Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Üdv! Létezik, hogy törölve lett a hozzászólásom?
-
Land
veterán
Van egy Baseus vezetéknélküli töltőm. Éjjel ráraktam a telefont és reggelre szerintem semmit nem töltött az aksiba és eléggé meleg volt a telefon rajta. Rosszul tettem volna rá vagy ilyenkor mi történik?
Alapból eddig ilyet nem csinált, persze azért eddig valamennyire meleg lett rajta a telefon reggelre, de tudtommal ez mindegyik vezetéknélküli töltőnél ilyen. -
Land
veterán
Skint lehet venni itthon is (akár hardverapron) vagy csak külföldről?
Ha felrakok egy skint, akkor a Pitaka tokomat fel tudom rakni a telefonra? -
Land
veterán
válasz
telefonmágus #6792 üzenetére
Nem lesz neked eladó mostanában?
-
Land
veterán
válasz
CharlieDrop #6788 üzenetére
Gondolom a szenzor maga elromlik.
-
Land
veterán
válasz
telefonmágus #6781 üzenetére
Más márkáknál nem indul újra a gyári garancia ilyen esetben?
A lényeg: 3 hónap garanciával rizikósabb egy új, mint egy 7 hónapos 5 hónap garanciával? -
Land
veterán
Jól látom, hogy gariban cserélt, új iPhonekra csak 3 hónap garancia van? Mennyire rizikós ilyet venni? Általában 1 évig hibátlanul működnek?
-
Land
veterán
válasz
ricshard444 #6775 üzenetére
A Max már túl nagy lenne, igaz? 75 mm széles 7T Pro is nehezen használható egy kézzel. A Max pedig 77 mm..
PWM mennyire jellemző a kijelzőre?Amúgy valóban az Edge kijelzők nem jók... De lassan csak az marad.
-
Land
veterán
válasz
ricshard444 #6773 üzenetére
Mondjuk pont S10 plust is nézegetek a kb minden téren korrekt jellemzői miatt.
-
Land
veterán
Üdv! Aki hárklis a kijelző élességére, annak az XS tökéletes lesz? Utóbbi hetekben volt 2 féle ugyancsak amoled kijelzős Android telefonom 400 ppi körüli élességgel.
Nem voltam velük elégedett a pentile matrix miatti főleg apró betűknél tapasztalt "szőrös" betűk miatt.
Többek szerint i11-et érdemesebb venni, az viszont 326 ppi, amely soványnak tűnik. -
Land
veterán
Még egy fontos tulajdonság jutott eszébe, melyet nem tudom hogyan old meg az XS.
A kocsihoz hozzá van adva BT-n a jelenlegi androidos telefonom. Ha beülök a kocsiba, akkor automatikusan rákapcsolódik a Xiaomi és folytatja a zenét, mely le van pausálva a Powerampban. Ezt tudja? -
Land
veterán
Sziasztok!
Erősen agyalok sok év android használat után Iphonera váltáson.
Iphone 4 óta nem használtam IOS-t. Sok tesztet megnézve az XS tűnik befutónak. A Max túl nagynak tűnik már, a 11-es széria pedig drága nekem. Fontos kitétel a nagy felbontású Oled kijelző, melyet a sima 11 nem tud.
Marad az XS. Elég nehezen tudom megerőszakolni az agyamat és elhitetni vele, hogy egy 2018as telefon 2020-ban még jó lehet. Sőt akár évekig is jó lehet. Android fronton egy ennyire régi model már nem lenne teljes mértékben gyors. Viszont úgy tudom egy Iphone simán gyors és kiváló telefon több év után is.
Ami nekem fontos: szép Oled kijelző, pattogós, laggmentes rendszer, jó kamera, jó hangszórók, minimum 1 napos üzemidő.
A telefont használtan venném. Már bőven 200k Ft alatt kapható, amely Apple szintjén olcsónak mondható.
A következő dolgokat meg fogom tudni oldani az XS alatt?
- Folyamatosan jelen lévő AOD lehetősége
- Powerampot használok androidon. Van IOS-re is vagy eleve kb mindenki a gyári zeneprogramot használja?
- videók nézésére VLC-t használok. Erre mi a tuti verzió?
- Chrome jól működik IOS alatt?
- ha jól tudom már egy ideje nem kell Itunes program azon a gépen, amire adatmásolás miatt csatlakoznék kábellelA mindig gyors működés reményében vennék Iphonet. A legtöbb androidos telefon idővel belassul. Egy Pixel vagy egy Oneplus elvileg nem, de a Pixel 4 széria csúnya és tudásban is megosztó. A Oneplus 7T Pro szép telefon, de túlzásnak érzem a lekerekített kijelzőjét. Zavaróan becsillan fény esetén a 2 széle.
Így maradna az új lassan megjelenő Oneplus 8 széria vagy egy Iphone.
Ha van köztetek olyan, aki a jelenlegi csúcs androidos telefonokon végigment leírhatná a tapasztalatait a váltás illetően. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- SkyShowtime
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest