Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerold
csendes tag
válasz
#76385920 #4095 üzenetére
A pozíció programtól függetlenül ugyan oda esik, ha egyszerre futtatok több hasonló alkalmazást. Ha nem nyúlok a telóhoz is képes 10 perc alatt 1 kilómétert menni 😀
Elég szánalmas egy negyedmilliós telóhoz. 5S-sel és a Párom hetesével nincs ilyen probléma. Ha esetleg valamelyikőtök tudná tesztelni a saját készülékét azt megköszönném. Szerviznek tudnám mondani, hogy csak az enyém ennyire sz*r. -
Nemo1001
aktív tag
Már újra raktam,és új telefon ként beállítva,valami nem stimmel az biztos mert nagyon merül alig használom,később képet töltök fel csak most mobilon írok nem tudok képet tölteni fel
-
Nemo1001
aktív tag
most néztem megint az aksit most már 98% ir tegnap este még 99 volt
nem hiszem el hogy ennek igy kell hogy legyen új telefonról van szó -
Nemo1001
aktív tag
az SE telefonomhoz hasonítottam össze az i8-cat az SE elég jól birta (birja) 87%-os és kicsit több mint egy éves teló és én is nyuztam filmet és zenét halgattam rajta sokat.
-
hemaka
nagyúr
Feleslegesen nezegetitek, forintot nem er az az info. Restore utan 4%-ot javult az akkum és stabilan tartja. 😂
-
Mr.Silkó
veterán
Bő 3 hónapos i8 Plus, 100%-os az aksi.
-
bozarjoska
őstag
Nincs két hetes i8 és 98%...😂
-
törölt tag
válasz
purpledonkey #4074 üzenetére
Decemberi i8. 97%-os
Naponta töltöm estétől reggelig. Ha jobban használom akkor naponta többször is töltöm. Egyre figyelek, hogy teljesen sose merüljön le.
-
purpledonkey
tag
válasz
Nemo1001 #4069 üzenetére
Január elején vettem a 8-at és 91%-ot ír most, párom jeleleg 6S-t használ, amit 2016 elején vásároltam, 81%-os.
Egyik telefont sem kíméltem, akár napi pár órás streameket is néztem rajt, rádugtam töltőre, mikor jónak láttam. Sztem ez a ~10% minusz/év nem egy nagy dolog aktív használat mellett. Szvsz nincs miért aggódnod. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
N.otorious #4072 üzenetére
Ennyi.
-
Burki
aktív tag
Sziasztok,
SE-ről váltok hamarosan 8-ra, sima, nem plusz, 64 gigás verzió, Telekomtól beszerezve.
Van esetleg valami, amire érdemes odafigyelni? Van valami olyan gyakran előforduló hiba, amivel lehet számolni? Nem tudom milyen szoftver verzióval fog érkezni a készülék, de érdekelne, hogy mennyire érdemes frissíteni a legújabb iOS-ra.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Az elmúlt időszakban azt vettem észre a telefonomon, hogy a különböző videólejátszó oldalakon, ahol filmeket, sorozatokat lehet nézni (pl. videa, indavideo, és sok hasonló online filmlejátszó), nem indul el a lejátszás. A pillanatkép megjelenik, ahogy a képen látható, de mikor elindítom, akkor csak fekete alapon fehér pontok mennek körbe-körbe, mintha töltődne, de semmi nem lesz belőle. Régebben rendszeresen néztem filmeket ilyen oldalakon, tudom, hogy működött. Ennek mi lehet az oka?
Köszönöm!
-
Mr.Silkó
veterán
Valóban, igazából ennek leginkább az az oka, hogy általában a másodlagos lencsék kevesebb fény befogadására képesek, minek okán gyengébb fényviszonyok mellett sötétebb és zajosabb képek készülnének velük, ezért a telefonok szoftvere az elsődleges, több fény befogadására képes lencsét használja inkább ilyenkor, ami persze azzal jár, hogy csak digitális zoom érhető el így.
-
hemaka
nagyúr
válasz
mazsiii92 #4054 üzenetére
Akkor en is irok valamit, amit sokan nem tudnak, hogy a dupla lencses modelleknel, ha kevesebb a feny, akkor nem valt at a tele lencsere hiaba nyomsz ra, hanem digitalis zoommal ganyolja a kepet a szeles latoszoguvel.
Termeszetesen 3rd appal ki lehet kenyszeriteni a tenyleges telet szerencsere. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
mazsiii92 #4052 üzenetére
Kicsit pontosítanék.
Ő FullHD 60 FPS videót szeretne felvenni, az pedig hozzávetőlegesen 90 MB tárhelyet foglal el percenként, ha a kamera beállításainál a 'nagy hatékonyságú' rögzítési módot választja – az Apple hivatalos leírása alapján – nem pedig 200 megát. Így a végeredmény körülbelül 20-21 GB lesz. Ha a hagyományosabb felvételi opciót (JPEG) választja a beállításokban, mert teszem azt a számítógépe/vágóprogramja nem kompatibilis ezzel az előbbi HEVC/HEIF formátummal, akkor egy perc FullHD 60 FPS 175 megabájtot fog elfoglalni a tárhelyből és így már közelít az általad megadott ~40 GB-hoz a végleges videó mérete.
-
hemaka
nagyúr
-
amulet
senior tag
egy közel 4 órás rendezvényen kellene videót rögzítenem, (1080p felbontásban 60fps) ez kb mennyi helyet foglalhat? és az aksi kibírná? Egyben képes rögzíteni a 4 órát vagy van valami korlát?
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
Skorpio.59 #4048 üzenetére
Korlátozások “megvan” ,hogy mire jó..
(..hiába no..így jár aki nem tud aludni..) -
Skorpio.59
aktív tag
CarPlay-t hogy tudom engedélyezni? (bekapcsolni ) Mik az engedélyezés lépései?
.Mire szolgálnak a “korlátozások “az általános menüben. Mit korlátoz, ha be van és mit nem ,ha ki van kapcsolva?Ott látom a CarPlay -t.A “korlátozások” jelenleg nekem “Ki” állásban van.Így minden ott lévő alk. bekapcs ugyan ,de halványzöld.Bocs de ez most nem ugrik be...... -
amulet
senior tag
ios 12, nalatok is gyoraabban merül az aksi? este 9, 100% a töltöttség, reggel 5:30 es 75%, napközben is többször tölteni kell.
-
bozarjoska
őstag
válasz
MasterMark #4038 üzenetére
Így már értem, köszönöm!
hemaka
-
MasterMark
titán
válasz
bozarjoska #4032 üzenetére
Az azt jelenti, amikor ki volt kapcsolva a kijelző, de a háttérben ment valami. Amikor mély alvásban van, az nem számít ide.
-
törölt tag
-
hemaka
nagyúr
válasz
bozarjoska #4032 üzenetére
Engedd el, senki sem tudja igazan, hogy kell forgatni a telefont, hogy ertelmes statisztikat lasson az ember a kijelzon.
-
JamesLavelle
tag
Ha valakinek hasonló problémája van mint nekem (egy albumot a közreműködők miatt 5-6 különböző mappába tesz az itunes) akkor egyrészt az mp3tag, amit itt ajánlott a topikgazda, tényleg jól működik, emellett találtam egy másik megoldást is: a foobarnak van egy olyan mappája, hogy foobar2000 Music Folder, ha ide tesszük be a foldereket, akkor ugyanúgy maradnak és nem darabolja szét. Ez a funkció amúgy itunes-on keresztül érhető el (mobiltelefon ikonra kattintás ---) file sharing ---) foobar kiválasztása és oda lehet bepakolni a mappákat.
-
totopad
senior tag
Nekem 1 év után 93%-on áll a szintén plus-om, egy kicsit gyorsabban merül, bár ez lehet betudható az ios 12-nek is, de nem érzek jelentős romlást.
8 Plus-ról tervez valaki cserét az új modellekre? Nekem semmilyen számottevő újdonságot nem hoztak az új készülékek. Részemről 2-3 évig még tuti húzza a 8 Plus, ami egy baromi erős telefon még ma is.
-
Pőze
aktív tag
Valaki eltudná nekem magyarázni az új akksi statisztikát. Elég hülyeségnek tartom így az egészet, hogy nem nullázza le miután teljesen feltöltöm a telefont. Így igazából fingom sincs, hogy a feltöltés óta hogy kopott az akksi.
-
Szabcsizz
őstag
Spotify alatt nálatok is feléled a kijelző, ha elérem a magas hangerő szintet? Engem nagyon idegesít, nem kapcsolható ez ki valahogyan? 🤔
-
hemaka
nagyúr
válasz
JamesLavelle #4016 üzenetére
Toltsd le ezt es itt pl. az angol nyelvleckes trackeknel adj meg egy albumcimet, kb. igy nezzen ki, mint ezen a kepen.
Ezzel a programmal egyebkent boritokat is hozza tudsz adni az albumhoz, vagy a dalokhoz is a lenti box-nal.Elvileg ezutan mar az iTunes is rendesen fogja kezelni, ha megsem, akkor inkabb hasznald ezt.
Ha mindent jol csinaltal, akkor a Music appban, egyben lesznek szepen.
Valoszinuleg a hivatalos zenei albumnal is megcsuszott valahol az album cim, ezert nem rakja rendesen egy mappaba. -
JamesLavelle
tag
Sziasztok, kb. egy hónapja vagyok iPhone tulajdonos. Sosem gondoltam volna, hogy ez bekövetkezik, de nekem is lett egy, és így kb. egy hónap távlatából azt mondom, hogy nagyon nem bántam meg. Előtte amúgy Lumia 950-em volt, az sajnos kezdi megadni magát, android nálam szóba se jöhetett.
Szóval nagyon tetszik az iPhone egyetlen dolgot kivéve, és nagyon megköszönöm, ha valaki segít, mert nekem ez nemcsak a szabadidőmben, hanem a munkámban is nagy segítség lenne.
Konkrétan azt szeretném, ha a számítógépemen (PC) tárolt mappákat pontosan úgy tudnám áthelyezni a telefonra, ahogy a gépen vannak. Nem előadó, amalbumcím stb. szerinti csoportposításban hanem pontosan úgy, azzal a névvel.
Jelenleg a telefon olyanokat csinál, hogy ami egy mappában volt a gépemen (egy teljesen hivatalosan megjelent zenei album) azt az itunes szétszedi kettő-három stb. mappába, például azért, mert ő megkülönbözteti a számot akkor is, ha mondjuk az alapelőadón kívül van egy vendégközreműködő. Ezért ha rákeresek az előadóra, öt különböző mappát kell megnyitnom és az albumot még csak nem is tudom normálisan meghallgatni.
A másik, hogy vannak olyan nyelvtanulásos CD-im, amiket szeretnék rárakni a telefonra. Na most van olyan, ami 5 CD-ből áll, és ha mondjuk playlistet kreálok neki (pl- Angol intermediate), mert valahogy szeretném megtalálni, akkor is összehányja mind a 300+ tracket egyszerre úgy, hogy nem lehet őket megtalálni, ugyanis mindegyiknek csak egy szám a címe (pl. track 1, track 2 stb.)
Szóval nem tudom, hogy egyáltalán lehetséges-e ez, de őszinté szólva nagyon frusztrál és ha valakinek van valami értelmes ötlete, amit kulturáltan előadna, nagyon megköszönném!
-
ILLDisPozed
aktív tag
Sziasztok! Arra jött rá vagy vette észre valaki, hogy ami képeket Üzenetekben készítettél és onnan küldted is tovább nem mentette el a Fotókba. Most viszont igen. Ki lehet ezt szedni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest