Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
Igen egyebkent valoszinu hogy az. Igaz 91%os az akksikapacitas, de eddig semmi valtoztast nem
erzekeltem, csak a 14.2 ota.
azert ez tok gaz, hogy 7 honap alatt leeesett 91%-ra az akksikapacitasEs pedig sosem hagyom lemerulni, 20%nal mar toltom, bar igaz hogy mindig 100%-ra toltom, es egesz ejjel fent van. De ez igy is fura. Lehet a sok bluetooth zenehallgatastol van? Plusz sokszor wifirol megy a zene (apple music), az mennyire gyilkolja az akksit?
-
Az enyém is mind a kettő telekomos. Havonta kb. előjön a nem fogadott hívás sms, annyira nem foglalkozok már vele, majd megjavul. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy olyankor vowifin van a telefon és a vezetékes szolgáltatómnál éppen a bejövő híváskor nincs net. Ez nála sajnos simán előfordul, hogy épp nincs net egy kis időre.
-
Statikus
senior tag
Néhány éve használok ios-es készülékeket, mondhatni szinte soha nem volt baj az értesítésekkel.
Néhány hete nem jelez a Messenger, csak miután elindítom.
Ugyanezt csinálja kicsit régebb óta, 1-1.5 hónapja a Gránitbank alkalmazása.
A Synology DSPhoto alkalmazása amióta használom (sok éve) nem tud magától szinkronizálni, csak miután elindítom...
Fejlődünk, visszafelé. -
-
joey04
titán
Ahogy az off topikban is mondtam, döbbenet mekkorát változtál, mióta huawei-re, aztán meg samura váltottál. Ráléptél arra tipikus útra, akik iPhone-ról váltás után csak fröcsögnek és megvilágosultan hirdetik az igét, hogy az Apple rossz, gonosz és kihasznál. Döbbenet... Soha nem gondoltam volna rólad... De részemről is off akkor.
-
"de az Apple képes irreális elvárásokra és árazásra, bár ez gondolom nem sok embert lep meg, hiszen más területről (zene...stb.)"
Ezt hogy érted? Hogy kevesebbet fizetnek mint a konkurencia?
Csak azért mert úgy tűnik ez nem így van, utánakerestem és a nem igazán elterjedt napster fizetős szolgáltatáson kívül csak a tidal előzi meg, de az eleve azzal az alapelvvel jött létre, hogy minél többet fizessen a művészeknek.
A cikk szerint amit találtam az apple music többet fizet a művészeknek, mint a google play music, a spotify, a deezer vagy az amazon stream szolgáltatása. -
Mármint mit? Hogy megoldható lenne a jutalék saját appon keresztül is? Szerintem biztosan.
Ha arra gondolsz, hogy anyagi okokból nem tudnak megegyezni, akkor arra azt válaszolom, hogy elmorzsolok egy könnycseppet a magyar bankokért, amelyek egész Európában a legjobb jövedelmezőségi mutatókkal bírnak a szektorban.
-
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Értem, meg is néztem a huawei órát is, hivatkoztam erre is, amikor érdeklődtem náluk.
Megteszed, hogy felhívod a telekomot, hogy saját magad meggyőződsz róla?A másik dolog ami az én szempontomból lényeges, az a használat közbeni működése a két kártya kezelése, vagyis le is kellene ezt tesztelni.
-
HUTCHDB
nagyúr
NINCS ESIM A TELEKOMNÁL!
Mindenki utána járhat maga is.
Én most hívtam fel 3x egymás után a telekomot.
3x különböző ügyintéző fogadta hívásomat és mindháromszor ugyanazt a választ adták.DE BÁRKI ellenőrizheti ezt: 1414 -es számot kell felhívnia, 9, majd *, majd 2, és 1-es gomb.
ESIM nincs, és 2018. december 31-ig nem is lesz.
Egyik alkalommal a műszaki kollegákat is kértem pluszban és sikerült is velük beszélnem.
Azt mondták, hogy fejlesztés, tesztelés alatt áll, NEM ELÉRHETŐ AZ ESIM náluk, sem iPhone-hoz, sem Huawei órához, semmihez.
Mondtam, hogy egyik ismerősöm azt mondta, hogy ő használja, erre a válasz annyi volt...NEM LEHETSÉGES! NEM MOND IGAZAT!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest