Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
Khelben #4899 üzenetére
Nekem inkább fotózásra kellene. Nyaraláson megörökíteni a dolgokat. Erre az SE is jó opció, de mindig akar valami újat az ember
Néztem persze az androidos cuccokat is, de valamiért mindig visszahúz a szívem az IOS-hez. Persze van pár dolog, ami hiányzik az IOS-ből, de az andriodban megvan. Nekem a kompaktság is fontos, de a 4.7-es még talán annak minősülne. Gondolom sebességben nagy előrelépés azért nincs...
-
Khelben
nagyúr
válasz
bodorjanos #4898 üzenetére
Én csak a hátlapit használom, főleg videózásra. Ott nagyon érezhető a különbség, a stabilizálásban és a részletességben. Üzemidőben nem emlékszem, hogy észrevettem volna különbséget, 1,5-2 napot elment nálam az SE is meg ez is. Napközben nálam sokszor vannak rövidebb töltések. Kocsiban is töltődik meg az íróasztalnál is van vezeték nélküli töltőm.
-
Khelben
nagyúr
válasz
bodorjanos #4896 üzenetére
Én is így váltottam, pont a kamera miatt. Hatalmas előrelépés az SE-hez képest. A méretet megszoktam már, bár első pár hónapban hiányzott az SE kompaktsága.
-
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
Iphone SE tulaj vagyok és tervezek váltani Iphone 8-ra.
Szerintetek megéri a váltás? Igazából a SE is megfelelő számomra, főleg a kompakt mérete miatt. Emiatt is gondolkodok előrelépésben a 8-ra váltásban, mert az még csak 4.7-es és árban is vállalható. A ram ugyanannyi, de a proci ugye erősebb s talán a támogatása a 8-nak még megmarad egy darabig,.
Ami érdekelne, ha valaki váltott 8-ra SE-ről, hogy érezhető a kamerában előrelépés és üzemidőben mire lehet készülni az SE-hez képest?Üdv,
Jani -
Tibee86
nagyúr
válasz
Pistike1985 #4893 üzenetére
És mégis hogyan, miről tiltanák le szerinted a gyári független telefont? Gondolod van egy Apple központi szám, ahova beszólnak, hogy nem fizetik a telefon részleteit, tiltsátok le mindegyik hálózatról?
Másfelől ha részletre vásárolsz pl az MM-ben, a hitelt nem ők biztosítja, így aztán végképp nem érdekli, hogy fizeted vagy sem a részletet. -
-
Tibee86
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4890 üzenetére
Kb. annyi, hogy amíg egy szolgáltatótól vásárolt telefont tilthatnak, addig egy gyári függetlennél ez a veszély nem áll fen. Nálunk sajnos még mindig divat a nagy csomaggal kihozom olcsón a készüléket, majd eladom és nem fizetem az előfizetést dolog.
-
hemaka
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4890 üzenetére
Semmivel, raadasul ha telekomos 8 vagy feletti iphone-rol beszelunk, akkor eleve fuggetlen a keszulek.
-
ILLDisPozed
aktív tag
Sziasztok!
Miért találkozik az ember mindig ugyanazokkal a kérdésekkel használt telefonoknál, hogy: gyárilag független, függetlenített vagy telekomos?
Számít valamit? Pl. én ősszel függetlenítem szolgáltatónál a 8-asom, mert lejár a 2 év hűség. Az mivel lesz másabb utána, mint egy gyárilag független készülék?
Köszi! -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Sikeresen cseréltem a Note9-et egy iPhone 8 Plusra.
Valószínűleg csak egy kis kitérő a nagy csere hullámomban ez a telefon, de.
Tapasztalataim:
Az én felhasználási szokásaim mellett igen jól bírja üzem idővel a kütyü, így elkezdtem ezen már komolyabb 3D-s játékokkal játszani.
Nekem a kijelző időben bőven 5-5,5 óra össze jön, munka végére olyan 50-55% körül mozogtam. Note9, S10 sima nagyjából ilyenkor már 35%- körül mozgott.
Kamera volt még fontos. Picit le döbbentem megint, pedig volt már iPhone XR-em is, hogy a videók milyen profi stabilizálást kaptak. Eszméletlen. Ehhez képest a Samsung vonal még mindig le van maradva. A kép valami brutálisan lágyan mozog. Minimális akarás sincs, 4K 60fps folyik.
Játékaim ezen a kijelzőn végre teljes képen mennek. A Notch miatt sajnos az XR-en pár játékom nem volt jó. Kisebb volt mint a teljes kijelző. Konkrétan a közepén egy kis téglalap volt. Itt jó minden.
Egyszóval most meg vagyok elégedve a kütyüvel. -
válasz
ILLDisPozed #4882 üzenetére
Jó hír. Azért látom még a macrumors is elcsodálkozott rajta hogy jön Magyarországra.
-
ILLDisPozed
aktív tag
https://www.macrumors.com/2019/05/10/apple-pay-nearing-launch-hungary-luxembourg/
-
hemaka
nagyúr
válasz
eladogeppc #4879 üzenetére
Tobb, mint 1,5 eves akkuval, allando 4G-n logva:
[kép] -
eladogeppc
veterán
Note 9-ről váltanék iPhone 8 Plusra, ezért kérdezem az akku időt.
XR-em is volt, lehet hogy az jobb választás lenne, de nincs kedvem hozzárakni annyit. -
eladogeppc
veterán
Sziasztok!
I8plus-al mennyi képernyő időt lehet elérni? -
totopad
senior tag
válasz
sityupityu #4873 üzenetére
5 évet lehúztam fehér és barna árú értékesítőként, egyedül hűtőt vennék, ami kóreai, több boltból is van tapasztalatom, milyen termékeket gyártanak és nem csak az S betűs gyártóról beszélek, hanem mindenről abból a régióból. A Huawei-ben éreztem egy olyasmi szellemiséget, amit annó az Apple-ben is -ez már rég kiveszett belőlük-, de nem tudom, hogy a mostani balhék után merjek-e tőlük bármit is vásárolni.
-
Nemo1001
aktív tag
A telekomba le adtam a i8-at mert az aksija meg púposodott,kérdésem az lenne hogy hogyan lehet megnézni a telefon milyen javitási munkát végeznek rajta?és meddig tart a javitás?úgy tudom hogy a tmx foglalkozik a telekomos telefonokkal.
A tmx oldalon imei számon és a munkalapszáma kellene de azt nem tudom -
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
sityupityu #4873 üzenetére
Csak megérkeztünk...
-
válasz
totopad #4872 üzenetére
Attól függetlenül, hogy az utolsó hozzászólásomban "bevédtem" a huawei-t kérdem, hogy miért csak az jöhet szóba? Csak azért, mert bár szerintem is jó telefonokat csinálnak, de még a P szériájukat sem lehet minőségérzetre egy lapon említeni az iphon-al vagy a samsung S szériájával. A P30 is messze van ezektől, volt a kezemben. Valahogy nem az igazi. Nekem is van egy két éves P10-em de fenyojoe-val értek egyet, hogy ha valaki a prémium érzetet akarja a kezében tartani, akkor vagy iphone vagy samu s széria. Nálunk az asszony kapott most egy s9-et, érezni hogy egy prémium készüléket tart az ember a kezében.
-
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
sityupityu #4868 üzenetére
Nem értem a kérdést
Volt már a kezedben ilyen termék, esetleg használtad is?
Gagyi hatású műanyag vagy 0.00003-ra csiszolt aluminium kacat - a rendszert rajta már meg sem említeném.
Lehetséges hogy feltörtek de inkább az eladott mennyiségek mintsem a minőségük miatt.
Mellesleg briliáns ahogy bejelentik állandóan, hogy most ők a huuuu meg há - aztán valahogy mégsem...
Röviden ennyi.
-
-
Szabcsizz
őstag
Hét hónap után ment édesanyámnak a 8 Plus, sajnos hajtott a kíváncsiság és lett egy Mate 20 Pro.
Egyszerre zavarba ejtő és felemelő érzés az Android iOS után.
-
ILLDisPozed
aktív tag
Sziasztok!
Lehet van pár ember akit érdekel: emag.hu-n nézelődtem és láttam, hogy most van 8+ra fekete és 8-ra taupe meg éjkék gyári bőrtok 7.990 Ft-ért.
Gondoltam hátha van itt olyan mint én, aki sajnál kiadni 15.000-et egy tokért, de ezért az árért venné. -
fenyojoe
csendes tag
Szia! Páromnak újonnan cserélt aksival 6S, nekem sima 8 nagyjából ugyanakkor vásárolva megközelítőleg egyforma használat mellett bírja ki az egy napot stabilan. Anno iOS 11-gyel még lekörözte az iPhone 8 a 6S-t, de mióta frissítettem, kb egyforma az aksiidő. Szóval, ha az aksi alapján döntenél egyik vagy másik mellett, sztem nem annyira döntő szempont.
-
zmtTom
aktív tag
Van esetleg valakinek tapasztalata hogy mennyivel jobb vagy rosszabb a 6s akkuja mint a 8-é üzemidőben?
-
senior69
tag
Üdv!
Valaki tud olyan oldalt/helyet/appot bármit ahonnan NORMÁL minőségű live(mozgó) háttérképet tudok tenni az iphonera?
Köszi előre is!! 😃 -
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Következő problémával fordulok hozzátok. Rendetraktam a telefonon a galériában. A gond a következő, leszedtem a képeket, videókat, majd visszapakoltam mappázva és a videók nem jelennek meg a galériában. Van valami videók app a telefonon, ott megjelentek, de nincs indexkép vagy hasonló, így fingom nincs hogy melyik melyik? Van erre valami megoldás hogy újra lássam őket a galériában? Előre is köszönöm a segítséget és bocs ha hülyeséget kérdeztem. 😛😂
-
zmtTom
aktív tag
Köszönöm szépen a hozzá szólásokat
-
zmtTom
aktív tag
Egy szakmai kérdés. Minden fotós mobilban van egy "lapka" ami a képalkotó. Mint ebben az i8-ban is. Alapból ez 12 mpx képeket csinál. Mi van akkor ha lejjebb veszem a megapixel számot? A képalkotó "lapka" ugyan az marad csak kisebb képek kell feldolgoznia. Ebből következik nekem -de lehet tévesen- hogy ha ugyan az a képalkotó de kisebb a mpx szám, sokkal jobb minőségnek kellene lenni az elkészített fotónak. ??
Tud erről valaki valamit mondani nekem?
-
chatran
őstag
Üvegfóliára van esetleg megbízható (normálisan becsomagolt) alis vagy eBay-es forrásotok?
-
Totta92
tag
#4848 Próbáltam tok nélkül is köszi!
Igazából eddig nálam is működött, miután feltöltött akkor is azt mutatta a töltő, hogy tölt, de feltöltötte.
Most rárakom a telót rezeg, hogy veszi a töltést, de a töltőn semmi nem világít és % is ugyan annyi marad a telóban.Egyik napról a másikra... KiBe kapcs is volt.
Másik telóval működik a töltőpad.
No mindegy akkor marad a kábel.
-
fenyojoe
csendes tag
-
Petester
senior tag
válasz
Totta92 #4847 üzenetére
Nekem is fura a működés Qi töltővel. Ikeás, bútorba építhető töltőnk van. A régi telefonom ha töltött, világított a led, majd kialudt, ha feltöltött. Most az i8-cal állandóan világít a led, akkor is, miután már 100%-ot ír ki...
Két i8-unk van, mindkettővel ugyan ez a szitu.
Azt viszont észre vettem, hogy a tokok minősége befolyásolja a töltést. Próbáld ki csupaszon, ha esetleg még nem tetted meg. -
Totta92
tag
Használ rajtam kívül valaki Blitzwolf BW-FWC3-as típusú vezeték nélküli töltőt?
Már anno tettem fel vele kapcsolatban itt kérdést.
A működése olyan lenne, hogy egy led pislog amíg tölt, majd amikor feltöltött ez a led világít.
Eddig ha a sima iphone8-at rátettem villogott a led, akkor is ha fel volt töltve a telefon. Ez még nem is lenne nagy baj, de most hogy ráteszem már semmi reakció az iphone néha kiírja, hogy feltöltve xy százalék, kb. semmi töltést nem vesz fel, a led pedig nem is villog a töltőn.A töltő biztos jó, legalábbis Samsung telóval tudtam kipróbálni, ott töltés közben villog, majd ha feltölt világít a kék led.
Nem szeretném az akksit szétcseszni az iphone-ban mi lehet a gond?
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok! Egy ideje nem használok iPhone-t, de visszatérnék. Androidon van az a funkció, hogy azonos alhálozaton lévő nyomtatóra akár a Samsung belső, vagy a HP pluginjével nyomtatni tudok a telefonról. Nekem ez egy igen hasznos feature, és nem tudom, hogy az iOS támogatja-e ugyanezeket a szabványokat. Tehát egy nem AirDrop/Apple-szabványt támogató nyomtatóra tudok nyomtatni egy iPhoneról, vagy zártabb a rendszer ennél? Köszönöm!
-
totopad
senior tag
válasz
Gábor-KJ #4840 üzenetére
Én a 8 Plus-t megjelenés napján vettem meg, tehát az origin IOS ugye a 11-es volt rajta. Mivel a korábbi szifonjaim kivétel nélkül jb-eltek voltak és ugyanazt a backup-ot cipeltem évek óta, így úgy döntöttem, hogy legyalulom a backupomat és újjal indítok, amit azóta is használok. Nálam így sem az IOS 11, sem a 1,5 éves backupom nem rosszalkodott,/dik...
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Augusztusban vettem egy sima 8-ast, elégedetten használom, de mostanában nagyon merül. Kezdetben átlagos használat mellett egy nap alatt ilyen 10-20 %-ot merült, elég volt 2 naponta tölteni, újabban viszont estére 40 %-ra merül. Az akku állapota 96 %-os. Lehet ezzel valamit kezdeni? Kezdeti időkben ha nem használtam, szinte nem is merült. A válaszokat előre is köszönöm.
István -
Gábor-KJ
őstag
-
whited
addikt
Sziasztok
Egy i8 64gb piros készüléket szeretnék venni.
Kérdésem az lenne, hogy megeri a felárat a plus vagy elég lehet a sima is?
Angliai ismerős most küldte, hogy kint 400font(jó eséllyel használt lesz)
Ez reális ár, vagy inkább itthon nézelődjek akár új, akár használt árakat?Köszönöm
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
sityupityu #4823 üzenetére
Így 5-én délután már azért erős.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
sityupityu #4821 üzenetére
Akarod mondani csak ott.... De nézd végig a videót.
-
Itt is említi a gyerekek...
-
dptrsk
addikt
válasz
sityupityu #4817 üzenetére
Itt azt írják iPhone 7től lesz.
[link] -
hemaka
nagyúr
válasz
sityupityu #4815 üzenetére
Olyan még soha nem volt, hogy csak 1 fő verziót kapjon meg egy mobil almáéknál.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
sityupityu #4817 üzenetére
Hol olvastál erről?
-
-
dptrsk
addikt
válasz
sityupityu #4815 üzenetére
A 6s, ami 2évvel fiatalabb, megkapta a 12es iOS verziót.
Szerintem a 8ban, még legalább 2 főverzió van. -
Ti arról mit hallottatok, hogy állítólag az ios 13-at csak a 10-től kapják meg a telefonok?
-
beverly
tag
Sziasztok! Adva van Telekomnál huszon két hónapja vásárolt készülék. A garancia érvényesítésben szeretnék segítséget kérni a Telekom természetesen elhajtott! Aki esetleg már járt így tudna segíteni illetve ajánlani olyan szervízt illetve forgalmazót akinél el tudunk érdemben járni ?
-
ILLDisPozed
aktív tag
-
hemaka
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4807 üzenetére
Az a cím jónak tűnik. Szerintem változtasd meg a jelszavad, aztán annyi, nem kell túl aggódni.
-
válasz
aprokaroka87 #4808 üzenetére
Melyik kettőre gondolsz? Én akárhogy nézem, nem tűnik fel.
Az iCloud-ba való bejelentkezésről az e-mailek márpedig a noreply@email.apple.com címről jönnek. Nekem mondjuk magyarul, de ha nem hazai store van beállítva, akkor lehet hogy angolul.
Ha összenézem a magyar e-mail szövegével, megegyezőnek tűnik, és a cím amit írnak, hogy hol tudsz intézkedni a megváltoztatás érdekében, az ugyanez, szóval én nem látok benne gyanúsat. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4805 üzenetére
van benne 2 gyanús karatker.
kinai -
hemaka
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4805 üzenetére
Azt nezd meg milyen email cimrol jott.
-
looserboy
csendes tag
szia
ujrainditottam es mindig friss a messenger is
de most is csak annyit ir hogy keress egy arcot"
de nem ismer fel -
looserboy
csendes tag
sziasztok
adott egy 8 as és tudjatok mikor a messengerben akartok selfie kamerazni akkor lehet kulonfele effektek kozul valasztani ,
na nállam nem ad be semmit keresi az arcot de nem rak rá effekteket
mi lehet a problémaa masik hogy adott egy iphone 5s és egy SE kapcsolnam valamelyikhez egy beoplay A1 bluetoothon de nem ismeri fel egyik se, csak az iphone 8 -as
Új hozzászólás Aktív témák
ma Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest