Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joefasalasso
aktív tag
15 másodpercenként újraindul a telefon, mi lehet? 3 gombos újraindítás volt.
-
MauroN
tag
Sziasztok. Észrevettem hogy ha az imagazin.hu vagy a szifon.com weboldalt böngészem, elkezd melegedni a telefon és kb percenként merül 1%-ot...
Megnézné nekem valaki hogy nála milyen? IOS 11.2 i8. -
misi111
tag
Sziasztok. Valaki megtudná mondani hogy hol van az a beálllitás amikor az emial szinkronizálást be lehet állitani hogy oránként vagy fél óránként végezze? Régebben volt benne de most sehol nem találom.
-
kavarc
aktív tag
Ez a Force Restart változott nálatok 11.2-vel?
Eddig a hangerő fel/le és oldalsó gomb nyomva tartása után közvetlenül újraindult a telefon. A 11.2 telepítése után ugyaezzel a kombinációval bejön a mezei kikapcsoló képernyő (ahol el kell húzni a kikapcsoláshoz).
Nálam ment félre a frissítés, vagy nálatok is így változott a force restart?
köszi -
tboldi
nagyúr
válasz
Dzsuri89 #2183 üzenetére
Nekem is Plus van, az adatlapomon láthatod is. Bár én minden egyes frissítés után csinálok egy force restartot.
szerk.: Mellesleg bétázok is, de most éppen a végleges 11.2 a legújabb.
-
Dzsuri89
őstag
Nálatok is laggol a feloldási animáció továbbra is 11.2 alatt?
Egyszerűen nem értem egy ilyen felhasználói élményt nyújtó dolgot miért nem lehet orvosolni. Ezt leszámítva néhány helyen tapasztalok laggokat random, ahogy Ipad Air 2-n is , de komolyabb működési hibákkal nem találkoztam. Nem indulgat újra a telefon, aksi nagyon jól bírja. -
RicsiBond007
újonc
Sziasztok! Én is beléptem ma a körbe, egy 8 plus golddal, miután szegény 5s-em megadta magát. Eddig imádom, csak a méretet kell szokni
-
totopad
senior tag
A 7végén megnyomkodtam kicsit az X-et, hát vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban. A készülék nagyon pofás, ez tény, és ez az egyetlen, amit irigylek a 8 Plus-hoz képest, de semmi mást. Engem kimondottan zavart a sziget a képernyőben. Mellette volt egy 8 Plus, így össze tudtam hasonlítani. Videó lejátszásakor gyakorlatilag ugyanakkora képet láttál -autómatikusan ugye nem teljes képernyőre rakja-, viszont, ha széthúzod, akkor meg a kép egy része elveszik, így ennek semmi értelme.
Negyed óra tapizás után nem bántam meg, hogy a 8 Plus-t választottam.Off,
A 11.2 meg érzésre stabilabb, bár az előző verziókkal sem volt sok problémám. -
hemaka
nagyúr
válasz
-secret- #2173 üzenetére
3 het elteltevel szedtem le a Spigen tokot es meglepetesre nem volt szinte semmi dzsuva alatta, bar nem is volt olyan helyen hasznalva, meg nagyon piszkos kezzel...
De a lenyeg ja, havonta nem art atmosni. A Sony Z5-ot ezert szerettem csak, mert amikor kezet mostam, egyutt mostam a teloval. -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Szeretnék lementeni a telefonról, több videót, és a régi megszokott módszerrel rákötöttem a gépre és így a DCIM mappát elérve ctrl + c és ctrl + v vel sajnos ezt a hibaüzenetet kapom kb 10 perc másolás után:
-
-
Endless
aktív tag
Normális autóstartót tudtok ajánlani?
-
Ezt lattatok? Nem mintha akkora story lenne de gondolom ez akkor a 8as szerianal is igy lehet?!
[link]
Tegnap MMben egymas melle raktam a 8+ meg az X et, kivancsi voltam mennyivel nagyobb az X kijelzoben. Eleg fura mert szonte csak a felso benyulo resznel hosszabb egy picivel viszont keskenyebb a kijelzo merete mint a plussze. -
mtm800
senior tag
Nálam mindegyik telón cafele van , megjelenése óta használom a márkát...roppant vékony észre sem venni, nagyon precíz jó fogni. ütődés elleni védeleme az ultra slim / 0.4 mm / típusnak az nulla kb, Gyártanak kicsit erősebb típust is azokkal nem kísérleteztem, nekem ez a vékony típus jött be
-
-
csabiks
senior tag
urak!
megérkezett az egyik fórumtűrs által javasolt cafele tokom.
Vélemény: mar kb 8 toknál járok, és ez mindegyik előtt van, annyira passzentos, annyira rásimul a telefonra, annyira jó kézbe venni, ennyiért meg ajándék. Bátran ajánlom! A fekete nem áttetsző én szürkét vettem, majd ha érdekel töltök fel róla képeket !
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok
Ezt már iPhone topicban is megkérdeztem, de gondoltam ittis megkérdezem.
Tudtok nekem javasolni valami vékony tokot amin lehet vezetéknélkül tölteni az i8-at, és amennyire lehet ütésálló?
Mindenképpen magyar boltból. -
dns86
tag
Kint a 11.2!
-
mtm800
senior tag
Nálam jelzett a 11.2 . 420 Mega kb
-
h1mpi
félisten
Melyik a legjobb szilikon tok i8 Plusra? A gyárin kivűl?
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok
i8+-ra keresek biztonságos ,nem nagyon drága tokot ,esetleg tudnátok ajánlani párat?
Köszöntem. -
törölt tag
válasz
Skorpio.59 #2140 üzenetére
Ebayon vettem, itthonit nem tudok.
-
Skorpio.59
aktív tag
Google amit feldob,az vagy fehér,vagy már kifutott...
-
beegabe
csendes tag
Sziasztok!
Viharos 2 hét után, újra csatlakoztam az iphone közösséghez egy sima i8-al. Röviden a történetem, akit érdekel:
Bő két hete úgy döntöttem, lecserélem az iphone 6s-emet egy Galaxy S8-ra. A 6s elott sima i6-om volt. Ami miatt úgy döntöttem hogy váltok, az a kávamentesség, nagyobb kijelző, vezeték nélküli töltés és a mobil fizetés lehetősége. i6s után a méret majdnem maradt a régi, de a kijelző 1.2"-al nagyobb volt. Élmény rajta a tartalomfogyasztás. Viszont sajnos semmi több. Akárhogy fogtam a telefont, valahogy mindig bekapcsolt a zsebemben a kijelző, és egészen váratlan helyekre sikerült elnyomkodni amíg nem vettem elő. Az iris scan jó, HA megfelelő szögben/fényben/közel tartod.. Helyette az ujjlenyomat olvasó? Ha nem takarod le 100%ban, nem megy. Kamera? Gyönyörű. Viszont minden kép készítés előtt törölgetni kell az ujjlenyomat olvasó miatt.. Az akkumlátor nagyon jó volt a 6s után. (viszont az i8-é talán még jobb..) Mivel sajnos kis gsm boltban vettem, ezért mindent kitaláltak hogy 2 héten belül ne vegyék vissza az egyébként makulátlan telefont, így egy kevés buktával, de túladtam rajta.
4 napja van meg az i8. Plust szerettem volna, de amikor boltban megtapiztam, számomra kényelmetlenül nagy volt. 7-et már nem akartam, mert ez időtállóbb és értéktartóbb. Hiányolom a dupla kamerát, de tudok élni nélküle. 6s után nem sok különbség van, lényegében kicsit érezni lehet hogy gyorsabb a proci, szebb a kijelzo, "van benne anyag"(nehezebb), jobb a kamera, illetve brutálisan jó az akkumlátora. Átlagos használat mellett 2 napot bőven kibír (nem játszok rajta).
Aki i8plus/note8 között vacilál, én azt tanácsolom az apple mellett döntsön. Valóban sok apró feature van a samsungban, de ezt a precíz megbízhatóságot és folytonosságot még mindig csak az apple tudja... -
Draken
őstag
milyen üveget tudtok ajánlani 8 plusra emészthető áron? bnőm telójára tegnap vettem egy xprot, de ez az üveg a két szélén oldalt csak a képernyőig ér ténylegesen. leginkább teljesen átlátszó lenne a megfelelő számára. köszi!
-
-
_ak_
addikt
Karc teszt. "Zafír"
-
Valaki nekem tudna infot adni a plusnal a hatso kamera elotti uveg az zafir vagy sima? Mennyire karcolodhat?
-
A kamera szerintem sokkal jobb mint egy 6s nel. Szamomra ez a legfontosabb ujitas. Nyilvan csodakra nem kell szamitani de vallalhato kepeket lehet kesziteni vele. Csak hat legyen eleg feny is hozza😄
Progit ami szerintem jo ha fent van az adguard. Persze az MAt engedelyezni kell. kulonben nem sokaig tudunk itt forumozni😎
Meg ami jo lehet. Calcbot. Szifon. Translator. Save image. Zip it. Mozi24. De van meg kis millio jo alkalmazas. Te tudod mikre van szukseged... -
-
Skorpio.59
aktív tag
Egyet kell értsek veled, mert én is így voltam vele.
Sőt azt kell mondjam, mióta a pluszt használom nem is értem miért nem vettem meg eddig.
Természetesen megértem, hogy a méret mégiscsak számít, 😜de nekem még szoknom sem kellett annyira kézre áll.Pedig kicsi kezem van.Azt mondom, hogy akik vacillál vegye meg nyugodtan a nagyobbat mert nem fog csalódni benne. -
-
lezu20
tag
De aki nem akar ennél nagyobb kijelzőt, vagy éppen nincs annyi pénze annak tökéletes ez is. Nekem lett volna de számomra tökéletes ez a telefon a sima 8. Munkatársam megvette tényleg nagyon brutálisan jo telefon. Aksiját nagyon dicséri. De akinek ez a méret nem jön be annak szerintem a sima i8 is tökéletes. Olvasni ezen is szeretek semmi bajt nem látok ezzel sem.
-
Ezt csak egeszen addig gondolod igy mig legalabb egy napig nem hasznalod a plust. En ugyan igy voltam vele. Bar az X nek jobbak a meretei de teljesen meg vagyok elegedve es egesz jol megszoktam a plust🙃
Arrol nem is beszelve orom rajta barmilyen feladat akar egy cikk elolvasasa is ezen a nagy klassz kijelzon...
Gepelni meg szazszor konnyebb rajta mint a kisteson. -
Lall
veterán
válasz
-secret- #2116 üzenetére
Az kissé túlzás, attól függ milyen konstrukcióban. 100+ ezret lehet, hogy nem ér meg. Nekem lejárt a 2 év hűségem a szolgáltatónál, így lett sima 8, 6S pedig ment a feleségemnek. Gondolkoztam a Pluson is, de nekem túl nagy a hétköznapokban és nem ért meg 40 felárat. A 6S - 8 között is van azért jókora különbség. Szerintem szebb, gyorsabb, jobb a kamerája és brutálisn jobb az üzemideje. Majdnem duplája, mint a 6S-nek. Szóval egyáltalán nem bántam meg, hogy váltottam és hogy nem Plus-ra.
-
-
lezu20
tag
Hello! Egy olyan kérdésem lenne, hogy ennyire nem érdemes iPhone 8at venni? Inkább a pluszt? Én a 6s-emet eladtam helyette lett a 8-as. Hogy is fogalmazzak. Nagyon sok különbség nincs a két telefon között kinézetre az tény. Egyik üveg másik fém. Nekem méretben ezt felelt meg nekem a plusz már nagyon nagy lett volna. Visszatérve azért a belső igen más sokkal jobb. Brutális, ennek a telefonnak a teljesítménye. Nekem a kamerája is szép fotókat készít. A home gombot is gyorsan megszoktam. Aksi picit lehetne jobb, de ez akkor is jobban teljesít üzemidőben mint a 6s. Velemenyek ?
-
Lune
tag
Már "csomagolás alatt" a telefon. Remélem ma már oda is adják a futárnak, mert akkor holnap megérkezik.
Ejj, de várom a kicsikét (nagyocskát).
-
_ak_
addikt
Tegnap érkezett még a Spiegen Light Armor tokom. Azt kell, hogy mondjam többre számítottam. Alapvetően egy kézben használom a telefont, de ez a tok megnehezíti a dolgomat, mert oldalt rendkívül csúszós.
Amúgy szépen körbeöleli a telefont, kijelzővel lefelé is véd és a nevéhez híven tényleg könnyű, de egy Nillkin Nature szilikonhoz hasonlóan a szélét érdessé kellene tenni vagy "élessé", mint ahogy a Spiegen Neo Hybrid tokoknál van.
-
válasz
Skorpio.59 #2099 üzenetére
A telefon maga nekem is bejon. Egyedul az X nek a merete tetszik meg hogy valamivel nagyobb a kijelzoje es megis kompakt mellette. Amugy hibatlan a 8 plus meg nekem a touch idt is jobban szeretem🙃
MAS: nem talaltam infot a neten a kamera(hatso)elotti uveg az mennyire strapabiro?
Nem hasznalok tokot es mivel folyamatosan igy rakom le az asztalra nem tudom nem e fog serulni karcolodni.
Nektek mire van allitva kameranal a formatum? Tenyleg jobb minosegu ha a heif re van allitva ? Ezzel csak az a bajom win alatt sem latom a kepet ha letoltom gepre a formatum miatt...#2100) Stig96 nalam is telekom van de nem tapasztaltam szerencsere eddig ezt.
#2105) tboldi Grat szep leosztas👍🏼🙃
-
Lune
tag
Sziasztok!
Ma megrendeltem a készüléket space gray színben. Ha minden igaz, akkor pénteken vagy hétfőn megérkezik.Már nagyon várom! Remélem elégedett leszek vele.
Tok kérdés engem is foglalkoztat.Szerintem valami mikroszálas belsős tokot nézek majd, vagy lefóliázom a hátlapot. Még nem döntöttem.
Szerintetek a kijelzőre 3d-s üvegfóliát vagy simát válasszak? Esetleg a "hagyományos" üvegfóliát?
-
hemaka
nagyúr
válasz
Ha jo a kicsit kemenyebb gumi tok, akkor erdemes a Spigen tokokat is megsasolni.
-
szarka996
tag
válasz
A legnormálisabb szilikon tok szerintem az Apple szilikon tokja. Egyetlen egy baja van, hogy rohadt drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged