- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- Megfizethető Sharkoon házak, akár kábelezést rejtő alaplapokhoz is
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- A 16 nm-es node alatt korlátozza a kínai rendeléseket a TSMC
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Azonnali processzoros kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
válasz
2ofthem #1823 üzenetére
Ez az Android rendszer sajátossága, bár videónál nem tapasztaltam, de képeknél, böngészésnél, néhány játéknál (pl. Angry Birds) is van a "pinch to zoom" funkció, amikor két ujjad mozgatásával tudsz nagyítani vagy kicsinyíteni, ennek egy másik része, ha kétszer böksz, akkor valamilyen preferencia szerint (valaminek arányában) beadja az oldalt X%-os nagyításban.
Eddig csak olyanról olvastam, hogy nem működik, a fordítottjára - hogy "miért működik?" - még nem érkezett panasz. Esetleg be lehet kapcsolva a Gesture/Mozgás, ott állíthatók hasonló értékek.Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
2ofthem #1736 üzenetére
Rootolás menete:
Másold fel a PC-re is a motochopperből a fileokat.
Superuser-t telepitsd fel a tableten.
Kösd össze OTG kábellel a gépet és a tabletet.
Tablet-Beállítások-Tabletről-Build számra 7-szer ráböksz.
A megjelenő új menüben bejelölöd az USB hibajavítást
PC-n elinditod a *.bat file-t.
1 perc és kész.
Remélem nem felejtettem ki semmit.Nekem 1 napomba telt, mire ezt összeraktam, senki nem írta így le.
Maga a megoldás kb 2 perc. -
Tomasman1985
csendes tag
-
Avicularia
veterán
válasz
2ofthem #1700 üzenetére
Mint már írtam, szvsz rohadt lassú egy ssd-s laptophoz képest. Főleg most, hogy valami probléma van a legutóbbi update óta, rettenetesen belassult nekem, van hogy programok 1 perc után indulnak el, addig homokórázik sokszor. Már kb 3x nyomtam gyári visszaállítást, de ugyanolyan szar. Sokszor legszívesebben a falhoz vágnám
Az biztos, hogy soha többet nem veszek asus cuccot. Asszony galaxy tab 2 10 collos tabletja sokkal fürgébben reagál mindenre.[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
válasz
2ofthem #1675 üzenetére
Abban az esetben, ha közben nem ügyködsz vele, mehet a torrent, bár nekem felemás a tapasztalatom, pár hónapig boldogan tette a dolgát, a le és feltöltésem sokkal jobb arányt mutatott, mint windows alatt, mostanában viszont lefagy az alkalmazás vagy hiányos a fájl...
Más:
Régebben, mintha itt olvastam volna, hogy egyesek használnak stylust. Milyenre érdemes beruházni? -
Avicularia
veterán
válasz
2ofthem #1675 üzenetére
Konkrétan szétakadja magát a tablet torrentezéskor, durvábban akad mint mikor installálsz valamit a marketről.
Használhatatlanra lassul néha nálam, szerencsére vettem most egy zyxel nas-t, abban nagyon jól megy a torrent, bár eddig sem a tabletet használtam torrentezésre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Asus táblagépétől ismét koppant az áll: a TF300 széria tagjai elegáns formatervvel, bivalyerős processzorral és Android 4.0-val támadnak.
- ThinkPad P1 Gen4i 16" 4K érintő i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5490 Intel Core i5-8350U
- Dell E7450 i7-5600 és Dell E7470 i7-6600 működő alkatrészek.
- 81 Eladó Hp 250 g7 i5 8 gen laptop FHD 256SSD 16GB RAM Zsír új akkuval a képek szerinti állapotban
- 80 Eladó Dell Inspiron 3593 15.6" FullHD laptop, Intel Core i7-1065G7, 8GB, 512GB SSD Új Akkuval!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest