Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
FіkuszKukіsz
őstag
Nincs egy hetes a 8+-om, de most vettem észre, hogy a képernyő jobb felső sarkát ha enyhén megnyomom halk kattanást hallok. Most vagy gányul szerelték össze vagy itt is az aksi kezd puffadni. Szerintetek ha visszaviszem kicserélik vagy várjam meg míg látható lesz?
-
FіkuszKukіsz
őstag
Nem úgy volt, hogy már javították a hangszóró kattogást? Nemrég futottam bele egy ilyen beszélgetésbe i8+-on. Nem zavaróan, de enyhén hallható volt a kattogás. Biztos szoftveres a hiba?
-
FіkuszKukіsz
őstag
Azt tudja valaki, hogy a Telenor hogy áll a 8+ készlettel? Ha bemegyek akkor ki tudnak szolgálni? Telefonon már próbáltam elérni őket, de nem veszik fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest