Új hozzászólás Aktív témák

• lacehu

csendes tag

válasz kaciokos #1802 üzenetére

Annyival extrább a sima rebootnál ("power gomb hosszan, reboot kiválaszt"), hogy ez töröl különböző cache-eket, és megoldhatja az ebből származó problémákat.

Papiron eddig úgy volt a TF-eknél, hogy power off (power hosszan, power off), kábel kihúz, volume down + power-t nyomod 10-12 sec-ig. Szöveges képernyő jön be, rajta pár ikonnal. Régen ha ilyenkor hagytad magában, akkor egy idő után kiirta, hogy "cold booting", majd felállt, mint egyébként.
    4.2 óta nekem csinál ilyet, hogy a 3 ikonból a droid-ot kell kiválasztani (vol down, ilyenkor nem megy a touchscreen), és megnyomni (vol up).

A cold boot nem wipe-ol semmit, de mivel könnyen kiválasztható a wipe gomb az ikonok közül, azért észnél kell lenni.

Darko_addict:
    Nekem eddig kicsit csalódás volt a 4.2. Felrakni érdemes, de csodát várni tőle felesleges.
    - Több user profil-t nem használom
    - Nincs benne a photo sphere a kamera appban, lásd fentebb
    - a régi/új launcher tableten szerintem béna (kicsi a status bar, és kényelmetlen lehúzni a notification-t)
    - új keyboard. szerintem a legtöbb ember itt már úgyis valami custom keyboardot használ.
    - a lock screen widget-ek megvalósítása csalódás. nem az van, mint a homescreen-en, hogy kiraksz 2-3-at, hanem lapozgatni kell. (pedig lenne hely)
    - az órák fontjai zavaróan változtak.

Viszont tényleg picit gördülékenyebb lett.

Új hozzászólás Aktív témák