Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
TheBikerider #5698 üzenetére
Én arra értettem, hogy beszél 6GB RAM-ról, pedig elég lett volna egy geekbenchet feldobni és csekkolni, hogy akkor ne mondjon már totális hülyeséget. Nyilván azért mondta ezt ő is, mert azért volt erről szó elég sokszor.
Egyébként semmi gondom a Magyarósival... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én továbbra is cserélek majd, ahogy eddig mindig megtettem, pro max-ra, de...
Ezt most egyszerűen nem érdemlik meg, főleg xs max után. Mivel a lábam gyors ütemben elkezdett gyógyulni, lényegében csak épp nem rugdosok vele edzésen, ezért 1 hónap múlva újra neki indulunk kanada-usa kirándulásnak. És ott veszem meg, mert itthon ez most csak egy túlárazott xs max újracsomagolva, kint is az marad, csak épp 100 valahány ezerrel olcsóbban.
Valószinűleg a 400 valahány ezres antutu pontszámok is stimmelnek, tehát még erre sem gyúrtak (most) rá, mint ami eddig mindig megszokott volt, hogy szénné verték a mezőnyt.
Csak is a kamerára élvezett most az apple... -
-
Stimpy001
aktív tag
Eszrevettetek mar hogy ios13-ban gyorsitottak a lakat feloldas animaciojan? Ettol az egesz folyamat gyorsabbnak tunik, egyebkent szvsz semmivel sem lett gyorsabb. Ugyes trukk Apple.
-
Tiger.
nagyúr
Magyar teszt iphone11 pro.
-
daniel909
addikt
Helo helo sziasztok. Ahogy olbasgatom
nincs sok hond a frissítéssel. Akku ügyben így egy nap után mi a
helyzet? Én egyenlore nem mertem frissíteni.... az akku miatt! Rossz tapasztalataim vannak már ebben az ügyben....dzsuri89: ha engedelezve van
az Apple Pay dupla nyomásra akkor
lassabb a lock! Kikapcsolod a dupla gombos payt és gyors lesz megint -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Pro max vs Xs max speed test. [link]
Érdekes, hogy a nagy youubereket lenyomja egy 10ezer
alatti táború "amatőr" egy ilyen teszttel, mármint ahogy nézem ő volt az első. A kettő közötti különbség? Tényleg csak a kamera.
Hát srácok, ez lófütty. Ez egy xs max.2 refurb edition, kamera minőség és képességek felturbózásásval, ha lehet így nevezni.-----
Ahol ténylegesen látható különbség volt, az a kb 2 másodperccel előbbi bebootolás, de tegye fel a kezét, aki ezt nézi..."asse tudom mikor volt utoljára a xs max-em kikapcsolva? Szerintem csak ilyen frissítésekkor, amit ugye magától csinál és kötelező.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
-secret- #5681 üzenetére
Egy több hónapos rejtély megoldódott.
Viszont kíváncsi lennék, hogy akár Te vagy más itt a topikban tud e magyarázatot adni nekem kábeles mizériában.
Adott egy eredeti Apple 5W-os töltőfej eredeti Apple 1 méteres Lightning kábellel (amit alapból adnak a telóhoz).
Asszony iPhone 7 készülékébe ha bedugom, akkor a csatlakozó csak egy irányból tölti a telót, ha megfordítom a kábelt nem tölti. Nálam XS-en mind a két felével tölti, ahogy annak lennie kell. -
csabiks
senior tag
csak nekem lett lassú a képernyő lezárása ios 13-tól? minden más gyors és jó
-
Gabes13
tag
Üdv újra! Latom tegnap jött meg a 13-as frissítés. Valószínűleg még nem nagyon volt idő tesztelgetni senkinek (aztán lehet) de az érdekelne hogy a fotós részt erintette-e ez az update. Láttam képeket tőle, semmi bajom nem volt vele, csak kivancsi vagyok. Bevallom nem tudok varni a 11-re és egy xs max-ot bevallalnek.
Xs-nek milyen az akku ideje? Köszi -
Tiger.
nagyúr
Sajnos kedvenc akku jelző appom nem megy (
Csak ha állandóan be van kapcsolva a kijelző, vagy is ő nem kapcsolja ki, eddig én ha kikapcsoltam attól még működött. -
Dzsuri89
őstag
Nagyon fain lett az iOS 13, ami nekem is a legjobban feltűnik, hogy a FaceID hasít, érezhetően gyorsabb, viszont az Apple Pay-nél ha bezárom az appot még mindig ott ragad az ablak alja. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez a sötét mód engem nagyon idegesít, elveszik a rendszer szépsége, sok appnak a hátrányára válik, maradok a jól megszokott fehér alapon.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A face id nem kicsit gyorsult. Meg úgy szinte minden.
Apple pay-nél is ég és föld a gyorsaság, szinte azonnal történik. -
pzstm
titán
még kevesebbet kell várni 13.1-re....
-
Gabes13
tag
Egy láma kérdés, nem ér kirohogni tényleg nem tudom
Google dolgok vannak az App store-ba?
(Drive, Google photos mas nem fontos) -
Gabes13
tag
Persze ra lehet dobni, csak az én véleményem szerint kiveszem a dobozból csodálom hogy ez igen és akkor kéri a szokásos mit? Értem ezt úgy hogy google fiók bejelentkezes helyett mi?? Integet egy kis kínai animoji vagy mi? Nem irok már tobbet ide ezzel kapcsolatban, mert ez a topik nem az..
(pusztán érdekelt mások látás modja is) -
Gabes13
tag
Pláne, na meg ha tegyük fel megveszem és mint sok masikkal el akarom adni mennyit kerhetek erte? Mikor a leirasba beirom hogy igazából franko meg minden csak éppen semmi nincs rajta... (értem ez alatt a Google-t) Addig lenne velem meg meg nem döglik. Azt meg nem szeretnem azert..
-
Gabes13
tag
Az volt a másik amire vártam, de nem 1100 euró google nelkul és még az sincs hogy na jó akkor lejebb tesszük a kezdő árat.. Igy valószínűleg itt vagy az újjal landolok...
-
Tiger.
nagyúr
Megjent a Huawei mate 30 is.
Eleg érdekes lehet😁 -
Krisz0630
senior tag
Van már valami info arról, hogy hány órakor várható ma az ios 13?
-
Gabes13
tag
válasz
Dzsuri89 #5637 üzenetére
Én nem vagyok az a nagy fotós vagy bármi, ha ritkán is használnám jól jön. Mondjuk inkább a széleslátó ami érdekel (jelenleg p30 pro van volt egy kis kitérő S10+-ra) ezt csak azert irom mert mindegyiken viszonylag sokat használtam/hasznalom megszoktam. Az is igaz soha nem hasznaltam iOS - t, párszor akadt a kezembe, de az nem volt elég hogy bármit is leszurjek. Lehet itt az ideje kiprobalnom.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Gabes13 #5634 üzenetére
Neural Camerát megvettem, mert mindenki mondta mennyire jó stb... Lőttem két képet vele, majd a gyárival is ha a valóságot néztem a gyári visszaadta... Nem jön be ez a túl színezik a képet, persze szép, ha nem látom az eredetit. Nálam Refund lett, bár még pénzt nem láttam belőle. Ebből kiindulva engem nem hoz lázba ez az éjszakai mizéria, inkább kisebb mértékben lenne szemcsés a kép, jobb fényérzékenységű kamera kéne.
-
Gabes13
tag
Sziasztok! Gondolkodom az Xs max-on vagy a 11 pron. A kérdés az amit Tiger is mondott a night mod. Mit gondoltok van esély ra hogy megkapjuk? Köszönöm a választ!
-
Dzsuri89
őstag
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy mostanában volt valakinek dolga garanciális ügyintézéssel Apple-nél olyan iPhone készülékkel, amit GSM boltban vett pl számla nélkül? Elfogadják, számla, garancia papír nélkül?
-
tboldi
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
E szerint megkapjuk ezt a multikamerát, 1.05-től mutatja.
-
tatomi92
aktív tag
Sziasztok,
megrendeltem az uj iPhone-ok egyiket, eddig a kiszallitas napja egy tol-ig datum volt, most atvaltott egy adott napra. Mennyire biztos hogy a megadott napon kerul kiszallitasra?
Koszi!
-
Weihe2
csendes újonc
válasz
Dzsuri89 #5580 üzenetére
Kitakarítottam... Működik....
Mondjuk nem semmi, hogy hogy el volt koszolódva. Úgy nézett ki, mintha nem lenne benne semmi, (lámpával, nagyítóval), aztán elkezdtem kapargatni, hát cirka 0.5kg fekete szösz jött ki belőle, nem hiszem el. Az istyle-os szerviz azt mondta, hogy port csere, mert szerinte valami beletört.... (De nem...)
Az akkumulátor 576 ciklusos, állítólag kuka. Azt cseréltetni fogom, és végre lesz egy jó telefonom.
Köszi a segítséget! -
pzstm
titán
van esetleg valaki aki ebben az új méregzöld színben tervezi megvenni? Valamiért képek és videók alapján nagyon bejön, s ahogy láttam van mrá átlátszó tok is rá(hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest