- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
válasz
sityupityu #4873 üzenetére
5 évet lehúztam fehér és barna árú értékesítőként, egyedül hűtőt vennék, ami kóreai, több boltból is van tapasztalatom, milyen termékeket gyártanak és nem csak az S betűs gyártóról beszélek, hanem mindenről abból a régióból. A Huawei-ben éreztem egy olyasmi szellemiséget, amit annó az Apple-ben is -ez már rég kiveszett belőlük-, de nem tudom, hogy a mostani balhék után merjek-e tőlük bármit is vásárolni.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
sityupityu #4873 üzenetére
Csak megérkeztünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest