Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Pitaka tok XS Max-ra csak 6990Ft most az alzában, gondoltam szóóóólok.
-
Revesz
aktív tag
Köszönöm a segítséget ;).
-
Tibee86
nagyúr
válasz
-secret- #6091 üzenetére
Nem tudom, azért kérdeztem. Csak emlékeim szerint román cég az emag, de nem néztem utána, hogy van e már itt is székhelyük.
Mostanság olvasgatom a bestbuy topikot és egyre inkább úgy vagyok vele, mint ott a többség: egyszerűbb kérdezni, mint gondolkozni vagy utánanézni bárminek is. -
Revesz
aktív tag
Sziasztok,
Feleségemnek szeretnék venni egy Xs-t. Feltűnt, hogy az emag-on majdnem 100.000 forinttal olcsóbb mint máshol.
Szabad onnan telefont venni? Vagy nyeljem le ezt a nem kicsi különbséget és vegyem máshol? -
törölt tag
válasz
anderledani #6085 üzenetére
Dehogyis nem ismert. Nálam is ugyanez a helyzet. Mutatja, hogy full 4G még sincs netem.
Tegnap megjött a 13.2.3 talán orvosolja ezt a hibát. Más fórumokon is szó van róla. És nem modell specifikus. Ugyanez megvan a 7s 8s x telefonoknál. -
oil120
senior tag
Sziasztok,
Időnként nem talál hálózatot a telefonom.
Lehet volt már szó róla, ilyenkor mi a teendő. Újraindítás után rendben szokott lenni 2-3 napig. Más is tapasztalt már ilyet? -
Bilux
veterán
Xs max-ra keresek nagyon vékony nagyon jó minőségű üveg fóliát.
ki mit tud ajánlani? Köszönöm -
hoolla
aktív tag
Koszonom, a valaszt. Eddig nekem is sikerult eljutnom. Marmint, hogy mikent lehet javitani. Nem tudom eldonteni, hogy megeri e nekem. Itt van meg a 8. Beledobtam a kartyat, most azt hasznalom. Az XS az meg jo netezesre meg hangos konyvekre.
Meglatom. Valszeg ugyis veszek egy uj Iphone-t februarban amikor letellik az egy ev az XS ota. Szabalyom, hogy nem cserelek telot tobbszor egy evben...
A szetzuzas baromi egyszeru volt. Egesz egyszeruen odab***tam a foldohoz mergemben, egy nem fizeto ugyfel miatt. Tehat kb 840000Ft-nak megfelelo osszeggel kevesebbet kaptam egy munkaert es meg a 200000-es telot is szetbarmoltam. Szep nap volt.
Amugy figyel itt is egy Macbook Air ami joghurtban azott a hatizsakomban kb 2 napig. Kuka.
De az mar reg volt.
-
Lil21
csendes tag
Jesszus. Rémálmaim netovábbja. ><
A másik a leöntés. (Tavaly leborítottam a Macbookomat joghurttal, másnap már a pesti szervizben volt oda-vissza futárral szervezve vidékről. Olcsóbban megúsztam új alkatrésszel, mintha máshová vittem volna, és a garancia is meghosszabbodott.)Őket tudom linkelni, náluk láttam ilyen bejegyzéseket múltkor, ami szembejött a törött hátlapról itt illetve a kameráról itt. (Oké, az egyik X, de na.)
Volt róla pár sor:
"Két megoldásunk van a törött hátlapú iPhone-ok javítására. Az egyik a fentebb leírt mód: a készülék teljes szétszedését követően célgéppel leválasztjuk az üveg hátlapot, és újat ragasztunk a helyére, és cseréljük a kamerafoglalatot. Ez viszonylag hosszadalmas munka, cserébe költséghatékonyabb, mint a komplett készülékházcsere, ami szintén megoldható, és ez esetben teljesen gyári kiépítésű marad a készülék is."
Érdemes megkérdezni őket, mit tudsz kezdeni a telefonnal, cserélhető-e, vagy lehet-e bármit kezdeni.Amúgy meg lehet kérdezni, hogy sikerült szegényt szétzúzni...?
-
Blue meth
senior tag
Az nem rossz. Nekem annyi a kikötésem ha veszek új telót, hogy reggeltől este 8-9-ig lehessen használni facebookra, messengerre, instára, meg egy kis youtube-ra meg böngészésre. Ebben mondjuk biztos jobb a 11, de vhogy nem fűlik hozzá a fogam
pedig a kijelzőn kívül gyakorlatilag mindenben jobb, mint a XS.
-
Blue meth
senior tag
Atlag hasznalat mellett (viszonylag suru messenger hasznalat, facebookozas, instazas, esetleg kis bongeszes, youtube, viber) mellett mennyit megy el a Xs? Egy napot nyuzva is kibir? Gondolok itt a reggeltol estig tarto uzemidore. Meg mindig nem tudok donteni a Xs es a 11 kozott, pedig kb minden a 11 meleltt szol... de eddig csak S-es iphonejaim voltak, es ez a design mar a X-nel is nagyon tetszett, de akkor is ugy voltam vele h max majd a Xs-t veszem meg. De annyira irrealis draga, h eleg eros visszatarto ero, a 64gigas vmivel emberibb, de attol meg felek h keves lenne. Mi lenne a jo megoldas?
-
hoolla
aktív tag
Udv.
Szetzuzodott az xs a minap. Hatulja ripityara tort, de az nem erdekel mert tokban van, az osszefogja a szilankokat. Ami nagyobb baj, hogy nem mukodik a hatlapi kamera meg a zseblampa. Szerintetek mi legyen a teloval? Ti mit csinalnatok vele? Februarig meg nincs 11... -
Fuji82
tag
Sziasztok!
Iphone XS Max-om van.
Érdeklődni szeretnék, hogy tapasztal-e már valaki olyat, hogy ha beszélek telefonon és közben hív valaki (akkor is ha a hívásvárakoztatás be van kapcsolva és ha ki is) megszakad azzal a beszélgetés aki vonalban van és elkezd csörögni a telefon. Tehát mintha a bejövő hívás kioltaná és megszakítaná az az éppen aktív beszélgetést.
A telefon vagy esetleg SIM-kártya hibája lehet?
Köszi -
Lil21
csendes tag
Halisziamindenkinek.
Valójában itt vagyok úgy egy-két hónapja, csendben követem (kiokosítom magam) a fórumot, és kábé velem is minden úgy történt, ahogy írtátok (oké, telefont nem ejtettem lavórba, hanem anno egy Xiaomimat tengerbe... XD), ez így van ám ezzel az aksis témával is.Mikor kijött az új frissítés - ugye a legelső IOS13 - akkor rögtön nekem is istentelenül merült, aztán mikor utánaküldték a javítást, utána kibírt már két napot is az aksi.
Egész nyáron kábé arról léteztem, amíg a frissítés nem jött ki, addig egy vagy másfél napot húztam vele. Július elejétől használom, én is megcsináltam kíváncsiságból, ugyan hol tartok a ciklusokkal, mert a frissítés után nekem is leugrott 99%-re, mikor pont Tiger írta anno. Mondjuk azóta nem esett tovább. Viszont nem foglalkoztam azzal, hogy vezeték nélküli töltőt szerezzek be, inkább usb-ről töltöm, úgyis megvan gyorsan (akkor gépről dolgozok), és nem sül annyira szerencsétlen telefon.
De én rohadtul amatőr vagyok ám, Macbookom egy éve van, de Iphone-om csak most először. Miután az egyik Xiaomimat tengerbeöltem, a másikat megcsikartam, erre úgy vigyázok, mint az életemre, még a kamerán is védőfólia van. XD
Szal tuti, hogy totál amatőrül állok hozzá mindenhez - ezért is olvaslak titeket. XD
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem, természetesen az is (még) az USA-ban vásárolt minőségi (csak) csati volt. Azzal nem lettünk volna előrébb.
25 éve vagyok audio-ban, azért ez nem csak egy házi jellegű forrasztás volt.
A füles teljes kábele lett kicserélve a lighning véggel egy utopia kábellel....pontosan. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem gyorstöltés a gond (vagyis az), hanem az ilyenkor keletkező hő.
Ha nincs közben hűtve, az aksi hamar megdöglik. Akkor bírják ezek sokáig, ha töltés közben, langyos, max még kellemesen meleg. Ha forró (a gyorstöltés miatt pedig az lesz), az minden egyes alkalommal koporsószög az aksinak. Egy lassabb qi töltőn tartva, ahol épp csak langyos, nagyon sokáig meglehet őrizni az erejét. -
gergotb
tag
Ja hát nekem is nagyon úgy tűnik hogy haldoklik a megerősítést vártam. Hát simán úgy ahogyan az elmúlt 20 évben, most is úgy töltöm a mobilt. Semmi extrém. Ilyenkor akkumulátort cserélnek vagy adnak másik készüléket? Egyáltalán vonatkozik erre a garancia? Az a baj nekem munkaeszköz ez a telefon és egyszerűen nem tudom nélkülözni tehát nem tudom hogy hogyan tudnám leadni az Apple üzletbe. Most is hogy használom a mai napon, folyamatosan zuhan elég drasztikusan a töltöttség. Eddig ilyet nem csinált egyik sem. Sokat használom, de naponta egyszer van töltve, ezt egy ilyen drága telefonnak bírnia kellene szerintem...
-
gergotb
tag
Nekem most 7 hónapos az Xs Max. Kb. 2 hete esett le 99%-ra az akku kapacitás, ma pedig megdöbbentem, hogy levitte 96%-ra... 🤔 Használat közben is érezhetően jobban merül. Van hogy elkezdem nyomkodni és hirtelen 3-4%-ot esik. Erre nincs garancia? Vicc, hogy egy éves korára kuka lesz az akkumulátor. Pedig nincs töltve állat módjára.
Vagy például 5%-on van és kikapcsol, majd vissza se lehet kapcsolni. Most is amíg ezt megírtam esett 25-ről 20%-ra. Nekem gyanús, hogy ez az akkumulátor már most kuka...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Dzsuri89 #6027 üzenetére
Az egyszer biztos, hogy igazad van, és az egész, ahogy van egy oltári nagy katyvasz.
Én már cseréltettem aksit 92-88-82-nél ( másik típusok) is, mert annyira megvoltak dögölve. De a 4s a mai napig simán elszaladgál az egyik kislányomnál bőven 1 napot, pedig nyomogatja rendesen és 63%-on van.Ez az egész egy nagy bullshit. Nem kellene bele, eladáskor is csak akkor mutat jól, ha ott 100% van. Nekem a fentiek miatt semmit nem jelent egy, pl 96% aksi. Normális esettben úgy kellene működnie, hogy 15-20%-nál felhívja figyelmet, meg ezáltal már nyilván érezhető is lesz, hogy lassan cserélni kell. De 92-88-82-nél? Röhej ez a %.
-
Peat76
őstag
[link]
Közben meglett, na ma vagy holnap meg is nézem.. -
Dzsuri89
őstag
Szerintem teljesen logikátlanul jelzi ki ezt az aksi állapotot a rendszer, majd PC-n megnézem egy progival, ahol ciklus számot is kijelez, hogy mi a helyzet valójában.
Azért nem mérvadó az iOS-es, mert kicsit fura, hogy pl 2 hónap után 98%, majd rá 9 hónappal 96% és arra 2 nappal később 94%. Megint lassan egy hónapja tartja a 94%-ot. Anno iPhone 8 Plusnál tapasztaltam, hogy csináltam egy teljes visszaállítást a telón és felugrott az aksi %. 😂 -
ΞΔGLΞ
nagyúr
a gyors töltés és a vezeték nélküli gyors töltés...
Ez teljesen igaz, de én inkább így írnám.
Ha a vezeték nélküli is úgy tölti, hogy nem sül ki onnét, akkor azzal se lesz semmi gond. Ezeknek az aksiknak a legnagyobb gyilok, a gyorstöltés miatt keletkező hő. Viszont a legtöbb user-nek erre már nincs ideje, nekem sem, hogy órákat várjak egy feltöltésre, ezért lényegében mindenhol (otthon, autó, iroda etc..) a mobil azonnal qi-re kerül.
-
Peat76
őstag
-
Peat76
őstag
13 hónap után ma az aksi állapot kétjegyű lett..😃 😃 99%! Eddig kiváló volt, kíváncsi vagyok most hogy fog csökkeni! Nektek mennyi.?
-
Fred23
nagyúr
Nem is olyan biztos, volt nálam egy Xs rövid ideig, nem volt annyira meggyőző, mint amit feltételeztem róla. (Nem Xs fikázás akar lenni, kiderült már az is, hogy a Note 10-től is többet vártam volna.)
Amúgy így utólag: az animációk sebességét tudtam volna állítani valahol? (99%-ban Androidot használok, nem merültem el soha alaposan az iOS-ban.) Alapból a kijelző elfordulása is lehangolóan lassú volt. A PH! böngészése se volt érezhetően gyorsabb, mint egy Nokia 8 Sirocco-val, ami kifejezetten meglepett.
A mérete és a kijelzője viszont valóban szuper. -
SonyNex7
senior tag
válasz
Blue meth #5990 üzenetére
S7 edge után most S8 van de jelenleg nagyon haljok az iPhoneok felé, főleg az új 11 pro éjzöld szín tetszik.
Nálam a Telekomnál 2000Ft a különbség az Xs és a 11 pro között ami semmi így az újabbat venném. A X és 11 pro között van 5000Ft ami elgondolkodtató hogy megéri a plussz felárt az új funkciók.
A többi típus nálam nem játszik mert csak oled jöhet szóba. -
Tiger.
nagyúr
Kéne egy kis segítség. Az új telefon nem látja a régebbi képeimet. Mit csináljak?
-
Gigicuci
senior tag
Igen, örülök, hogy Te is így látod. A tesztekben sokszor mint marginális különbségként utalnak az alumínium vs acél keret illetve a káva/felbontás közötti eltérésre, és közben az egyik kvázi luxustermék hangulatot áraszt (legalábbis számomra) a másik meg nagyon nem. Na a lényeg, hogy nagyon örülök neki, olyan mintha egy újabb generációs telefonom lenne az almától.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gigicuci #6012 üzenetére
Én mindig is így voltam vele. XR & XS (i11 & pro) a kettő közt zongorázni lehet a minőségérzetet. Az előbbi már-már gagyinak tűnik mellette. Nyilván emiatt (is) olcsóbb.
Az egyik, kislányomnak i11 van, a másiknak i8 (red), de még az i8 is jóval minőségibbnek tűnik mellette, fogva is, érzetre etc...mint egy xr (i11). -
Gigicuci
senior tag
Csatlakoztam hozzátok egy ezüst XS-el, végre meg mertem lépni és lecseréltem az XR-t. Egyelőre nagyon tetszik, teljesen más érzés méretre és anyagminőségre is, remélem sokáig kitart. Köszi
-
tboldi
nagyúr
A DxOMark szerint a XS Maxnak jobb hangja van, mint a 11 Pro Maxnak.
[link] -
válasz
Blue meth #6002 üzenetére
Ha az akksi idő is fontos a kamera mellett akkor mindenképp 11...
Nekem majdnem egy évig megvolt a Xs Max és igaz, hogy közel max fényerőn használtam mindig, de akkor sem bírt sosem ki egy egész napot, sőt.....
Igen szebb az acél és strapabíróbb is, de valamit valamiért tudod egy árban megvenni őket! -
Blue meth
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400