Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.
őstag
válasz
Blue meth #6796 üzenetére
18W a plafon, azt is csak olyan töltőfejjel, ami támogatja a PD szabványt, illetve USB-C van rajta, a Xiaomi fejjel valszeg nem fog menni a gyorstöltés.
Minden telefont össze lehet karcolni simán, egy Nillkin CP+ Pro, vagy valami jobb fólia azért nem igazán ront a minőségen.
-
Blue meth
senior tag
2 kerdesem lenne:
-maximum hany wattos gyorstoltest tamogat? 18 ez is? Van most egy 30 wattos xiaomi adapterem, lehet hulye kerdes de azzal is tudnam gyorstolteni? Az okes h max 18 wattal, de kompatibilis e vele.
-kijelzo mennyire kenyes a zseb porra? Sztem az uvegfolia elronditja, es a kijelzo minosegen is ront, nem szivesen raknek ra, kinek mi a tapasztalata, konnyen karcolodik? -
Land
veterán
válasz
telefonmágus #6792 üzenetére
Nem lesz neked eladó mostanában?
-
telefonmágus
senior tag
Face ID hiba a beázott,törött,kijelzőcserélt telóknál van
Olyat vegyél amihez van legalább 8-10hónap gari még IMEI szerint.
Én most adtam el 9hónap garis vadi újat 172000be,ami kb. reális ár
Persze majd találsz olyan vicces eladókat is aki 185-195000et kér ezekért a hosszabb garis újakért
-
Land
veterán
válasz
CharlieDrop #6788 üzenetére
Gondolom a szenzor maga elromlik.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
telefonmágus #6784 üzenetére
Ezt írtam én is.
Persze jóval kevesebb ilyen van, mert a legtöbben az árat nézik csak, a hivatalos viszonteladói előnyökkel szemben. -
Tibee86
nagyúr
válasz
telefonmágus #6781 üzenetére
*Szürkeimportos vagy itthon cégre vett készülékeknél. Más esetben újraindul az 1 év.
-
Land
veterán
válasz
telefonmágus #6781 üzenetére
Más márkáknál nem indul újra a gyári garancia ilyen esetben?
A lényeg: 3 hónap garanciával rizikósabb egy új, mint egy 7 hónapos 5 hónap garanciával? -
telefonmágus
senior tag
Rosszul látod
Ami az utolsó 90 napban lett cserélve,az kap 90 napot
Tehát ha cseréltetek pl.egy 11nap garis iphonet,az 90napot kap
És nyilván forintositva lényegesen kevesebbet is ér egy 90 nap garis,mint amire pl.van 9-10hónap
Mondjuk egy XS64 esetében ez lehet akár 15-20000Ft eltérés simán
-
Land
veterán
Jól látom, hogy gariban cserélt, új iPhonekra csak 3 hónap garancia van? Mennyire rizikós ilyet venni? Általában 1 évig hibátlanul működnek?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
N.otorious #6778 üzenetére
Edge az is, csak itt már alig van lehajlás.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
ricshard444 #6775 üzenetére
Nekem anno az xs maxhoz képest egy gyenge szarnak tűnt, a hangjarol már ne is beszéljünk.
Csak a pali madarak vesznek exynosos szart. -
Land
veterán
válasz
ricshard444 #6775 üzenetére
A Max már túl nagy lenne, igaz? 75 mm széles 7T Pro is nehezen használható egy kézzel. A Max pedig 77 mm..
PWM mennyire jellemző a kijelzőre?Amúgy valóban az Edge kijelzők nem jók... De lassan csak az marad.
-
ricshard444
veterán
S10+ :
Játékok alatt jóval gyengébb amit nyújt az itthon kapható verzió /mondjuk az tény, hogy IOS alatt sokkal jobban fut a játékok 95%-ka/
Kamerájával nem voltam megelégedve, mert teljesen máshogy dolgozik alatta a szoftver, egyszerűen eltűnnek a részletek és a színvilág sem adja vissza a valóságot.
Az üzemidő felemás - néha jó, néha nem, de 4G alatt borzalmasan gyorsan merült.
Edge kijelzőt nem tudtam megszokni, akármilyen tokom volt véletlen hozzáértem sokszor és csak az idegesség volt vele.
Tok nélkül kellemetlenül forró volt az egész ház, a kijelzővel együtt, míg Iphone-nál inkább csak a processzornál jellemző.
Ritka gyorsan zuhan az értéke a használt piacon, de ez szintén igaz az Android telefonokra.Én ezek miatt nem tudtam szeretni a Samsungot, nem mennék vissza.
-
Land
veterán
válasz
ricshard444 #6773 üzenetére
Mondjuk pont S10 plust is nézegetek a kb minden téren korrekt jellemzői miatt.
-
ricshard444
veterán
-
Land
veterán
Üdv! Aki hárklis a kijelző élességére, annak az XS tökéletes lesz? Utóbbi hetekben volt 2 féle ugyancsak amoled kijelzős Android telefonom 400 ppi körüli élességgel.
Nem voltam velük elégedett a pentile matrix miatti főleg apró betűknél tapasztalt "szőrös" betűk miatt.
Többek szerint i11-et érdemesebb venni, az viszont 326 ppi, amely soványnak tűnik. -
Tamas1007
csendes tag
Sziasztok!
Nektek az XS a facebook kihangosításnál halkabban hallanak? Mintha félhangerővel hallanának.. csak nekem van ez? -
Wajk
addikt
válasz
danieltailor #6711 üzenetére
a Telenor-t illeti ha volt fődarab csere akkor az IMEI-t nem szokták frissíteni az adatbázisukbab. Azaz ha cserés Telenorosat veszel akkor azt 99%, hogy nem fogják tiltani.
-
domerator
veterán
Hát én Spotizok, de a Neutron Player valami iszonyat részletesen beállítható a hangminőséget illetően és 128-as mp3-ak esetén is hallhatóan jobb minőséget adott, mint más. Már vagy 3 -4 éve nem használom a Spoti miatt, de akkoriban annyi volt a hátránya, hogy fizetős (megvettem) és rendesen harapott az akkuidőbe.
-
pontazire
csendes tag
Az én kocsimban is automatikusan csatlakozik BT-n. Csak nekem a fejegységet át kell kapcsolnom Media módra, és akkor elindul a lejátszás. Ez részben a fejegységen is múlik, tekintve, hogy az vezérli a lejátszást.
Egyébként tök logikusan váltogat a kimenetek közt az iOS (a kérdéseid zöme leginkább iOS-re vonatkozik, nem is annyira XS-re...)
- Én is Chrome-ot használok a szinkronizálás miatt, teljesen rendben megy. (Firefox is)
- Nyugodtan hidd el, hogy szuperjó a 2 éves modell. Az. -
Land
veterán
Még egy fontos tulajdonság jutott eszébe, melyet nem tudom hogyan old meg az XS.
A kocsihoz hozzá van adva BT-n a jelenlegi androidos telefonom. Ha beülök a kocsiba, akkor automatikusan rákapcsolódik a Xiaomi és folytatja a zenét, mely le van pausálva a Powerampban. Ezt tudja? -
BaLee
addikt
Szia!
Szerintem vágj bele nyugodtan. Én sok Androidos telefon után 2017-ben untam meg, hogy a top telefonok 1 év után belassulnak vagy épp előjön valami gyári hibájuk. Egy iphone 7et vettem amit majd 3 évesen csak azért adtam el mert jó áron volt az XS. Még 80ezer körüli pénzt fizettek érte, egy olyan telefonért amit majd 3 éve 150ért vettem... Mennyiért megy egy 3 éves androidos teló? Még a top S8-ak is kaphatóak 40 alatt... Jah és az iPhone7 nem lassult, sőt az utóbbi 1-2 iOS frissítéssel még gyorsabbak is lettek, mert optimalizáltak a szoftveren. Ilyen anno androidon nem volt...
- Folyamatosan jelen lévő AOD lehetősége
Applikációkkal megoldható.
- Powerampot használok androidon. Van IOS-re is vagy eleve kb mindenki a gyári zeneprogramot használja?
Van Poweramp iOS-re is de nem használtam, gyári zenelejátszó is jó de spotify előfizetés mellett inkább mindig azt használom.
- videók nézésére VLC-t használok. Erre mi a tuti verzió?
Sokféle multimédia lejátszó van VLC player is de van jópár olyan amikkel pl. lejátszhatsz felhőből, NAS-ról stb. Nplayer pl. egy elég jó lejátszó, az infuse meg a legjobb, csak drága.
- Chrome jól működik IOS alatt?
Csak azt használom, kiválóan működik.
- ha jól tudom már egy ideje nem kell Itunes program azon a gépen, amire adatmásolás miatt csatlakoznék kábellel
iphone-nál ez kicsit máshogy működik, mint androidon, itt ha rádugod gépre akkor csak a fotókat fogod látni és azokat tudod másolgatni mást nem, itunes vagy 3utools kell egyéb dolgokhoz (video, csengőhangok stb)
de ez utóbbi dolog nem fog hiányozni, nekem sem hiányzott amint megismertem a rendszertEz az XS ilyen bika procival, 4gb memóriával még legalább 3 évig bőven elegendő sebességű teló lesz.
Egy szívás lesz, hogy az androidon megvásárolt applikációkat itt újra meg kell majd venni, néhol drágábban, mint ott, sőt újabban sok aplikáció havidíjas formában fizethető elő. Anno én szinte minden applikációnak megtaláltam az ios megfelelőjét, adataimat is át tudtam menteni, talán a WiFI analyzer appokat hiányolom amivel pl. lehetett látni, hogy milyen a WiFI forgalom a környéken (milyen csatornákon használják) iOS-nél ilyen nincs.
-
Blue meth
senior tag
En 6 evig hasznaltam iOS-t, de nem reg valtottam androidra (valszeg nem sokaig marad igy), igy talan relevans a velemenyem.
7nm-es chip van benne ami a jelenlegi csucstelefonokban is van, szoval az XS is jo lesz meg legalabb 2-3 evig. Bar az en regi 6s-em pont belassult idovel, sokan irjak hogy meg az is hasit, pedig 2015-os kontrukcio.
Chrome? Hasznalj Safarit. En most csak chrome-ot tudok, de hianyzik a Safari, sztem jobb bongeszo.
PowerAMP-rol sokat hallottam, de a gyari Zene app sztem nagyon jo. Konnyen kezelheto es atlathato, plusz ott az AppleMusic ami egy nagyon feature benne.
Videokhoz a VLC-vel ott se losz melle.
AOD-ra en is kivancsi lennek hogy letezik e iphone-ra.Viszont csak szolok hogy a OnePlus 8 Pro is lekerekitett lesz. Lehet hogy a sima 8 nem, de az sincs kizarva.
-
Land
veterán
Sziasztok!
Erősen agyalok sok év android használat után Iphonera váltáson.
Iphone 4 óta nem használtam IOS-t. Sok tesztet megnézve az XS tűnik befutónak. A Max túl nagynak tűnik már, a 11-es széria pedig drága nekem. Fontos kitétel a nagy felbontású Oled kijelző, melyet a sima 11 nem tud.
Marad az XS. Elég nehezen tudom megerőszakolni az agyamat és elhitetni vele, hogy egy 2018as telefon 2020-ban még jó lehet. Sőt akár évekig is jó lehet. Android fronton egy ennyire régi model már nem lenne teljes mértékben gyors. Viszont úgy tudom egy Iphone simán gyors és kiváló telefon több év után is.
Ami nekem fontos: szép Oled kijelző, pattogós, laggmentes rendszer, jó kamera, jó hangszórók, minimum 1 napos üzemidő.
A telefont használtan venném. Már bőven 200k Ft alatt kapható, amely Apple szintjén olcsónak mondható.
A következő dolgokat meg fogom tudni oldani az XS alatt?
- Folyamatosan jelen lévő AOD lehetősége
- Powerampot használok androidon. Van IOS-re is vagy eleve kb mindenki a gyári zeneprogramot használja?
- videók nézésére VLC-t használok. Erre mi a tuti verzió?
- Chrome jól működik IOS alatt?
- ha jól tudom már egy ideje nem kell Itunes program azon a gépen, amire adatmásolás miatt csatlakoznék kábellelA mindig gyors működés reményében vennék Iphonet. A legtöbb androidos telefon idővel belassul. Egy Pixel vagy egy Oneplus elvileg nem, de a Pixel 4 széria csúnya és tudásban is megosztó. A Oneplus 7T Pro szép telefon, de túlzásnak érzem a lekerekített kijelzőjét. Zavaróan becsillan fény esetén a 2 széle.
Így maradna az új lassan megjelenő Oneplus 8 széria vagy egy Iphone.
Ha van köztetek olyan, aki a jelenlegi csúcs androidos telefonokon végigment leírhatná a tapasztalatait a váltás illetően. Köszi! -
PACSA75
őstag
válasz
CharlieDrop #6745 üzenetére
Igen, így akartam írni: "Sajnos a Gmail app..." csak egy kicsit félre ment😀.
-
PACSA75
őstag
Sajbsoa Gmail nél továbbra is maradt a bug, az értesítési pötty beragad, miután elolvasom vagy törlöm a leveleket. Jó lett volna, ha javítják a 13.4 ben😢.
-
Blue meth
senior tag
válasz
Viper26 #6730 üzenetére
En a zarolt kep oranal vettem eszre hogy vastagabbak a szamok iOS 13-nal, mint 12-nel.
Nem reg elovettem a 4S-emet, azon meg 7.1.2 van es azon meg vekonyabb az oranak a szamai. Szoval siman elkepzelheto h mashol is koverebbek a betuk picit. De sztem a sima kis ora a fokepernyon is vastagabb. -
mcdennis
tag
240ért beruháztam ilyen XS re. Nagyon tetszik. Azt jól érzékeltem hogyha a csengőhangot hangosra veszem akkor azzal minden rendszerhang is hangosabb lesz? A kettot kulon nem lehet allítgatni?
-
Viper26
nagyúr
3u tools nem látja a screen serial-t, remélem nem nyúltak hozzá.
-
Viper26
nagyúr
Nagyobbak lettek a betűk iOS alatt, vagy csak vastagabbak? Ha jól emlékszem nem ilyen volt.
-
Blue meth
senior tag
Hmm, csak azert lennek kivancsi, mert a mostani telomhoz van 30wattos toltofej, es h vajon gyorstoltene-e mondjuk egy Xs-t 🤔
-
Viper26
nagyúr
Pitaka tok nem karcol levételnél? Mert ha igen, nem fogom rátenni majd, hanem mást keresek.
Jól emlékszem, hogy Xs max is jöhet ide?
-
Blue meth
senior tag
Lehet ordas nagy hulyeseg amit kerdezek, de pl androidos telefonhoz kapott gyorstolto adapterek kombatibilisek az iphoneokkal?
-
tboldi
nagyúr
válasz
stifi82 #6718 üzenetére
Ezzel a konkrét termékkel nincs tapasztalatom, de van egy Sony kábelem, ami hasonlóképpen működik, nincs vele gond.
Illetve szombattól lesz a Lidl-ben is ilyesmi. Egy egyszerűbb Lightning kábelem van tőlük, az is hibátlan, úgyhogy gondolom, akkor ez a fajta sem lehet rossz.
-
stifi82
aktív tag
Szerintetek ez jó lehet az XS-hez?
[link]
Tele vagyok micro usb kábelekkel, azért gondoltam erre mert a gyáriak fél max 1 év alatt meghalnak.
Csak hogy vélemény hogy ez meg kompatibilis e vele?
Jobb ajánlatokat is elfogadok -
brodarics
tag
válasz
CharlieDrop #6715 üzenetére
quadlock tartó és strava app
-
CharlieDrop
veterán
hello
szeretném kérdezni, hogy van-e olyan, aki bringázáshoz használja az XS-ét?
Tudna-e nekem ajánlani tartót, amit a bringára tehetek és appot, ami mutat sebességet és esetleg rögzít útvonalat is.
Waze jónak tűnik de nem tudom az tud-e rögzíteni adatokat (útvonal, max sebesség, átlagsebesség, ilyenek)
Köszi -
danieltailor
csendes tag
az necces akkor. Lehet kihagyom ezt a lehetőséget!
-
OCTAMD
őstag
válasz
Telenor felejtős,sokkal értéktelenebb telefon mint egy telekomos
De mindkettő tiltható
-
törölt tag
válasz
Lehet rosszul tudom, de imei alapján tudják tiltani nem ha nem fizetik nem?
-
danieltailor
csendes tag
Sziasztok,
Használtan Telekom kártyafüggetlent érdemes venni? Olvastam hogy a telenorral vigyázni kell, vagy ez sem igaz?
köszi -
törölt tag
Sziasztok. T- Home nál kapható iPhone-k függetlenek?
-
PACSA75
őstag
válasz
anderledani #6703 üzenetére
Értem, ok, még nem próbáltam.
-
Tamas1007
csendes tag
Sziasztok. Nemrég vettem egy xs-t. Kis problem van. Mikor facebookon beszélek csoportosan, 3-an vagyunk a csoportban. Mondjuk mikor csak 1 emberre akkor is általában
. Akkor halkan hallanak. Mintha lefognám a mikrofont olyan a hanghatás. Hangrögzitésnél és videónál jó a hang. Tiszta meg minden. Mi a baj?
-
Lozi8
tag
Úgy látom, most semmi sem segít...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest