- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iphoneos25
friss újonc
Áááá ne is mondd. Adtam el ott tavaly egy hibás 5S-t de elég is volt egy időre. Szóval teszek egy próbát.
Mondjuk ha 130-at kapnék már az is bőven elég lenne az újhoz főleg ha a Telekom is kicsit olcsóbban adja mint az Apple. Plusz ha egyszerre fizetem ki előfizetéssel akkor az ára is egész korrekt. A korlátlan netes és egy közepes telefonálós csomagot meg úgyis választani kellene az új mellé. -
bodorjanos
aktív tag
-
deathtania
senior tag
Időközben rájöttem, valószínű user error volt a dolog.
"Az iPhone kissé felmelegedhet töltés közben. Az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében a szoftver leállítja a töltést 80 százalék fölött, ha az akkumulátor túlzottan felforrósodott. Az iPhone töltése folytatódik, amint a hőmérséklet mérséklődik. Ilyen esetben vigye az iPhone-t és a töltőt hűvösebb helyre."
Mivel 17%-ról tornászta fel magát 80-ig, nem is csoda, hogy melegedett ennyire szerintem. Hétvégén még próbálgatom párszor majd, kiderül.
-
Totta92
tag
#4848 Próbáltam tok nélkül is köszi!
Igazából eddig nálam is működött, miután feltöltött akkor is azt mutatta a töltő, hogy tölt, de feltöltötte.
Most rárakom a telót rezeg, hogy veszi a töltést, de a töltőn semmi nem világít és % is ugyan annyi marad a telóban.Egyik napról a másikra... KiBe kapcs is volt.
Másik telóval működik a töltőpad.
No mindegy akkor marad a kábel.
-
fenyojoe
csendes tag
-
ILLDisPozed
aktív tag
-
anorche1
őstag
Nagyon. Xiaomi a1rol valtottak 8+ -ra, mind2 5.5”, mind2 fhd.
A1en szerettem, hogy tudtam bongeszni, mikozben a kepernyo tetejen ment egy youtube video. Vagy tudjam jegyzetalkalmazsba jegyzetelni egy bongeszon megnyitott oldalbol. Ezt iphone-on is meglehet tenni, csak oda vissza kell ugralnom a 2app kozott, ami azert kenyelmetlen.
Ipaden nyilvan kenyelmesebben elfer 2 ablak, de nekem 5.5”-on is hasznalhato funkcio volt. -
Nemo1001
aktív tag
van rajta tok és fólia is mindkettőt használom,de most ki próbáltam tok nélkül láss csodát nagyon jó képet csinál hogy lehetek ennyire hülye
nem vettem észre pedig nem az első iphone-nom.a kinaiban vettem gondolom a gyári tokkal nincs ilyen
(#4647) fenyojoe válasza Nemo1001 (#4641) üzenetére :köszönöm a segitséget neked is.
-
Szabcsizz
őstag
-
zmtTom
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm. A speedshopnál 149e az i7 és 195 az i8. Ahhoz képest hogy az SE 105 átlagban ahhoz képest az i7 nem rossz gondolom én. De várom a véleményed. A Speedshop pedig elvileg viszonteladó is a garancia miatt. Illetve a garancia jelenleg hogy van az Apple Iphone termékekre? Számít hogy magánszemélyként vagy cégként veszem illetve hogy hivatalos helyen vagy nem?
-
JamesLavelle
tag
Még annyi, hogy ha egy cikket megyitok, akkor ott van reader view, de amíg a cikkeket a főoldalon (például index) böngészem és a hozzájuk tartozó leadet olvasom, rohadt kicsik a betűk és ez így nagyon gáz. de akkor deklarálhatjuk, hogy konkrétan nem lehet webböngészőben betűméretet változtatni, ha egy oldal főoldalán vagy??? Mert ez egyszerűen hihetetlen. 8-asom van amúgy.
Na mindegy, másik kérdés: az Apple Musicban, ha csak egy dalt hallgatok meg egy előadótól, akkor a dal végén nem játszik tovább. Van olyan beállítás, hogy automatikusan folytassa azzal, hogy hasonló dalokat játszik? Mert ha például biciklizés közben Sirivel lejátszatok egy dalt, akkor tök praktikus lenne, ha automatikusan folytatná hasonló dalokkal.
Edit: ez ugye csak vicc?
http://www.andadapt.com/howto-change-the-font-size-in-safari-on-the-ipad-and-iphone/ -
john33
csendes tag
Igen, kijelentkezett, az Acitvation Lock-ot is ellenőriztem, az is ki van kapcsolva... (alternatív módszerrel, a sz*fon oldalról, tunnelmaci-londoni vpn - hiba bejelentése apple - végén imei alapján tudnék is javítani).
Szóval, elakadtam rendesen...itt van ez a gyönyörű telefon, és nem tudom használni... -
0843
csendes tag
Ráadásul a többi szerviz meg azt írja még az icentre is hogy care centerezzek mert ott volt a készülék.
Amúgy most az lesz hogy írok egy levelet a care cenernek és ha nem reagálnak akkor visszahívom az ügyfélszolgálatot. Igaz ilyen komolyabb szinten hogy egy telefon problémát lebeszéljek nem megy az angol de az ügyfélszolgálat azt írta ebben tudnak segíteni (lehet ciki de középfokú vizsga ide vagy oda de ezt nem kockáztatnám meg hogy hülyeségeket mondjak). Aztán hátha sikerül elérni valamit mert a care center az utolsó levelemre mielőtt bevittem nem reagált semmit. De majd meglátjuk mi lesz de az eladó nagyon erőltette hogy ő nem hall semmit meg elküldhetjük de ne várjam hogy megint kijelzőt cserélnek (igaz itt lehet már az egész telefont kellene). Aztán meglátjuk ha szóba hozom hogy az ügyfélszolgálatot megemlítem hogyan állnak hozzám mert ha sehogy akkor jöhet a visszahívása és a külföldiek bevonása.
Amúgy már a kijelző rész aljánál is kattog nem csak felül...de állítják nem csinálja. Mondjuk még a 70 éves nagyapámnak is feltűnt a dolog amikor kíváncsiságból megmutattam neki ő észre veszi-e mert a fiatal eladó nem nagyon. Meg arra hogy ez nem befolyásolja a használatot mert esztétikai hiba kb azt mondta az ügyfélszolgálatos hogy hülyeség mert ennyi erővel egy törött kijelzőt sem kellene javítani mert úgyis lehet még éppen használni. (bár tény az nem a telefon hibájából törik de példának mondta)
-
Petester
senior tag
Igen, a balra suhintással lehetne törölni, de a gmai fiókom hozzáadása után eltűnt, csak archiválni engedett. Majd miután kitöröltem a gmailt, megint lehetett suhintással törölni. Csak pont a gmail a spamelős fiókom, ott lenne lényeges törölni sepréssel.
Most külsős alkalmazással használom, amit kezdek is megszokni, csak fura volt. Lehet a gmail beállításain belül kell keresnem valamit? De akkor az Outlook alkalmazásban meg miért engedi ezt a funkciót?
(#4257) tboldi
Köszi a tippet, ez jó, csak szokatlan, hogy számomra ez alap dolog és külsős alkalmazás kell hozzá. Mindegy, a váltás új szokásokkal jár... -
zzola
titán
"Kérjük, vedd figyelembe, hogy hibás Apple készülékek és tartozékok leadására személyesen, kizárólag előzetesen lefoglalt időpontban van lehetőség.
Válassz Neked megfelelő helyszínt, időpontot, és kerüld el a sorbanállást!"Ez mind addig igaz, amíg valaki Budapesten él....
Ha az én készülékem behalna, csak T-hez tudom vinni, nem fogok 240km-t autózni... -
Mr.Silkó
veterán
Valóban, igazából ennek leginkább az az oka, hogy általában a másodlagos lencsék kevesebb fény befogadására képesek, minek okán gyengébb fényviszonyok mellett sötétebb és zajosabb képek készülnének velük, ezért a telefonok szoftvere az elsődleges, több fény befogadására képes lencsét használja inkább ilyenkor, ami persze azzal jár, hogy csak digitális zoom érhető el így.
-
zzola
titán
Végül megrendeltem egy 64GB-os 8-ast red(Product) színben Apple Watch-al (Telekom akciózta), Nillkin Englon fekete bőr hátlappal.
Mindjárt volna egy kérdésem is:
Ha regisztrálok egy új apple ID-t, akkor a levelező app ezt a címet állítja be alapértelmezett levelezési címnek (mint Androidon) ?
Kösz. -
TheMarci
addikt
Igen, a keretre gondoltam. De aztán lehet nem tömeges jelenség.
https://forums.macrumors.com/threads/iphone-7-red-cosmetic-problem.2056913/
-
hito
nagyúr
csak a kijelzoje az X-nek szebb, mert AMOLED.
Ez azért erősen szubjektív vélemény
Valakinek nem tetszik az AMOLED képi világa annyira. Egyébként nekem a 8 Plus kijelzője sokkal jobban tetszik, de nem az említett dolog miatt, hanem a képarány miatt. Netre sokkal jobb, mint az X képaránya.
-
Skorpio.59
aktív tag
Nagyon nehéz meghatározni,mert ilyet még nem tapasztaltam pedig régóta Iphone-t használok .Ritkán csinálja.Olyan ,mint mikor két gomb közül a nem megfelelőt választod egy játeknál és jelez ,ahogy nyomkodod.Az érdekes az,hogy iPad-on kezdte csinálni először.....ma már a telefonon is megjelent...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Banggood
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest