- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
eladogeppc
veterán
válasz
totopad #4923 üzenetére
Beszélgetünk, nem ?
Persze, rossz topikban tolom, mert itt nincs. Mondjuk aktiválható ha nagyon akarod.
Amúgy itt senki nem tudja mi az. Senki nem hallott róla.
A lényeget mindig megragadod, gratulálok.
Maga a 3D touch sem volt újítás amikor megjelent, még akkor is, ha valamennyire sok embernek felesleges.Az Apple-nek nagyon fontos, hogy a készülékein futó szoftver akadásmentes legyen. Miattad nem fogják feladni az elveiket, és tervezik újra a felületet, ahogy azt a Samsung megtette. Görcsölnek, hogy minél kezelhetőbb legyen az Android, de sajnos napi használat során - mondom ezt úgy, hogy android fan vagyok - egykézzel még mindig több mindent meg tudok oldani itt, mint akár S10-el.
iPhone XR-en a gesztusvezérlés valami fenomenális. Az sem fejlesztés. Na jó ! Hagyjál lógva.
Megnézném, hogy egy 2-3 éves droidon egyáltalán a mai droid elfut-e, és ha igen, akkor azt hogyan teszi.
Ne felejtsd el, hogy az i8 nem mai csirke, viszont hozza a teljesítményt még a legújabb iOS-el is. -
eladogeppc
veterán
válasz
totopad #4913 üzenetére
Nem tudnak technológiai újítást nyújtani ? Miben ?
Face ID náluk volt először, a Chipset-ük a mai napig a leggyorsabbak között vannak, sőt megkockáztatom, hogy az Apple gyártja a leggyorsabb chipseteket, a digitális képfeldolgozó ISP náluk jelent meg először ami több képből rak össze egyet, a két kamerás rendszereinél a dual OIS az újabb iPhoneokon ott van már amikor a konkurensekében még sehol, a video rögzítési technológiájuk messze a többi felett áll, Zoom-ot hagyjuk milyen kockásan nagyítanak a konkurrensek modelljei, itt olyan sima mint a moziban.
A kijelzőik már igen rég óta minimum 60hz-es frissítéssel illetve afölött dolgoznak ami a szintén nem volt elmondható a többi gyártónál.Szóval milyen technológiai lemaradás van itt ?
Azért mert ugyan úgy néz ki egyik iPhone mint a másik, attól még iszonyat nagyot dobnak mindig a piacra.
Én iszonyat szkeptikus vagyok, és bírálom az összes telefont amit megveszek, de az röhej, hogy az S10 képeit és videóit gépen megnézve valami förtelem fogadott az iPhone 8 plus-éval szemben.
Akku fogyasztásban csak magamnak hiszek, hiszen ugyanazokat az appokat és beállításokat használom, és sajnos a Droidok kihalnak nálam 4-4,5 óra nyomkodás után, ez 5-6 órát bír simán.
-
válasz
totopad #4872 üzenetére
Attól függetlenül, hogy az utolsó hozzászólásomban "bevédtem" a huawei-t kérdem, hogy miért csak az jöhet szóba? Csak azért, mert bár szerintem is jó telefonokat csinálnak, de még a P szériájukat sem lehet minőségérzetre egy lapon említeni az iphon-al vagy a samsung S szériájával. A P30 is messze van ezektől, volt a kezemben. Valahogy nem az igazi. Nekem is van egy két éves P10-em de fenyojoe-val értek egyet, hogy ha valaki a prémium érzetet akarja a kezében tartani, akkor vagy iphone vagy samu s széria. Nálunk az asszony kapott most egy s9-et, érezni hogy egy prémium készüléket tart az ember a kezében.
-
hmatthew19
tag
válasz
totopad #4719 üzenetére
Úgy igazából maga az ios tetszik nagyon, korábban 4s,6,se tulaj voltam és elvoltam ezekkel, de haladni kellett és jött a Huawei. Sok kis dologgal az ember nagyon tudja szeretni, de az iPhone kinézete, a rendszernek a sémaja és gyorsasága tetszik. Ezzel is igazából meg vagyok elégedve, azért nehéz a döntés, kamerája miatt nem váltok csak a 8ra egyből.
-
totopad
senior tag
válasz
totopad #4507 üzenetére
Én megjelenés napján vettem meg, tehát 1 év 2 hónapos, nekem 89%-on van jelenleg, de én is érzem, hogy gyengébb az akksi, mint volt. Én tavasszal tervezek cserélni, a telet már kihúzom vele -amúgy se tesz jót az akksiknak a hideg, szal' akkor már inkább a régit nyűvöm-. De sajnos előzőleg az i6-osom akksija ugyanennyire gyenge volt, az is másfél évig bírta.
-persze nem magmnak válaszoltam
-
-
foldi_istvan
csendes tag
válasz
totopad #4472 üzenetére
2 év S7Edge hasznàlat utàn logikusnak tűnt,hogy S9Plust vàlasszak a szerződéshosszabbítàsnàl.Úgy gondoltam,hogy 2 év alatt mindenben történt fejlődés,de sajna nem.Az akksi gyengébb (legalàbbis nàlam,mert ahogy az S9 topikot elnézem,vannak akiknek "termeli" az àramot készülék),mint a régiben két év utàn volt,a kamera nem rossz,de azzal se vagyok maradéktalanul megelégedve.A hatalmas ram ellenére újratöltöget programokat,plusz most màr tényleg szànalmasnak tartom,hogy egy idei csúcstelefonnal fél évet kell vàrnom,hogy megkapjam az új főverziót.Bàr ha azt nézem,hogy a havi frissítéseknél is el tudnak cseszni úgy dolgokat,hogy egy nap alatt spontàn lemerül a telefon,akkor talàn nem is baj,hogy nem kapom meg a frissítést.
-
törölt tag
válasz
totopad #4146 üzenetére
Jó kérdés. Egyelőre szerintem a face id-t fogják nyomatni. Szvsz 2-3 évig így lesz. Nem hiszem, hogy párhuzamosan fejlesztenének két azonosítási formát. (Illetve fognak, de hogy mi lesz a másik azt Timtől kéne megkérdezni.
)
Ami jó lenne ha az SE utódaként bemutatnának egy Xr-nél kisebb, de hasonló tudású készüléket. i7, i8 ekkor menni fog a levesbe. Nálam ugyan még nem aktuális a váltás, de ha így áraz tovább az Apple nem tudom mi lesz. Xs nekem drága, mindamellett, hogy kiválónak tartom a készüléket. Az Xr nagy, és legyünk őszinték drága is. (A leendő Xr topicban lesz ám nemulass.
)
-
-
törölt tag
-
-
talamasca
senior tag
-
-
hemaka
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest