Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Azonnali fotós kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitama
tag
Sziasztok
nem tudom eldönteni, hogy ezt a tabletet, vagy egy újabb ASUS tabletet, a ASUS MeMo Pad 10 Smart-ra ruházzak be. Adjatok tanácsot.
Köszi
-
mgTerminator
veterán
válasz
Unbaised-Ben #1597 üzenetére
"Mx Player codec (ARMv7)"
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
mgTerminator #1596 üzenetére
hopsz
marketről? melyik kell?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Unbaised-Ben #1595 üzenetére
Én is mx-et használok, sose volt gond... a codec packot is letöltötted hozzá?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
mgTerminator #1594 üzenetére
sajnos nem a videó rossz, mert egyik videóval se volt jó, mind1, a dice player bevált, mert ingyenes is, köszönöm szépen
-
mgTerminator
veterán
válasz
Unbaised-Ben #1591 üzenetére
Én is mx-et használok
Akkor valószínüleg a videó rossz...
-
MrPetya19
addikt
válasz
Archos video player.
-
Avicularia
veterán
válasz
Dice player nekem jobban bejött, és simán kezeli az samba-t.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
mgTerminator #1590 üzenetére
Lejárszó lehet a rossz? Milyet ajánlotok, Mx playert használok, és ott nem jó.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Unbaised-Ben #1589 üzenetére
Codec, vagy kódolás hiba.
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #1587 üzenetére
Na most alaposabban megnéztem a grafikai szinteket... Csak az apró részletekben tér el, valamint játék közben a távolabb lévő autók nincsennek akkora részleteséggel kirajzolva, ami telefon kijelzőn egyáltalán nem észrevető.... Közben arra is rájöttem hogy alapból (legalábbis nálam) medium beállítással fut, de szerintem én maradok ennél...
-
Gabeboy74
tag
válasz
Unbaised-Ben #1568 üzenetére
Én a Skiftát használom, teljesen korrekt.
-
drlovi
aktív tag
Ha esetleg felraknátok a Real Racing 3 at , és laggol . Akkor fel kell rakni mellé ezt rr3g , és állítható a graf. Nálam Lowon fut csak normálisan
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #1583 üzenetére
Természetesen van, ettől függetlenül nem működik a dolog. Update előtt ez jól működött.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1582 üzenetére
TF101en a beállításokban be lehetett állítani hogy ne kapcsolja ki a dokkolót, itt nincs ilyen?
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #1579 üzenetére
Gondoltam kipróbálom, hátha javít valamit.
Este újrahúztam a gépet, most úgy néz ki jobb lett, bár még mindig gondolkodik néha egy-egy programnál.
Ami viszont megmarad és rohadt idegesítő, hogy úgy néz ki egy bizonyos standby idő után a tablet elveszti a kapcsolatot a dokkolóval. Nem reagál a billentyűvel való bekapcsolásra, ha pedig bekapcsolom a tableten lévő gombbal nem mountolja a dokkolóban lévő sd kártyát. Csak a tablet ki illetve visszarakása segít. -
bostone
addikt
A frissítés óta az alsó panel nem deaktiválja magát filmnézés közben. Lehet ezen változtatni? Eléggé zavaró tud lenni.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1578 üzenetére
A kikapcsolás szövegre nyomj hosszan, akkor elindul csökkentett módban. Mit akarsz a cold boot-al?
-
Avicularia
veterán
Nem hinném, kb fele van fent az újrarakás előtti progiknak és nincs új. Azóta csinálja mióta van a 4.2.
És van ez a dolog, hogy én mindig a space-el szoktam bekapcsolni,de most egy bizonyos standby idő után nem reagál a billentyűkre, csak a bekapcsoló gombbal lehet bekapcsolni. Szerintem itt más probléma lehet.
És cold boot-ot sem tudok nyomni neki
Most lementettem mindent a asus backup progival, megint hardreset, aztán meglátjuk mi lesz. -
MrPetya19
addikt
válasz
FrankóStein #1572 üzenetére
Böngésző: Floating Browser Flux
YT: Zene: PVStar+
Video ablakban: floating youtube vagy popup youtube.
Van még ablakos csevegő progi, jegyzez, stb, csak keress rá a popup vagy floating szavakra. -
ntomka
nagyúr
válasz
FrankóStein #1572 üzenetére
Play, mint lejátszó, deezer. Két alternatíva, futnak a háttérben, százszor jobb minőségben. Szerintem megoldás.
-
footy
addikt
válasz
FrankóStein #1570 üzenetére
A tunein minden platformon jó választás. (kivéve PC
)
mondjuk a youtube-on nem segít de nagyon jó rádiókat tudsz hallgatni és fut a háttérben -
ntomka
nagyúr
válasz
FrankóStein #1570 üzenetére
Ne hallgass YouTuberól zenét. A minőségnek is jobb lesz úgy. Problem solved.
-
FrankóStein
aktív tag
Nincs valakinek megoldása arra, hogyan lehetne párhuzamosan futtatni több fület a böngészőben, vagy akár programot is a háttérben? Itt van a 4 mag, én meg olyan egyszerű dolgot nem tudok megcsinálni, hogy egy fülön menne a háttérben egy youtube-os zene, a másikon meg böngésznék. Annyira alapvető lenne, és mégsincs megoldva. Vagy mégis? Tud valaki erre egyszerű megoldást, vagy ez csak egy vágyálom?
-
footy
addikt
válasz
Avicularia #1567 üzenetére
Nem lehet hogy valami programot felraksz ami ezt előidézi?
-
Unbaised-Ben
senior tag
Üdv, segítségre lenne szükségem:
Létrehoztam hálózatomon belül egy DLNA "szervert", Nero Media Home progival... mindezt smart tévé miatt tettem, hogy másik szobából hozzáférjek a gépemen található fájlokhoz. Eszembe jutott, hogy ez biztos tableten is működne, lehetséges ez, van erre valamilyen program?
Előre is köszi -
Avicularia
veterán
Megőrjít a cucc
2 napja raktam újra, de szétakadja magát. Pár perc után egyszerűen nem lehet billentyűlenyomással, vagy touchpaddal bekapcsolni, csak a tableten lévő bekapcsológombbal. Amelyik program régebben indult el az indításkor sok másodpercet gondolkodik. Néha a beállítások megnyitása 10.15 sec-ig tart.
És ráadásnak, ha felinstallálok egy programot ,akkor első induláskor van hogy percekig a fekete képernyőt bámulom, az android többször felkínálja, hogy bezárja az alkalmazást mert nem válaszol. Aztán pár perc után elindul az alkalmazás.
Kivették a cold boot-ot és hiába kerestem nem találtam semmit ezzel kapcsolatban. Xda-n sem írnak semmit erről.
Ma ott tartottam, hogy falhoz vágom, a biztosító úgyis kifizeti -
pp88
tag
Sziasztok!
Egy ilyen gép vásárlását tervezem.
Az lenne a kérdésem, hogy ha rádugom a dokkolóra az usb-n keresztül a nyomtatómat.
Akkor tudok vele nyomtatni?
Ha pl. gyorsan nyomtatni kell egy árlistát stb.
Ha jól tudom w8-on ez alapból megy.
De javítsatok ha nem.
Androidon nem tudom működik e a dolog. -
kaciokos
őstag
válasz
kaciokos #1544 üzenetére
Tovább próbálgattam az Asus akku widget-et is, továbbra is nagyon lassan frissül, néha 5 mp. is eltellik képernyő feloldás után, mire a jó értéket mutatja. Tettem mellé egy Play-ről letöltött widget-et, az azonnal frissül, szóval valszeg widget hiba. Remélem, javítják.
-
kaciokos
őstag
válasz
Avicularia #1549 üzenetére
Tegnep este még próbálgattam az USB portot, néha megy benne a pendrive, néha nem.
Tanácstalan vagyok, gariztassam-e, vagy csak sw-es bug, és majd javítják? Azt sem tuom megmondani, hogy 4.2 upgrade előtt csinált-e ilyet, mert nagyon ritkán használtam.
-
Avicularia
veterán
Tegnap de megszívtam a carbon-al. Akadozott a gép,mondom csinálok egy resetet, az mindig jó szokott lenni erre. Lementettem minden appot carbonnal amit sajnos csak a hox-on próbáltam ki, tf-300-on nem.Hoxon tökéletes. Hát itt nem tudja visszaállítani az appokat, belefagy a visszaállításba. Direkt megvettem a play-ről a prémiumot kb.1000 ft, de azzal sem megy a visszaállítás. Aztán láttam, hogy a visszajelzésekben is írják különböző asus tabletesek, hogy nem működik a program.
-
ntomka
nagyúr
válasz
FrankóStein #1557 üzenetére
Nem univerzálisat kell venni, hanem modell specifikust. Én direkt olyat vettem ebayről, amit csak TF300-ra írtak és jó is. Persze ront az élményen, de legalább a dokkolótól nem pöttyöződik így a kijelző.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
FrankóStein #1556 üzenetére
*akarom mondani: tf101-300
-
drlovi
aktív tag
én fólia nélkül használom. Eddig semmi karc nincs rajta. A nexus 7 re sem raktam, azon sincs gond.
Ha valaki esetleg megválna fehér dokkolójától akkor keressen meg privátban.
-
ntomka
nagyúr
válasz
FrankóStein #1552 üzenetére
Hát akkor miért nem típusra valót rendeltél, ha már ebay?
-
zsakadam
tag
Most tettem szert egy ilyen szépségre, de megőrülök, hogy nem találok hozzá sehol fóliát - és így nem merem használni. Van esetleg valakinek ötlete, hogy hol lehetne rá venni egyet? Mindenhol csak TF101-re és TF201-re való van készleten. A Seepdshopban azt mondták, hogy azok nem jók hozzá...
-
kaciokos
őstag
Próbálta már valaki a dokkoló USB portját 4.2 upgrade óta? Ma reggel akartam valamit kimásolni pendrive-ra, de nem is érzékelte. Bedugtam egy másikat, amin LED is van, de azt se látta, és a LED se világított. Nem volt időm dovább mókolni vele, majd este, de ez elég zavaró.
-
kaciokos
őstag
válasz
mgTerminator #1546 üzenetére
Értem, köszi. Ez is hasznos, de engem egy olyan megoldás is érdekelne, hogy amikor felveszek egy torrent-et, be lehessen állítani, hogy állítsa le a seed-elését x óra múlva.
-
ystuc
aktív tag
Hozzám még mindig nem érkezett meg a frissítés. Lehet ennek köze ahhoz, hogy néhány napos korában egy alaplapcserén esett át a kütyü?
-
kaciokos
őstag
Na, egy dolog van, ami idegesít az új ROM-ban, most hogy a töltős képernyőkikapcsolós megoldódott: a beépített Asus akku-töltöttség widget nagyon lassan frissül. Miután feloldom a képernyőt, 2-3 másodpercig még egy régebbi értéket mutat, aztán vált csak. Még nem próbáltam, hogy más akku widget is így csinálja-e, de azért használtam a beépítettet, mert mindkét akku szintjét képes kijelezni, amit szerintem egy 3rd party widget nem tud.
-
kaciokos
őstag
válasz
mgTerminator #1542 üzenetére
Igen, és én is azt használom. :-) Hogy érted, hogy ha nem forgalmaz? Ha otthagyod, és fut a torrent, akkor úgy is marad. Esetleg egy időzítő jól jönne, hogy x óra után lépjen ki, és akkor a WiFi is automatikusan lebontana.
-
Avicularia
veterán
Nálam lett egy idegesítő késés minden program indulása alatt ami nem volt az előző romban. Ha mér megy akkor valóban gördülékeny, de programindításoknál hajlamos elgondolkodni kicsit.
-
hozolek
csendes tag
Sziasztok,
Lszi segítsetek abban, hogy milyen Bluetooth-os billentyűzetet használtok, amit ajánlanátok? (A gyári túl drágának tűnik)
köszi
Zoli
-
kaciokos
őstag
válasz
mgTerminator #1538 üzenetére
De gondolom a WiFi-t olyankor kikapcsolja. Ha úgy van beállítva, nálam is hasonló a fogyasztás gyári ROM-mal, de ez most egy olyan eset volt, hogy futott egy torrent, ezért folyamatos netkapcsolat kellett egész éjjel.
-
kaciokos
őstag
válasz
FrankóStein #1533 üzenetére
Szerintem pár héten belül úgyis jönnek javítások az apróbb hibákra, az ASUS eddig is elég gyakran szórta a bugfixeket.
-
kaciokos
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1527 üzenetére
Na, előhpztam a fejlesztői opciókat, ki volt kapcsolva a képernyőtartás töltőn, bekapcsoltam, kikapcsoltam újra, újraindítottam a tablet-et, most úgy néz ki, hogy jó.
-
engels105
csendes tag
válasz
mgTerminator #1530 üzenetére
Végre sikerült!
Kicsit fura, de működik.
Letöltöttem az Asus honlapról a frissítést. Egy zip fájlba TF300T_WW_epaduser_10_6_1_8_SDupdate.zip egy másik zip fájl EP201_768_SDUPDATE.zip belerakva.
A belső csomagot kellett belerakni a gyökérbe és kész.
Igen ám, csakhogy a gép nem észlelt frissítést az sd-n, ezért nem is frissített.A megoldás az volt, hogy a belső csomagot átneveztem erre, WW_epad-user-10.6.1.8.zip.
Így már minden simán működött. -
Gabeboy74
tag
Vannak érdekes dolgai... Dokkolva töltőn volt az éjjel, most bekapcsolom, közli velem, hogy 160x rosszul adtam meg a feloldómintát... Korrekt.
-
bostone
addikt
Ezek szerint ellenjavallott a frissítés?
-
gbutcher
tag
válasz
FrankóStein #1526 üzenetére
Nekem is jobban merül, mint frissítés előtt.
-
engels105
csendes tag
Sziasztok!
Valami gáz van a 4.2-es firmware-val.
Letöltöttem az asus honlapjáró, bemásoltam a gyökérbe, és semmi.
Mi lehet a baj?l
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
kaciokos #1521 üzenetére
kapcsold ki akkor szerintem, amúgy nekem működik úgy ahogy kell, ha kikapcsolom a kijelzőt, miután rádugtam a töltőre, nem jön elő az "álmodozás", amúgy bejön kis idő elteltével.
FrankóStein: A "grafikon-ra" rápillantva nekem is úgy tűnik, de mégis ugyanúgy/jobban bírja mint eddig.
-
FrankóStein
aktív tag
Nekem úgy tűnik, mintha sokkal jobban merülne standby módban. Valami jobban eszi az energiát...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1524 üzenetére
Hát hogy csak a fejlesztők birizgálják... Bár nem hiszem hogy bármiféle kárt lehetne okozni azzal ha elkezdi össze vissza állítani az ember, na de hát a gugli tudja
akinek nem hiányzik, az nem is keresi
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #1523 üzenetére
Köszi
Ez mire volt jó hogy így eldugták -
mgTerminator
veterán
Te aztán jól le vagy maradva barátom!
Ha szükséged van rá akkor nyomj 7x a build-re!
-
kaciokos
őstag
No, tegnap nekem is megjött a frissítés, az új felület nekem se jön be, szóval maradtam a réginél, még szerencse, hogy választható.
Viszont azóta olyat tapasztaltam, hogy ha töltőn van, soha nem kapcsolja ki a kijelzőt. Ez pláne azzal együtt zavaró, hogy ha kikapcsolt kijelzővel feldugom töltőre, 1-2 másodpercen belül bekapcsolja. Ez utóbbit eddig is csinálta, meg minden Android-os eszközöm csinálja, szóval ez rendben is lenne, de nehogy már ne kapcsolja ki a kijelzőt a beállított 1 perc elteltével, csak azért, mert töltőn van!
Nektek is így működik most?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1519 üzenetére
Igaz, arról el is felejtkeztem, bocsi
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #1518 üzenetére
Korábban linkeltem képet, abban benne van a kernel verzió.
-
mgTerminator
veterán
Aki már feltette a frissítést, az megírná nekem a kernel verziót? Köszönöm!
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Avicularia #1514 üzenetére
Ja. Nálam sincs.
-
apacsay
tag
ha valakinek TG-sre is megjött a frissítés szóljon, múltkor nekem 1 hónap késéssel jött a T-sekhez képest.. hátha most hamarabb
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1514 üzenetére
Hát ezt te látod
-
Avicularia
veterán
Jól látom, hogy eltűnt a cold boot lehetőség?
-
FrankóStein
aktív tag
Gyári böngészőben néhány oldalnak görgetéskor "leszakad" a bal oldala.
-
Avicularia
veterán
válasz
Unbaised-Ben #1507 üzenetére
Nekem is pozitívak a tapasztalatok. Pld. azt vettem észre, hogy sokkal jobban megy a multitaszk, valahogy nem zárja be olyan hamar a háttérbe rakott alkalmazásokat.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a 4.2 verzióval kapcsolatban. Sok minden szimpatikusabban működik, gördülékenyebb/gyorsabb a futás, a + lehetőségekről nem is beszélve.
Van aki valahol romlást tapasztalt a frissítés előtti állapothoz képest? (Phablet interfész-t ne vegyük bele, mert az tényleg vicc, nem is használom) -
MrPetya19
addikt
válasz
Avicularia #1501 üzenetére
Tudtommal régen be lehetett állítani, hogy mutassa-e a tálcát.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Apple Macbook Air 13" M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- Macbook Air M1 100% hibátlan mint az új 2025.12.19. ISTYLE jótállás akku 99%
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest