- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenyojoe
csendes tag
válasz
senior69 #4408 üzenetére
Nekem ez a harmadik iPhone-om. Az első az iPhone 4 volt, annak semmi baja nem volt, a kijelzőnek sem, 4 évig használtam. Az iPhone 6S-emen majdnem 3 év után vettem észre az enyhe sárgulást (így utólag már azt gondolom, hogy annyira nem zavaró mértékű), ezen a mostani 8-ason meg egyből, kicsomagolás után.
Lehet, hogy már csak nagyon ráállt a szemem? Érdekesség még, hogy minden ismerősömnél durván sárgul mind a négy széle a kijelzőnek, akik több éves iPhone 5S-t vagy SE-t használnak... Én már lassan úgy gondolom, hogy tartsa magát nagyon szerencsésnek, akinek hibátlan a kijelzője.
-
talamasca
senior tag
válasz
senior69 #4400 üzenetére
Nem is kérdéses, hogy érdemes-e frissíteni iOS 12-re.
Ha fontos, hogy minden képed, mindig elérhető legyen a telefonon, akkor szerintem dobd fel a Google Fotók alkalmazást mindkét telefonra (előbb droidra) és már el is érheted őket. Ami kell, azt meg letöltöd. Ha nem akarsz "plakátot nyomtatni", akkor a felbontással sem lesz semmi gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest