- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi2010
őstag
válasz
Demizson92 #3550 üzenetére
Nem is kell, csak a bronz kerül annyiba.
A piros viszont 6500-ért nagyon jó ár.
-
norbi2010
őstag
válasz
FIREBLADE78 #1508 üzenetére
Én 6s-ről váltottam 8 Plus-ra. Gyorsabbnak gyorsabb, laggolni nem laggol, de ezért nem f.sod le a bokád a sebességnövekedéstől. Méretre hatalmas, bár ez engem kifejezetten csak a zsebből ki-be vételnél zavar, főleg ha ülve próbálom meg elővenni(ehhez hozzátartozik, hogy az Apple féle szilikon tok amiben tartom kb. mint a mágnes tapad a nadrág anyagához). A kamera k.rva jó, az akkuidő meg minimum a kétszerese.
-
norbi2010
őstag
válasz
Winchester95 #1173 üzenetére
25%-kal gyorsabb hardver? Ha csak a geekbench-et nézed, a 7 Plus ~5500-at kap multi core-ban, a 8 Plus meg ~10200-at, az nem 25 százalék.
-
norbi2010
őstag
válasz
Winchester95 #1159 üzenetére
Nem tudom a többieknél mik fordulnak elő, nálam 11.1 beta 2-őn 8 Plus-szon: szaggató animációk, berakad landscape módban, volt hogy újraindul és akkuidő sem volt acélos de az már nálam javult azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest