Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért írja ki a fórum, hogy ugyanazt a hozzászólást ne tedd be máshova, mert ez keresztposztolás, és a szabályzat szerint tilos. Még akkor is, ha egy smiley-t odateszel a végére, hogy a fórummotor elfogadja.
Egyébként is felesleges több telefon topikjában megkérdezned, ha nem kapsz választ fél napig, egyébként szerintem nem sokan hallottak erről a biztosításról eddig, és nem valószínű, hogy egy telefontopikban kapnál rá választ. -
chatran
őstag
A hátlap egyáltalán nem, viszont a sarkok és élek annál inkább. Ahogy ki/be teszed a zsebedbe folyamatosan elszínezi. Meg ha végigcsúszik az asztalon eléggé látványosan meg tud karcolódni. Viszont ezek a karcok idővel, elhalványodnak és nem annyira feltünőek.
Egyébként itt egy 6 hónap utáni videó a kék tok patinásodásáról.
-
chatran
őstag
Így van, teljesen passzentos a 8-ra is ez a tok. Külsőleg mindössze a hátlap, amiben eltér a két telefon.
Egyébként eredeti bőrtokokból az itteni fórumokon csak a feketét szokták javasolni, mert a többi eléggé hamar csúnyán elszíneződik. Nézz youtube videókat, hogy mennyit változik a színük pár hónap alatt.
Én ennek ellenére vettem egy saddle brown tokot, de csak azért mert igen jó áron jutottam hozzá. -
hemaka
nagyúr
-
Dzsuri89
őstag
A teljes 3D fóliákkal nekem se tökéletes a közelségérzékelője a telónak. Két darab Nillkin 3D CP+Max fóliával tettem kísérletet plusz faterom 8 Plus-án is, de sajna kevés sikerrel. Van amikor egyből feléled a kijelző, van mikor nem. Egyébként sima 7-8 modelleken meg hibátlan.
Maradtam a Nillkin T Pro üvegnél a legnagyobb megelégedéssel. -
Dzsuri89
őstag
A 3D üvegfólia miatt szar tutira, mert ahol ezért a fícsörért felelős szenzor van ott most kis takarás éri. Nekem a Nillkin 3D-s fóliája produkálta ezt a jelenséget, faterom telefonján is detto ez a probléma állt fent. Asszony iphone 7-én meg hibátlan ugyan az a fólia. 😀
Nagyon iritáló a hiba, mert nem tudod lenyomni a hívást, amikor akarod...Egyébként nekem 8 Plus-om van.
A másik fajta üvegfóliákkal, jelen esetben Nillkin Super T+ Pro hibàtlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Windows 10
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest