Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi82
aktív tag
Azt miért csinálja 3uTools, hogy a képfelbontás mérete marad de a fájl méret harmada lesz?
-
stifi82
aktív tag
Ti hogyan szoktátok felmásolni a windows10es gépre a fotókat?
Nálam mindig megszakad ha Tcommanderrel csinálom meg ha a leírás szerint hogy start fényképek aztán usb eszközről importálás.
Mov kiterjesztésüeknél szakad meg. Most ott tartok hogy csak tölti a szgép a telefont semmi egyébb kapcsolat.
.megoldottam 3uTools nevűvel csak ez más mappa szerkezetet csinál.
-
nagysuhi
tag
Sziasztok, vettem egy XS Maxot, 7 plusról váltottam.
Átlépek ide és egyelőre olvasgatom amit írtok. -
Elims
veterán
válasz
radi8tor #7286 üzenetére
Pontosan!!
Nem,hogy nem találkoztam,de nem is hallottam még hasonlóról sem!
Bebizonyosodott számomra,hogy ennyire a figyelmük alatt tudják tartani.Akár frissítés nélkül meg tudják akasztani.(Mindegy,hogy nem akarták,de sikerült.)
Nekem sem működött -természetesen-,de találtam rá megoldást még akkor.
Kamera--fotó--továbbítás--viber--és kinek.
Utána már ment. -
Statikus
senior tag
Miért esik neki mindenki azonnal a telónak, ha valami hiba felmerül? Miért nem az okot keresitek és a megoldást? Vagy ez ugyanaz a hülyeség, mint korábbi kékhalálos windowsoknál, hogy 2 naponta újrarakták emberek...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Fasza, én meg végső elkeseredettségemben 1-kor visszaállítottam a telót persze nem segített.
-
Peat76
őstag
Megjavult! Megy a Viber!
-
tboldi
nagyúr
válasz
trobi28 #7276 üzenetére
Nem az Apple-nél, hanem a Facebooknál.
-
Peat76
őstag
Nálam sem megy a Viber...
-
trobi28
addikt
Az iPaden ugyanez. Itt valami gepasz van az Apple-nél.
-
trobi28
addikt
Vaze, Spotify sem megy
-
trobi28
addikt
Nálam sem működik. Valami szerver probléma lehet?
-
stifi82
aktív tag
Volt már valakinek olyan hogy viberre rányomok 1 pillanatra bejön aztán kilép?
Háttérben többször is bezártam aztán még sem jó. Újra indítottam úgy sem. Gondolom mehet a törlés és az újra telepítés. -
radi8tor
MODERÁTOR
ÓÓÓ akkor nem csak én vagyok az alma.
Múlt héten vittem vissza egy Cobble-t mert kb 10 töltésből 5x lecsúszott róla reggelre a telefon (gondolom mikor felmelegszik a hátulja akkor jobban csúszik a gumi).
Egy ilyet kértem inkább helyette, erről sosem csúszott még le: SimpleA töltési anomália nem a töltő hibája szerintem, azt vettem észre hogy Qi töltőre téve folyamatosan melegszik a hátulja, és ugye a telefon tudja szabályozni a töltést az akku hőmérsékletének függvényében (nem egészséges a Li-Ion akkunak a magas hőmérséklet). Volt amikor nekem 80%-on állt egész este, reggel meg meleg volt a telefon (olyan 40 fokos).
-
oil120
senior tag
Sziasztok,
Vettem egy [ilyen] töltőt és nem igazán vagyok vele elégedett. Elcsúszik rajta a telefon és az első használatok során 98%-nál mgeállt a töltés és bár azt jelezte, vesz fel áramot mégsem haladt tovább. Ma reggelre viszont feltöltötte.
Samsung S8-at viszont rendben tölti.
Valaki használ ilyet töltőt, illetve van-e tapasztalat vele?
Esetleg lehet-e valamilyen hibája? -
Statikus
senior tag
Kb 1 hónapja az exchange levelezőrendszeremre az ios azt írta ki, hogy Jelszó helytelen. Évek óta jól működött.
Email fiók töröl, újrarak, azóta hibátlan.
Néhány napja előjött ipaden is ugyanez ugyanazzal az exchange fiókkal. Nem szeretem az ok nélküli telepítgetéseket, találkozott-e valaki hasonlóval, mi lehet a hiba és a megoldás?Érdekesség, hogy egy teljesen már rendszerű imap fiókkal is történt már hasonló, újra kellett rakni.
-
Elims
veterán
Lugosi,Radi8tor:
Tibee: Köszi!!Soha nem találtam volna meg.
-
válasz
kleinguru #7252 üzenetére
Nálam is a wifi hívás óta telekomnál havonta-kéthavonta előfordul, hogy a hálózaton lévő telefonon jön egy sms, hogy nem fogadott hívás. Újabban elég ritka, vagy szinte megszűnt, gondolom ezt is javítgatják folyamatosan, mint a volte-t. Azzal is voltak gondjaim a bevezetést követő időszakban.
-
Elims
veterán
Vki megtudná nekem írni,hogy a naptárba hogy állítok be évente ismétlődő születésnapot?
Vagy csináljam inkább a kontaktból?
Van már benne egy-kettő,én állítottam be,de már nem emlékszem erre a "bonyolult" dologra most meg hiába próbálkozom nem jön össze. :-/ -
trobi28
addikt
válasz
Statikus #7248 üzenetére
Parancsolj:
- ott volt mellettem a telefon az asztalon, mutatta, hogy van hálózat, majd rendszeresen jött az SMS a nem fogadott hívásról
- Budapest közepén (V. kerület) rendszeresen jártam úgy, hogy akartam telefonálni és nem kapcsolt hanem fél perc után adott három pittyenő hangot és megszakította a hívás kezdeményezést. Ezt ha 10 x próbáltam más számokkal, akkor 10 x eljátszotta mindaddig amíg fel nem hívtam a 1420-at. Azt kapcsolta, letettem és azt követően egy darabig nem volt gond a hívással, de hetente előjött ez a jelenség.
- rendszeresen előfordult, hogy felvettem és nem hallottak vagy én nem hallottam semmit, pár másodperc után szétkapcsolt. Visszahívtam, utána minden ok.
stb, stb, stb.
Sorolhatnám tovább de nem akarom maga idegesíteni vele. Számtalan kártyacsere volt, sok panasz e-mailt tudnék mutatni, amit írtam a szolgáltatónak, de nem foglalkoztak vele csak magyarázkodás ment.
És nem csak ezzel a telefonnal, készülékfüggetlen volt a problémám, Androidosokkal is szívtam.
Nagyon jó flottás csomagom volt, ezért nem akartam csak úgy ott hagyni őket, de nem bírtam tovább. Úgy láttam, hogy az évek alatt mindig rosszabb lett a szolgáltatás minősége.
A mostani szolgáltatónál 2x annyit fizetek, de ezt legalább tudom használni. -
laci1117
tag
válasz
Statikus #7243 üzenetére
Nekem ez az egy hiba pont elég ahhoz, hogy használhatatlan legyen a telefon dual SIM funkciója... Munkaeszköz a telefon és nem tehetem meg, hogy folyamatosan "hallózok" a partnerekkel
Próbálgattam már mindenféle beállítást, egyetlen működő megoldás az volt hogy teljesen töröltem az eSIM-et, akkor helyreállt a hívás... még a hálózat kikapcsolás mellett is fenn állt, pedig akkor az eSIM nem volt aktív.Nekem Bp-en mindenhol 4G van és tökéletesek a hívások.
Nagyon el vagyok keseredvelugosi: igen igen ki van kapcsolva
-
válasz
laci1117 #7238 üzenetére
Én telekom + Vodafone párossal használtam korábban, most telekom + telekom van a telefonban, sose volt vele gond. Sajnos a telenor és iPhone párosáról mástól is olvastam problémát. Nem mondanám hogy tömeges, csak előfordult már. Kérdezz rá esetleg a szolgáltatónál. A volte ugye ki van kapcsolva a telenoros kártyán?
-
trobi28
addikt
A Telenornál általánosak a problémák
15 év után nemrég hagytam ott őket, nem bántam meg
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
laci1117 #7238 üzenetére
Sosem tapasztaltam ilyet, igaz nekem Telekom + Telekom felállásban van XS használva.
Ellenben Telenor + iPhone gyakran produkál ilyet. Teljes thread itt olvasható. -
laci1117
tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni mert az ideg összeroppanás szélén állok.
2 SIM kártyám lett a cégem jóvoltából, többek közt ezért váltottam iP7-ről XS-re mert mondván az tudja a dual SIM-et..
A probléma a következő:
Az elsődleges számom amiről mindent intézek (telefon, mobilnet) az Telenor fizikai SIM. A másodlagos (csak azért van, hogy elérhető legyek rajta) az Telekom eSIM.
Mióta ez a setup van, az elsődleges hívásoknál (mindegy hogy bejövő vagy kimenő) kb 10 másodpercenként elmegy a hang 4-5 mp-re... ezalatt sistergés majd teljes csend van, aztán visszajön és kezdi elölről... így nem lehet dolgozniMásnál is jelentkezik ez a probléma, vagy nálam lehet valami gond?
Olvastam itt a fórumon hogy nem 100% ez a dual sim dolog ebben a telefonban, de azt hogy teljesen használhatatlan legyen még senkitől nem olvastam... -
szabi820
tag
Az eredmények apphoz szeretnék más értesítő hangot beállítani , de nem megy.
Megoldás??? -
Elims
veterán
Tudja vki,hogy mi az az apsiphone?
Sms-t küldözget,hogy lépjek be az oldalukon az icloud felh.nevemmel+jelszavammal.
Szerintem vmi kamu lehet. -
Statikus
senior tag
Néhány éve használok ios-es készülékeket, mondhatni szinte soha nem volt baj az értesítésekkel.
Néhány hete nem jelez a Messenger, csak miután elindítom.
Ugyanezt csinálja kicsit régebb óta, 1-1.5 hónapja a Gránitbank alkalmazása.
A Synology DSPhoto alkalmazása amióta használom (sok éve) nem tud magától szinkronizálni, csak miután elindítom...
Fejlődünk, visszafelé. -
válasz
Statikus #7223 üzenetére
Szia,
Nálam jelez most is a Messenger (270.1), XS Max, iOS 13.5.1.
Mondhatni muszájból kezdtem el használni néhány hónapja a kolleginák miatt, előítéletes voltam a program működése kapcsán az elmúlt években olvasott sok negatív vélemény miatt, de kellemesen csalódtam az alkalmazásban.
Bankos alkalmazásra nem tudom, hogy melyikre gondolsz, nekem a K&H Banké van telepítve, azzal sincs gond. -
radi8tor
MODERÁTOR
Dehogy töröl bármit! Csak újraindítja a telefont.
Hangerő fel, hangerő le gyorsan egymás után, aztán nyomva tartani túloldali nagy gombot míg Apple logó meg nem jelenik. (kb 10 mp)
-
Statikus
senior tag
Sziasztok, egy ideje meg van zakkanva a a telefonom, bankos app, Fb Messenger nem jelzi jelvénnyel, ha történik valami, csak akkor, miután elindítottam. Ez így kifejezetten szar. Tapasztalt esetleg más is hasonlót?
-
gergotb
tag
Sziasztok, van egy 15 hónapos Xs Max telefonom, akku élettartam 90% jelenleg. A gond az, hogy a kijelzőn a tartalmak folyamatosan laggolnak, tehát mintha akadozna, vibrálna és nagyon zavaró. Már próbáltam sokszor újraindítást és RAM törlést is, de egyik sem segített. Lehet ezzel valamit tenni? Teljes visszaállítást és újra beállítást nem nagyon akarnék...
Köszi előre is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Érdekes ez a Qi töltés. Este feltettem a telefont 15W-os Baesus peeble töltőre. Reggel langyos volt a telefon és megint megállt 80%-on mint kocsiban szokott a melegben...
Irodában levő Xiaomi 20W-os asztali Qi töltő felnyomta 100%-ra... Megnézem majd máskor is hogy az otthoni tényleg csak ennyire képes a Baesus vagy egyedi eset volt. Mert ha ennyire képes akkor visszaviszem.
-
Blue meth
senior tag
válasz
Imilenni #7201 üzenetére
Miért lenne visszalépés? 7nm-es chip van benne, SD855 szint, P20 pro-ban biztos, hogy gyengébb proci van. RAM-ból igaz kevesebb, de mint tudjuk az iphone-ok nagyon jól vannak optimalizálva.
A frissítéseket meg jó pár évig meg fogja kapni, ha azt nézzük hogy a 6s, ami idén lesz 5 éves még megkapja az új ios-t, akkor ebből kifolyólag 2023-ig támogatva lesz ez is.
Fotós téren kiemelkedő a Huawei, viszont ennek sincs oka szégyenkezni, sőt. Éjjeli képekhez meg ott a NeuralCam nevű app, ami jelentősen feljavítja az esti képeket. -
galaxys80
veterán
-
Imilenni
addikt
Ezt örömmel olvasom.
Anno fotózás miatt vettem, viszont egy ideje már csak analógot használok.Ismerősöm most vette az XS-ét, amint megláttam hogy milyen apró, tudtam hogy Ő az én telefonom!
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
P20 Pro utódot keresek, ami a lényegesebb az a kompaktság..
Mennyire lenne downgrade a hw?
Régóta ígérgetik a frissítést, még se kapok szinte sose, márciusi bizti csomi van rajta.
Rendesen kapja még a telefon a frissítéseket?
Utoljára 6S-em volt, imádtam azt a telefont!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Adobe Photoshop
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ingatlanos topic!
- ASUS routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest