- Mini-ITX
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Plazma TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
-
törölt tag
válasz
chatran #5618 üzenetére
Azt állították hogy gyári aku van benne es igen 100%osnak mutatta a rendszer de az akkumulátor szint grafikonnal piros csíkok voltak es akkor visszaesett felére - harmadára minden 3-4csik es utan vissza zöld csíkra. nos ez minden csak nem normális . 21%ot merült este 7 ora alatt... szoval szar volt. Szerintem nem volt eredeti az aksi es valami baj lehetett az aksi erzekeléssel is... persze váltig állítottak hogy 1 ciklus van benne.... de ez akkor se jo....
sőt a beszed mikrofon hiba is lehet alaplapcseres gond is úgyhogy visszaadtam nekik... -
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
chatran #5470 üzenetére
Hosszú folyamat volt, de megszoktam az a baj és nagyon szeretem
Másik meg a billentyűzet felületén bárhol rá lehet nyomni, nem muszáj a “space” felületen nyomni hogy előjöjjön a kurzor - közben meg a szövegkijelölés ha még jobban megnyomod.
Persze váltáskor mindent meg lehet majd szokni, mert egyszer eljön majd az ideje, de biztos vagyok benne hogy nagyon fog hiányozni a 3D touch. -
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
chatran #5466 üzenetére
Én sokat használom azt, hogy a képernyő bal szélét nyomom meg erősen és úgy váltom az appokat.
Erről nem tudok hogy kiváltotta volna a hosszan nyomás, szerintem csak eltünt.szerk.: nincs is ahogy kiváltsa mert első nyomásra előjön hogy ugorhatsz egyből másik appba, amit azelőtt használtál és ha még erősebben rányomsz előjön az összes alkalmazás
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
chatran #5111 üzenetére
Lassabban reagál ios 13-on én úgy vettem észre és nem annyira természetes. Egy nap használat után miután visszatettem az ios 12-őt nagyon is lehetett érezni a különbséget.
Én nem akarlak lebeszélni a frissítésről, a legtöbb embert nem is zavarja.
Szerintem míg az apple aláírja a 12.4.1-et egy próbát megér feltenni az új rendszert és ha nem tetszik még mindig vissza lehet tenni a régit. Ha így lesz majd kíváncsi vagyok te milyennek érezted. -
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
chatran #5107 üzenetére
Igenis meg nem is, fura, mintha nem lenne jelentősége, hogy erősen nyomod vagy csak hosszan tartod valamin az ujjad. Próbáld ki és kiderül mennyire fog tetszeni (ha sokat használtad eddig valószínű nem fog). Nálam az eredmény az volt, hogy tegnap este ment vissza az ios 12.4.1.
-
Sgarrista
tag
válasz
chatran #4520 üzenetére
Szia!
Elvileg igen jó hozzá. Azt hogy mennyi “A” add le nem tudom , mert nincs műszerem , meg iPadom sincs . A leírás alapján : 10W-os gyorsjavítás iPhone készülékekhez: A töltési konverziós ráta körülbelül 80%, a mobiltelefonok teljesítménye stabilizálható 7,5 W vagy nagyobb értéken, így hatékonyan és folyamatosan tölthet fel.
Azt tudom hogy pl a Note 9 adaptere gyors töltés funkciót le adta. A pontos adatokat nem tudom , mert nem az enyém a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest