Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #2099 üzenetére
Még én is töröm rajta a fejem, maradjon vagy eladjam. Még alszom rá egy keveset, mert semmi gondom nincs vele.
-
-
ASRMartyn
tag
Sziasztok. Aki dupla simmel hasznalja az uj szeriat es az esimrol megy a mobilnete, szinten szakadozva mukodik? A fizikai simre atallitva viszont hasit. 😞 eleg sok kellemetlenseget okozott, mig rajottem, hogy ez a problema. Vagy csak nekem?
-
csatoth79
tag
válasz
TheBikerider #2096 üzenetére
Azért volt benne iphone XS infó is
És hát azért legalább témába vág a beszélgetés,nem mint a fórum elején -
-
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #2081 üzenetére
A videót én is teszteltem, normál fényviszonyok mellett nagyon szép, viszont kevesebb fényviszonynál, kicsit szemcsésebb a minősége. Ez így van minden mobilnál, teljesen rendben van.
-
ricshard444
veterán
Nagyon jó a Xiaomi, én is csak azt vennék Android-ban, ha szabadon választhatnék. Engem újra és újra meggyőzött, mikor műszaki boltban dolgoztam.
Ettől függetlenül a legjobb élmény eddig még mindig az IOS.
-
csatoth79
tag
Van 2 db xiaomi telefon(egyik új másik 1 éves) 2db hordozható minőségi hangszóró (2500ft és 9000ft volt az áruk 1,5 évesek) egy légszűrő (1éves) IP kamera (1 éves) két hordozható töltő (1éves és fél éves)
egy tv box (1 éves) mindegyik kifogástalanul működik a Xiaomi már nem az,mint régen régebben hozzáteszem az iphone XS most másfél hónap után kezdi már a le lefagyást pl mikor youtube linket osztok meg egymás után 2-3 db-ot viberen 1-2 perces leállást produkál.De ha igazad van akkor most várhatóan minden xiaomi termékem tönkre fog menni -
csatoth79
tag
válasz
Dzsuri89 #2082 üzenetére
Azért ne nézzük le a Xiaomit,nagyon is kell a piacra,így a többi szereplő árait előbb utóbb le fogja törni.
Amúgy meg csúcshardvert nyújtani 100ezer ft alatt nem sok gyártónál található ez meg.A hulladéktól meg messze van hidd elAmúgy én is hosszú androidos használat után váltottam XS-re és kezdek én is visszacsábulni,így megértem a kollégát.
Közben meg bárki bármit mond videózásban szerintem verhetetlen az Iphone!
Mate 20 pro nem próbáltam még,de kértem már egyet tesztelni,fotózásban nagyot gurít mindig de a videózásban én nem értem a p20 pro is hogyan van az iphone xs előtt a dxomark szerint....
Mindenesetre a Xiaomit aki olyan árban gondolkodik én mindig bátran ajánlom annak aki nem szánna többet rá és csúcs telefont vagy erős középkategóriásat szeretne.
Pl a gyereknek Xiaomi A2-t vettem 50ft alatt 4gb ram 64gb belsővel ezt milyen telefonnal tehetem meg miközben a kamerája tökéleteshez közel van ebben az árban.
Gyártók amúgy nem értem,mert pl nekem a legfontosabb,hogy jó videó és jó fotók készüljenek és ezt Xiaomin kívül olcsóbb kategóriában nemigen találom meg,csak a csúcstelefonokban.
És igaz,hogy anyaghasználat nem ugyanaz,de egy iphone XS árán 4db Xiaomi Pocophone F1-et lehet venni.
Szóval kinek mi jön be,kinek milyen a pénztárcája.
Én ha összekapja magát videózás frontján a huawei ,akkor tuti cserés lesz P30 pro-ra az XS,de ez tényleg kinek mi jön be,attól nem hülye valaki ha váltogat
Kijelzőben igazad van brutális az XS,viszont emlékezzünk vissza 2-3 éve is még milyen szarnak volt titulálva az amoled kijelző megmagyarázva ezzel,hogy az iphone-ba miért nem került bele(gyanítom inkább nem merték meglépni ezt az árazást kellett rá valami duma)
Az ára valaminek meg szintén kinek mi én adok egy telefonért ennyit de többet is ha az én összes igényemet maximálisan kielégíti és ettől nem érzem magam hülyének sem hogy 460ezer ft-ért megvettem az XS 256gb változatot ráadásul gyári bőr tokkal plusz egy huszas volt -
törölt tag
válasz
kengyel #2078 üzenetére
Hát ha egyszer váltani kényszerülnék iOS-ről, biztos, hogy nálam is csak a Xiaomi jönne szóba. Mondjuk remélem, ilyen nem lesz soha, mert egy év droidozás alatt annyi idegesítő hibával találkoztam, hogy ihaj. Végül kis pénzért beruháztam egy 5s-be, nem hiszem, hogy akár a használtpiacot bogarászva is bele tudnék szaladni ennyire használható és jó ár-érték arányú droidos készülékbe, pláne ilyen SW támogatottsággal. Sok jól összerakott, szimpatikus telefon van (nekem személy szerint némelyik Blackberry, Nokia és Sony nagyon szimpi), de inkább nem kísérletezgetek többet. Nem márkafüggés, szimplán jók az almák minden hibájukkal együtt is, plusz pont az 5s az egyik legjobb példa arra, hogy hosszú távon a drága az olcsó. Semmi késztetést nem érzek arra, hogy lecseréljem.
-
-
Dzsuri89
őstag
Ha valaki szereti a gyári szilikon tok tapintását és formavilágát, de sajnál rá kiadni 16.000 Ft-ot és nem hiányzik neki az alma logó a hátuljáról, akkor tudok ajánlani egy nagyon jó alternatívát Ali-ról rendelve kb 3000 Ft-ért.
1 hete használom a piros színt és nagyon meg vagyok elégedve vele. Igaz picit rikítóbb, mint ahogy elképzeltem, de megbékéltem vele.
Meg nem mondanám, hogy nem gyári a tok, ha a belsejét is megnézem pontosan borítja a mikroszálas rész, nincs elszabva mint az a sok gagyi eredeti utánzat. Nillkin 3D CP+ Max fóliával nagyon jó barátságba vannak. Egyébként a fő tok, amit vettem hozzá, az a gyári bőrtok Füredkék színben, nagyon baba. Egyik Apple viszonteladó se árulja, Apple.hu-ról kellett rendelnem, de megérte.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
TheBikerider #2079 üzenetére
Egyik barátom most akar telefont venni, de ilyen 220.000 a plafon amit rászán, végül P20 Pro mellett döntött, ha már iPhone-t nem akart, ami tetszik neki az XS, de annyit nem tud rászánni sajnos. Nem annyira jártas a telókban, aztán nála is felmerült az ilyen Xiaomi meg Lenovo hulladékok.
Xiaomi az ilyen 80.000-ig kb okés, utána egy forintot nem adnék azért a márkáért.Az a nagy büdös helyzet, hogy mióta XS-t használom az összes eddigi iPhone utána nekem full gagyi, főleg ha a kijelzőt nézem. Nem szeretek elvakulni, meg nem is vagyok, de ezt az XS-t nagyon összerakták, el kell ismerni. Akkumulátor idejével is teljesen meg vagyok elégedve, hozza ugyan azt a szintet kb, mint a 8 Plusom. Hangzása frenetikus, Face ID nagyon szépen felold, kb 20-ból 1x ha picit többet gondolkozik.
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #2079 üzenetére
Nem is azèrt mert visszalèpès lenne, csak egyszerűen tetszik, ès király kamera van benne,
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #2077 üzenetére
Ebben a bolond MI 8-ban kezdtem merengeni, de félek hogy hibát követnék el.
Nem egyszerű hosszú robotozás után, IOS.-t használni, kicsit még szoknom kell. Volt I8 Plusom, az sem bírta sokáig, csak vettem egy robotot. Másodtelefonnak volt I5 s, az kicsit tovább bírta. Most nagyon elvagyok ezzel, csak idő kell hozzá.
-
válasz
szanyi20 #2074 üzenetére
Nejemnek is Samu S7 van,lányaimnak iphone és Samsung....szóval azért itt is akad cucc.
Dualt nem használom,nem tudok róla nyilatkozni.kengyel:
Nehogy butaságot csinálj. Hesegesd el az androidos gondolataidat.Még egyszer nem szeretnék hibát elkövetni én sem. Nem a rendszer vonz,hanem az új készülékek,de tudom,hogy ráfaragnék,ezért kizárt!
-
válasz
TheBikerider #2072 üzenetére
+1
-
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #2072 üzenetére
Komolyan mondom, én is így vagyok, csábít egy kicsit a droid. De nem akarom visszacserélni, félek hogy meg fogom bánni. Ilyen támogatást szoftveresen, egy android gyártó sem támogatja.
-
-
-
pzstm
titán
Dual SIM és eSIM az iPhone XS, XS Max és XR készülékeknél
Büszkék vagyunk rá, hogy a Telekom egyike a világ mindössze 14 azon mobilszolgáltatójának – Magyarországon egyedüli szolgáltatóként – amelynek saját fejlesztésű megoldása támogatja az eSIM használatát az iPhone Xs, iPhone Xs Max és iPhone XR készülékekben. A Dual SIM azt a kényelmet biztosítja, hogy az ügyfeleink két telefonszámot használjanak egyetlen iPhone készüléken.
-
sethi
senior tag
válasz
szanyi20 #2068 üzenetére
Telekom partner üzlet: még idén menni fog decemberben...
Telekom Pólus: menni fog ha az Apple kiadja a frissítést hozzá....nem akarta elhinni, hogy már rég kiadta
Telekom telefonos ügyfélszolgálat: semmi infó, talán januárban (20pec várakozás, háttérben kollégáktól infó gyüjtés)
Telekom Facebook chat (Petra): korrekt infók, mit, hol, hogyan tudom intézni
Erre ma megrendelem és a visszaigazolásban ki van emelve hogy csak fizikai simmel használható -
bepe79
addikt
válasz
szanyi20 #2068 üzenetére
Az, hogy az ügyfélszolgálatosukat, akit az IT meg a telefónia/mobilpiac kicsit sem érdekel, nem tudja megjegyezni a millió készüléknek a millió paraméterét. Pedig ez lenne a dolga, vagy a cégé, hogy olyat találjon arra a pozira, aki meg tudja, vagy akit érdekel és azért tudja.
-
szanyi20
tag
Hihetetlen... A telekom saját fóruma a telekom.hu-n is azzal van tele, hogy a vásárlók az ügyfélszolgálaton azt az infót kapják, hogy az Xs-ekkel nem lehet dual simet használni, hogy esim nem megy az Xs-ekkel, talán majd 1-2 hónap múlva... Ezzel párhuzamosan meg itt-ott azzal reklámozza a Telekom az Xs-t, hogy náluk először ezzel menni fog az esim... Ez nekem annyira hihetetlen.. Főleg, hogy itt meg már többen kb két hete használjuk a telekomos esimet... Mi a gigám van ezekkel???
@bepe79: Ezt én értem, dehát pont a Telekom tolja ezt mindenhol, és pont náluk nem lehet személyesen intézni, de legalább online mindenki megcsinálhatja a magának...
@Herreløse: Hát jah...
Amúgy milyen az Xs lassan egy hónap után?
-
-
sethi
senior tag
Megrendeltem ma aTelekomtól az xs-t. Azt írja a visszaigazolásban, hogy csak fizikai simmell lehet használni. Ez valóban így van vagy csak elírás lehet? Dual simmel szeretném használni, hogy megváljak a csodás céges androidostól
-
szanyi20
tag
Hát nálam is előjött a faceID hülyeség. Nem engedett be a telefonba, csak jelkóddal. Hiába csináltam bármit is, egy ponttól nem volt hajlandó faceID-val beengedni. Force restart: problem solved.
-
B-L-A-C-K
titán
Miért nem mondtad igy nem kell?
-
bepe79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #2056 üzenetére
A fólia lehet, hogy olcsó, de legutóbb nekem az andrássy úti iStyle-ban úgy rakták fel a 8000 Ft-os üvegfóliát, hogy az hányinger volt, és utána pár hét múlva le is került róla, sok helyen ezerszer szebben teszik fel, Bár gondolom ezt is alkalmazottja válogattja, valószínűleg rossz embert fogtam ki.
-
törölt tag
válasz
Meddig tart az akció? Amíg a Nillkinre várok kell valami védelem.
(#2058) Herreløse Köszönöm! 🙂
(#2059) fermacht1994 Igen, onnan.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Teljes keretes?
-
GeneraL_XTX
veterán
Gyerekek aki még teheti ma menjen el vmelyik istyle-ba, baromi olcsón lehet xs-re üvegfóliát rakatni, 1800ft volt nekem
-
törölt tag
Sziasztok,
tegnap megrendeltem a XS-t a Telekomtól.
X volt előtte, így sok újdonságot nem fog hozni, hacsak azt nem, hogy ezüst helyett, most a space greyt választottam. 😀
Gyári szilikontok és Nillkin 3D CP+ MAX érkezik mellé. -
válasz
nickedez89 #2034 üzenetére
Szerintem kipróbàlom
-
válasz
nickedez89 #2034 üzenetére
Nekem egy Baseus van fenn. Erős,vastagabb,és egyáltalán nem karcolódik.
Pedig átlagosan használom. Másfajta már ennyi idő alatt hajszál karcos volt. -
atirag
őstag
Igen ez nagyon szuper ,de manapság egy iphone-al folyamatosan telefonaálni telekom hálózaton egyre több idegeskedéssel jár. Iphone SE,7,X. Városban még nincs számottevő probléma viszont amint kimozdulsz egyre többet hálózati hiba vagy sima hívás szakadás van. Már hallom mikor el fog menu a térerő és megszakad. És már hívom vissza az illetőt.
-
Fr3eWar
őstag
Van valami beállítás arra, hogy telefonálás közben ha elveszed a füledtől a telefont, mikor kapcsoljon vissza a képernyő? Feleségem telefonján azonnal visszakapcsol ahogy elveszi, nekem meg minden alkalommal 5 másodperc mire "visszakapom" a képet.
-
B-L-A-C-K
titán
A widgeteknél a képernyő idő az utolsó teljes feltöltés utáni tényleges képrenyő használatot mutatja?
-
rio92
csendes tag
Tudnátok ajánlani vezetékes illetve a nélküli gyorstöltőt ami biztosan kompatibilis az eszközzel? Ha nem vagyok túl mohó akkor link-kel együtt.
Nektek mik a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban, milyet használtok? Mennyire gyors a gyors? -
nickedez89
senior tag
válasz
TheBikerider #2033 üzenetére
A 3D CP+ Max tényleg nagyon jó üveg, asszonyka és a saját i7-esemre is azt tettem és nagyon bevált!
Most mondjuk az Xr-en Odzu márkájú van az alza-ból, ez is elég jó csak úgy veszem észre könnyen karcolódik!🤔
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #2030 üzenetére
Nillkin 3D CP+ MAX-ot vegyél, az olyan minőségű kb mint a gyári kijelző. Ha mattot akarsz szerintem ne vegyél, sokat ront a képminőségen.
-
joey04
titán
nálam is hibátlan eddig.
-
-
-
válasz
Ron Swanson #2025 üzenetére
Az fincsi. Nálam is hasonló helyzetek szoktak lenni. Ahol sűrűbben vagyok,ott nincs gond,de vannak városok,faluk,ahol gyenge,vagy egyáltalán nincs 4g. Telenor nem a legjobb...
-
Telenor, Bp külső kerület: annyira gyenge a 4G jel, hogy 3G-n vagyok...
-
Peat76
őstag
válasz
TheBikerider #2023 üzenetére
Van ez és a Myla...2018!
-
-
Gombócka
csendes tag
válasz
Ron Swanson #1996 üzenetére
Nálam azért gyakran 1 egységen van az eSIM....Budapest belvárosban
-
Gombócka
csendes tag
válasz
TheBikerider #1997 üzenetére
Igen, én is ilyesmiben gondolkodom. A kísérletezésben már marhára elfáradtam, meg nincs is kedvem hozzá. Azért vettem egy vagon pénzért Iphone-t, hogy működjön a dual simes dolog. Elviszem az iStyle-ban és megmondom oldják meg, vagy adjanak egy másikat.
A baj az, hogy az Apple is csak találgat. Egyetlen dolgot nem csináltam még meg abból, amit tanácsoltak, azt hogy állítsam vissza gyári állapotra a készüléket és ne biztonsági mentésből indítsam újra. Ezt már nem volt energiám megcsinálni, de igazából nem is igen tudom mit segítene a dolog. Amennyiben tegyük fel gyári állapoton jó (bár nem hinném), akkor minden adatot, illetve beállítást egyesével állítsak be újra?!
Én arra gyanakszom egyszerűen, hogy valamiért nem tudja egyszerre kezelni a két kártyát. Külön megy, együtt nem.
-
Peat76
őstag
Myla - Always on clock
Egész jónak tűnik! -
Peat76
őstag
Csak azért is..😃 😃 😊
[link] -
Peat76
őstag
válasz
TheBikerider #2010 üzenetére
Van bizony, irtózatosan gyors, egyébként is veszett jó LTE modem került az idei Iphone-kba! Mai napig ámulatba ejt ez a készülék!
-
-
pzstm
titán
válasz
eSIM onlyval használom, mindig maxon vagyok pár kivételtől eltekintve
-
zsírsámán
senior tag
Sziasztok,
Egy kis információt szeretnék kérni. Ha az USA-ban veszek egy xs-t az gondolom itthon is hajlandó lesz LTE-t használni? Úgy rémlik mintha bizonyos telefonoknál ez régebben gond lett volna. Köszönöm a segítséget!
-
Peat76
őstag
Használ itt valaki Always on Display órát? Tudjátok AOD mint a Samu Oled finomsága!
-
válasz
pauliboy23 #2004 üzenetére
Oké, de a térerő is függ a környezeti tényezőktől, remélem ezt tudod. Egy fém telefontok is le tudja árnyékolni a térerőt.
-
pauliboy23
senior tag
válasz
Nekem a telenor mindig full 4g-n, igaz “csak” 6s.
-
Megjött ma végre a hátlapi fólia.
Elég jónak tűnik a médiába rakattam fel, mert nem akartam elcseszni, ha már ennyit vártam rá.
Szóval a kamera helyének a kivágása teljesen jó meg a minőség is az. Persze biztosan kínai gyártmány ez is, de a jobbak közé tartozik.😄 Szóval összeségében szerintem jó lesz, a X-en is ilyen volt és azzal nem volt gond. Mondjuk, ha esik akkor biztosan "gatya", de hátha nem leszek annyira béna.
Lényeg a lényeg, lekerült a tok és eszméletlenül jó érzés a "naked" készüléket fogni.
-
Peat76
őstag
válasz
TheBikerider #1997 üzenetére
Nekem 4G-n 3 de javarészt 4 vonás a térerő, ja és csak úgy rámértem a mobilnetre itt nálunk Soroksáron simán 150/50Mbps! Most is folyamatosan 4 vonás! Full, ja és egy hete Esim-et használok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok