magyar ékezetes billt akkor nem történik semmi.
A beállításoknál az alapértelmezett a magyar asus bill.előre is köszi a helpet
-
chadi
csendes tag
+még1. ugye sdhc szabványt támogatja?
-
chadi
csendes tag
sziasztok!
Mekkora sd ill micro sd kártya rakható bele?
köszi
-
Avicularia
veterán
Na, ma kipróbáltam a media markt-ban egyet, elég tetszetős. Viszont elgondolkodtam rajta, hogy megveszem dokkolóval együtt és a laptopom kicserélem asztali gépre, nincs már szükségem rá, hogy cipeljem a pc-t, ha kell valahova vinni gépet jó lesz ez is.
-
r3dsnake
nagyúr
lol. gta3+ps3 joy gond nelkul megy bluetoothon a tablaval, mindenfele plusz progi/driver nelkul. ez most jol jott : )
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #268 üzenetére
Nexus 7!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Avicularia #268 üzenetére
Sztem ha nem dokkolasra veszed, tok folosleges ilyen aru tablat nezni. Tartalomfogyasztasra sokkal olcsobbak is megfeleloek lennenek (szamomra). De persze semmi kozom hozza, megertem ha ilyet szeretnel, csupan egy megjegyzes volt.
-
Avicularia
veterán
válasz
r3dsnake #267 üzenetére
Mivel a gépet dokkoló nélkül is árulják, ezért ez nem elfogadható. Nekem nincs szükségem dokkolóra, mert tartalom fogyasztásra veszem, nem laptop helyett.
Max 1-2 mondatos fórum hozzászólást írnék rajta, ehhez pedig nem kell dokkoló.
Majd megveszem az itteni media marktban, ott 30 napig visszavihetem, ha nem válik be. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Avicularia #266 üzenetére
Nincs ilyen. Arra van a dokkolo, hogy azon gepelj szvsz. A beallitasok kozott tuti, hogy nincs ilyen opcio.
-
ntomka
nagyúr
válasz
r3dsnake #263 üzenetére
A rezgős kérdésre tudsz válaszolni?
Közben megérkezett az első főzőtt JB ROM, igaz még bugos és nem működik minden, de biztató.
-
ntomka
nagyúr
válasz
r3dsnake #261 üzenetére
Értem. Mire váltasz?
Kérdés mindenkihez: nem tudjátok, kell lennie rezgő motornak ebben a tabletben? Mindenhol tudom állítani a rezgést az alkalmazásokban, de egyszer nem rezdült még meg a készülék. Sok helyen olvasom specifikációként leírva, hogy van benne. Pl. az itteni cikk specifikációi szerint is kell benne lenni.
-
r3dsnake
nagyúr
Elképzelhető, hogy eladóvá válik a gépem. Akit érdekel, írjon privátban.
-
r3dsnake
nagyúr
Ránézek majd bekapcsolás után is, ha nem fut sokminden.
Amúgy annyira bírom, hogy bejelentették, hogy megszűnik a flash támogatás androidra, és mindenki fel volt háborodva, hogy az mennyire kell. Egy tegra3-on használhatatlannak tűnik. Nekem ez az első androidos eszközöm (lehet, hogy az utolsó is), de mindig ezzel érveltek az android userek, hogy milyen jó, nekik van flash és az iOS-ben nincs. Hát, egészségükre.
Szerencsére az androidos chrome verzióban alapból nem megy a flash, így az még egész használható böngészésre.
-
csharles
csendes tag
Megkérdezhetem, hogy androidon futnak a prezi.com prezentációk?
-
r3dsnake
nagyúr
Megneztem, es nincs semmi gond a gifekkel nalam gyari browserben. Amugy azt vettem ma eszre, hogyha be van dugva a tolto a tablaba es teljesen fel van toltve, akkor ha kozel teszed a fuled a toltohoz, halkan zug. Ez normalis amugy, szoval ne foglalkozzak vele? Asszem bizonyos lenovo notiknal is csinal ilyet.
-
-
ntomka
nagyúr
válasz
r3dsnake #243 üzenetére
Valóban csinálja, de ez szerintem ennek a módnak a sajátja lehet. Ahogy nézem folyamatosan dinamikusan állít egy picit a fényerőn. Gondolom ha nem szükséges, akkor lejebb veszi, ezzel is spórol az akksin.
Az alkalmazások nálam sem jelennek ott meg, de ez így van a telómon CM9-nél is.
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
Gifeket meglesem majd, viszont próbáld ki légyszi úgy hogy power saver módra állítod, minimum fényerő, és úgy váltasz ablakot világosról sötétre. Kéne 2-3 fokozatot fényerőt állítania. Pl böngészőből vissza menübe. Vagy úgy is jó lenne ha galériából fehér képről váltasz feketére. De fontos, hogy a 3 mód közül az energiatakarékoson legyen, és minimum fényerőn. Rágugliztam, máshol is írták ezt a dolgot, szóval nem egyedi jelenség nálam, de érdekelne, hogy minden tábla csinája-e ezt a dinamikus fényerő dolgot. Pl a sony xperiaknál láttam már ilyet.
Amúgy nekem úgy tűnik 70% alatt tölt csak rá a billzet a táblára. Frissítések fel vannak pakolva. Ez így biztos, hogy oké?
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy nálad is jelentkezik ez a dinamikus kontrasztos dolog? Pl fehér képernyőn vagy, átváltasz feketére és fokozatosan pár lépcsőben állít a kontraszton. De van amikor homescreen lapozásnál is észrevehető. Auto fényerő nincs bekapcsolva. Főleg alacsony fényerőn jelentkezik ez.
Köszi!
-
chadi
csendes tag
sziasztok!
300T-hez autós töltőt hol tudok venni?
És egyátalán milyen kell hozzá?bármilyen univerzális jó hozzá?
bocsi de nem nagyon értek hozzá.előre is köszi
-
r3dsnake
nagyúr
-
-
r3dsnake
nagyúr
Hi! Köszi a válaszokat. Nem használok semmilyen billentyűzet programot, de magyarra van állítva minden.
Amúgy tegnap használtam valamennyit, éjszakára rátettem a dokkolóra, és az a furcsa, hogy a tábla 70%on van most, a dokkoló 90. Nem kéne a dokkolónak a táblát mindig feltöltve tartania?
Köszi!
-
ntomka
nagyúr
válasz
r3dsnake #233 üzenetére
Igen, az az email számláló annyit tud. Miután erre rájöttem, le is takarítottam a képernyőről, mert így felesleges.
Az ékezetes probléma inkább billentyűzet beállítás probléma lesz. Milyen billentyűzet alkalmazást használsz?
Az auto fényerőt én kilőttem, mert tényleg használhatatlan. Annyira nem probléma, mert az értesítési panelon egyből állítható a fényerő.
Igen, csak a töltőről tölti az akksit. A tábláknak, főleg ennek, elég nagy kapacitású az akksija. Az usb alap leadott áramerősségével sosem töltene fel. -
r3dsnake
nagyúr
Nos megvan a TF300, még csak most ismerkedek vele (és a rendszerrel is), viszont lenne 1-2 kérdésem. Pl a gmailes leveleimet miért nem mutatja a főoldalon a számláló? Csak ha az emailen belül állítom be, akkor látszik. Chrome-ban nem tudok ékezetes betűket írni. Az auto fényerő furán működik, ha bekapcsolom, akkor leugrik nullára, ha fény felé tartom a táblát felugrik, viszont onnan nem megy lentebb sötétben. Ez valami bug ? Jah és csak konnektorból tölthető, usbről nem?
Előre is köszi a válaszokat!
-
bostone
addikt
Usb 3G stick-el próbált valaki netezni? Működik?
-
delbarta
senior tag
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #221 üzenetére
Nekem is hiányzik, szeretem mókolni a telómat is (Optimus 2X), de a tableten még eddig elvagyok. Nem is azért vettem, hogy egész nap hegesszem rajta a ROM-okat.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Avicularia #227 üzenetére
Hát ahogy érzed. Nekem az android nem szimpi. Nagyon szétszórt rendszer csomó hülyeséggel.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Avicularia #225 üzenetére
Amúgy az androidnak pont az ilyen dolgai miatt gondolkozok azon, hogy nem tartom meg a transformert hosszútávon, max használom 2-3 hónapig és megválok tőle.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Avicularia #223 üzenetére
Ez így elég gáz. Mondjuk még mindig inkább backup hiánya, mint gari hiánya a root miatt.
-
Avicularia
veterán
válasz
r3dsnake #222 üzenetére
Most arról én nem tehetek,hogy nincs normális backup root nélkül. A one X-nél is mit mérgelődtem, beállítottam mindent aztán pár nap múlva észrevettem egy pixelhibát. Leadtam a szolgáltatónak,persze előtte gyári visszaállítás,mert ki nem adom a kezeim közül adatokkal tömve. És milyen jó lett volna ,mikor visszakapom,csak fel kellett volna raknom a titaniumos mentést,de nem ,szenvedhettem vele órákig megint.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Avicularia #219 üzenetére
Alapvetően nem root kéne ezeknek, hanem egy normálisan megírt oprendszer. Backupnak teljesen alap dolognak kéne lennie.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #219 üzenetére
Lehet, hogy új, de ICS van rajta. Le lehet benne tiltani az alkalmazásokat.
-
csharles
csendes tag
Azt megkérdezhetem, hogy pl. az Asus Padfone-hoz nem-e jó mondjuk a TF201 vagy TF101 dokkolója? Vagy mindegyiknek megvan a sajátja? Köszi
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Avicularia #215 üzenetére
Arra. Én is kíváncsi lennék miért ilyen lényeges.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Avicularia #213 üzenetére
Arra ugyan meg mi szükség?
-
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #211 üzenetére
Nem szól ki, csak valszeg nem tudod visszazárni, ahogy látom. Összekevertem az unroot dologgal ezt. Relock progit nem találtam xda-n.
Szerk.: így van, rákerestem máshogy xda-n, és írják is, hogy nem lehet visszazárni a bootloadert, tehát a gari ugrik.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #209 üzenetére
Egy ilyet találtam. Van hivatalos unlocker progi, de ezt írják hozzá:
"Before you download, install, and use the Unlock Device App you acknowledge and assume complete risk to the quality and performance of this App, including but not limited to the following: once you activate the App you will not be able to recover your ASUS product (“Original Product”) back to original locked conditions; the Original Product with the activated App will not be deemed the Original Product; the Revised Product will no longer be covered under the warranty of the Original Product; the software of Revised Product will no longer be deemed the software of the Original Product and can no longer receive ASUS software updates; your purchased digital content may also be affected."
Na most xda-ról úgy rémlik, hogy van olyan is, amivel vissza lehet zárni, de most hirtelen nem találom.
-
Avicularia
veterán
Hát szerintem nagyjából minden androidos készüléket lehet rootolni garivesztés nélkül,mivel az eredeti állapot visszaállítható.
A HTC One X-en mivel még nem tudták feltörni a bootloadert,csak a htc oldalon keresztül tudod nyitni a telefont,amivel automatikusan le is mondasz a garanciáról.
Kérdésem erre irányult,hogy van-e normális rootolási lehetőség,illetve ennek is zárva van a bootloadere,mivel szintén tegra 3-as mint a one X. -
csharles
csendes tag
Megkérdezhetem azokat, akiknek van, hogy pl. Prezi előadásokat/prezentációkat lehet-e rajta nézni? Ezt például köszi.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
technoboi #202 üzenetére
Nekem TF101-em van, a kettővel ezelőtti előd. Torrentre tTorrentet használok. Jön jól, de annyi baja van, hogy eléggé megfogja a tabletet. Tf300-at lehet messze nem ennyire, csak ott van a plusz két mag... Tv-ről nézni meg úgy a legegyszerűbb, ha van DLNA támogatás, hogy streameled wifin. Winyó hozzákapcsolása nálam nem megy, mert nekem nincsen dokkoló\host adapter, de azok valamelyikével elvileg megy.
-
-
Avicularia
veterán
Sziasztok
Gondolkodok egy ilyen megvételén,wifi only lenne.
Rootolni illetve custom romokat lehet rá rakni garanciavesztés nélkül?
One X-nél elegem van belőle,hogy nem lehet hozzányúlni,csak ha eldobod a garit és nem úgy néz ki,hogy meg tudják törni a védelmet egyelőre. -
technoboi
tag
lehet rosszul gondolom, pont azért kérdezem inkább előtte
egy 7"-es "kici óccó kínai" tabletem már volt, tehát tapasztalatból tudom hogy munkahelyi email, facebook, netrádió, pokerstars...stb nincs gond. egyedül a torrent miatt van még laptopom, de ha külső merevlemezre simán lehet menteni filmeket, aztán azt csak átdugom a tv-be és már mézhetem is, akkor mindenképpen váltok.
és ha gamepad is működne akkor az lenne a hab a tortán
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest